Blankespoor Angelo
Volledig scherm
© Blankespoor Angelo

ADO-PSV gaat definitief door ondanks politieacties

UpdateDe voetbalwedstrijd ADO-PSV van komende zaterdag gaat definitief door, ondanks de geplande stakingen van de politie. Dat heeft de Haagse club vandaag bekend gemaakt. De gemeente ging er eerder vandaag al vanuit dat de wedstrijd gewoon gespeeld kon worden. 

  1. Eline stopte zes jaar geleden met MS-medicatie door nare bijwerkingen: ‘Dan maar tintelingen in mijn voet’
    PREMIUM

    Eline stopte zes jaar geleden met MS-medicatie door nare bijwerkin­gen: ‘Dan maar tintelin­gen in mijn voet’

    Ze kreeg de boodschap dat ze haar kinderwens maar uit haar hoofd moest zetten en dat ze afhankelijk zou worden van een rolstoel. Eline Landgraf kreeg tien jaar geleden de diagnose MS. Nu is ze moeder en runt ze een goedlopend bedrijf. ,,Ik gebruik geen medicatie en ben heel fit.” Met haar verhaal wil ze anderen inspireren en motiveren om te kijken naar wat wél kan.
    Den Haag
  2. Politie spoort motoreigenaren op na levensgevaarlijke stunts: die zeggen allemaal dat iemand anders reed

    Politie spoort motoreige­na­ren op na levensge­vaar­lij­ke stunts: die zeggen allemaal dat iemand anders reed

    Een grote groep motorrijders haalt twee jaar geleden levensgevaarlijke stunts uit bij de Beneluxtunnel: de bestuurders trekken met loeiende motoren op en rijden zigzaggend over de snelweg. Een filmpje op Dumpert gaat vervolgens rond op internet. De grote vraag is: welke gezichten zitten verstopt onder de helmen? Drie eigenaren zeggen: ‘Wij waren het niet’ en wijzen drie andere mannen aan.
    Den Haag