Logo 112 Vechtdal

Redactie 112 0 reactie(s) zo 16 september 2018, 16:43

Buurtbewoner neergestoken in speeltuin na aanspreken man op drugsgebruik

Aangepast: 3 jaar geleden

ZWOLLE – Bij een speeltuin aan de Van Galenstraat in Zwolle is zondagmiddag een man neergestoken. De man zou met zijn kind in een speeltuintje aan het spelen zijn geweest toen volgens buurtbewoners een man de speeltuin in kwam en een jointje ging roken.

De man met het kind sprak de andere man er op aan, waarop de man met het jointje een mes zou hebben getrokken. Het slachtoffer zou volgens diverse buurtbewoners vier keer gestoken zijn. Hij is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

Politie zoekt getuigen
De dader is nog voortvluchtig. De politie heeft een onderzoek ingesteld en ondertussen al meerdere getuigen gesproken. De toedracht van het incident is nog niet helder. De politie komt daarom graag in contact met getuigen die zij nog niet heeft gesproken.

Signalement verdachte
Het gaat om een licht getinte man met vermoedelijk Aziatisch uiterlijk met een pokdalig gezicht. Vermoedelijk gaat het om een man van Chinees/Nederlandse afkomst. De man is tussen de 1.75 en 1.80 meter lang en is ongeveer 30 jaar oud. Hij heeft een mager postuur en draagt een zwart glanzend trainingspak met twee lichte strepen, die vermoedelijk een beige kleur hebben.

Ziet u de verdachte lopen , belt u dan met 112. Beschikt u over andere informatie, dan kunt u bellen met 0900-8844. U kunt ook anoniem een melding doorgeven via Meld Misdaad anoniem, tel. 0800-700.

Deel dit artikel:

112 Zwolle

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Zwolle lees je in onze categorie 112 Nieuws Zwolle. Alle 112 alarmeringen uit Zwolle kan je live volgen via 112 meldingen Zwolle.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Vechtdal
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.