door Kiki in Binnenland  ·  43 Reacties

  • 17
  • 838x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

** gebruiker verwijderd **

Succes....

1 gebruiker-verwijderd

Triest om te lezen en dan te bedenken dat de meerderheid van de moslima's zo moet leven.

0
2 Kiki

* Verwijderd door de redactie *

3 Beisiee

Jaaaa de islam is gevaarlijker dan de PVV , Verlaten PVV geen probleem . verlaten islam betekend Doodstraf , zie islamitische landen waar kritiek op de islam de dood betekend .

3
4 buxie

@4 Er lopen hier in Nederland anders tienduizenden ex moslims rond die een andere religie hebben aangenomen of helemaal geen religie volgen en waar de kop niet van afgehakt is.

23
5 21st Century Guy

En de Moslims zijn erg vredelievend. Dit geldt alleen als je in de rij aansluit en je eigen gedachten en overwegingen loslaat en als een zombie achter die mannen aanloopt die maar een ding voor ogen hebben. Veel kindertjes en plezier.

0
6 TC

* Verwijderd door de redactie *

7 hk-sr

Duh, dat is idee erachter. Altijd maar zeggen dat je voor Goed staat, dan als je er niet meer bij hoort dan ben je Slecht. Vredig hoor! Hele systemen buigen ze naar hun toe voor deze bevoordelingen, en klagen vervolgens om jou voor je gebreken. Geweldig vreedzaam hoor!

0
8 Boelie

@5 ook in het westen worden moslims bedreigd , daarom dat de meesten er niet voor uit durven te komen , Zo ook deze personage , Dat die kop er nog niet af is zegt dus helemaal niks . De druk om verbannen en nog erger de dood, speelt hierbij een zeer grote rol . Islam en vrijheid is als water en vuur . Iets anders beweren is een doodschande naar deze mensen toe .

2
9 buxie

Ooit was dit ook het geval in Nederland met de christenen. Maar gelukkig heeft het grootste deel van Nederland zich los kunnen weken van dat geloof en hebben er voor gekozen in vrijheid te leven en zelf beslissingen te nemen over hun leven.
Er is dus nog een beetje hoop voor ex-moslims.

3
10 Pirate

@5
Waar?

1
11 pica pao

Ik ben moslim-moe. Kunnen we het gewoon niet als religie, maar als ideologie betitelen? Dan zijn de gerelateerde problemen veel eenvoudiger in de hand te houden, zonder allerlei onzinnige discussies.

5
12 Dzzz

En dan zijn er nog steeds Nederlandse vrouwen die gaan trouwen met een moslimse man en er niet heel eventjes over nadenken wat voor een middeleeuwse ideeën die kerels hebben die pas na het trouwen naar boven komen!! Dom dom dom!!!

3
13 Pirate

** gebruiker verwijderd **

@13 , de eerste 6 maanden zijn ze lief, daarna is de vrouw bezit.

14 gebruiker-verwijderd

Ik snap niet dat je dan nog met de simpele zielen wil omgaan, die nog steeds in dat opperwezen geloven. Maar dat zal wel aan mij liggen als atheist.

0
15 Zaklamp

@5 Dat is nogal wat, dat men uit het islam geloof mag stappen zonder dat de " kop niet afgehakt" is. In Nederland heeft men vrijheid van religie gebord in de wet, al zou iemand drie keer per week een andere religie willen, dat is zijn / haar goed recht.

Religie is geloof, geloof doet men vanuit zichtzelf. Op het moment dat het niet meer om het belang van een persoon gaat maar om een heerschappij waarin men oplegt (domineert) hoe men moet leven en hoe de wereld er moet uitzien betreft het een ideologie. (zie bron)

Bron : https://nl.wikipedia.org/wiki/Ideologie

0
16 Ruud100

@5
Nog niet nee,komt wel.

1
17 Keesklets

@12 Je kunt het anders betitelen maar de islam blijft nog steeds de islam.

6
18 21st Century Guy

Imam 21st C G zegt :het is de wil van allah als iemand de religie niet meer wil volgen.....

3
19 21st Century Guy

Over moeilijk uitstappen gesproken.

Iemand wel eens een boek bij de ECI besteld?? question question

0
20 Weet geen naam

Ik vind altijd iets raars zitten aan geloofsverlating. Als je niet meer in Allah gelooft, dan kan je daar toch niks aan doen? Hoe kunnen ze het je dan kwalijk nemen als je het geloof verlaat?

Of hebben ze liever dat je fake?

3
21 WijzeDwaas

@21
Macht

0
22 buxie

@20 Of als je de Lotto wil je opzeggen ,dan komen er opeens allemaal goodies te voorschijn....

1
23 21st Century Guy

@22

Maar het is vaak familie en verdere sociale omgeving die dat doet. Als je om iemand geef, dan wil je toch geen macht over die persoon?

4
24 WijzeDwaas

@18 Klopt, maar dan hebben we in ieder geval geen last meer van die vage uitzonderingspositie waar religies zich in dit land in kunnen wentelen. Dan valt de infantiliteit van die ideologie wat beter aan te pakken en de voor-middeleeuwse praktijken buiten een fatsoenlijke maatschappij te houden.

1
25 Dzzz

Zo is de islam nou eenmaal

0
26 Kiron

* Verwijderd door de redactie *

27 ReactiePolitie

@24 , Voor die familie is het gezichtsverlies.

Dat was toch niet zo moeilijk te bedenken?

1
28 Weet geen naam

@20 Nee wel een game, toen moest ik jaren lang dingen blijven kopen daar.

3
29 Reagurius

Het zelfde als de maffia

0
30 Kiron

@21 kennelijk wordt dat op nogal hysterische wijze benaderd.

Toch wel vreemd dat een religie die ook verdraagzaamheid naar andere overtuigingen toe predikt op het niet meer geloven de doodstraf zet.

0
31 TedjeR

@24
Als je kinderen opvoed met haat en een rare levensovertuiging dan zullen die mensen ook weer zo hun kinderen opvoeden ,en zeker als daar ook nog eens een imam je verteld dat alleen hun overtuiging de goede is en op grond daarvan minderheden mag gaan uitmoorden en dan helemaal als de overheid achter je staat die zegt dat ongelovige en mensen die zich bekeren of het geloof laten vallen de doodstraf verdienen , Moskee worden gebruikt om haat te verspreiden in toestemming van de islamitische overheden .Die wereld daar is zeer verrot en als moslims daar niet leren lief te hebben en te houden van mensen als individu zal het ook nooit wat worden , En de theorie dat de westerse landen het daar hebben verkloot is ook onzin ,Moslim landen hebben het westen niet nodig om oorlog te voeren de onderlinge haat en verdeling van stromingen binnen de islam zelf zal er voor zorgen dat een vrije islamitischestaat en vrede daar nooit mogelijk zal zijn .Nogmaals wapens vermoorden geen mensen ,dat doen mensen zelf .

0
32 buxie

@27 Wat mij meer fascineert is de vrouw in chador een pop of een mens ?...

3
33 21st Century Guy

@18 Onderwerping blijft inderdaad gewoon onderwerping.

0
34 Kaffer

@5 Heb je ooit eens met die mensen gepraat? Hoe gaat het met hun omgang met familie en de omgang met hun omgeving? Hoe is het ze vergaan sinds ze van hun geloof zijn afgestapt? Wat hebben ze toen meegemaakt?

Of loop je gewoon je eigen idee te brallen zonder inhoudelijk echt iets over het onderwerp te weten?

5
35 Denkvoorjeroept

@35 Alleen onder de ruim 40.000 Iraniërs in Nederland is de helft geen moslim meer en dan heb je nog de vele andere herkomstgroepen waar de percentages lager liggen maar die tienduizenden haal je dus echt wel.
Dat het soms met de nodige strubbelingen gepaard gaat weet ik ook wel maar ze zijn er ook al zullen ze het niet van de daken schreeuwen.

3
36 21st Century Guy

'Afvallen' van je politieke partij blijkbaar ook niet hier in Nederland ...

0
37 mightimouse

Er zijn allerlei pillen te koop om af te vallen maar helaas nog geen enkele om van de islam af te vallen. De hoogste tijd dat die er komt en dan graag door het drinkwater mengen.

0
38 PFL

Wat een ellende hebben we toch binnengehaald.
Weg toekomst

0
39 cultuurbarbaar

Ik ken eigenlijk bijna geen moslims die van hun geloof zijn afgestapt en dat openlijk durven erkennen. Enkele bekender ex moslims moeten worden beveiligd of zijn Nederland ontvlucht. Dat zegt eigenlijk genoeg.
Ik ken genoeg ex christenen, maar die komen gewoon op visite, evenals zwarte kousen, en we drinken samen een pilsje. Toch wel een enorm verschil.
Ik heb met Jehovagetuigen samengewerkt, met Joden en Hindoes. Nooit een centje pijn. Niks persoonlijke gebedsruimtes.
Wij, als lieve mensen, zijn hier de weg kwijt en buigen massaal voor agressie.

0
40 Mollevanger

@5
Dat komt omdat in het westen er nog enige bescherming voor afvalligen is. Maar tegen veel ex-moslims is vaak genoeg gezegd dat als de Islam hier voor het zeggen krijgt, als eerste hun kop eraf gaat. Daarnaast zijn de Islamitische bronnen duidelijk dat voor het verlaten van de Islam de doodstraf geldt. Dit wordt in veel islamitische kringen al met de paplepel ingegoten. Walgelijk gewoon.

https://www.jihadwatch.org/2016/07/former-islamic-apologist-who-left-islam-gets-multiple-death-threats-from-muslims

0
41 De Haring-ingenieur

@40 Jehovah's getuigen zijn naar andere mensen toe zeer vriendelijk maar ik ben er toevallig in opgegroeid. Ze gedragen zich vergelijkbaar met moslims wanneer het gaat om ex-getuigen. Officieel mag je je niet associëren met afvalligen en je mag ze zelfs niet gedag zeggen.

Als je als kind gedoopt bent en niet langer getuige wilt zijn mag je tot 18 jaar thuis blijven wonen maar daarna moet je uit huis want je ouders mogen geen band onderhouden met je totdat je terugkeert tot de religie. Alleen in bepaalde situaties zoals een begravenis mag je oppervlakkig even contact hebben.

Ook mag je geen wereldse vrienden hebben want die zijn allemaal volgelingen van de duivel. Dus net als moslims zullen ze vriendelijk zijn omdat de bijbel/koran dat zegt maar besef dat ze je enkel tolereren omdat je bekeert kunt worden of wordt vernietigd door god. Je zult dus nooit een werkelijk gelijkwaardige relatie krijgen met deze mensen, de enkele gematigde persoon daargelaten.

Hier een link voor mensen die wat meer inzicht willen krijgen in wat er zoal gezegd wordt in de koran:

0
42 it'sanewday

Deze excessen komen in alle gemeenschappen voor, maar ik ken persoonlijk ook voldoende ex-moslima's die zelfs zonder problemen christelijk zijn geworden.

Een heel erg tendentieus stukje dus!

0
43 Realisme graag!

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
sockknitter
Omstreden pro-Russische website Voice of Europe was ook podium voor FVD-prominenten

Vandaar, dat Thierry zo agressief reageerd in de Tweede Kamer....

1 minuut geleden geplaatst door sockknitter

Bop
Nieuwe noodkreet Van der Burg: 10.000 asielplekken tekort

@19 Waarom denk jij dat hij niet met andere politici zou overleggen? Het is toch niet alleen een probleem in Nederland?...

7 minuten geleden geplaatst door Bop

progressiefliberaal
Nieuwe noodkreet Van der Burg: 10.000 asielplekken tekort

@17,De kraan is niet dicht. Er worden nog steeds aanvragen behandeld en de regering heeft nog niet duidelijk gecommuniceerd dat er geen nieu...

7 minuten geleden geplaatst door progressiefliberaal

van Keulen
Auto rijdt tegen gevel Aziatisch restaurant Goes

Sambal bij?...

11 minuten geleden geplaatst door van Keulen

Hendrianus
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

Na gedane zaken keerde de drone bestuurder huiswaarts om zijn kinderen voor het slapen gaan een verhaaltje te vertellen. ...

18 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

LoydMorris
Nieuwe noodkreet Van der Burg: 10.000 asielplekken tekort

@18 Om te beginnen, dat hij naar de EU gaat. . . Daar deze crisis voor gaat leggen, praten met politici uit andere landen die met exact dezelf...

20 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

Bop
Opschaling van passende zorg voor vluchtelingen

@7 Nee hoor, volgens Strongoli hebben asielzoekers overal schuld aan, dus ook aan de mazelen en kinkhoest. 🤦‍♀️...

23 minuten geleden geplaatst door Bop

Nicks R. Van
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

@1 Wat bedoel je? Dit is niet te begrijpen. 😮...

23 minuten geleden geplaatst door Nicks R. Van

Bop
Dit is de bloedmooie 18-jarige dochter van BN'er Wendy van Hout

@4 Hier, kijk nou nog es. 🔎...

25 minuten geleden geplaatst door Bop

Bop
Nieuwe noodkreet Van der Burg: 10.000 asielplekken tekort

@16 Hij doet overduidelijk niet wat jij wil. Maar wát wil jij dan?...

29 minuten geleden geplaatst door Bop

NK. App
Mandy Florest PornXxx GifeGhantaghar KanpurSleep Mom PornFree Pornos TubeDrunkenstrpfatherCouple Porn IndiaBlu Ray PornLittle Caprice BdsmCeleberaties NakedGay Porn XnxxSex Xnxxx VideosBfxxx VidoSunny Leone Porn ComGujarati Desi SexWww Indian Girl Xxx ComDesi Suhagrat HdBif VidoScarlett Alexis DadcrushAsain Porn CastingPorn EthiopiSanny Leone Sexy VideoFulsojja Sex VideoSunny Leone All XxxXxx In BengaliSex Scene In MoviesWoodman Casting Porn3d PornolarıHina Khan SexyGay Hard FuckKajol PussyCâmara Prive Ao VivoLookingformargot OnlyfansStreet Fighter Porn ComicsRebecca PerleXnxx Porn Video IndianJackie Love LeaksRough Porn LesbianSexmesXnxxtushyXxx Video HindeSexxxcxCat 3 KoreanNew Sex Videos IndianWedding First Night XxxNun HentiaJesse Switch Onlyfans LeakDanny Phantom MomSpiritual Tasha MamaSexo Con HermanaNaked Teenage PicturesBrazzers GangbangWww Youjizz CcomAssistir Filme Pornos GratisAnalgape PornWww Xxx XhamsterCartoon Fuck VideosMost Popular Porn Videos DownloadBhabhi Xxx Web SeriesNaked On BeachLove Wolf PornEnglish Hot Romantic MoviesSex Video FlimFree Download Hindi PornWonder WomanhentaiLesbian Porn VidiesSexe En PhotoJacky Et MiPornopicKulhad Pizza Mms PornBig Titty Mommy PornPorn BlackedNudecheerleadersMadicollinsBoobsinpublicBig Ass Anal LatinaOverflow UncencerLilli Luxe PornSis Love Bro ComMinxx NudeTriple Blue FilmMallu BobsMercedez Pornstar3d My Little Pony PornEbony BongacamsGay Dad Son PornEating OussyJessica Gomes NudeBlackmail SexpornXxxapEnglish Sex PornTayrosieeMissionary PoundedCoco TchateAca DalushSoftsparkling NudesPorn Of The 60'sSex BangliBraziers XxxBangla Bf IndianEating Teen PussyLalola KlitzGvh-538HootersnudeReal GropingReddit AmateurPetite PornvideosCloconut NudeXvideo Hot SexIndian Girl Sex Video HdLacey BuvalleJul-868XxxteensKate Kuray PornMilky Moo'sPublic Agent XvideosMallu Uncut MoviesR/nofapXvideo Brasileira.comWww Beeg CimKate Becinsale NudeOver 50 PornhubMia Khalifa New Xxx VideoSex Com GroupOkawa MariaEporner ConClit Torture PornPornô InterracialSean Cody MyvidsterAnus Prolapse PornFemale EdgingAnimated Adult PornLexi Rivera NudeJessicapalacios OnlyfansSameera Reddy HotWww Xxx Hot Sex VideoKirsten Dunst PornEliza Ebarra PornNaked GorlfriendsMilf Ava AddamsAlemia RojasWife MasturbatesPore SexCansabaSpread Open VaginasTop Ts Porn StarsFamily PieArab Hd Sex VideosHot Stepmother PornCeleb Fake Nudes