door rolstoeltje in Binnenland  ·  86 Reacties

  • 18
  • 954x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

* Verwijderd door de redactie *

51 E.Meel

* Verwijderd door de redactie *

52 E.Meel

@51
Moslima,s beledigen niet-moslims met hun hoofddoek.

1
53 Marrie

@19
Besef je wel dat als één vd eersten aan de beurt bent als de islam met sharia de touwtjes in handen heeft?
Paganisme en homo..... de vraag is dan alleen nog maar, word je van een flat gegooid of in de brand gestoken? Zie de islamitische lynch-mobs en al de moslims die recht in de leer zijn zoals IS ed. Het zou je niet goed bekomen ben ik bang.
10 landen waar je als homo maar beter niet naartoe kan gaan:
https://www.washingtonpost.com/news/worldviews/wp/2016/06/13/here-are-the-10-countries-where-homosexuality-may-be-punished-by-death-2/?utm_term=.c2751362d58c

En hier nog wat fijne filmpjes hoe ze mensen zoals jij behandelen:
https://www.google.nl/search?q=gay+punished+in+islam&source=lnms&tbm=vid&sa=X&ved=0ahUKEwiRuriO0cHdAhXOaVAKHZUuAl0Q_AUICygC&biw=1097&bih=539
En dan hebben we het nog niet eens over hoe de bevolking in razernij deze mensen opjagen en letterlijk afslachten zoals in bv Pakistan waar ze een paar jongeren (tieners) opgejaagd, gevangen hadden en zo afschuwelijk hebben doodgemarteld dat ik hier niet eens zal plaatsen, misselijkmakend. Dus bedenk wat deze mensen bereid zijn om te doen tegen homo's. En dan nog pagan ook, ben je zelfdestructief ofzo, dat je ze toch zo verdedigt? Er bestaat een naam voor die kwaal 'Stockholm-syndroom'

0
54 Bleke Betty

Ja hoor, dat mag, boerka dragen, 1 keer per jaar met Halloween question

1
55 lisaaatjuh

@51
Niet weer beginnen met dat kinderachtige vingerwijzen naar de VS je weet dondersgoed dat het daar gaat om een paar statien die huwelijken goedkeuren van bv minderjarigen die per ongeluk zwanger zijn geworden en dat wordt op dit moment zelfs al strenger aangepakt. gewoon E.Meel gezever.
Binnen de islam mag je met een kind trouwen, dat mag van de koran, de profeet en van Allah, en zelfs de landen die er dan nog een beetje de vinger ad pols hadden zijn terug naar af. Zoals Turkije en Iran die de leeftijd weer verlaagd hebben, en zelfs Marokko. question Om over landen zoals Jemen maar te zwijgen en dat allemaal goedgekeurd door een boek van 1600 jr geleden.

En vergeet ook even de grote leraar Khomeini niet die zelfs een kind van 4 jr een nacht lang bruut heeft verkracht. Gewoon even een afspraak met de ouders zoals het een goed moslim betaamt, een arrangementje, een huwelijk voor een paar uur en de 'schade' wordt vergoed en het huwelijk is weer ontbonden.
Dat je met zo smerige z.g.n geloof ook maar iets te maken wil hebben, walgelijk!

1
56 Bleke Betty

@53
Dat is helemaal waar. het geeft q00% de boodschap, "ik ben een net meisje want ik hou mij ad voorschriften en bedek mijn schoonheid" vs. "jij bent geen 'net meisje' en jij bede je schoonheid niet maar laat het aan iedereen zien" en dat is legitimatie voor de volgelingen om vrouwen te bespugen, voor hoer uit te maken, te betasten en erger.
Zij mogen een kafir weigeren en dan wordt er aan hun wens voldaan, bv geen mannelijke arts/verpleger ed. maar wij moeten ons wel laten helpen en mogen niet wegeren, door mensen die een vrouw of als hoer beschouwen, of als minderwaardig. Lekker is dat! :X
Vergeet niet dat de vrouw in de islam wordt beschouwd als de verlokker, de verleidster die als de duivel probeert mannen te verleiden toto 'goddeloze' zaken en daarom zich moet verpakken om de mannen te beschermen :X Stumperige boel.

0
57 Bleke Betty

@51
Als je ermee trouwt dan is het gen kindermisbruik meer binnen de islam. Doe nu maar niet alsof je het niet weet, en ik heb het je hier al zoveel keer voor 100% onder ogen gebracht. Ik blijf geen blinden leiden! Pure afleidingsmanouvre van jou die we zo goed kennen dat het infantiel begint te worden, of dement ?

0
58 Bleke Betty

@54 Dat je islamisten en haatpredikers hard moet aanpakken en ze bijvoorkeur naar de landen van hun grootste sponsors moet sturen is duidelijk. Nog duidelijker is dat we geen zaken moeten doen met landen die islamisme en terreur steunen, zoals Saudi Arabie, Qatar en nog meer van dat soort op het Arabisch schiereiland. - Ook moeten we de invloed van Dyanet (Erdogeks) religieuze uitlaat klep aanpakken. Dat moet zeker allemaal gebeuren. Maar om de gematigde gelovigen, die het alleen op hun zelf betrekken vind ik wel verkeerd.

Dus islamisme moet je hard aanpakken, maar niet de stromingen die wel de islam in de Europese normenstelsel inpassen ipv hun normen aan ons opdringen. Persoonlijk heb ik geen last als iemand een hoofddoek of een kruisje draagt.

Dat is kleedvrijheid verdedig en het recht om je geloof zolang op je zelf betreffend in gemeenschap te beleiden wil niet zeggen dat ik haatpredikers en islamisten verdedig. - Verder vind ik dat je landen die islamisten openlijk steunen volledig moet boycotten. Zolang we als het westen landen als Saudi Arabie en Qatar blijven steunen zullen Al Qaida achtige met ons geld ook gesteund worden. Turkije moet je ook in hun sop gaar laten koken en vooral niet helpen met hun troep op te ruimen of een associatie verdrag zolang Erdogek en de AKP daar regeren. Ik heb meer dan eens tegen terreurstaten als de VS, Saudi Arabie en Turkije geaggeerd. Zij zijn de eerste die deze reliwaanzinnigen steunen.

En de NL overheid heeft ook islamisten gesteund in Syrie en zouden daarvoor ook vervolgd moeten worden.

2
59 Nos Calan Gaeaf (s7p)

gestoorde gek!!!!!!!!!!!!!

1
60 120db

Ik vind dat een werkgever ook het recht moet hebben dat zijn personeel een neutraal uiterlijk heeft en niet een religie uitstraalt.

1
61 TheoTheo

Bescheiden, deemoedig, onderdanig, dienstwillig, gedwee, gehoorzaam, kruiperig, meegaand, nederig, ondergeschikt, onderworpen, slaafs, slijmerig, masochisme.
(woorden die me te binnen schieten als ik aan het huidige christendom denk)

1
62 Reconquista

Ja, en de priesters mogen zich ook op straat aan jongetjes vergrijpen?

2
63 Remkraan

Een hoofddoek is toegestaan, een boerka niet overal.

2
64 Aragon
65 PeKa

Die kardinaal moet zijn grote mond houden. Geloof belijd je in de kerk en thuis. NIET op de openbare weg. Je moet nooit een geloof opdringen en dat word op die manier wel gedaan. Een boerka of hoofddoek draag je maar thuis. . Hoedjes naar de kerk ook. Vaak doen christenen het hoedje in de tas en zetten het bij de kerk op. Zo hoort het. Niet opdringen.

1
66 Jan met de korte achternaam

Nooit.

1
67 corretje
68 PeKa

de pedofielen clubs zoeken elkaar wel weer op.
.

2
69 de redelijkheid
70 PeKa

* Verwijderd door de redactie *

71 field-replaceable unit

Ik wil hoofdzakelijk minder moslims hier omdat er een kritische massa bestaat waarboven ze te arrogant en te veeleisend worden. Als individuen vallen velen reuze mee, maar zodra er een groep is, heb je een probleem. Dat is waarom dat samenklitten in wijken, ze voelen zich veilig want alle islamieten zullen elkaar letterlijk met hand en tand verdedigen. Zouden wij ook moeten doen, alleen mogen wij geen exclusief autochtone wijken, van ons is dat ineens racistisch.

1
72 Wendel

Om z'n eigen lot te achterhalen zou die Kardinaal de koran eens moeten lezen.

0
73 Soare

Ik begrijp de waarde niet die zo sterk aan het woord van een kardinaal word gehecht.
Wat is hij anders dan een leidinggevende van een steeds sterker slinkende, geplaagde geloofsgemeenschap.
Eén die voor geen ander christengemeenschap spreekt dan enkel de zijne.
Laat dat duidelijk zijn.

0
74 tegenzinnig

Vind het sowieso wat triest als je je geloof zo wil uitdragen dmv keppeltjes, hoofddoeken, jurken of wat dan ook.

Verder zal ik nooit met iemand in een boerka of niqab in gesprek gaan. Mensen die het fatsoen niet hebben om me gewoon met het gezicht aan te kijken laat ik links liggen

0
75 Hefan430

Ik dacht dat kruisjes niet meer gedragen mochten worden als ze zichtbaar zijn. En nu wel tegemoet komen aan dat achterlijk vertoon van de islam. Door ervaringen krijg ik steeds meer weerzin naar mensen die zo nodig zich als moslim moeten profileren, die mijd ik dus als de pest, daarvoor mogen de goede moslims hun geloofsgenoten bedanken.

0
76 gaulette

De kardinaal zoekt het maar lekker zelf uit. Een vent in een jurk vertrouw ik nooit.

0
77 Tsaar

In een tolerante samenleving moet je juist intolerante agressie en discriminatie wel verbieden, vooral als deze op een ondemocratische manier onze samenleving binnenstormt en overneemt.

0
78 zewa

Kardinale fout.

1
79 IconDuality

Nee!

1
80 IconDuality

@51 E.Meel
'omdat die pegida's denken islamieten te beledigen met hun muts, terwijl hetzelfde verhaal over varkens ook in de bijbel staat. Het etaleren van domheid'

Nee hoor. Pegida heeft niets met de bijbel te maken. Waarom zouden ze zich daar druk om maken?
Het is geen christelijk clubje.

0
81 Minco

Kardinaal Eijk: Accepteer boerka en hoofddoek

Deze idioot is allang rijp voor chronische opname op de gesloten afdeling van een psychiatrische kliniek.

Afzichtelijk wat deze gek er uit kraamt.

0
82 Wil je niet weten

Wel handig bij oppakken, je weet precies wie je moet hebben

1
83 chouffleur

@82 Jammer dat het er zo veel zijn, anders zouden ze allemaal in een gekkenhuis worden opgenomen.

0
84 Berpke de Poes

Gelukkig maar dat deze verwarde man geen klote te zeggen heeft.

1
85 Boortjedont

@72 "Als individuen vallen velen reuze mee, maar zodra er een groep is, heb je een probleem."
Klopt, is algemeen bekend. Bij ons op het werk nemen we er altijd maar 1 maximaal 2 per afdeling aan. Meer is vragen om problemen.

0
86 Berpke de Poes

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Feldwebell
KIJK. Rusland zet nu ook pantservoertuig in met vogelkooi errond

@41 De Russen proberen met wisselend succes van alles en nog wat. Het eindresultaat is nagenoeg altijd hetzelfde. En dat is wat natuurlijk tel...

zojuist geplaatst door Feldwebell

Strongoli
Vanavond op tv: Drugsmilieu teistert Zuidwijk

Er moeten eerst slachtoffers vallen, voordat men in de politiek wakker wordt. Dan wordt er altijd "geschokt" gereageerd op iets, wat zich al jar...

1 minuut geleden geplaatst door Strongoli

Bob Sleebaan
Marcouch steunt Al Qaida-terrorist als 'inspirerende spreker' voor 5 mei - NieuwRechts.nl

@10 OK bedankt voor die info maar waarom een voormalig Al Qaida-terrorist een podium geven?...

2 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Reconquista
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

@2Niemand heeft het over nul asielzoekers gehad maar een hele forse beperking ligt denk ik wel in de lijn der verwachting. Maar ook dan zal he...

2 minuten geleden geplaatst door Reconquista

Biscanna
D66-Kamerlid waarschuwt voor 'dorre ellende' als rechts wint bij Europese verkiezingen - NieuwRechts.nl

"dorre ellende" Dat is een mooie omschrijving van haar partijtje. 😀 Maar laat ze maar lekker janken en afgeven op rechts. ze hebben nog steed...

3 minuten geleden geplaatst door Biscanna

Wedergeboren
KIJK. Rusland zet nu ook pantservoertuig in met vogelkooi errond

@40 " Iemand een valse sneer geven terwijl je zelf er geen ene moer van begrepen heb." Dank u! ...

3 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

wildersfan
Van Houwelingen en Eerdmans (JA21) stellen vragen over verplicht verduurzamen: 'dit is echt absurd!'

@5 D66'ers overal in heel Nederland de straat op schoppen en dan zien ze maar hoe ze aan eten komen. Misschien zelfs huisuitzettingen realiseren...

5 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Wedergeboren
Marcouch steunt Al Qaida-terrorist als 'inspirerende spreker' voor 5 mei - NieuwRechts.nl

@9 "Ik zie het belang hier niet. " Arnhem kent een vrij grote moslimpopulatie. Van de PVV: "Onderstaand overzicht gee...

6 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

LoydMorris
Verscherpt politietoezicht bij de 4 mei-herdenkingen in Den Haag

Verschrikkelijk dat een verscherpt politietoezicht nodig is tijdens de 4 mei dodenherdenking. . . Zie hier wat we voor volk binnengehaald he...

7 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

VBOH
KIJK. Rusland zet nu ook pantservoertuig in met vogelkooi errond

@40 Is dat raar bij iemand die enkel valse sneren uitdeelt?Ik schoot uit mijn slof oké?...

7 minuten geleden geplaatst door VBOH

NK. App
Sex Video Mp3Sexy Com Full HdGay Porn TudeMature Blow JobsMalania HicksTarivishu Live SexDoctor Doing SexHot Sexy Xxxx VideoScarlett Johansson Nude SceenLexi Vixi NudePorncurryPorn Savita BhabhiMia Khalifa 2Sexiest Latina In PornFarrah AbramsOnlyfans MidgetHaire PusyPorn Movie Dounlodصور سكسChautbateHamster XxChristina Hendricks LeakedSexy Blowjob'sThemaryburke PornKangana XxxAunty Bath Hidden CamCock TumblrPinkydollreal LeakedMumaith Khan Sex VideosNude Aunty SexAunty LiplockLesbian Sex Movie DownloadMaslaa SeenFenexoHotwife CaptionAllie NicoleSelfsuckHotwives -memes -captionsKhalyla Kuhn NakedYaşlı PornoShradha Kapoor XxxIndian Actress XxxxSexing HardAmerican Aunty XxxXxx Hd GandShy BlowjobDominant Porn VideosPorn With Mom And DadHd P O R N VideoDani Sex ComSouth Africa Ka BfBrazzers ShotPorn FreexxxDarling In The Franxx PornHavana Bleu BbcEros EscortSexe Pornographique GratuitAi UeheraPron Hd 4kSunny Leone Sexy Bp PictureHindi Poorn VideoSissy Hypnosis PornBrasiliam HotwifeSex Video ManipuriManwa HentaiOnlyfams LeaksAsslick GayIndian Nude LeakedDriver Sex VideoDoremon Porn_angellove_Duke Hardcore HoneyLuvtheflexBillie Eilish Sexiest PicsTushy LanaRomantic Hindi Porn VideoBgrade Porn VideosSisters Lesbians PornCrackwhore ConfessionsDrunk Porn MomBeurett VideoInternet Sex VideoKorean X MovieInduan MilfJacquie Michel TvJapanese Girl Sex VideoFull Sex Video In HindiBusty Woman NudeGay Caht AvenueSenran Kagura HentaiPanty Pics TeensVideos Pornos GueisSons Friend PornNina Nova PornBlack AnalLeaked Nudes From CelebsPornuubEbony PornstarsAditi XxxSexy Bf 18 SaalAsian Girls NakedPhilippno PornTeenager NudesHot Shower SexDeep Porn VideosEuroslutThick White CockAmazing BlowjobTori MackBeretta JamesBlack Hardcore PornSexy Anime XxxX XxviboLatin Bubble ButtsFuckxnxxFamily CreampieHippie PornXxx MalkinSpy On Sister In ShowerPingas GrandesBeeg SuhagratJessica Khater PornMegan SalanisValentina GrishkoKaitlyn Williams NudeBrenda Trindade SexLaylaadraya NudePiano Sex VideoSucking Black BallsXxxi TubeRitu Arya NudeTransexual Sex VideosDanii Banks NudeNew Hindi Sex XxxMyfreecmasBabysitter SeducedCojiendo Asu HijaSweet PornSexual TentaclesSerena Hill AnalTs ErosSex Hd TamilDemi Rose BoobiesBangla Sex PhotoBhabhi Boobs SuckHorror Hd SexNjentaiPorn Abella DangerXxx Bhabhi JiHornyshemale