Grant Pollard/Invision/AP
Volledig scherm
© Grant Pollard/Invision/AP

Chrissy Teigen at placenta op na bevalling

Chrissy Teigen (32) heeft, uit angst voor een postnatale depressie, een deel van de nageboorte van zoon Miles opgegeten. Dit vertelde ze in een interview met Rita Braver in Celebrating 40 Years of CBS Sunday Morning.

  1. Voor MeToo veroordeelde Belgische tv-maker verbreekt stilzwijgen: ‘Ik ben fout geweest’

    Voor MeToo veroordeel­de Belgische tv-maker verbreekt stilzwij­gen: ‘Ik ben fout geweest’

    De voor grensoverschrijdend gedrag veroordeelde Belgische tv-maker Bart De Pauw heeft voor het eerst in zeven jaar van zich laten horen. De Pauw verbreekt zijn stilzwijgen nadat eerder deze week ophef ontstond omdat hij de baas van zender VRT had gevraagd dingen uit een documentaire over zijn rechtszaak te halen. ‘Gezien de gebeurtenissen van de afgelopen dagen kan ik niet anders dan ook mijn stem te laten horen. Ik heb zeven jaar lang gezwegen, alle interviews geweigerd, ik heb het proces in de rechtszaal willen voeren en niet in de media’, schrijft De Pauw op Instagram.
  2. Onrust rond show Lenny Kuhr: verkoop stilgelegd, extra beveiliging: ‘Straks wordt elke Jood een doelwit’
    aangifte

    Onrust rond show Lenny Kuhr: verkoop stilgelegd, extra beveili­ging: ‘Straks wordt elke Jood een doelwit’

    Pro-Palestijnse activisten dreigen opnieuw een concert van de Eindhovense zangeres Lenny Kuhr te verstoren. Bij theater Geert Teis in Stadskanaal zijn meerdere ‘vervelende’ telefoontjes binnengekomen, vertelt haar echtgenoot aan deze site. Er wordt daarom beveiliging ingezet. ,,Het is jammer dat dat noodzakelijk is’’, verzucht theaterdirecteur Riëtte Kruize.
    Stadskanaal