Screenshot
Volledig scherm
© Screenshot

VIDEO. Frankrijk verdeeld nadat buschauffeur jongen in gezicht slaat

Een virale video waarin te zien is hoe een buschauffeur een 12-jarige jongen een mep in het gezicht geeft, verdeelt de Fransen. Velen vinden het simpelweg niet kunnen dat de chauffeur een kind slaat, anderen verdedigen zijn uithaal.

71 reacties

  • Jean Pollet

    6 jaar geleden
    misschien opgezet spel . toeval , mooie video, lachende jeugd .op internet staan veel video's ;waarbij jeugd met hun leven spelen , de kik..
  • Rudi De Schrijver

    6 jaar geleden
    Als dit het onrespectvol antwoord is op iets van je eigen fout zeg ik ja ,de bus chauffeur handelde als een goede vader die dit kind op zijn plaats zet,als de moeder van het kind de video bekijkt zou ze beter ook zo reageren in plaats van klacht in te dienen
  • diane colman

    6 jaar geleden
    Moest één van mijn zonen zo'n antwoord hebben gegeven ik zou die mep ten volle accepteren... maar ja ik heb de tijd meegemaakt dat de kinderen zouden hebben gezegd "mes excuses Monsieur" etc...Gelukkig zijn het hier geen blanke en zwarte want dan was het een kleine oorlog geweest.
  • Sam rogiers

    6 jaar geleden
    Ik snap de reactie. Als je bijna iemand ongewild omverrijd ben je ongelooflijk geschrokken en van u melk. Als dan nog die pummel u dan nog zo aanspreekt kan ik geloven dat je zo reageert. De tiener moet ook niet achteraf komen wenen. Hij moet zich gedragen zoals het hoort en hij heeft ervaren dat een gedrag of actie een tegenreactie uitlokt. Zo is het leven
  • jan Vanden Blarenboom

    6 jaar geleden
    en die moeder dient veroordeeld te worden: totaal gebrek aan respect en ouderlijke opvoeding.