Peter Verhoeven, slachtoffer steekpartij Eindhoven overleden

In een tuin aan de van Beethovenlaan in Eindhoven is vanavond kort na 18.30 uur een man zwaargewond aangetroffen. Het zou gaan om de 38-jarige Peter Verhoeven ook wel ‘Peerke’ genoemd. Hij is aan zijn verwondingen overleden, zo bevestigt een familielid aan Boevennieuws.

Steekpartij

Het is onduidelijk wat er zich precies heeft afgespeeld, maar volgens de politie is er sprake geweest van een steekpartij waarbij Peter Verhoeven zwaargewond is geraakt. Hij zou in zijn woning aan de Ockeghemstraat zijn neergestoken en vervolgens via een steegje naar het huis van zijn moeder aan de van Beethovenlaan zijn gestrompeld. Voor de voordeur van zijn moeder zakte hij in elkaar waardoor hij vervolgens rond 18.30 uur zwaargewond werd aangetroffen in haar voortuin.

Onderzoek

Er werden meerdere ambulances en een traumahelikopter opgeroepen voor medische hulpverlening. Na reanimatie is hij met spoed door een ambulance overgebracht naar he ziekenhuis, daar is hij alsnog komen te overlijden. De politie heeft de omgeving afgezet, forensische rechercheurs zijn bezig met sporenonderzoek. Ook in de Ockeghemstraat wordt door de politie onderzoek gedaan. Over de toedracht van de steekpartij is nog niets bekend.

[sgmb id=”1″]

Eén gedachte over “Peter Verhoeven, slachtoffer steekpartij Eindhoven overleden

  • december 30, 2018 om 15:26
    Permalink

    Waarom staat Peter Verhoeven op boevennieuws!!
    Heel onterecht wat jullie doen.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.