door Anti-links in Binnenland  ·  32 Reacties

  • 1
  • 459x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

en dan echtstreeks het oude mannen huis in.
huisje boompje beestje zit er niet meer in als ze dat al zouden willen.

4
1 120db

** gebruiker verwijderd **

De weg tot de woningmarkt wordt geblokkeerd door de massale instroom van nieuwkomers die alsmaar voorrang krijgen op de woningmarkt en uitkeringsinfuus.

2 verwijderd5929219

Maar lekker allemaal VVD blijven stemmen jongens. Op naar het Amerikaanse Angelsaksische ‘lang leve de rijken’ model.

6
3 Anti-links

Da's wel heel treurig.

3
4 Wild Rover

La casa della mamma e' il meglio che ci sia.

4
5 in holland

@5 . Dat is wel zo, maar ondertussen zijn we terug in de jaren 50 van de vorige eeuw toen zelfs getrouwde stellen nog bij de ouders van een van hen inwoonden.

4
6 Vandeprinsgeenkwaad

@3 Of een huis buiten de Randstad zoeken. question

7
7 Wild Rover

@7 deze problemen spelen in heel Nederland. Of je moet in noord-oost Groningen of Friesland gaan wonen. Maar als je in Utrecht werkt is dat niet te doen qua woon werk verkeer.

5
8 Anti-links

@6
Je moet het dus gewoon omdraaien.
Dat je mantelzorger bent van je ouder(s)

1
9 in holland

@6 volgens mij was de jaren ‘50 zelfs nog gunstiger dan nu. Toen kon de kostwinner (vaak de man) nog een heel gezin van vijf kinderen en zijn vrouw in zijn eentje onderhouden. Zelfs met een simpel fabrieks baantje. Nu kan zo’n fabrieksarbeider zichzelf amper onderhouden.

4
10 Anti-links

denkt Kimberley er net zo over Anti-links?

3
11 Grootmoeder

@3 dit zijn inderdaad Amerikaanse taferelen . Vooral dat woningdelen is in de VS heel normaal. Doet me aan de serie Friends denken.

1
12 Diederik82

@7

Ook buiten de randstad ligt de huur voor een eengezinswoning zo boven de 600 euro. Sinds de VVD met het 'briljante' plan kwam om de loonbelastingen omhoog te gooien voor de onderste schijf (letterlijk een verdubbeling) is het voor de gewone fabrieksarbeider waar @10 het bijvoorbeeld over heeft inderdaad niet meer te betalen.

En dat zijn bovendien net de mensen die vaak toch weer teveel verdienen om niet in aanmerking voor dingen als huursubsidie te komen.

1
13 progressiefliberaal

* Verwijderd door de redactie *

14 field-replaceable unit

@10
Ik kom uit een gezin met 6 jongens waarvan pa toentertijd 65 gulden schoon per week verdiende. Die 's avonds bijverdiende met behangen, tapijt ( jabo) leggen, bankstellen bekleden, schilderen etc.
We hebben ook nooit het idee gehad dat we iets tekort kwamen.
Vooralsnog een enorme prestatie.
Kom daar heden te dage maar om met al die ontevreden figuren.

0
15 in holland

@10 . Dat is zo, maar ze moesten het wel met heel wat minder materiële zaken doen dan tegenwoordig. Geen auto (of twee), geen vakantie met het vliegtuig, niet elke dag (als je dat wilt) vlees op tafel, geen centrale verwarming, geen telefoon, kinderkleding waarbij de jongere kinderen het moeten doen met de afdankertjes van de oudere, kinderen die zodra ze konden werken van school afgingen. Als je tegenwoordig zo zou leven dan red je het ook wel als alleenverdiener. Er zijn ook daadwerkelijk mensen die zo leven. Maar de meesten onder ons worden niet echt enthousiast van zo een levenswijze.

0
16 Vandeprinsgeenkwaad

@10 klopt, maar zo’n gezin kon zich geen auto, tv en zelfs radio veroorloven. Computers, smartphones en tablets bestonden nog niet. Tegenwoordig zijn die dingen onmisbaar.

Maar dan nog is alles inderdaad duurder geworden terwijl de lonen amper evenredig zijn gestegen. Maar dat komt ook grotendeels door het tweeverdienersmodel dat eind jaren ‘80 een enorme groei kende. Huishoudens werden daardoor rijker (vaak dus twee keer zo rijk). Woningcorporaties, ontwikkelaars en makelaars pasten hun prijzen daarop aan.

0
17 Diederik82

Er wordt al tientallen jaren te weinig gebouwd, mensen stromen niet door naar huizen in een hoger segment en daardoor is er voor starters aan de onderkant niets te krijgen. Wat ook nog eens verergerd wordt dat ze beginnen met een studieleningsschuld waardoor ze alleen een lagere hypotheek kunnen krijgen. In de Randstad zie je gebeuren wat grote wereldsteden als New York en Londen al jaren kennen. Grond is zo exhorbitant duur dat kamerhuur/gedeelde appartementen ook voor volwassenen heel normaal is

0
18 BlackNinja

@14
Nou, die kunnen ook geen huis kopen, dit stuk gaat over de koophuizenmarkt.
https://www.nrc.nl/nieuws/2017/10/11/alles-over-de-woningmarkt-vragenstuk-a1576834

1
19 La Cabana

Ach ja.... vroeger werd er al over gezongen.

0
20 TedjeR

@14 vluchtelingen hebben hier amper invloed op. Die komen, als ze uberhaupt al een status krijgen, alleen in aanmerking voor een sociale huurwoning. Maar er is juist een enorm tekort aan vrije sector huurwoningen en staters-koopwoningen. Sociale huurwoningen zijn echt alleen bedoeld voor de onderkant van de samenleving. Een beetje afgestudeerde verdient al vaak teveel om daarvoor in aanmerking te komen. Al helemaal als je een werkende partner hebt waarmee je wil samenwonen. Er is juist een grote groep die teveel verdient voor een sociale huurwoning, maar door de gigantisch gestegen huizenprijzen ook geen koopwoning kunnen veroorloven. En door het tekort aan vrije sector huurwoningen is de vraag hoog, waardoor je al snel naast het net vist.

4
21 Diederik82

@17 Maar dat komt ook grotendeels door het tweeverdienersmodel dat eind jaren ‘80 een enorme groei kende. Huishoudens werden daardoor rijker (vaak dus twee keer zo rijk). Woningcorporaties, ontwikkelaars en makelaars pasten hun prijzen daarop aan.

Alle sectoren pasten hun prijzen daar op aan, Het gehele MKB, middenstand en multinationals,

0
22 La Cabana

@13 600/700E is niet zo overdreven hoog.
Met een beetje werk red je dat wel.

4
23 Wild Rover

@22 Nouja.. 2x zo rijk..
Degene die niet hoofdverdiener was, werkte vaker parttime dan fulltime.

0
24 Wild Rover

Die huizenprijzen zijn inderdaad soms wel bizar inderdaad. Heb even op Funda gekeken en zag dit: Een simpele tussenwoning met maar 1 verdieping, zonder voortuin in Leidsche Rijn: ruim 3 ton! https://www.funda.nl/koop/utrecht/huis-40895160-weg-naar-t-zand-26/

1
25 Diederik82

@12 Die wonen in een grote stad in een van de duurste buurten die je kunt krijgen... Maar snap wat je bedoelt question

0
26 etymologie

@25 Ik word nu al claustrofobisch van dat vierkante hokkie.

0
27 Wild Rover

@26 Rootje of 3,5/4 per maand ofzo? question

0
28 Wild Rover

Aan ons ligt het niet, wij namen allemaal minder kinderen om de bevolkingsgroei terug te dringen. Het probleem wordt veroorzaakt door de politiek, die hier miljoenen migranten naartoe haalt, en dan ook nog eens toestaat of toelaat dat huizen worden verhuurd als vakantiewoning. zodat het probleem nooit wordt opgelost. Of het krankzinnige systeem dat mensen met geld alle goedkope huizen uit de voorraad kunnen opkopen, van prins Bernhard tot buitenlanders overal ter wereld, die woekeren met de prijzen zodat mensen het niet meer kunnen betalen. Het zou wettelijk moeten worden vastgelegd dat iedereen maar het recht heeft op het kopen of bezitten van maximaal één woning. Maar de overheid staat graag aan de andere kant van het probleem.
In mijn jeugd waren de wachtlijsten trouwens ook al meer dan twintig jaar, en toen ik er nog niet was ook al.

3
29 zewa

@25 Jij noemt dan nog een woning met een oppervlakte van 93 vierkante meter. Mijn woning is ongeveer de helft, met een 'WOZ'- waarde van drie ton, dus dat is blijkbaar wat ze in mijn buurt voor zo'n klein volkshuisje betalen. Ik vind het crimineel.

0
30 zewa

* Verwijderd door de redactie *

31 field-replaceable unit

* Verwijderd door de redactie *

32 field-replaceable unit

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Strongoli
COA: belang doorgang van 'asielhotel' Albergen is groot

@3Het wordt financiëel nòg erger:Statushouders zoveel mogelijk naar hotels, ook zonder goedkeuring gemeenten - https://nos.nl/l/2514610�...

4 uur geleden geplaatst door Strongoli

Strongoli
De Jonge onderzoekt buitenlandse en Russische inmenging in Nederlandse publieke debat

@1Rond "contacten" met Rusland, maar ook China, zijn altijd al wild-west verhalen geweest. Er zijn echter op het geheel, maar weinigen, die è...

4 uur geleden geplaatst door Strongoli

Strongoli
Ernstig tekort aan 'pufjes' voor astmapatiënten: 'Nul tot twee weken op voorraad'

Schandalig dit weer.Gek dat deze "tekorten" alleen maar in Nederland spelen. Ook de prijzen van medicatie, zijn in het buitenland vaak goedkop...

4 uur geleden geplaatst door Strongoli

ongelovenloos
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

@17Bij oorlog aan oorlogsrecht doen , betekent verlies.Nog geen ene oorlog meegemaakt waar ze zich volledig aan oorlogsrecht hebben gehouden...

6 uur geleden geplaatst door ongelovenloos

Magister Nivardus
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

@7 Dat is juist en dat komt door een oerdomme constructie. Aan elk mbo-diploma hangt een zak geld voor de school, zo’n 5000 euro dacht ik, maa...

7 uur geleden geplaatst door Magister Nivardus

MARCUSAURELIUS
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

@6Dat laatste is maar al te waar.Wel is het MBO uitgekleed door telkens het niveau omlaag te halen.Wat trouwens in ons hele onderwijs ...

7 uur geleden geplaatst door MARCUSAURELIUS

Magister Nivardus
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

Er is altijd onderscheid m.b.t. educatie. Wie een doctorstitel heeft is opgeleid t/m het hoogste niveau in deze zin dat er niets anders meer is ...

7 uur geleden geplaatst door Magister Nivardus

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

Weten jullie ook welke partijen niet getekend hebben tegen het antisemitisme deze week ?Het door de Turken bestuurde Denk en het door de Russe...

7 uur geleden geplaatst door Rinze

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@59Iedere keer weer over mijn ziekte beginnen zoals in @57 Wat ben jij toch een goor achterlijk stuk vreten ...

8 uur geleden geplaatst door Rinze

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@59Waar ben je nou met die gore vieze bek van je ?...

8 uur geleden geplaatst door Rinze

NK. App
Xxx Hd Video DownloadSexy Teacher Big BoobsBest Only Fans LeakXnxx TubePornhub/.comWww.porntube.comnWatch Free Jav OnlineSexo Caseiro AmadorBrazzers Mom XvideosKimiko MatsuzakaBig Tits Fucked HardPornodinguesXconfedsionsZartprickelnd Onlyfans LeakVados NakedDevika Sex MovieSexy Boudi SexAna De Armas Porn VideoElsa Jean DpXstroySasha Greey PornLeighravenSarah Rafferty SexyHobbyhootersFull Hd Fucking VideoLatina Mom BjFlashing At A ConcertIxxx PicHot Sexye VideoXnxx Videos In TamilSexvifeosPunishment BlowjobNaejaeAnal Com JaponesaKriti Sanon NudeTamil Sxy VideoIndin SexxNaguty America ComThe.porn DuseFat Sex PornXxx Hindi TopPorn ThreesomeChrisean Rock PornPornos De PeruanasAdkaiGros Sei NNaked ModelsBrenda Song NudeDanicak3sXnxx Step AuntChezza LunaMating Press PositionDemi Rose SexyDirty Sex ComKachi Kali Ki ChudaiKeiran Lee NudeBritney Amber PornSexy Nude MassageBrazzers Hot GirlJawani Ka SexIndian College Grils Sex VideosMallu Nude ShowAmeena Green Fan BusMaturegrannyFingering AwomanChat Avenue GayKindgirls..comSimply HenraiNude Photos Of WomenSexy Women With Big BoobiesXx Pron VideoSex Video In PartyTirupur Sex VideoDoctor Hd PornCrossdresser Sex VideosPorn Fantasy RapeBlac Chyna Onlyfans NudesReddit Asian PornOld Porn MovieDay Sulan OnlyfansSamysweet_8Flash On PublicFullscatmoviesPorncomixonlinePornos BizarrosRhianna TitsWww Xx Sex VideoNaked Beach Hidden CamNaked HousekeeperTeens Petite NudeTamil Sex Xnxx VideosSabrina Banks LeakedHd Ass PornTamil HornyTwerkibg PornBbc Wife BredMom Slepp PornWinx PornFugtrup PornGenesis Lopez NudeSpanking VideoAurangabad Sex VideoShukriya Sexy VideoIndian Porn HdSeni Leyon XxxCelebrity Porn TubeOnlyfans Video LeaksVideos Sexe VintageJav StarPorn Viedio HdPeliculas Para Adultos En EspañolFatal MldelBlow Job PicsLil Baby Anthony PornYawa Chichi Tayu Tsukiyo No KoiwazuraiSuper Sex MovieIndian Xx Hot VideoGay Nipple PornDesi FoxxWet NudesCassidy Klein CreampieLisakudrownudeWisconsin.tiff NudeHttp Redtube ComDave Portnoy Sex TapeForced TubepornJewell MarceauLocal EscprtsHentais FilmesAstridd Wett PornBhosdaSex Desi VillageIntense FingeringX Videos Desi GfXmxx DownloaderAbbella DangerJonny Sins Sexy VideoBlazzerpornEsortsTeam S K E E THot Evangeline LillyCollege Cutie Takes Lewd NotesTo Love-ruMillie Bobby Brown AssHow Many Feet In A KilometerFrencheska JamesIndo Viral BokepMacenzie MaceSexe AmatricesStoya Nude