De Judassen van de Utrechtse onderwereld

Ridouan Taghi wordt gezien als de aanstichter van het Utrechtse onderwereldgeweld, niet geheel onlogisch. Hij wordt op dit moment internationaal gezocht voor het opdracht geven tot meerdere liquidaties. Maar klopt het wel dat Ridouan Taghi ook de aanstichter is van de onderwereldoorlog in het Utrechtse criminele circuit? Volgens een bron is er sprake van een groep die zich jarenlang tussen verschillende kampen heeft gemanoeuvreerd. En in die jaren flink wat (valse) informatie over en weer heeft gedeeld. Informatie dat zorgde voor onnodige conflicten en die personen bewust tegen elkaar op heeft gezet. Hierdoor kon deze groep aan verschillende kanten veel geld verdienen met drugstransporten, liquidatieopdrachten en het doorspelen van informatie. Volgens deze bron zijn het de judassen van de Utrechtse onderwereld en de aanstichters van een heleboel conflicten.

Serkan Sonmez

Het begint met de moord/vermissing van Serkan Sonmez. De dan 29-jarige Turk vertrekt op 8 april 2009 vanuit zijn vriendin in Winschoten naar Utrecht waar hij mogelijk een afspraak heeft bij autobedrijf Relax aan de Martin van Ovenlaan in de Utrchtse wijk Zuilen. Sinds Serkan naar Utrecht vertrok is er niets meer van hem vernomen. Hoewel de politie vermoedt dat er sprake is van een misdrijf is er tot op heden nog geen lichaam gevonden en staat de man dus nog steeds te boek als vermist. Op de avond van zijn verdwijning breekt er bij autobedrijf Relax een brand uit. Hoewel de politie niet direct een verband legt tussen de brand en de vermissing doen zij dit later wel. Vermoedelijk is de brand aangestoken om sporen te verhullen. Een bron bevestigt die lezing. Serkan zou door twee Iraanse broers zijn gelokt naar het autobedrijf. Hij zou een schuld hebben bij deze twee broers, N.P.K. (foto midden) en F.P.K. (foto links) Zij zouden dan ook achter de verdwijning zitten en vervolgens het autobedrijf in brand hebben gestoken om hun sporen te wissen.

Altan Soysal

Autobedrijf Relax behoorde toe aan Altan Soysal. De twee Iraanse broers N. en F. behoren jarenlang tot de groep van Altan Soysal, die zich bezig houdt met drugshandel en witwassen. Een belangrijk contact van Altan is Ahmet G., ook wel de Professor genoemd. Op 19 november 2013 wordt Altan Soysal zelf doodgeschoten. F. zou in de Utrechtse shishalounges flink hebben opgeschept over het gemak waarmee hij de eerste moord op Serkan Sonmez pleegde. Hierdoor weet hij de interesse te wekken van jonge jongens die vaak rondhangen in de shishalounges en werft hij een groep om zich heen. F. en N. komen via Altan Soysal met Ahmet G. in contact. Het trio keert zich uiteindelijk tegen de Utrechter en zou achter zijn liquidatie in Leidsche Rijn zitten. Altan Soysal wordt op 19 november 2013 doodgeschoten in de deuropening van zijn huis aan de Eschersingel. Altan was op de hoogte van de betrokkenheid van F. en N. bij de moord op Serkan Sonmez. Maar er was ook nog een lopend conflict over een schuld die N. nog open had staan bij Altan Soysal. Laatstgenoemde eiste namelijk geld voor het verlies van zijn autozaak door de brand die N. en F. hebben aangestoken om hun sporen te wissen na de moord op Serkan Sonmez. Geld dat ze natuurlijk liever niet betaalden.

Baris Önder

p>Het drietal voerde de moord in Leidsche Rijn natuurlijk niet zelf uit. Daar werd Baris Önder voor ingeschakeld. De Turske crimineel en zoon van Atilla Önder was een contact van Ahmet G. Iets wat hem later eveneens zijn leven zal kosten. Een andere doorgaans goed ingevoerde bron bevestigd bovenstaande lezing. Baris Önder zou degene zijn geweest die Altan Soyal om het leven heeft gebracht. F. zou inderdaad achter deze moord op zijn ‘vriend’ zitten. Als de geruchten hierover rond beginnen te gaan komt F. in conflict met een aantal onderlinge vrienden en besluit hij uiteindelijk te vluchten naar Marbella waar hij nu nog teeds verblijft.

Beyhan Demirci

Het trio zou ook achter de moord op de 60-jarige Beyhan Demirci zitten. De vrouw werd op 14 januari 2015 doodgeschoten op haar balkon aan de Pieter van de Werfstraat in Amsterdam. De onschuldige vrouw van Turkse komaf werd volgens de politie vermoedelijk verwisseld met haar schoonzoon Mehmet D. Die woonde een tijdje bij haar in huis en kwam daar nog zeer regelmatig. Mehmet D. was een oude vriend van Ahmet G. en wist te veel over hem en de broers N. en F. De politie vermoedt dat de moord te maken heeft met andere moorden in het Turkse milieu.

Ontvoering

Baris Önder werd eveneens slachtoffer van zijn samenwerking met een van de Iraanse broers. Hij is het laatste losse eind met betrekking tot de moord op Altan Soysal. Daarnaast voert hij samen met N. een plan uit om een compagnon van N. op te lichten. De twee zetten een ontvoering in scene zodat Baris Önder losgeld kan eisen van die compagnon. Die compagnon blijkt Mustapha F. te zijn. Moes betaalt uiteindelijk in 70 kiloblokken coke om zijn compagnon en ‘vriend’ weer in veiligheid te krijgen. Wat hij echter niet weet is dat zijn ‘vriend’ zelf ook in het complot zit. Om ervoor te zorgen dat dat zo blijft wordt Baris Önder opgeofferd als zondebok.

Observatiebus Montfoort

Dat dubbelspel de Iraanse broers en de Professor niet vreemd zijn hebben ze inmiddels wel laten blijken. F. en N. lichten in 2015 Mustapha F. in over zijn plek op een dodenlijst van Ridouan Taghi. Dit terwijl er daarvoor geen enkele sprake was van een conflict. Mustapha F. neemt daarop het zekere voor het onzekere en besluit deze dreiging in kaart te brengen. In januari 2016 stuit de politie op een hypermoderne observatiebus in een loods in Montfoort. De bus wordt verhuurd door een verhuurbedrijf in Utrecht en beheerd door H.Z. Op dat moment wordt er in de loods onderzoek gedaan in verband met de ontvoering van een vrachtwagenchauffeur in Mijnsheerenland op 27 oktober 2015. De chauffeur wordt in de buurt van Arnhem gedumpt. De daders gaan er van door met de inhoud van de container die de vrachtwagen vervoert. Deze zou in de loods in Montfoort zijn gelost. Officieel zou de vracht alleen uit ananassen bestaan, maar door de ontvoering van de vrachtwagenchauffeur vermoedt justitie dat er ook cocaïne in de container afkomstig uit Costa Rica zit. Volgens geruchten in het criminele circuit zou er in totaal 7000 kilo coke in hebben gezeten. In de observatiebus wordt verschillend beeldmateriaal aangetroffen. Onder andere van de neef van Ridouan Taghi. Iets wat niet goed valt bij de uit Vianen afkomstige crimineel. Dit zou het begin zijn geweest van het conflict tussen Ridouan Taghi en Mustapha F. Maar buiten Moes zouden ook de twee Iraanse broers regelmatig van de bus gebruik maken voor observatie doeleinden.

Dubbelspel

De enige die uiteindelijk hebben geprofiteerd van dit conflict zou de Utrechtse groep rond de Iraanse broers zijn. Die groep zou buiten F.P.K., N.P.K. en Ahmet G. ook bestaan uit het jongere broertje van de Iraanse broers P.P.K., en later nog Nadir ‘Rat’ T. (foto rechts) en Patrick ‘Pepe’ S. Door hun dubbelspel wisten ze jarenlang bij beide kampen geld te verdienen. De Iraanse broers en Ahmet G. waren lange tijd de rechterhand van Mustapha F. en knapte zijn vuile werk op. Dit terwijl ze ondertussen ook goed bevriend waren met Saïd en Mohammed R. Waar ze ook verschillende werkzaamheden voor deden.

Opvallend is dat deze zelfde groep zich niet alleen in liet met Mustapha F. en Saïd R. Maar ook met Omar Lkhorf en Houssine Ait S. Zo zouden ze Omar Lkhorf een tijd lang een onderduikadres hebben geboden in Marbella. Later zou ook Chafik Yakhlaf zijn voorzien van onderdak. Opmerkelijk, want Omar Lkhorf zit inmiddels vast voor betrokkenheid bij de liquidatie van zijn broer Chahid Yakhlaf. De twee behoren tot twee rivaliserende kampen.

Deze groep uit het Utrechtse Overvecht zou zich jarenlang tussen tegenliggende kampen hebben gemanouvreerd. Zo wordt Ridouan Taghi gezien als de opvolger van Gwenette Martha, en die kon nou niet bepaald door een deur met Houssine Ait S. Terwijl de groep werkzaamheden verrichte voor het ene kamp zouden ze vermoedelijk informatie hebben doorgespeeld naar een ander kamp. Hierdoor wisten ze overal wel een graantje mee te pikken en flink wat geld te verdienen. Door hun dubbelspel ontstonden conflicten die uiteindelijk ook onschuldige levens hebben gekost. Zo zou het conflict tussen Mustapha F. en Ridouan Taghi voornamelijk zijn gecreërd door bemoeienis van anderen.

Lees ook: Vermeende dodenlijst Ridouan Taghi rondgestuurd

Vergismoord in Marrakech: ‘Moes’ wisselde van stoel vlak voor liquidatie

Verdachte bommenlegger Anouar B. in Casablanca opgepakt voor betrokkenheid schietpartij Marrakech

Richard Z., Jaïr Wessels en ‘Pepe’, de Amsterdam/Utrecht connectie

Mocromaffia volop in het nieuws

[sgmb id=”1″]

55 gedachten over “De Judassen van de Utrechtse onderwereld

  • september 17, 2018 om 09:55
    Permalink

    Baghdad el h word nog nergens genoemd, merkwaardig.

    Beantwoorden
  • september 17, 2018 om 11:14
    Permalink

    Goed stuk. Ridouan en Moes hadden nooit iets tegen elkaar.

    Beantwoorden
  • september 17, 2018 om 18:58
    Permalink

    baghdad el h dat was pas een topgangster alleen jammer men word oud en moet plek maken voor de nieuwe generatie maar als baghdad de touwtje nog in handen had dan was het niet zo een zooitje geweest in die utrecht en amsterdam die taghi en de rest zijn allemaal koekenbakkers vergeleken met hem

    Beantwoorden
  • september 17, 2018 om 19:41
    Permalink

    Goed, jullie hebben weet wat namen toegevoegd op t lijstje vsn Ridouan. Ruimt lekker op zo hoor.

    Beantwoorden
  • september 18, 2018 om 14:47
    Permalink

    Deze eerloze mensen zijn heel vies en slecht en hebben veel mensen verraden en proberen hun misdaden in de schoenen te schuiven bij anderen. Walgelijk. Ook een eigen misdaad flutsite met knip en plak werk en fakenieuws oprichten om mensen zwart te maken om je eigen misdaden af te schuiven is ook echt lelijk en laf. Kruip terug onder je steen als een laffaard in marbella en hou je mond

    Beantwoorden
    • september 18, 2018 om 21:57
      Permalink

      Ja en wat dacht je eerloos. Er is een ongeschteven regel vrouwen en kinderem laat je erbuiten. Deze doen daar niet aam kijk naar die flut site van ze met die fake news die ze zelf hebben opgericht bah bah

      Beantwoorden
  • september 18, 2018 om 14:51
    Permalink

    als bepaalde mensen weten wat er speelt en de O.M weet het waarom is taghi dan het doelwit van justitie waarom gaat de justitie niet achter hun aan

    Beantwoorden
    • september 18, 2018 om 20:42
      Permalink

      OM is goed met valse hoop creeeren. Eerst was het Martha, als die binnen zou zijn dan zou alle ellende stoppen. Hup, Martha in de cel, wat leverde op? Machtsrijd en meer chaos, waardoor hij dood is. Nu weer Taghi. OM doet alsof zijn arrestatie alles gaat oplossen en speelt een vies spelletje. Ervaring leert is zolang er drugs wordt gedeald, de misdaad altijd blijft. Pak je de baas, komt de andere baas, die soms nog gevaarlijker is. Er werd over Martha gezegd dat hij achter veel liquidaties zat. Maar wat ze niet wisten is hoeveel liquidaties van paranoide mensen hij juist heeft stopgezet of tegengewerkt. Toch bleven ze achter hem totdat hyena’s hun kans ruikten omdat hij 10 keer per dag werd gefoulleerd en zichzelf niet meer kon beschermen. De vraag is of het OM niet soms dingen erger maakt ipv op te lossen.

      Beantwoorden
      • september 18, 2018 om 21:08
        Permalink

        Helemaal mee eens. Je vergeet dat Martha ook niet het land uit mocht. Je maakt hem zo kwetsbaar. Judassen binnen zijn eigen groep roken kans. Die dachten als we onze baas pakken zijn we zelf baas en iedereen gaat toch denken was Benaouf, omdat de media dagelijks schreef oorlog kamp Martha en kamp Benaouf. En het werkte ook. Iedereen dacht Martha was gepakt door Benaouf.

        Beantwoorden
      • oktober 7, 2018 om 19:05
        Permalink

        High2,

        Mensen van het goede leven !!!!!!!
        Ja kerel goed gezien en gezegd !!!!!!!
        Dit is al een oude tactiek van justitie dat weet je of wist je
        toch al kerel ???!!!!! Actie X reactie = interactie
        En dat werkt continu bij hun opzet !!!!!!
        Wat ik niet begrijp is waarom lette de mensen dan zelf niet op
        of vraag dan op z’n minst om opheldering of verifieer het dan op z’n minst !!!
        Maar het lukt justitie steeds de enige reactie wat tot nu toe er is
        DOOD EN VERDERF VAN BEIDE KANTEN PARRALAX !!!!!!!!
        Had helemaal niet gehoeven als beide kanten ff z’n rust had bewaard en in ieder geval communicatie tussen betrokkene partijen !!!!!!!!
        Jammer hoor ik geloof zeer cker wel als men de rust ff had gehouden ipv
        parallax te reageren dan zou al het leed tussen alle betrokkene partijen minder geweest !!!!!!!!

        Ciao geluk dag hoor ?

        Beantwoorden
  • september 18, 2018 om 20:30
    Permalink

    Moes had Razouki nooit moeten opbserveren. Als hij Taghi had gebeld, dan zou Taghi zeggen geloof geen judassen, waarom zou ik jou willen hebben? Maar Moes overschatte zichzelf en dacht niet aan de gevolgen. Het had allemaal zo voorkomen kunnen worden. Zonde en triest.

    Beantwoorden
    • september 18, 2018 om 20:57
      Permalink

      Razouki en taghi zijn gewoon op dwaalspoor gezet door die vieze judassen. Denk dat rat niet met het vieze spel heeft meegedaan alleen maar meegeprofiteerd. Die iranezen hebben dit allemaal opgezet en uit gepeeld. Erg zonde voor alles, hoop dat ze snel te grazen worden genomen.

      Beantwoorden
      • maart 17, 2019 om 12:20
        Permalink

        meeprofiteren IS meedoen.
        Bloedpissers zijn het, allemaal.

        Beantwoorden
        • januari 18, 2022 om 14:08
          Permalink

          F.T.P. echte viezerik. Hij heeft die plek van broertjes op camping getipt want ze vriend zat daar en die had relatie met nichtje benaouf. Echte dief en leugenaar. Vriendjes maken dan andere vriendjes laten investeren dan handel afpakken en dood injagen. Jammer al ze vijanden dood zijn of vastzitten.

          Beantwoorden
  • september 19, 2018 om 15:00
    Permalink

    Omdat ze met iedereen werken ook met justitie. Iedereen weet dat in utrecht allang van deze gasten

    Beantwoorden
  • september 21, 2018 om 14:17
    Permalink

    Nadir heet niet voor niks Rat he , Dief van de laagste plank.
    Alleen maar van bekende stelen , want dat is het makkelijkste .
    Dacht het uit te hebben gevonden met de handel wie die de laatste tijd van bepaalde groepen steelde Hasj en coke .

    Beantwoorden
  • september 21, 2018 om 15:37
    Permalink

    Interessant! En zien wij hier ook de mede-opdrachtgevers van de liquidatie van Ali Motamed uit Iran in Almere. Bij de liquidatie bij Cafe Crema in Marrakech zijn ook 7 politie medewerkers gearresteerd voor het fasciliteren van de criminelen. Door te tappen is de Mocro politie hier achter gekomen. Vervlechting van onder- versus – bovenwereld is evident. Hoe makkelijk is het voor de MOIS om deze iraanse familie te benaderen met een voorstel om Motamed uit te schakelen. En waarom is de AIVD aan het slapen?

    Beantwoorden
  • september 23, 2018 om 14:35
    Permalink

    Geachte smieghels,

    Begrijp het nou is een keer die hoertjes waren ballensjouwers van moes niet van taghi doordat ze steeds taghi de naam gebruikten dachten mensen dat hun voor taghi werkten. Ze gebruikten zijn naam omdat mensen respect voor hem hebben en niet omdat hij moord maar omdat hij veel mensen heeft geholpen. Maar achter alle moorden zit moes alias amotor(fietszonderketting) hij liet hitmens aan de slag met de gedachte dat ze voor taghi werkten en dat kwam doordat die vieze iranezen met taghi de vrienden omgingen maar het waren gewoon vrienden meer niet dus begonnen mensen te geloven dat alles van taghi kwam en niet van moes terwijl het moes is.
    En de aanslag op moes in Marrakech is gedaan door broertje van Scarface omdat hij erachter kwam dat moes zijn broer heeft gedaan omdat moes dacht alle lijnen over te kunnen nemen, daardoor heeft zijn broertje van Scarface moes laten doen in Marrakech maar allemaal die hitmens laten denken dat ze voor taghi werkten. En nu ga ik jullie uitleggen waarom ze iedereen dat hebben laten denken die los pepes is eerder begonnen dan bekend is gemaakt. Doordat toen moes nog kapot was en die contact had geregeld om doekoe te verdienen ging hij als eerst naar taghi maar omdat taghi hem zag en hij wist dat hij pooier was geweest wist hij dat moes hem zou verbranden met die blufgedrag van hem die pooiers doen dat altijd zo. Toen zei taghi tegen hem luister bro ik wil je graag helpen maar jij gaat schrikken van de hoeveelheid geld je gaat verdienen en dan ga je mij verbranden dus beter niet bro. En dat bleef aan moes alias amotor(de fietszonder-ketting) knagen. Dus toen moes alles had geregeld eindelijk en beetje had verdiend kwam die duivelse gedachten naar boven om los pepes op te richten en taghi te verbranden Toen is hij begonnen met moorden onder de naam van taghi. En bij welke moord heeft moes bij alle mensen de gedachte bevestigd!! Door de broer van kroongetuige te laten doen want die heeft toch over taghi gepraat dus dan is hij het wel zeker. Maar die motherfucker van die kroongetuige heeft altijd voor moes gewerkt zonder dat hij het weet hij dacht altijd taghi omdat ze dat voor deden alsof ze voor taghi werkten. Moes zit achter alle moorden hij heeft nooit liefde gehad daarom zat die haat in hem ze ouders haten hem ook omdat hij duivelse gedachten heeft. En daarom zorgte hij er ook voor dat alle meisjes gek gingen doen en hoerig werden hij wou alle gezinnen breken. Je weet toch wel hoe dat is als een kind van een moeder een slet wordt dat die moeder dag en nacht huilt en daar zorgde moes voor hij liet moeders en dochters zelfs ruzie maken onderling omdat die dochters meestal naar moes wouden gaan. Maar nu wordt ie daarvoor gestraft. Dan weten jullie dat taghi is geen moordenaar als hij dat wou doen begon hij wel daarmee in 2002 toen was hij al de man van 50mljoen. Maar jullie weten dat de waarheid altijd naar boven zal komen hoelang het ook mag duren dus onthoud wat ik hier getypt heb en dit zal uitkomen. Taghi helpt mensen en is geen moordenaar. Moes alias Amotor(defietszonderketting) wil dat alleen hij hoog is verder iedereen kapot al moet hij daarvoor moorden. Motto (nolimit).

    Mvg,
    Onafhankelijke persoon,
    Mogelijk de nieuwe baas van de onderwereld. Zonder blufgedrag en VREDE
    LI KAY SBAR A3MRO YAGHSAR.( Degene met het meeste geduld verliest nooit).

    Beantwoorden
  • september 23, 2018 om 14:53
    Permalink

    En nog iets ik ken ze allebei van vroeger heb me hele leven al naar hun zitten kijken dus kan jullie uitleggen hoe ze in mekaar zitten.
    Taghi zit al ze hele leven in de handel hij is begonnen met bolletjes nooit iemand bestolen of wat aangedaan.
    Moes alias Amotor(defietszonderketting) is begonnen met autoradio’s knallen ze hele leven al een dief daarna beetje pooier en toen in de handel met dieven gedachtes en pooier gedrag.
    Dan weten jullie dat e smieghels haahahahhhahhahaa

    Beantwoorden
  • september 23, 2018 om 14:59
    Permalink

    En voor de centen neukers die altijd centen hebben geneukt van beide heren. Nu branden e hoertjes overal crisis in geen coca geen hasj geen niks.
    Moes kan aan geen 1gram meer komen. En DE HEER T heeft alles op slot gedaan totdat de prijzen weer omhoog gaan naar 38 voor coca!!!
    Maar komt goed ik regel wel al die shit voor jullie maar dan CASH anders oprotten je krijgt niks mee op krediet. En laat ook alles los pas als de prijs 37 38 heeft bereikt.

    Mvg,
    Nieuwe baas van de onderwereld. Zonder blufgedrag met VREDE geen oorlog

    Beantwoorden
  • september 23, 2018 om 15:25
    Permalink

    Ik ken ze allebei al van vroeger. Ik loop al me hele leven naar hun aan het kijken en ken jullie het beste uitleggen hoe ze in mekaar zitten.
    De Heer Taghi zit al ze hele leven in de handel hij is begonnen met bolletjes verkopen en zo door gaan groeien maar omdat hij altijd eerlijk is nooit iemand heeft bestolen verraden of wat aangedaan mag iedereen hem en hebben ze respect voor hem.
    De Heer/Mevrouw Moes alias Amotor (defietszonderketting) is begonnen met autoradio’s knallen en later hele lange tijd inbreker toen beetje pooier geprobeerd en later de handel in met dieven gedachtes en pooier gedrag. En nog iets moes zal aan geen 1gram meer komen dan weten jullie dat.

    Mvg,
    De nieuwe BAAS van de onderwereld
    Pas als alles weer 38 s laat ik weer alles rollen nu crisis omdat jullie grote mond hebben.

    Beantwoorden
  • september 23, 2018 om 18:24
    Permalink

    En nog iets ik ken ze allebei al van vroeger. De Heer Taghi is al ze hele leven handelaar heeft nooit iemand bestolen, verraden of wat aangedaan hij is begonnen als bolletjes dealer en door zijn betrouwbaarheid en behulpzaamheid is hij door gegroeid. De Heer/mevrouw moes alias Amotor (defietszonderketting) ,
    Is begonnen met autoradio’s knallen daarna hele lange tijd inbreken en toen nog beetje pooier en toen is tie pas de handel in gegaan met dieven gedachtes en pooier gedrag.

    Mvg,
    Nieuwe baas van de onderwereld.
    En voor de centenneukers het blijft crisis tot weer 38 is dan pas laat ik alles weer rollen.

    PS,
    Moes alias Amotor (defietszonderketting) zal geen 1gram meer in zijn bezit hebben.
    Dus centenneukers hupsakee naar de UWV.
    Wil alleen mannen en echte handelaren in mijn team

    Beantwoorden
  • september 23, 2018 om 18:47
    Permalink

    Hahahahahahhaa Ogg volgens mij leid je aan downsyndroom ofso met je verhaaltjes je hoeft niet bij een partij te horen om te weten dat dit 1 groot bullshit is die je aan t verspreiden bent volgens mij ben jij hier nu meer de ballen drager van taghi aan het spelen, wel toevallig dan dat iedereen die bij taghi hoort in marbella was bij de dood van scareface (rico de chillen, en noffel etc.Daar hoef je geen onderwereld figuur voor te zijn om de puzzels in elkaar te zetten die kroon getuigen werkte voor taghi die die moest in andermans schoenen de dood van changachi schuiven.
    Taghi helpt iedereen bij de dood ja zelfs mensen die bij hem horen. En daarom heeft hij paar dagen na mislukte liquidatie in marrakech Timon bodloe geluiquideerd dat is zeker ook zomaar en zo kan je een hele lijst opnoemen .

    Als nieuwe mogelijke baas van onderwereld zal je niet ver komen.
    Echte bazen zitten niet op internet
    En bemoeien zich niet met conflicten wat dat is slecht voor de handel.
    En zou dit al helemaal niet op internet zetten nieuwe onderwereld baas.
    Je bent waarschijnlijk net zo zwak als een van de mensen die door taghi wordt gebruikt om mensen te moorden bah !

    Beantwoorden
    • oktober 30, 2018 om 00:34
      Permalink

      Jij schrijft alleen maar verhaaltjes van wat je leest zonder ff te kijken of dit wel klopt!!! Zulke mensen praten domme geruchten over mensen en zeggen dat ze de puzzel wel “ff” kunnen oplossen en daar geen crimineel figuur voor hoeven te zijn. Je weet niet eens de namen van mensen goed te zeggen hier je noemt ze zoals de domme media ze schrijft terwijl ze zo niet eens heten. Praat geen onzin je weet niks mongool ga gewoon knikkeren of met je lego spelen man

      Beantwoorden
  • september 23, 2018 om 18:54
    Permalink

    Geachte smieghels,

    Bij deze nog ik ken ze allebei van vroeger nog.
    De Heer Taghi is begonnen met bolletjes verkopen en door dat hij altijd eerlijk was behulpzaam en betrouwbaar en nooit iemand heeft verraden of bestolen of wat aangedaan is hij doorgegroeid tot succesvolle handelaar. In tegenstelling tot De Heer/mevrouw Moes alias Amotor (defietszonderketting) is begonnen met autoradio’s knallen en later ook een lange tijd inbreken en toen een beetje pooier en met geluk omdat hij zich als kattenvanger heeft laten gebruikt in de cocaïne wereld beland met natuurlijk dieven gedachtes en pooier gedrag. Ik ken ze allebei van vroeger dus dan weten jullie dat en kunnen jullie ook een beetje de inschatting maken wie in staat zal zijn om te moorden.

    Mvg,
    De nieuwe baas van de onderwereld.
    Onderwereld zonder oorlog en bluf gedrag. En achter mijn team naam komen jullie nog wel.

    Ps,
    Voor alle centen neukers er blijft crisis totdat de prijs weer 38 is omdat jullie grote mond hebben en snel oordelen.
    En nog iets Moes alias Amotor (defietszonderketting) zal geen 1gram ooit nog in zijn bezit krijgen.

    Beantwoorden
  • september 23, 2018 om 21:17
    Permalink

    Haha baas van Utrecht? Benaouf is pas baas, hij gaat weer ontsnappen dan gaat ie over heel NL en West-Europa regeren, inclusief de maan. Benaouf is pas loco, lijpe chappie, met colombiaanse piloot connectie. Gewoon piloot uit Colombia ouwe, doe hem na dan? Geen crimi kan hem na doen. Benaouf de koning van NL.

    Beantwoorden
    • september 23, 2018 om 23:59
      Permalink

      Ja, was een echt een connectie waar iedereen op hoopt, zo een Colombiaanse piloot. Hij heeft als een casseteband lopen verklaren.

      Beantwoorden
    • maart 17, 2019 om 12:27
      Permalink

      WHAHAHAHAHAHA Ben baas??WHAHAHAHAHHAHHAHA Loser……….

      Beantwoorden
  • september 23, 2018 om 22:41
    Permalink

    Hahah enige king die Benaouf is, is de gene met de naam king die reageerde op misdaad websites en informatie gooide over verschillende mensen zodat justitie op hun zou jagen

    Beantwoorden
  • september 24, 2018 om 17:15
    Permalink

    taghi behulpzaam ja drm vermoord hij onschuldige mensen drm is hakim dood heel behulpzaam en dan nog imo proberen te doden kk smiegten zijn het wat heeft hakim gedaan en imo die verhaaltjes van gestolen kilo’s zijn de maan gegaan imo heeft nooit iemand bestolen was altijd goud eerlijk en kijk war ze hem hebben aangedaan hoop de wind in je rug en de zon in je gezicht imo al ken ik je niet persoonlijk je was de man in utrecht zonder geweld taghi mocht ik maar na nabil de verklaring mag hij mijn lul op

    Beantwoorden
  • september 24, 2018 om 17:53
    Permalink

    snap nog steeds niet waarom ze imo persee dood wilde hebben, blijkbaar wilde ze het zo graag dat ze zelfs na een hele bekende per ongeluk te hebben vermoord toch de volgende dag imo alsnog dood moest hebben. Je zou toch denken dat je dan even wat bedenktijd en pauze inlast.

    Beantwoorden
  • september 24, 2018 om 21:10
    Permalink

    goeie vraag mo,ik ben al bijna 2 jaar verder en ik stel me zelf de vraag elke seconde elke dag?? wat heb ik hun aangedaan kom maar op 1 antwoord en dat is niks!!begrijp überhaupt niet waarom ze mij wouden doden bij deze ik lees elke dag op deze site de nieuws en heb nooit gerageerd op een artikel,zag dat iemand aanhang imo schreef ?? ik heb geen aanhang nodig van niemand niet ben alleen en zal altijd alleen blijven moeilijke tijden of goede tijden allhamdoulillah en 1 ding weet ik zeker taghi je bent in de maling genomen door iemand en ik zweer het je op mijn kinderen die ik niet zie door jullie vuile viezeriken zal jullie dit nooit vergeven wat ik je al zij ben nooit een party voor jullie geweest en dat zal ook nooit gebeuren. Ik hoop dat we mekaar ooit zien en in de ogen mekaar aan kunnen kijken dan ga ik je vertellen wat je allemaal heb aangericht bedankt jullie hebben gewonnen

    Beantwoorden
    • september 29, 2018 om 14:09
      Permalink

      ‘fa ienna ma’al usri yusra’ waarlijk, na moeilijke tijden komen er gemakkelijke tijden. quran 94:6

      Tawba beste broeder keer terug naar allah

      Beantwoorden
    • oktober 28, 2018 om 21:45
      Permalink

      Imo, hoezo geef je taghi de schuld? Je weet toch wat er speelt! Ben je niet vooraf gewaarschuwd? Of nam je het gewoon niet serieus?

      Beantwoorden
      • november 26, 2019 om 11:35
        Permalink

        Ik geef taghi de schuld niet maar hij is in de maling genomen door mensen die hem kennen bij deze geef ik de schuld aan mo loe uit Kanaleneiland en als hij een echte man is doet ie het zelf kk varken

        Beantwoorden
  • september 24, 2018 om 23:19
    Permalink

    Beste reageerders,

    reacties met volledige namen of namen die niet in de pers zijn geweest, evenals reacties met scheldwoorden worden niet meer toegelaten.
    Probeer het netjes te houden aub.

    Beantwoorden
  • september 26, 2018 om 00:26
    Permalink

    Ze hebben niet gewonnnen, ik snap dat je deze twee jaren heel moeilijk hebt maar je komt er veeel sterker uit. Hun hebben verloren hun hangt allemaal levenslang boven het hoofd en leven nu meer paranoia dan jij. Komt allemaal goed. Deze vorm van criminaliteit werkt niet en heeft niet veel kans van slagen op lange termijn.

    Beantwoorden
  • september 26, 2018 om 20:59
    Permalink

    Het is maar net wat je onder gewonnen verstaat? Al die miljoenen waar je straks niks aan hebt? Al die mensen die dood zijn, waardoor je niet normaal kan slapen in de bajes zonder alcohol en drugs? Of de weet, dat je het loodje legt tussen vier muren? Ze lijken te hebben gewonnen. Dat dacht Pablo, gotti en rina en de hele mik mak ook

    Beantwoorden
  • november 20, 2018 om 19:32
    Permalink

    wie is nou judas?
    degene die dit verhaal vertelt of
    diegenen die in die wereld slim hebben gespeeld om positie en macht?
    ten slotte, het zijn allemaal criminelen en zo maken ze elkaar af .. zo gaat het nou eenmaal!!!

    Beantwoorden
    • november 20, 2018 om 23:11
      Permalink

      Lang gaan ze niet genieten van die geld en hoerenstreken. Nu durven ze zichzelf nergens te vertonen omdat ze weten wat ze te wachten staat. Wat ben je machtig als jij je verstoppen moet en niet eens je moeder kan bezoeken. Vergeet niet dat met macht en geld ook vijanden komt.

      Beantwoorden
  • november 21, 2018 om 23:33
    Permalink

    Jammer, ik had Marokkaanse mannen graag in goede functies gezien. Dat ze werken als chirurg, of architect of iets anders dat positief is. Iedereen schrijft over Taghi, maar ik zie hem als die overbuurman met zijn aardige vrouw en zijn kindjes. Hij had altijd respect voor zijn buurmeiden, het is geen viezerik, hij kijkt niet en laat je met rust wat je ook draagt in de zomer. Graag had ik hem niet in deze situatie gezien, dit is voor niemand leuk. De eerste keer dat ik zijn foto overal zag was het toch even schrikken. Ik hoop dat hij gewoon blijft leven en dat Allah hem rechtleidt en dat alle problemen ophouden. Dat is beter voor iedereen.

    Beantwoorden
  • maart 3, 2019 om 20:32
    Permalink

    Martha killed by Ziggy @ Scarface..
    Scarface killed by @ Daniel Kinahan Noffel Rico.
    Ziggy killed by Noffel
    Daniel Kinahan snitched on Rico and Noffel

    Facts!

    Beantwoorden
  • mei 2, 2019 om 16:03
    Permalink

    Jullie kankermoeders roddelaars fantasievolk.Ga werk zoeken of naar school.doe iets met je leven a rotzooi

    Beantwoorden
    • september 21, 2019 om 04:11
      Permalink

      Als je de riool ingaat kun je gegarandeerd stront verwachten, is het niet morgen dan wel over 5 jaar. Zoals grote landen(verenigingen) steeds meer willen is dat met deze torrie mannen ook. Als je een goed karakter heb dan ga je uteindelijk ook verliezen aangezien er veel ratten tussen zitten.

      Ik weet niet wie schuldig of onschuldig is maar weet wie je als je compagnon laat fungeren, niet voor niets zijn de topfuncties internationaal opgevuld door mensen die op dezelfde scholen hebben gezeten, dus eerst een goede gedisciplineerde opleiding geven en dan pas de functie.

      Afz: Een schoonmaker in de petrochemie industrie die out the box kan denken.

      Beantwoorden
  • juli 8, 2021 om 12:43
    Permalink

    Leuk man, allemaal kennissen, vrienden of buurtjes geweest van al die kansloze crimineeltjes.
    Vermakelijk.
    Alsof jullie er allemaal bij waren 🙂

    Lekker weg later rotten in cel of heel gauw Allah maar eens opzoeken zou ik zeggen.

    Alaaf motherfockers

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.