0
HomeCryptocurrency NieuwsCryptomarkt herstelt, de crypto koersen stijgen weer

Cryptomarkt herstelt, de crypto koersen stijgen weer

Eindelijk zien we de Ethereum koers herstellen. Ook de Ripple en Litecoin koers maken vandaag eindelijk weer eens stappen vooruit.

Ethereum (ETH) koers stijgt met 8 procent

Na een dramatische week zien we de Ethereum koers eindelijk weer een goede stijging maken. Op het moment van schrijven ligt de Ethereum koers rond de $189 dollar. 24 uur geleden lag de prijs voor 1 ETH token nog rond de $175 dollar. Dat betekent dat we de Ethereum koers vandaag met zo’n 8,3 procent zien stijgen. Eindelijk weer eens een goede stijging voor de grootste altcoin.

Ethereum koers 13 september 2018
Ethereum koers 13 september 2018

Ethereum koersverwachting

Wij zien de prijsstijging van vandaag als een teken van herstel. De Ethereum prijs ligt historisch laag. Dit kan betekenen dat het kopen van Ethereum een enorm goede investering kan zijn. Toch is het nog steeds vrij riskant om Ethereum te kopen. Wij geven het kopen van Ethereum vandaag dan ook een classificatie van een gemiddeld risico met een kans tot hoge winsten.

Ethereum kopen met iDEAL

Ripple koers blijft door stijgen

Ook Ripple had het de laatste week zwaar. Toch zagen we gister al dat de koers langzaam begon te herstellen. Vandaag zet het herstel door wat een teken van sterkte is. Op het moment van schrijven ligt de Ripple (XRP) koers rond de $0.2701 dollar. Een dag geleden lag de prijs voor 1 XRP token nog rond de $0,2568 dollar. Dat betekent dat we de Ripple koers met ongeveer 4,4 procent zien stijgen.

Ripple koers 13 september 2018
Ripple koers 13 september 2018

Ripple koersverwachting

Gisteren schreven we al dat de prijsstijging een teken zou kunnen zijn van een sterk herstel. Nu we het herstel van de XRP koers vandaag door zien zetten merken wij vandaag aan als een goed punt om te investeren. Wij classificeren Ripple vandaag dan ook als een goede investering met een relatief laag risico.

Ripple kopen met iDEAL

Litecoin (LTC) koers stijgt met 6 procent

De Litecoin (LTC) koers ziet vandaag een flinke prijsstijging. De LTC koers ligt op het moment van schrijven rond de $52,50 dollar. Een dag geleden lag de Litecoin koers nog rond de $49,50 dollar. Dit betekent dat we vandaag een prijsstijging van bijna 6 procent zien.

Litecoin koers 13 september 2018
Litecoin koers 13 september 2018

Litecoin koersverwachting

Dat we de Litecoin koers vandaag duidelijk de $50 dollar grens zien doorbreken is een teken van sterkte. Wij verwachten dat de Litecoin koers vandaag richting de $55 dollar zal stijgen. Litecoin is volgens ons vandaag een goede investering met een kans tot gemiddelde winsten.

Litecoin kopen met iDEAL

Live Crypto koersen

Ben je benieuwd naar de huidige crypto koersen? Bekijk dan eens onze pagina ‘Crypto koersen’. Hier vindt je de cryptocurrency koersen van meer dan 1400 cryptomunten. De koersen zijn altijd up-to-date. Zo houd je precies in de gaten of jouw investering meer of minder waard wordt.

Crypto Kopen met Korting?

Meld je via CryptoSjop aan bij BItvavo en betaal voor de eerste 1.000 geen fees.

RELATED ARTICLES

Live Crypto Euro Koersen

Direct Crypto Kopen

Populair