AFP, AP
Volledig scherm
© AFP, AP

“Zijn haar wapperde tijdens de seks”: Stormy Daniels geeft voor het eerst intieme details over passionele nacht met Donald Trump

BuitenlandPornoactrice Stormy Daniels (39) heeft in het blootmagazine Penthouse voor het allereerst een boekje opengedaan over wat er zich exact afspeelde tijdens de passionele nacht die ze in 2006 doorbracht met Donald Trump. Ze ging in detail over zijn haar en leek zelfs een hint te geven over hoe groot de Amerikaanse president geschapen is.

73 reacties

  • Johanna Ruiter

    6 jaar geleden
    @Bill van Mechelen; Clinton is nooit vertrokken. Er was een onderzoek en ze wilden hem pakken voor meineed ('I did not have sexual intercourse with that woman') maar het huis van afgevaardigden heeft hem een boete laten betalen en Clinton heeft twee volle termijnen uitgezeten.
  • Jean De Grande

    6 jaar geleden
    Bill Van Mechelen, ik wist niet dat clinton is moeten vertrekken, ondanks het FEIT dat hij het deed tijdens zijn presidentschap. President Trump wordt door de linkse meute achtervolgd voor feiten van vóór zijn presidentschap. Maar zo slim zijn jullie niet.
  • mike vanginderen

    6 jaar geleden
    Typisch Amerikaans,alles voor het geld,en superhypocriet.
  • Tina Colpaert

    6 jaar geleden
    Dan had ze geluk toch iets waar beweging in zat!
  • Dany Duivejonk

    6 jaar geleden
    Passioneel en Trump in één en dezelfde zin ... komaan ... Trump kan maar passioneel zijn als hij zichzelf in de spiegel ziet ...