door Moskowfiets in Media  ·  30 Reacties

  • 3
  • 424x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Socialisme voor de rijken, en kapitalisme voor de armen? D66 is ook redelijk verrechts ja.

4
1 caso

Dat is mij al twee jaar duidelijk. De VVD en D’66 zijn net zo links als GroenLinks. Al komen ze daar niet echt openlijk voor uit, maar hun beleid is gewoon keihard links beleid.

15
2 Anti-links

VVD is naar links opgeschoven.Kun je nagaan wat er gebeurt als FvD een kabinet gaat vormen met de PVV SGP CDA

3
3 jantje van leiden

Dat is tactiek van Baudet de VVD als links bestempelen in de hoop dat mensen naar hem toe trekken.

1
4 21st Century Guy

Nee, links en rechts zijn niet meer bruikbaar. VVD is loopjongen van de globalistische lobby, met hun cultuurmarxisme en roofkapitalisme.

8
5 Wendel

@1 : Zij de lusten wij de lasten, zo ziet VVD dat graag.

8
6 Wendel

Hoe maak je extreem rechts salonfahig? Volg Thierry in de media..

2
7 Anti-Prut

** gebruiker verwijderd **

Alles wat niet aan zijn extreem rechtse kant zit vindt sherry bidet links.

8 verwijderd322399

Laat hij trouwens een baard groeien zolang deze regering er zit ?.....

3
9 21st Century Guy

@2 "De VVD en D’66 zijn net zo links als GroenLinks. Al komen ze daar niet echt openlijk voor uit, maar hun beleid is gewoon keihard links beleid. "

Behalve dan op sociaal gebied!

7
10 Mappie

Hahaha wat een simpele retorische strategieën passen die rechts-populistische partijen toch altijd toe; mainstream rechtse partijen proberen te framen als zijnde 'links' in de hoop zo als enige alternatief op rechts te worden gezien. Zo doorzichtig ...

Maar blijkbaar werkt het best redelijk. Dat andere draadje over de makkelijk manipuleerbare bevolking lijkt dus zeker op de waarheid gebaseerd.

4
11 Gewoon een student

@10 Dus zijn ze niet links! Jezus man ...

4
12 Gewoon een student

Ja, mij geven ze ook te veel toe aan de linkse agenda. Daarbij heb ik weinig met de huidige bestuurders- al blijft Rutte een leuke man natuurlijk.

Maar voor een (centrum-)rechts kabinet met de VVD als grootste partij, had ik toch meer verwacht van die kabinet. Ze doen te weinig voor de hoge inkomens, te weinig voor het MKB en te weinig tegen immigratie. Ondertussen werken ze wel mee aan onnodige betutteling, is duurzaamheid ineens heilig en wordt er níets gedaan tegen bijstandstrekkers.

6
13 Yisrael

* Verwijderd door de redactie *

14 Captain Hero

@6 , idd. Goed voorbeeld was de mitsubishi outlander destijds met wat voordeeltjes.

1
15 caso

VVD laat zijn echte kleuren zien als wolf in schaapskleren.

Wie vandaag nog stemt op VVD,CDA en D66 is niet voor Nederland of voor zijn portemonnee.
Die partijen zijn alleen voor de multinationals en rijken van deze wereld.

5
16 Handalf

@14 Dat is nogal een misvatting. Tegenwoordig wordt wetenschap en kennis van zaken als iets 'links' gezien. Als je die twee zaken wilt overbrengen ben je aan het onderwijzen, niet aan het indoctrineren.

4
17 Gewoon een student

* Verwijderd door de redactie *

18 Captain Hero

* Verwijderd door de redactie *

19 Captain Hero

@18 Waarom mogen docenten hun mening niet delen met studenten? Waarom zijn er niet meer rechtse docenten als rechts zich er zo aan irriteert?

0
20 Anti-Prut

* Verwijderd door de redactie *

21 Captain Hero

@20 Die zijn er wel hoor. Bij de serieuze vakken in ieder geval.

Iedereen die zo roept over het linkse onderwijs op uni's, heeft zelf nooit op de uni gezeten.
Like, tuurlijk zijn humanities links. Die hebben behoefte aan dat soort flauwekul.

4
22 Yisrael

@22 Volgens mij ligt het vooral aan de studierichting en dergelijke. Kan me niet voorstellen dat Nijenrode een links bolwerk is lol.

0
23 Anti-Prut

@23 Ghehe nee dat is het ook ongetwijfeld niet.

1
24 Yisrael

Hoezo, de VVD is toch nog steeds voor belastingverlaging?

Weliswaar alleen voor hen die toch geld over hebben (en kunnen beleggen) terwijl de loonbelasting omhoog gegooid wordt, maar toch.

1
25 progressiefliberaal

@22 ,

Binnen de alfa en gamma-wetenschappen zijn alleen sociologen en antropologen vaak echt links (of überhaupt subjectief, want dat moet je eerst zijn voordat je links of rechts kunt zijn in je wetenschap natuurlijk). In Wageningen zie ik dat ook en werd er door medestudenten ook weleens over geklaagd omdat het subjectieve er vrij dik bovenop lag.

Bij economie e.d., zelfs bij een tak als ontwikkelingseconomie dat in haar doelen wel heel erg 'links' genoemd kan worden, valt het met de subjectiviteit qua methodologie enzovoorts dan weer reuze mee.

Dus @16 , het hangt er maar net vanaf waar je kijkt. Er zijn wel studies waar onterecht het stempel wetenschap op gedrukt wordt ja, terwijl het eerder zienswijzen ter ondersteuning van een politiek programma zijn.

1
26 progressiefliberaal

@26 Ja ik bedoelde met humanities toch die alpha onzin als antropologie en sociologie. Dat er bij area studies of geschiedenis veel minder ruimte is voor subjectieve bias, lijkt me voor ee hand liggen. Economie is al geen geesteswetenschap, dus ja.

1
27 Yisrael

@27 Sociologie is ook geen geesteswetenschap bedenk ik me trouwens.

1
28 Yisrael

Enkele strategieen van Rutte

Mark Rutte heeft altijd behoord tot de linker vleugel van de VVD. In 2006 trad een andere voorman van die vleugel af als fractie-voorzitter: Jozias van Aartsen. De reden daarvoor vormden gemeenteraadsverkiezingen, waarbij de VVD forse verliezen leed. De VVD-campagneleider voor die verkiezingen was van Aartsens protege … Mark Rutte. Na het intermezzo van Willibrord van Beek werd Rutte VVD-fractievoorzitter in de 2e Kamer: Nadat hij Rita Verdonk bij merkwaardig verlopen interne verkiezingen verslagen had.

Mark Rutte heeft zijn politieke carrière altijd op de linker vleugel gebouwd. Immers, indien hij een regeringspost wilde bemachtigen, zou dat in een coalitie moeten zijn met partijen die links van de VVD staan.
De opkomst van Wilders met 15 zetels of meer ter rechter zijde van de VVD heeft Rutte’s voorkeur versterkt. Dankzij Wilders neemt de VVD nu een positie in het politieke midden in . De plek die vroeger het CDA in de sleutelpositie bracht, waaruit vrijwel altijd regeringsdeelname volgde.

Rutte en de VVD spelen hier op in : de partijpropaganda van de partij doet veelvuldig een beroep op die mensen die graag met de kudde meegaan, omdat het de veilige keuze lijkt. De VVD is de grootste partij en vormt dus de grootste en sterkste kudde. Dat verklaart waarom VVD-ers betrokken kunnen zijn bij tal van schandalen en Rutte regelmatig betrapt wordt op leugens en bedrog, maar de VVD toch betrekkelijk hoog blijft staan in peilingen.

Rutte copieert daarbij de werkwijze van Merkel in Duitsland. Hij omarmt individuele speerpunten van andere partijen . Zo kunnen ze samenwerking met de VVD niet goed weigeren. Met als gevolg dat Rutte zijn macht bestendigt en onaantastbaar lijkt, terwijl hij andere partijen leeg eet.

De tactiek van de linker vleugel van de VVD en Rutte werkt dus: bij verkiezingen op rechts en in het midden stemmen ophalen, om linkse dingen te doen.
De huidige klimaathype is ingezet met het oog op de verkiezingen voor de Provinciale Staten, lees Eerste Kamer, in maart 2019. De doelstellingen zijn de groei van Groen Links voorafgaand aan de verkiezingen in te perken (wat mislukt door de kwade reuk rond de afschaffing van de dividendbelasting) , om vervolgens na de verkiezingen de coalitie voort te zetten met gedoogsteun van Groen Links, mocht Rutte III de meerderheid in de Eerste Kamer kwijt zijn.

Wat vanmorgen in het programma van WNL opviel, was de onrust van Hans Wiegel over het feit dat de VVD een ‘one man show’ geworden is. Wiegel toonde zijn bezorgdheid over de fletse VVD-fractie en de gesteriliseerde partij.
Sinds zijn tweestrijd met Verdonk in 2006 heeft Rutte de rechter vleugel uit de fractie weggepromoveerd en binnen de partij onderdrukt.
De fractie loopt strak aan de leiband. Bijgevolg zijn er geen aansprekende persoonlijkheden overgebleven die Rutte kunnen opvolgen. VVD-fractie-voorzitter Dijkhoff blinkt vooral uit in een neerbuigende toon en kortaf afhouden van vragen.
Wiegel is bang voor een val van de VVD, zodra Rutte zijn begeerde baan in Brussel heeft aanvaard.

0
29 duurendaal

@23 Nyenrode kun je niet onder dezelfde noemer plaatsen als de UvA Rijksuniversiteit van Groningen Erasmus Universiteit Rotterdam.Nyenrode is een Business Universiteit.

0
30 jantje van leiden

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
LoydMorris
Kamer: zie af van versoepelen transgenderwet

Mooi zo. . . kappen met deze hele onzin ...

zojuist geplaatst door LoydMorris

Wedergeboren
“Kaboel in Parijs”: rellen van Afghanen veroorzaken veel verontwaardiging in Frankrijk

@9 "Ik zie Geert niet rellen in Parijs." Tja, je mist helaas de clou. ...

zojuist geplaatst door Wedergeboren

LoydMorris
“Kaboel in Parijs”: rellen van Afghanen veroorzaken veel verontwaardiging in Frankrijk

Binnenkort ook in Nederland. . . . ...

1 minuut geleden geplaatst door LoydMorris

Graaier1000
Caroline Tensen vermoeid na lange werkdagen: 'Soms wel 4,5 uur!'

"Ook een buschauffeur moet zich aan de rij en rust tijden houden.En er is geen chirurg die iedere dag 8 uur opereert."@7 Snorrie,Uiter...

2 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

Rio Grande
“Kaboel in Parijs”: rellen van Afghanen veroorzaken veel verontwaardiging in Frankrijk

Dit zijn buitenlandse troepen. Het leger inzetten en het vuur openen. Waar wachten we nog op? Tot ze gaan moorden en we onze eigen Euopese 7 okt...

2 minuten geleden geplaatst door Rio Grande

LoydMorris
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

@16 Foutje. . . sorry. Deze is voor @16 Frisse briesPersoonlijk zal ik er weinig last van ondervinden. . . . Ik vind het enkel knap ber...

2 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

ABRACADABRA
Nieuwe rel rond Johan Derksen

nou, dit is echt wel een discriminatiedieptemeldpunt die ze in geen jaren hebben gezien 😅...

3 minuten geleden geplaatst door ABRACADABRA

Wedergeboren
Zomerverwachting 2024: heet en onstabiel?

@6     " in de toekomst een reden kón zijn" Dank je voor de info. ...

4 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Bob Sleebaan
“Kaboel in Parijs”: rellen van Afghanen veroorzaken veel verontwaardiging in Frankrijk

@8 Ik zie Geert niet rellen in Parijs....

4 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

LoydMorris
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

@6 Persoonlijk zal ik er weinig last van ondervinden. . . . Ik vind het enkel knap beroerd voor de medelanders die de dupe worden van dit li...

6 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

NK. App
Bengali Girl SexAunty Bath NudeProunhubHollywood Hot Movies OnlineMay Thai NudeNaughty America Hot Sex VideosPornhub PublicSophie Dee Hd VideoPorn Of Men For WomenTeens GapingLesbian Scissoring Close UpGay Porn In ClubJulia Roberts In The NudeFufu ClipThe Locker Room Gay PornTamilactorsexAfrican Sex HdValerie Kay BlackedGramma Sucks CockLessonofpassionFree Catfights.comCyberpunk 2077 SexPainanalBang Bros Black PornCock MassageHot Pornstar HdPunsh PornFemjoy NudesManga Porn LesbiansAmateurmassageJustaminx Fansly LeakedPornosy RetroVictoria Justice LeakedLumi Ray CreampieMiss SquirtingMagi HentaiPriya Rai HotReena Sky MomFree Mature PorneSexo JsponesTadap Hot SceneAngela.white Tit無碼流出Bangbros GirlsTeenfidelity VideosBoobies LickingTurkish Porn VideoHq HantaiJenna Starr XxxMei CornijoAmateur StripteaseFit Milf NudeCollegegirlsnudeBbw.chanSexo Caseiro BrasileiroXveidoAttack On Titan PorncomicsCfmn StoriesPenelope Cruz Sex VideosSunny Leone Sex SoloAmouranth Onlyfans RedditElviras TitsNeighborhood NudeBrother Gay Sex VideoNude WifesIncestflix SonMylene DemongeotWww Family Sex VideoIsabella DeltoreYvonne Bar PornMallu Actress NakedTubegalloreBelle Dauphine OnlyfansKaden KolexxxPokimane Nudes LeakRyansmilesMixed Wrestling VidPlayboy PmateBoyxxxboyLocal Xxx PhotoDesi Sexy MilfElitebabes.comXxbritaAlexa Davalos NudeJiey MillsBig Boott PornBruce Venture XxxCatherine Zeta Jones FeetAsiangangbangBlue FilmsDoubellistLatina CamsBbw CaramalSpankbaangAnimes Con SexoAnal In JapanAmbsofficialxo Onlyfansسکس التاBlack SkinnypornGhost XnxxWoodbabee OnlyfansSexi BiluFree Paid PornNatasha Nice SexXxxhindivideoXxx18yearXxx Bengali Boudi VideoGlory Hole CreampiePublic BallbustingBest Vpn 2023 RedditBarezars VideoHarddickXnxx Brazzers Big BoobsPeta Jensen XvideosSierra Skye LeaksKendra PornstarDaughter HentaiMobahot.comRape Fantasy PornographyLatest SexWww Com Hindi Sex VideoMia Khalifa Doggy StyleGolore TubeHentaj VideoDamon Salvatore Rule 35Xxx Videos In BedroomIndian Girls Hairy ArmpitsBigass OnlyfansCosplay MasturbationGanbooruSimpsons NakedXxx GamSister And Brother BeegPorn Star Video IndianDesi Hottest PornLatina Riding BbcSherlynchopranudeLesbians Licking Pussy.Sexe NaturisteVictoria Pedretti NudeKathy ShowerToothless PornMichelle NudeThroatliftJija Sali Ki SuhagratXxx With BraIncestosas XxxVidio DewasaCelebjihad.cokX Hamasters