Facebook - Dawn Hollingsworth
Volledig scherm
© Facebook - Dawn Hollingsworth

Jongen (11) loopt bizarre, levensgevaarlijke letsels op na imitatie "stomme" YouTube-stunt

Een elfjarige jongen is op het nippertje aan de dood ontsnapt in het Britse Tuxford nadat hij een "stomme" YouTube-stunt nadeed. Het kind liep letsels op die de artsen in het ziekenhuis nooit eerder gezien hadden. Dat schrijft de moeder van het kind in een lang bericht op Facebook. Ze roept anderen op om de truc niet na te doen. 

33 reacties

  • Mathias Verachtert

    6 jaar geleden
    Kinderen begrijpen vaak de ernst niet. Mannekes zijn 11jaar, hem achterlaten doe je inderdaad niet maar je weet niet wat er omgaat in zo`n kind zijn gedachten.
  • Filip Gosselin

    6 jaar geleden
    Idd, zoals al eerder gezegd, we staken vroeger ook zaken uit, maar door het gebrek aan social media bleven het meestal slechts heroïsche verhalen op de speelplaats en daarmee was het gedaan. Volgend op de episodes van JackAss en alle afgeleiden daarvan zullen er ook wel mensen dom genoeg geweest zijn om dingen na te apen. Dat is dan uiteraard aan jezelf om te beslissen en vooral aan jezelf om het risico in te schatten. Blaas de boel niet zo op, we waren vroeger niet heiliger dan nu.
  • Aster Maas

    6 jaar geleden
    heeft dat mens dat zelf gefilmd? Of hoe komt die anders aan dat filmpje?
  • Geert Vaelen

    6 jaar geleden
    Als je ziet dat die op het youtube filmpje er al af vliegen, dan ga je dat toch niet nadoen zeker? dat speeltuig is daar ook niet voor gemaakt, en wat voor lafaards zijn dat, iemand die zo toegetakelt is zomaar achterlaten zonder hulp te bieden (uitlachen kunnen ze wel ja). met die gastjes net hetzelfde doen, eens kijken of ze dan nog lachen
  • rolle de muylder

    6 jaar geleden
    wij deden vroeger ook domme dingen enig verschil wij gingen niet lopen als het mis ging