Overheid groeide als kool onder Rutte (sypwynia.nl)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door Scorpio in Politiek  ·  22 Reacties

  • 6
  • 552x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Citaat: "Bij Rutte’s aantreden vormden de collectieve lasten 35,9 procent van het nationaal inkomen. Volgend jaar is dat gestegen tot 39 procent".

Als Rutte deze kabinetsperiode geheel kan 'uitzitten', wat niet te hopen is, stijgt het nog wel even door...

2
1 Scorpio

@1 De vergrijzing en daarmee de stijgende uitgaven voor AOW uitkeringen en de kosten voor oudere zorg en gezondheidszorg groeien heel hard daar kan Rutte niet zoveel aan doen.

17
2 mike45

( uit den lossen polsch)
Pro cyclisch "beleid", dat dus helemaal GEEN beleid is maar pure camouflage van de win win politiek van de "politici" die zich immers het MEEST verrijken tijdens de zogn en vaak kunstmatig gecreerde 'crissisen' dmv zogn "bezuinigingen", het woord 'bezuinigen' geeft al aan dat we een OPEN systeem hebben waar de "politici" zich dan AUTOMATISCH het MEEST aan corruptie en baantjes binnenhalen, wat dan van onderen weer opgebracht moet worden.
Rötte is eruit GEBOREN!!
Als dezelfde crisis is "bezworen" met draconische "bezuinigingen" die dus NERGENS ANDERS terecht komen bij DIEZELFDE "politici" die er op aangedrongen en vervolgens ingevoerd hebben- wie herinnert zich NIET nog dat Wilders bij zn eerste regeringsperiode METEEN het achterhok werd ingeschopt om 18 MILAJRD op zn EIGEN kiezers te gaan binnenhalen, waar hij later tot groot vermijn door SS"ers als Rötte, pentHaus en Bruma, allemaal volkshaters waar Himmler een jodenliefhebber bij was, voor beschimpt werd door er voor te bedanken, komt er geld beschikbaar en dat moet dus als afkoopsom op diezelfde burgers weer als goedmakertje worden uitgekeerd.
Een zichzelf in stand houdend systeem dat ALTIJD op hetzelfde uitdraait: de burger er een tientje per jaar op 'vooruit' terwijl hij voor elk 'bevochten' tientje HONDERD euro betaald heeft.
Dus moeten er systemen verzonnen worden om dit gat zoals dat heet te repareren met toeslagen en belastingen waardoor de overheid dus automatisch MET de corruptie van de vinviscorruptiebaleinen van de vooral linksche 'politici' maar de VvD-Vereniging van Dieven hebben onder de linkse Mark Rötte de smaak ook HELEMAAL te pakken gekregen MOET meegroeien.
Bovendien veroorzaakt PRO cyclisch "beleid" een harmonica effect: met zn alle gaan hollen dan loopt het vast en sta je met zn allen even later weer stil. Autofiles zijn er op gebaseerd, stukje rijden en dan wat verder is alles weer vastgelopen terwijl 10 km verder GEEN ENKELE file meer te bespeuren is of zelfs nooit bestaan heeft.
Echter, zogn 'crises' worden aangegrepen om ouder en 'moeilijker' personeel, dat zijn de drijvende krachten maar kosten geld en zijn heel gemakkelijk te verwijderen en in het OPEN systeem van Rötte en LInksch hebben die GEEN ENKELE waarde komen automatisch bij de volgende ronde NIET meer aan de bak.
Dus groeien de uitkeringen waarna het 'Feestje' der Demofobische Democraten weer van voor afaan vrolijk begint.
'Werk, werk, werk' zal Rötte euforisch gaan uitkramen a.s dinsdag. U weet nu wat dat WERKELIJK betekent....

2
3 FNKTD

@2

Ja, de vergrijzing groeide ineens heeeeeeel hard in vergelijking tot de voorgaande jaren. Laat je toch niks wijsmaken joh. Dat is wat de politici ons graag willen laten denken, zodat ze zogenaamd kunnen verantwoorden dat we meer moeten betalen. In werkelijkheid zorgen ze ervoor dat ze zelf (de elite) minder hoeven te betalen en de minder bedeelden juist meer.

1
4 Kopkaas

@2 Tuurlijk. Nooit aan al die illegale inboorlingen gedacht?

2
5 Wylde Gjert

@2

2
6 FNKTD

@4 : Iemand zou voor de grap al het geld, dat ons al is afgepakt, ook in de vorm van inflatie en stijgende vaste lasten, bij elkaar moeten optellen sinds ze over vergrijzing begonnen als smoesje voor het afpakken.

Het maakt ook deel uit van het verdeel en heers tegenover autochtonen. Degenen die de cultuur meegeven, kinderen een historisch perspectief bieden, zijn de ouderen. Die worden bij de voornaam aangesproken, in poepluiers in het geheugen gegrift, als fraudeur afgeschilderd als ze op de kleinkinderen passen. En o ja, ze vreten zich tonnetjerond aan "de pensioenen van de jongeren" en zijn een elk jaar terugkerende last op de toch al beproefde portemonnee van "de hardwerkende belastingbetaler".

2
7 Wendel

Wat ik ook onder Rutte heb zien gebeuren is de grote steden veranderen in Verweggistan.
Mensen stemmen ook op de VVD vanwege hun zogenaamd redelijk streng migratiebeleid. M'n lul.

1
8 Spraypaint

Dit kabinet is bagger en moet weg.

1
9 Robbedoes

@8 Mijn lul ook. Ik stem PVV.

3
10 Wylde Gjert

@8 @10

Mijn lul is niet voor Rutte question

0
11 RonMVV

Wie voor extra belasting is kiest VVD, al jaren bekend (maar te vaak ontkent).

0
12 MetBoerenVerstand

@12 Komt er nu ineens éxtra dividendbelasting, dan?

1
13 Hadjememaar

Tja dan zijn er ook nog mensen die nog echt geloven dat de VVD liberaal is question na al dit regeltjes op leggen, groeiende overheid etc .

@8

Ook weer zoiets de sekte lijder Rutte heeft afspraken gemaakt over de aantallen vluchtelingen die ons land van de EU moest opnemen. Maar de VVDisten geven nu anderen de schuld van deze instroom. De zieke VVDisten hebben niet tevergeefs in hun bijbel met grote letters staan.


Zelf de broek vol schijten en zeggen dat een ander stinkt

1
14 magikeven

Nederland heeft één miljoen ambtenaren dat betekent dat er op de 17 inwoners één ambtenaar is en betaald moet worden door die andere 16 personen.
En wat de meerwaarde is van al die ambtenaren!! ik weet het niet want dat apparaat word steeds logger en onwerkzamer.

0
15 eigenmening

Dan wel de burgers want de grootkapitalen betalen steeds minder onder Rutte.

1
16 Rattocasi

@15 , de overheid heeft ook veel uitbesteedt wat goedkoper zou zijn. Niet dus. . .
Verder heeft de overheid andere hobbies zoals reorganiseren en verhuizen.

0
17 caso

@17 .
En geld over de balk gooien.

0
18 eigenmening

@2 . Dat heeft helemaal niets met dit topic te maken Mike45 uit de Oekraine

0
19 SergioLeone

@19 dat heeft er alles mee te maken want daarom groeit de uitgaven procentueel ten opzichte van het BNP de kosten die vergrijzing met zich mee brengt groeien veel harder dan de economische groei in Nederland

De zorgkosten in Nederland zijn sinds het begin van deze eeuw sterk gestegen. De totale uitgaven aan de zorg zijn sinds 2000 meer dan verdubbeld, van € 46,9 miljard naar € 94,2 miljard. Als percentage van het Bruto Binnenlands Product (BBP) is dit een stijging van 11,2% naar 15,6%

https://economie.rabobank.com/publicaties/2014/september/grootschalige-hervormingen-zorgstelsel-in-2015/

In het onderzoek Kosten van Ziekten (RIVM, 2007) is te zien dat de zorgkosten van mensen tussen de 1 en 44 jaar gemiddeld ongeveer 2.500 euro zijn. Boven de 44 jaar nemen de zorgkosten per persoon toe. Voor mensen tussen de 75 en 84 is het gemiddeld zo’n 13.000 euro en voor mensen ouder dan 85 zo’n 29.000 euro per persoon per jaar.

https://www.nrc.nl/nieuws/2012/12/12/tachtig-procent-van-de-zorgkosten-maak-je-in-het-laatste-12589814-a152522

5
20 mike45
21 Gratiebarmhart

Overigens worden er alleen nog allochtonen, bij voorkeur moslims, aangenomen en opgeleid als jong ambtenaar. Vaste baan, goed pensioen, dat je daadwerkelijk krijgt, i.p.v. AOW die ineens aan allerlei voorwaarden werd gebonden en nieuwe regels kreeg, contractbreuk na tig jaar premie betalen. Zodat je met AOW nog steeds niet vrij bent om te wonen waar het goedkoop en warm is.

2
22 Wendel

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Krav
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

@14 Grote onzin!Dus Israel troepen sturen en wachten tot ze beschoten worden. Dan mogen ze de tegenstander arresteren zonder geweld zodat ze...

zojuist geplaatst door Krav

Krav
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

@12 Als je de helft uitmoord zal de haat met ongeveer 40% afnemen....

4 minuten geleden geplaatst door Krav

Krav
Voetbalteam met vijf transgenders wint alles

@34 Waarom is het repectloos?Het geeft precies aan wat het is.Omgebouwd als de verbouwing klaar is. Als de verbouwing nog loopt: Chicks with...

9 minuten geleden geplaatst door Krav

Krav
Moslims slaan 71-jarige christen bewusteloos in Den Haag

Rammen dan in de praktijk....

14 minuten geleden geplaatst door Krav

Bop
Voetbalteam met vijf transgenders wint alles

@28 @28 Voor normale mensen IS het een respectloze term. Maar de meesten hier hebben totaal geen moeite om transgenders respectloos te bejegen...

22 minuten geleden geplaatst door Bop

baba jaga
Voetbalteam met vijf transgenders wint alles

@31 https://www.boston.com/news/high-school-sports/2024/03/01/injuries-involving-trans-basketball-player-at-mass-school-spark-controversy/En z...

22 minuten geleden geplaatst door baba jaga

baba jaga
Mona Keijzer is helemaal KLAAR met de linkse HAAT in de samenleving!

@11 Ik zou niet weten wat de reden is.Het is bij meerdere items die ik plaatste gebbeurt maar de url was volgens mij gewoon goed....

24 minuten geleden geplaatst door baba jaga

Bop
Voetbalteam met vijf transgenders wint alles

@24 @26 Het lijkt er meer op dat jij de onnozele uithangt....

27 minuten geleden geplaatst door Bop

Bop
Voetbalteam met vijf transgenders wint alles

@19 Is dat een serieuze vraag: waarom? En waar vind ik dat transgenders andere vrouwen letsel hebben toegebracht? Heb je een betrouwbare link?...

29 minuten geleden geplaatst door Bop

Strongoli
GeenStijl: COA vestigt per direct "zoveel mogelijk statushouders in hotels, toestemming gemeentes niet nodig"

@7De boetes worden ook al door ons betaald.Dan hebben ze het straks over bezuinigingen. Nou ik weet wèl waarop flink bezuinigd kan worden, ...

38 minuten geleden geplaatst door Strongoli

NK. App
Bengali Movie Hot SceneXxxvideo2017Blowjobs With ForeskinDesi Porn TubesPassed Out FuckDeepfake Porn AiXxxx VidoTarzen Xxx VideoBra Seller SexHot Sexy Kissing SceneKajal Agarwal Boobs SexPenhouse BabesSextap FrancaiseAsian BlowjobGile XxxFist Time Sexy VideoOnly Fans FeetJapanese Blue FlimFoot DominationBokep Indo TerlengkapDefrolationNew Xxx VideoBeckibandiniHindi Sex Bf VideoWax PornMakoodaGhanasexBest Blonde PornstarsExtrametubeBonjourmadameBooruXnxx Blacked ComRomantic Sex Video HdHentaishotaconTamil SexeSex Videos Of RojaBig Black Booty NakedEromSophie Chanel NudeDorsianBoor PhotoAmouranth ToplessFat Sex ComWww Naughty Amrecan ComXxx ListAnime DepornoScarlett_jonesPenes EnormesCumcleanupXxx Of BhabhiHot Romantic Series On NetflixDesi UpskirtSava Schultz LeakedSunny Leon NideMale Nude ModelsPorn Bf HdMonica Bellucci Hot PicsLouisa Khovanski SexLoretta__rozeSkindiamond PornHannahowo LeakedPornô Brasileiro NovinhaHot Sex SuhagratSolazola NudeAleska DiamondAsian Ladyboy PornBlack ThreesomesPorn TransLesbiyen PornolarıHott4lexiNatasha Noel NudeIndian Teen Porn VideosChalo SexSexy Boobs Suck VideosAunty Real PornCeleb JiahdInfluencers Gone Wild.comAyesha Erotica Emo BoyExercise Sex VideoAlyssa Hart PregnantMandy Muse Porno.Sivr-277Cheerleaders With No PantiesVídeo De Sexo ForçadoXanster PornKissa Sinns PornAnal BerazersNo Hard Feelings Jennifer Lawrence NudeSexy Nude CoupleNude Bengali BoudiJennifer PornChinese Xxx Videos HdFather Dayghter PornFull Free BrazzersXxx CamsVr Porn AsianBackroomcastingcough.comJamelizz NudePorn Video BrazzarsInterracial Icon 13Asian Black PornBustyporn TeensLuxor PornLiterorica AudioAnime H EntaiJennifer Lopez In NakedNude Boobs PicsMugers XxxMaria Bartiromo NudeLexi HotPonh UbGoogle PornoEskimo EmmaSd She MaleBluexxxPorngeyRedhead Pov PornXxxsexi VideoHindi Uncut PornXxx Brother And Sister ComAlexis Fawx Sexy VideosAbg NgentotBokep Tante IndonesiaOnlyfams LeaksBd érotiques GratuitBlowjob Cumshot CompilationBollywood Heroine Porn VideoDesi Indian Bhabhi XxxPorn Videos With Step SisFamily Fantasy SexPakistani Boobs SuckingLoving CreampiesManyvids LiveTodopokie PornPeliculas Completas En Español PornosNaked PeopleAlice Eve NuceGay Masage PornSmoovee GrooveeMujeres Aciendo ElamorDarah JayFree Porn Videos AdultsJapanese Porn MociesJapanes TeenpornJodi West StuckPhoto Femme SexePornos TransexualesHubpornerProjekt Melody Hentai GameForced Ejaculate