Trump ontmaskert links-liberale leugenfabriek (opiniez.com)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door Likopstuk in Buitenland  ·  81 Reacties

  • 32
  • 991x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@40 ; Nog steeds aan het zeiken? Sinds wanneer heb je al last van incontinentie?
Misschien heb je hier wat aan: https://www.abena.nl/producten/?gclid=EAIaIQobChMI-PW0iNfB3QIVg6wYCh0DxwJdEAAYAyAAEgKhFvD_BwE

7
51 profdrmrir

@14 "...Een ieder die pro-Trump, pro-Rusland dan wel anti-westen is, smult van...."

Jij snapt niets van de actuele werkelijkheid! JUIST omdat het Westen afglijdt naar de bolsjewistische EUSSR en Islam zijn we vóór Trump die een westerling in het kwadraat is en bij uitstek geschikt de vrijgevochten waarden, rechten en genoegens van de westerse burgers te beschermen tegen opdringende bolsjewieken en hun islamitische knuffels....! Niet toevallig dat de liberalen/linksen Hongarije sanctioneren en de jihad in Syrië jarenlang steunden tegen de Syrische burgers en hun seculiere gematigde regering....maar neo-Marxist Rutte zal zich nu moeten verantwoorden voor de mede-ontwrichting van Syrië!!

8
52 CoolMemories

* Verwijderd door de redactie *

53 profdrmrir

* Verwijderd door de redactie *

54 profdrmrir

@36 "...Het wordt steeds duidelijker dat dit soort 'rechts' ook niets heeft met 'liberaal'. Was het voorheen alleen maar 'links' nu is het steeds vaker 'links liberaal'....."

Heb jij het fenomeen 'Paars' gemist...al 25 jaar geleden?!? Het wordt steeds duidelijker dat liberaal/links/groen één grote collusie is ....volhardend in hun weg-met-ons-strategie en leugennieuws.... Hun gezamenlijke hysterie voor zogenaamde 'collusie met Rusland' moet hun eigen mega-collusie, tirannieke neigingen en geheime agenda voor de wereld verbergen.

Maar het wordt steeds moeilijker hun leugenweb te onderhouden, ze raken er zelf in verstrikt en vallen, sinds Zijlstra, één voor één als rotte appels van de boom dankzij de frisse stevige Westenwind die er waait sinds Trump de scepter zwaait!

9
55 CoolMemories

@11
Dat jij dat doet daar kan ik niks aan doen.

5
56 Proemevla

https://www.nrc.nl/nieuws/1999/11/29/beatrix-de-leugen-regeert-7472413-a89181

Beatrix: `De leugen regeert'

Ze had een vooruitziende blik op de media.

De media van tegenwoordig is een Links propaganda machine.

9
57 Dachtutniet

De speld zou er een moord voor doen, zo'n humoristisch stukje.

10
58 Xyron

@58 "De klucht is juist dat de links/liberalen de werkelijkheid voor leugen aanzien en leugens voor werkelijkheid waardoor ironie onmogelijk is en gepasseerd als vorm van kritiek.
'Rechts' trapt hier niet in en kijkt in haar vooruitziende praktijk naar de evidentie, signalen en actualiteit die laat zien dat de links/liberale globalistische wereldorde politiek en mentaal op instorten staat....!

8
59 CoolMemories

@57 Raar dan dat de meeste kranten en nieuwszenders in rechtse handen zijn.

21
60 Anti-Prut

Het is wel bizar dat de über elitaire plebshater en skull and bones-duivelaanbidder-lid John Kerry wordt optrommelt om zogenaamd namens het volk het op te nemen tegen Trump.

Hoe mensen zulke politieke toneelstukjes nog serieus kunnen menen gaat mijn verstand te boven.

Zal wel iets met het verhooliganiseren van de politiek te maken, het blind steunen van de politieke kleur waar mensen ooit voor gekozen heeft.

9
61 Reactie

Ideologische waarheid versus werkelijkheid.

I
Indien Democrate Hillary Clinton tot President was gekozen, waren de Republikeinen onderzoeken onder een Speciale Aanklager tegen haar begonnen. Zo slecht zijn de verhoudingen tussen de partijen. Als we nu echt ergens bang voor moeten zijn, is het voor de kloof tussen de 2 grootste politieke partijen in de VS, want de VS zijn nog altijd de onbetwiste grootmacht in de wereld.
Geen Amerikaanse journalist of wetenschappers schrijft daar een boek over. Ook Woodward verbreedt en verdiept met zijn jongste boek slechts de breuklijnen. De andere partij is het probleem, niet de zijne .

Redenen om impeachment van Clinton te onderzoeken?
1. Wilde zij door emailverkeer te laten lopen via onvoldoende beveiligde servers buitenlandse mogendheden in de gelegenheid stellen mee te lezen?
2. Waarom verkochten zij en Obama rechten op productie van Amerikaans uranium aan Poetin?
3. Was zij moreel wel geschikt om President te zijn? Zij nam de vragen voor het 1e verkiezingsdebat tegen Trump aan van Mevr. Brazile, Interim –Voorzitster van de Democratisch Partij en CNN-journaliste. En waarom werd er bij deze verkiezingen vanuit het journalistenpanel gelekt? Een doodszonde.
4. Het Steele-rapport over Trumps vermeende escapades in Moskou werd opgesteld in opdracht van een mantel-organisatie van de Clinton-Foundation. In het rapport komen Russische spionnen aan het woord. Die mochten zeker niet spreken zonder toestemming van Poetin.
Er is dus ook “collusion” geweest tussen Clinton en Poetin. De Russische President heeft een dubbelspel gespeeld met beide partijen (?).

II
Het beleid van Trump lijkt vooral op een herhaling van Reagan. Logisch. Trump werd als volwassene gevormd in de jaren 70 van Amerikaans verval en de economische en geopolitiek-militaire wederopstanding in de jaren 80 en 90.
Onverstandig lijkt mij dat de President de boeman speelt, terwijl zijn onderhandelaars de redelijke rol spelen. Veel beter was het te werken met grotere teams en een meer doserende rolverdeling.

III
Het probleem met de westerse pers is inderdaad linkse vooringenomenheid. Sinds de jaren 60 zijn de oude ideologische pers van communisten en sociaaldemocraten en de voordien conservatieve media versmolten. Een herorientatie naar de jeugdcultuur die in de jaren 60 doorbrak.
Al vanaf de jaren 90 dalen de oplagen van kranten en tijdschriften in de westerse wereld. De opkomst van internet heeft de neergang versneld. Inmiddels ook bij media als radio en televisie. Wie een loopbaan als journalist wil opbouwen, kan maar beter links zijn. De goede banen liggen niet voor het opscheppen.

IV
Behalve de werkgelegenheid is er een zwaar inhoudelijk probleem. Ideologische vooringenomenheid zowel ter linker als ter rechter zijde, is een bron van ellende en een giftig gevaar voor iedere samenleving.
Ideologie is iets heel anders dan waarnemingen en bewijzen verzamelen in de werkelijkheid en daarover schrijven.
Ideologie pretendeert een abstractie te zijn van de werkelijkheid en als levensbeschouwelijke
w a a r h e i d te staan boven verleden en heden, om te kunnen aansturen op de toekomst.
Indien de werkelijkheid van verleden en heden niet voldoen aan de ideologie, is dat jammer voor de werkelijkheid en de schuld van tegenstanders die niet mee kunnen komen, of zelfs een achterhoedegevecht voeren tegen de onontkoombare waarheid.
De volgelingen van de ideologie zijn dus intellectueel en moreel superieur. Niet op basis van ras, of cultuur, nee, op basis van de waarheid. Die morele en intellectuele superioriteit legt hun vervolgens de plicht op de vijanden van de waarheid te bestrijden. De tientallen miljoenen doden onder Hitler, Lenin, Stalin, Mao, en Pol Pot vertellen hoe moordzuchtig ideologie is (Pim Fortuijn) en hoe gevaarlijk media op ideologische grondslag zijn.
De mediaoorlogen in de VS, de politieke correctheid in het gehele Westen laten zien hoe gevaarlijk het is , indien politici en media wegvluchten van de werkelijkheid als toetssteen . Het verlamt ons als samenlevingen; probeert de macht van politici die falen, te conserveren en zet ons zelfs op achterstand ten opzichte van Azie.

3
62 duurendaal

@62
Ad III
Het probleem met Trump is dat hij een ongeleid projectiel is. Hij is nieuws louter en alleen daarom. Je kunt de pers moeilijk verwijten dat ze de rare capriolen van Trump als nieuws brengen. Hij is immers de machtigste man ter wereld....

10
63 Tismewat

@32
Tja, China is een dictatuur en de USA een vrij democratisch land.

Hoe bevalt dat nou?
Appels met peren vergelijken?

Maar ik blijf lachen:

6
64 BenErWeer

46
Trump ontmaskert links-liberale leugenfabriek zegt de Rechts-liberale leugenfabriek

Volgens mij zijn ze allebeide niet zo eerlijk en liegen ze er maar op los daar dus wat iemand met dit draad wil zeggen ???

9
65 magikeven

* Verwijderd door de redactie *

66 E.Meel

Goed artikel, ik deel die mening volledig, niets aan toe te voegen.

3
67 Positivo

* Verwijderd door de redactie *

68 E.Meel

@68 Gelukkig schrijf jij inhoudelijk zeer sterk met een geweldig goed onderbouwde mening.

5
69 Positivo

Grappig een nogal rechtse roddel site wil dus beweren volgens de minnetjes mensen. Dat hun trumpie goud eerlijk is tuurlijk je blijft lachen

5
70 magikeven

En dat links rechts bestaat alleen in de hoofdjes van de rechts die gehersenspoeld zijn links is de duivel van het kwaad question Onzin natuurlijk maar je zou het haast geloven

4
71 magikeven

dat is duidelijke taal!

4
72 geronimo

"linkse leugenfabriek" bekt lekkerder dan msm en het komt op hetzelfde neer. Goed gevonden.

6
73 grovi

* Verwijderd door de redactie *

74 E.Meel

@74 U snapt er niets van. Laat maar.

Ik wens u een fijne dag.

4
75 OneStone

@66
Dat zijn nog eens echte journalisten met gedragscodes die een vak hebben geleerd in plaats van ultrarechtse meninkjes uit de trollenfabriek.

En dat zegt de extreme linkse DENK Trol. question

4
76 Dachtutniet

Wat zegt het dat Trump NIETS goed kan doen volgens sommigen?

2
77 Schildpad

Trump ontmaskert links-liberale leugenfabriek

Terechte ontmaskering.
Het in het artikel genoemde sprookje van de onafhankelijke pers gelooft vrijwel niemand meer. Iedereen weet dat ‘kwaliteitskranten’ als NRC, The Guardian en de New York Times fungeren als spreekbuizen van de links-liberale elite.
Men prostitueert daar zijn eigen dubieus opgebouwde "autoriteit" op grond van wat sappige artikeltjes die een wetenschappelijke structuur suggereren maar dat helemaal niet hebben. Deze wetenschappen zijn wel bijzonder beperkt houdbaar dan al van het begin af aan onsmakelijk met een bedorven smaak.

1
78 Wil je niet weten

* Verwijderd door de redactie *

79 muxer

@62 mijnpost
@63 Tismewat

Wat vaak vergeten wordt , is dat Trump zo'n 20 jaar lang producent is geweest van zijn eigen reality-programma's en formats.

Een van de dingen die hij doet is het ontregelen van de media door vertelmethoden uit de amusements- en reality-formules toe te passen en zo de vertelmethoden van de klassieke media te verdringen. Dat wil letterlijk zeggen, hij werkt met de factor 'indringendheid' , waardoor mensen op een andere wijze worden aangesproken en zaken anders onthouden.
De media ondertussen construeren alles als chaos, onpresidentieel, kinderachtig , etc. Toch doorgronden ze maar half hoe ze gepasseerd worden. Het maakt ze wel angstig.

Het is een riskante strategie die de man het presidentschap heeft gebracht. Maar het kan ook zijn dat een format of verhaallijn een keer totaal averechts uitwerkt.

0
80 duurendaal

@81
Droom gerust verder.

0
81 Tismewat

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Hendrianus
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

@61 En dan beweren dat je mod 'canis lupus' was?'Het is zeker wat....

1 minuut geleden geplaatst door Hendrianus

ThWil
Kamer wil af van wet die wijziging geslacht in paspoort simpeler moest maken

Kunnen ze niet een inlegvelletje bedenken dat ze in hun paspoort kunnen laten opnemen. Uiteraard moet je daar wel iets meer voor betalen. ...

2 minuten geleden geplaatst door ThWil

ThWil
“Kaboel in Parijs”: rellen van Afghanen veroorzaken veel verontwaardiging in Frankrijk

Wat zullen die palestijnendemonstranten hier blij van worden. Straks nog meer demonstraties, door die jongelingen. Ze missen oorlogen dus gaan z...

3 minuten geleden geplaatst door ThWil

Graaier1000
Hele Kamer trekt boetekleed aan over doorgeschoten fraudebeleid, behalve de PVV

"Succes gewenst, met het plaatsen van al die betaalmuren en abonnementensites. Waarschijnlijk zit er ook nog een verdienste voor je aan vast? Zo...

3 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

Wedergeboren
Nieuw azc leidt tot ernstige bedreigingen politici: ‘Er lag een plastic pistool op mijn motorkap’

@15 "Bij mij werkt @10 prima." Zojuist eveneens van Strongoli: - werkt bij mij niet. Dus stop er gewoon mee. - En jij ...

18 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Graaier1000
Nieuw azc leidt tot ernstige bedreigingen politici: ‘Er lag een plastic pistool op mijn motorkap’

"Bedankt, maar werkt bij mij niet."@13 Strongoli,Dat vind ik raar. Bij mij werkt @10 prima....

22 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Nieuw azc leidt tot ernstige bedreigingen politici: ‘Er lag een plastic pistool op mijn motorkap’

Correcties bij @12:groter worden roep = groter wordende roep;tendert = tendeert.Mijn excuses....

25 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

Wedergeboren
Hele Kamer trekt boetekleed aan over doorgeschoten fraudebeleid, behalve de PVV

@6 "En jij kunt mij niet dwingen" Duidelijk is dat er van wat voor dwang dan ook natuurlijk geen enkele sprake is. Het lijk...

25 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Bram brabant
Formatiekwartet spreekt vandaag over asiel: streng maatregelenpakket in de maak

Zou top zijn.En degene die geen kans op asiel maken het land uit. Rwanda bijvoorbeeld.En wanneer het land van herkomst veilig is, ook opzout...

29 minuten geleden geplaatst door Bram brabant

Strongoli
Nieuw azc leidt tot ernstige bedreigingen politici: ‘Er lag een plastic pistool op mijn motorkap’

@19Bedankt, maar werkt bij mij niet....

29 minuten geleden geplaatst door Strongoli

NK. App
Jyothika Sexy VideoMother Less PornNo FappPornhuhHentai AuntRomeo And Juliet Nude ScenesSwathi Naidu Sex Videos TeluguXxx Full Hd Movie DownloadMiya Kahlifa Porn VideoStreet Fighter Rule 34Kaitlin Doubleday NudeKemonokko TsuushinJinxed PornFarm Gril PornFutnaria PornAnime Porn VudeosXfantzy.comSalma Hayek DesperadoGay EscortedNina Marie Daniele NudePeters TwinsPornos De SexmexOtogibanashiSasur Bahu Xx VideoXvideocartoonNicolette Shea New PornJija Sali SuhagratSlutwife StorysHd Sex Video DawnlodBestgloryholeWwww X VideoMoiicos43Britnikitten PornHindi Story XvideoWebcamjackersSienna Guillory NudeBhabhi Devar Hot SexBody Heat Porn MovieCoq Nu SimilaireLoveherfedtSex Film ComingBangla Hot MovieIndian Forest XxxVoyeur For WomenLesbian Porn VefiosSkiothegameAntonia SuleimanXvideos.coBlindie FesserSlippery DickStscy CruzSruthi Hasan XnxxCollege Is Not About Studying Alexa Payne And Nika VenomVideos Y Películas PornosConto EroticoOopsie XxxNew Xxx Sex MovieDee Siren PornPk Sex VideoHmn-39480s PornographyDinotube.comNewbrazz ComClaudiavalentineLikethebugortheletterSubmission PornBlazzer PornMia Khalifa CompilationSite Like Back PageMature Sexy WomenB.r.a.n.d.y. R.e.n.e.e.South Bhabhi SexDestinicreamsLive Sex PornWet Camal ToeCelebrity Best Nude ScenesPornor VrHentaiplaysCaptain Fall NudityTall Girl FuckXvideo Bhabhi HotMiddle Eastren PornCamslutsBuceteiros.comClose Up PussyVídeos Pornos De GayMen's SquirtingBrunette Nude PicsFull Length DeflorationPantyxxxRipping Leggings PornPornjourneyDeeper. ComFree Porn Videos AdultPornor MeninasPornh VrBangbros Sexy VideoTamil Homo SexTeen Sex KeralaOldje.coomXxxsexy MovieCorey Maison PornHentaivost.frNaked Lady OldLela Star BrazzersMeg Turney PornDanny XnxxGym Girls SexAnal AsiansTamil Village SexSouth Actress XxxAdavi MovieFree Porn With FamilyFap-nationRedneck PornhubBrandy Renee XxxMuslim Indian PornHindi Audio Sex Full MovieMyanm PornReverse Cowgirl NudeTera Patric NudeHotell PornXnxx BerazzerzBodybuilder Girl PornArab AnalpornBokep PerkosaSuperherohentaiXixnXxx Hindi PicWww Sax VideoFree Downloads Porn VideoBlack LesbiansexCoworker PornJuvr-1743d Porn MoviesSalma Hayek Sex VideoLeah Gotti SoloMassage With A Happy Ending VideoMicki Minaj SextapeReddit Legal TeensLive Cam AdultMrsexSario Okada NudeSara Foster NudeGay BwcTeluguhotsexWww Tamil Sex MoviesFlashlight SexFree Porn Web CamSunny Leauni Xxx