De foto van de overleden Anil en zijn rouwende zoontje Gaurav (11).
Volledig scherm
De foto van de overleden Anil en zijn rouwende zoontje Gaurav (11). © Twitter:@shivsunny

Hartverscheurende foto van rouwend jongetje bij lichaam vader levert recordbedrag op: "Hopelijk heeft hij nu kans op een betere toekomst"

Een foto van een huilend jongetje dat het hoofd van zijn overleden vader streelt, terwijl hij met z'n andere hand zijn verdriet probeert te verbergen, ontroerde sociale mediagebruikers in India zo, dat ze in een dag samen meer dan drie miljoen roepies (zo’n 35.000 euro) hebben opgehaald voor de familie.

19 reacties

  • jeannine avonds

    6 jaar geleden
    Ik begrijp het niet hoe in deze tijd sommige landen nog zo nonchalant zijn, er zijn zoveel miljonairs in India, de regering is rijk en toch doet men niets tegen de armoede daar, een slecht beleid en men trekt het zich daar niet aan dat het een derde wereldland is dat ze leiden, de graaipolitiek is daar erger dan bij ons en zoals vermeld hier " die kaste trekken op niets " als ze er echt in geloven moeten ze de armoede tegen gaan en hun volk eten geven.
  • Max Illens

    6 jaar geleden
    India telt rijke klassen en zelfs multimiljardairs onder haar bevolking. Maar hun systeem deugt niet. De politiek aldaar moet meer belasten en corruptie bestrijden.
  • Ali El Mahmoudi

    6 jaar geleden
    Wanneer Imam El Mahdi zal opstaan zal het ook gedaan zijn met de armoede in de wereld inchalahh
  • rene vreys

    6 jaar geleden
    VEEL op de tv en de pers is fake om de mensen geld uit hun zakken te halen . MAAK eens een foto van de rijken daar ?
  • Valentino Fabionara

    6 jaar geleden
    Frank geniet van het leven en denkt alleen aan zichzelf!