door Inter in Politiek  ·  47 Reacties

  • 23
  • 621x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
1 Inter

@1 Als Hongarije zelf de baas wil zijn over zijn grenzen dan had Hongarije zich niet aan moeten sluiten bij Schengen. Schengen is namelijk niet hetzelfde als de EU!

29
2 mike45

Victor zou een goede baas zijn voor Europa,veel hekken tegen arabieren.

8
3 DNEUS14

@2 precies... Orban kan gewoon een artikel 50 procedure starten, issie pakweg 2 jaar later van die hele "verderfelijke" EU af..

Oh, wacht... hij wil het geld niet missen...

29
4 TedjeR

@3 dat jij een dictator als baas nodig hebt is jouw tekortkoming.

28
5 TedjeR

@4 dat hoeft nog niet eens hij kan gewoon het Schengen verdrag opzeggen dan heeft Hongarije gewoon zijn eigen grenzen terug. Maar dat doet hij niet want dan vluchtelingen willen niet in Hongarije blijven maar doorgaan naar west Europa en als Orban uit Schengen stapt dan kunnen de vluchtelingen Hongarije niet meer uit!

14
6 mike45

5 Jij heb ook een baas linkse gek.

6
7 DNEUS14

@5 Die hebben we al. De lieden aan het roer in Brussel zitten er niet in ons belang. Als je dat niet ziet ben je blind.

4
8 Akiron

@5
De enige dictator die ik zo kan herkennen is Juncker of heeft u als enige van de 500 miljoen Europeanen op hem mogen stemmen?
De gehele Europese Commissie is ongekozen maar beslissen wel wat u en ik moeten doen.
Zo ziet een dictatuur er ook uit.

4
9 Nexit-En-Snel

@5 democratisch gekozen leider is dictator..ongekozen besturders in brussel zijn ...?

geweldig die denkwijze van de globalisten en eurofielen!!

5
10 toppopyeah

@7 Jij niet denk ik, jij hebt een therapeut!

15
11 mike45

@4 je kan wel roepen dat ze er anders maar uitmoeten gaan, maar zodra ze dat doen (net als brexit) beginnen jullie weer te huilen en te zeggen dat de domme mensen het niet snappen

6
12 toppopyeah

@4 Oh, wacht... hij wil het geld niet missen...

Dat Brusselse bij elkaar geraapt dictoreale zooitje ook niet,

5
13 Vrijbuitertje

@10 Orban ook niet hoor, Orban is benoemd net als de bestuurders in de EU.

17
14 mike45

ik begrijp het hoor, die commentaren van rechts hier. Ze willen Brussel graag inruilen voor een rechts corrupte dictatuur.
Dat is precies de reden waarom het nooit wat gaat worden met rechts, blijft vatbaar voor 2e rangs dictatortjes

16
15 Tussenderegels

@14
Met het verschil dat de Nederlandse bevolking via een referendum in 2005 tegen deze vertegenwoordigde EU nep democratie hebben gestemd.
Zonder EU grondwet en dus zonder het verdrag van Lissabon wat het zelfde is had Brussel helemaal niks te vertellen in Nederland.

3
16 Nexit-En-Snel

@15 dat jij nog steeds denkt dat iedereen die niet eurofiel is gelijk een neonazi is zegt meer iets over jou denkvermogen en de sprookjes die eurofielen zzichzelf moeten vertellen om vol te houden dat hun droombeeld van 1 rijk, het goede rijk is en helemaal niet dictatoriaal.

3
17 toppopyeah

@16 Die grondwet is er ook niet gekozen en de EU gaat alleen om de interne markt en democratische principes om de vrijheden van de burgers in de EU te waarborgen. Al de rest van de besluiten word genomen door de leiders van de EU landen.

80% van de wetgeving en belijd word nog steeds bepaald in de individuele lidstaten, onderwijs, zorg, sociale zekerheid, defensie, infrastructuur eigenlijk bijna alles. Alleen grensoverschrijdende problemen worden door de EU leiders bepaald.

18
18 mike45

Ben blij dat Polen,Hongarije steunt tegen die linkse fascisten.

4
19 DNEUS14

@16 U bent zo intelligent dat u vast het nieuws erg nauwgezet altijd volgt neem ik aan. Dan weet u ook dat er afgelopen jaar en ook nog onlangs een onderzoek is geweest in Nederland over de EU. De Nederlanders stemmen met een overweldigende meerderheid om in de EU te blijven. Tenslotte wil ik u aanraden om u eens te verdiepen in het verschil tussen wat u beweert een ondemocratische EU en 'democratisch' land als Rusland, China, Venezuela, Hongarije onder Orban etc.

14
20 reality

Mike zit lekker veilig in oekrainistan zonder vluchtelingen. Makkelijk lullen

4
21 PabloEscobar

@15 leg nog even uit aan alle domme mensen hoe voor de EU alle landen rechts en corrupt waren..en dat we zonder de EU gedoemt zijn om weer terug te vallen naar die hel ..de pre-EU situatie.

3
22 toppopyeah

@17 Nee hoor, ik maak onderscheid tussen "bezorgde burgers" en "neonazi's". Het eerste heb ik respect voor, het tweede niet.
Ik ben zelf ook bezorgde burger, maar misschien om andere redenen dan jij.
Overigens heb ik het woord neonazi hier niet genoemd bij mijn weten, maar goed, je hebt antwoord.
Stel je eens voor, alle landen gaan uit de EU, de boel klapt en ieder land zet zijn leger bij de grens om immigranten tegen te houden. Wordt jij daar blij van of zeg je dat moeten we anders organiseren? Hoe zou je dat willen?

12
23 Tussenderegels

@21 lekker veilig in een land dat dagelijks door de Russen wordt beschoten en waar je wekelijks Russische aanslagen hebt op ongevallige personen.

14
24 mike45

@9 Juncker is net zo ongekozen als Mark Rutte. Dat is dan ook de reden dat het werk van de Europeese Commissie gecontroleerd wordt door het gekozen Europarlement en de raad van regeringsleiders die in eigen land democratisch aan de macht zijn gekomen. Dus uw 'dictator' wordt gecontroleerd en heeft gee ongebreidelde macht. Nogal vreemd voor een dictator, vindt u niet?

12
25 Zucht

@23 waarom zou er iets klappen? waar heb je t over? het leger inzetten tegen asielzoekers? huh?

3
26 toppopyeah

@24 daarom zitten er bijna een miljoen oekrainskies in Rusland. Blijf maar trollen trol!

4
27 PabloEscobar

@27 en 3 miljoen zijn gevlucht in eigen land van uit Donbas en Loegansk!

11
28 mike45

** gebruiker verwijderd **

@23 Nee hoor, ik maak onderscheid tussen "bezorgde burgers" en "neonazi's". Het eerste heb ik respect voor, het tweede niet.

Echt? u bent een links persoon?? Dat is namelijk de eerste keer dat ik dat hoor van een links persoon! Ik ben namelijk gewend van die kant en vooral hier, bezorgde burger = nazi.... neigend van het midden naar rechts=nazi Iets verder neigend naar rechts en totaal niet eens zijn met links = Extreme nazi/bruinhemd en vergelijkbaar met Hitler. Dat vindt u dus niet...Verfrissend!

29 verwijderd110

@29 Nou, laat maar zien die posts waarin u dat allemaal leest.

12
30 Zucht

ik begrijp het hoor, die commentaren van rechts hier. Ze willen Brussel graag inruilen voor een rechts corrupte dictatuur.
Dat is precies de reden waarom het nooit wat gaat worden met rechts, blijft vatbaar voor 2e rangs dictatortjes

omschrijving van een bezorgde burger question

9
31 toppopyeah

Hier voor deze dwaas gaan er aardig wat debielen hier door de knieën om hem te aanbidden.

https://www.nieuwskoerier.nl/news/349429-verhofstadt-verenigde-staten-moeten-ingrijpen-tegen-orban

1
32 DONKEY R

* Verwijderd door de redactie *

33 Captain Hero

* Verwijderd door de redactie *

34 Captain Hero
35 DONKEY R

** gebruiker verwijderd **

@30 Plenty en dat weet u ook heel goed, ik ga niet als gekke Eppo al die reacties hier neerzetten hahaha dan ben volgend jaar nog bezig. Persoonlijk heb ik al al deze benamingen al moeten incasseren , en ik zie mijzelf echt niet als een racist of extreem rechts persoon. Ik vind mijzelf zo'n typische bezorgde burger,die vind dat migratie moet op de legale wijze en de islam oa wantrouwt met reden.
Als ik in Chemnitz woonde dan had ik met die demo's meegelopen, niet tegen vluchtelingen maar de ongebreidelde en ongecontroleerde instroom van illegalen die heel veel problemen met zich meebrengen. Vanzelf was ik dan ook op de stapel extreem rechts beland net als hier op NK door links, je hoeft alleen maar een andere mening te hebben!

36 verwijderd110

Die Orban moet is ophouden met roep toeteren en andere de schuld geven, Hongarije gaat over zijn eigen land en toekomst maar kan niet van twee walletjes eten.

Als Hongarije baas over zijn eigen grenzen wil zijn dat moet Hongarije het verdrag van Schengen opzeggen dan zijn er gewoon weer grenzen tussen Hongarije en de andere Schengen landen.

Als Hongarije niet wil voldoen aan de EU regels ten behoeven dan democratie en mensenrechten dat moeten ze uit de EU en uit de raad van Europa stappen.

Als Hongarije geen vluchtelingen wil opvangen dan moet Hongarije het VN vluchtelingenverdrag op zeggen.

12
37 mike45

@37 Vervolg:

Als je lid wilt zijn van organisaties als de EU, VN, Schengen, de raad van Europa dan komt dat met rechten en plichten als je alleen maar de rechten wilt en niet de plichten dan gaat dat niet!

11
38 mike45

@36 Yep, en we zijn weer thuis! Wel veel beschuldigingen maar geen enkele onderbouwing. Waarom is rechts toch zo goed in smeercampagnes? Veel ervaring misschien?

12
39 Zucht

@38

het volk dat u zo graag uit andere continenten importeert voor uw HOMO wars wat u gebruikt om hun goud te stelen, heeft OOK alleen maar rechten en GEEN ENKELE verplichting.
Waarom denkt u dan dat Orban en wij ook maar de moeite neemt naar uw misdadige praatjes te luisteren??

3
40 FNKTD

** gebruiker verwijderd **

@39 Wel veel beschuldigingen maar geen enkele onderbouwing.

Wat wil je onderbouwd hebben dan, het geijkte wat je hier dagelijks voorbij ziet komen als je niet blind bent? Nee je wilt mij alleen als een idioot allerlei reacties hier laten neerplempen,heb je wat te lachen. Er bestaan toch geen bezorgde burgers volgens links alleen extreem rechtse vaak witte racisten, of bent u van mening dat die bezorgde burgers er wel zijn?

41 verwijderd110

Tsja, de meeste mensen kunnen hun beweringen onderbouwen, maar u niet natuurlijk. U heeft alleen maar uw smeercampagne. Beetje laf, of eigenlijk beetje boel laf.

8
42 Zucht

Frontex heeft nooit een illegale migrant tegengehouden.

3
43 niet-alles-geloven

* Verwijderd door de redactie *

44 E.Meel

* Verwijderd door de redactie *

45 E.Meel

@14
Je ben een leugenaar, die walgelijke kliek in Brussel is er door achterbaks gemanipuleer gekomen. Incompetent, anti democratisch, omgekocht en rimduit dom.
OT, ik raad Orban aan de grenzen dan zelf te bewaken, frontex is een lachertje. En dat is gedaan om Europa vol te laten lopen met eisers en profiteurs, niks vluchtelingen!

0
46 Al

@46 want de Orban is wel direct gekozen door het volk dan? Er is maar een die er liegt en dat ben jij!

1
47 mike45

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
DikkeTor
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

Je voelt je aangesproken he? "Tieft toch op" Bahahahahah XD...

1 uur geleden geplaatst door DikkeTor

DikkeTor
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

Ow nog beter, Jullie trotsheid he? Kijk wat er hier mee gaat gebeuren voor de natuur **werkt gas demonstrerend de het graf in** Bahahahaha XD...

1 uur geleden geplaatst door DikkeTor

DikkeTor
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

Ow en wat persoonlijke aanvallen of persoonlijk maken :D Heej jij rijdt toch een auto omdat je de milieu wil verzien? Bahahahah XD...

1 uur geleden geplaatst door DikkeTor

DikkeTor
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

Ik rij geen Auto, dus ik ben het wel met Bop eens > Kan me geen tering interesseren, en alle jullie die er wel een reet om geven zouden daar een...

1 uur geleden geplaatst door DikkeTor

Bleke Betty
Kamer wil af van wet die wijziging geslacht in paspoort simpeler moest maken

Het heeft ook wel degelijk met veiligheid te maken. Lekker met die terroristen, ipv hun gebruikelijke ISIS of Hamas outfit, nu met een boerka? ...

2 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Feldwebell
HIGH ALERT! Putin rushed to Kremlin for emergency meeting over NATO | Redacted w Clayton Morris

In ieder geval kunnen de Russen nu gaan nadenken over iets dat ze wél begrijpen....

3 uur geleden geplaatst door Feldwebell

VBOH
Rwandadeal ondenkbaar voor Nederland: 'Zouden uit EU moeten stappen'

@14 Ik zat even op een andere draad. Problemen mee? Verder ben ik wel klaar met de Rwandadeal die Engeland heeft afgesloten met Rwanda. Dag ho...

3 uur geleden geplaatst door VBOH

VBOH
De zoons van Miranda maken er thuis een bende van: 'Ik ontplof dagelijks'

@7 Ik zou je vriendin een advies willen geven. Ga alvast een cursus; "Opvoeden doe je zo" ergens doen. Of zoek opvoedondersteuning als hulp. ...

3 uur geleden geplaatst door VBOH

Wedergeboren
Een transgender plande een massale schietpartij en werd gearresteerd

@9 Ja, sorry. Excuus Tor, ik was ff afgeleid. Ook voor jou truste hoor. :-) ...

3 uur geleden geplaatst door Wedergeboren

Wedergeboren
Zomerverwachting 2024: heet en onstabiel?

@10 :-)))) Hahaha ... U is gelijk ene bekende voetballer een groot filosoof ! ...

3 uur geleden geplaatst door Wedergeboren

NK. App
Deepthroat RoughThe Mayor 5 Porn ComicsRarbg RarbgLovedollsPorn CastingSofya LebedevaWife Cheated AnalHindi Actor XnxxCollege Hot Sex VideoHot PussiHusband And Wife In PornColombianpornEscort IdfGrupos De Porn TelegramHoney HavenDesi Bhabhi Video ComRed Riding Hood HentaiHomemade MouthcumRectal Exam PornPornografia BrasileraPor NuhPics Of Teens NudePublic BdsmSexy Nude GfLeah Kate NudeXnxx Video JapanLakshmi XxxXnxx70Saudi SexHairy Vagina PicsJaimee Foxworth PornhubTraingropingNitrovideoKylie Page PornBog Tits SoloHot Teenage Gay PornX Video EnglandAstrid Wett Onlyfans LeakedErica Mena PornHanime TcNice Boobs SuckedWet Camel ToeStocking TeasseSammyboyAmouranth Flesh LightChloe Temple AnalMasttramBf Video 2CrossdressFk NudeShemalemilfKannada Sex Video AuntyOlivia NiceSexy Video Online PlayTeen Girl NudesDrunk Anal PornMom Son Black PornGifs SexLewdfroggo PornCara Delevingne HotSuperhro PornWww First Time Sex VideoBlack BbwxxxBbc GaggedRiley Reign PornGay Porn BoyfriendFull Hd Mein Sexy VideoPornhub InstagramFondle BoobsMom Free PornoCreampie MilfMazzy GraceSex FilemSenny LeoanNekopoiKelly Wang PornPorne PorneLive Sexual IntercourseBest Gay Porn WebsitesMegan RainAndroid 21 R34Emily BrightLocal New Sex VideoFree Xxx VideosYour Priya Porn VideosPetite PornstarsJunglee Sexy PictureGaon Ki Sexy Video BfCutetrannyPorn Movies RetroJapanesw Porn VideoHot New PronIndien Sex ComSexy Lady Porn VideoNaked BlondesBlakedsexWnba Players NudeXnxx MixicoIndian Heroine Xxx VideoHdxx VideoSani LioniPorn EróticaRichest Porn StarsRichh DesNaukar Ne Malkin Ko ChodaArmian PornVideos De Sexo TransXvidweosHindi XcxCaptainkirbAmourant PornJessica Alba SexPamela Rios Full PornRudra Xxx21 SexturyFree Porn Show MeBigbootyblack PornEhotlovraYoung On Old PornPoran Sexy VideoPorn TeenblackExtreme BlowjobsPorono.netPorzosChauterbateAlisonangel PornWandering Kamya NudeSunny Leone Sexy BfLadyxxenaMortalkombat PornWhiptrax PornPriyanka XvideoLyna Perez Onlyfans LeakFallando RicoIndian Sexy Video Mp4Tamil Sex Talk AuntyVideos De TorbemaniaMom Flashing BoobsSexo Amador RealDescarga PornSexyegirlsRox1e S1nn3rNayanthara Sex VideoKannada Sex Film VideoDesi Bra XxxFatwomenhavingsexAllfansProhnubAunt Cass VacationFortnite Gayporn