door zorgwijzerNL in Economie  ·  36 Reacties

  • 10
  • 760x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Tuurlijk, overal zit een sluw doordacht plan achter.

1
1 caso

* Verwijderd door de redactie *

2 ymvk kabel

Commerciële zorg,zorgt er voor dat de laagste inkomens en de chronisch zieken het meeste de pineut zijn.Er moet tenslotte verdient worden door degene die het niet zo hard nodig hebben.
Asociaal zijn is helemaal in daar aan de top.Wat ik er precies van vind kan ik hier niet zeggen,want dan krijg ik gegarandeerd een ban.Want het is niet mis wat ik de aso's die dit regelen toe wens.

2
3 Wiebe Nik

Verenig u ouderen en ga die verhoging niet betalen, laat een politieke partij maar echt voor u opkomen door een rechtszaak te starten. Zeg maar dat u moet kiezen tussen een warm huis of eten op tafel...wat u gezonder houd dan een premieverhoging aan gajes wat miljarden in kas heeft.

3
4 Voorzittershamer

* Verwijderd door de redactie *

5 ymvk kabel

Zorgtoeslag huurtoeslag wat is dat?
Verdien te veel voor deze toeslagen maar verdien te weinig om te kopen.
Dus omdat ik teveel verdien moet ik onder dreiging van huurverhogingen mijn huis uit maar een huis kopen kan ik niet.
En die 385 eigen risico ben ik in januari al kwijt (chronisch ziek)
Ik betaal alleen maar tenminste zolang ik dat nog kan volhouden.
Misschien moet ik ook maar zorgen dat ik in een uitkering terecht kim en recht heb op alles wat dit verziekte land te bieden heeft

6
6 Nexit-En-Snel

@5

Voor verenigen is dit land te verdeeld, de politiek weet dat en lacht zich rot om zo weinig tegenstand.

0
7 Voorzittershamer

* Verwijderd door de redactie *

8 ymvk kabel

Meestal zegt ik een verzekering op als ik hem niet kan betalen,maar bij deze kan dat niet,en wordt er door deurwaarders op mij gejaagd,bij achterstallige betaling.

5
9 DNEUS14

* Verwijderd door de redactie *

10 ymvk kabel

@6 Als je teveel hebt voor toeslagen en je geen huis kunt kopen dan doe je zelf iets verkeerd en niemand anders. Begin eens met een aanbetaling bij elkaar sparen..

12
11 Harry Kroepoek

@6
Dát is een waarheid als een koe.
Er zijn velen die nét overal buiten vallen als het om toeslagen gaat. In sommige gevallen gaat het zélfs om maar een tientje per maand. En ja, dan ben je de klos met alles.
Hoge huren, zorgkosten en noem maar op.
Dit komt ook veel voor bij ouderen met een klein pensioentje of alleenstaanden.
Er wordt te vaak door anderen gedacht, dat toeslagen het ei van Columbus zijn. Óók dit is niet waar. En de belastingdienst is er dan wél als de kippen bij, mocht je misschien iets teveel aan toeslagen hebben ontvangen. Dán ben je écht in de problemen door óók nog eens de boetes die hieraan gekoppeld worden, te voldoen.
Vaak worden de fouten óók nog eens bij de belastingdienst zélf gemaakt.
Maar we moeten niet zeuren volgens Rutte, want "we gaan er allemaal op vooruit" en "we moeten vertrouwen in de toekomst hebben"..
Allemaal mooie praatjes van een leugenaar, die zélf oók niet meer weet, wat voor nonsens hij elke keer loopt te vertellen.

2
12 Strongoli

Als de parasieten het maar wel goed hebben want zijn de nieuwe toekomst van Nederland.

3
13 upanddown

@11
Als u mijn post van @6 goed had gelezen ben ik chronisch ziek en kan ik geen levensverzekering afsluiten en dus ook geen huis kopen.

4
14 Nexit-En-Snel

@11
Aan uw reactie te zien, heeft u nog nóóit in zo'n situatie gezeten, dus u weet niet waarover u praat.
Deze mensen mogen blij zijn, als ze het einde van de maand zonder problemen doorkomen en u wilt dat ze nog geld opzij leggen?
Schei toch uit.
Gepensioneerden kunnen en mogen van banken, niet eens meer een hypotheek of lening afsluiten. Dus wáár heeft u het over?

2
15 Strongoli

@14 Dat heb ik niet meegekregen dan is het inderdaad lastiger.

Ik heb dan wel een paar tips u kan een brief schrijven naar de woningbouw en op basis van uw ziekte vragen om af te zien van huurverhogingen. Gaan ze daar niet in mee bewonerscommissie.
MBT uw zorgkosten ik zou vanaf januari mijn risico gespreid betalen voor een zo laag mogelijk maandbedrag. Als de rekening er 1 keer ligt kan het vaak maar in 6 maand.

En alle zorgkosten opgeven ieder jaar, of nep ze gewoon ieder jaar ter hoogte van uw eigen risico. Geef een dekbed of een matras op hopla. Soms mag je voor jezelf opkomen. Vind ik wel.

Sterkte ermee.

4
16 Harry Kroepoek

@15 Hij verdient teveel voor toeslagen.. We hebben het niet over minima.
Ik ken genoeg minima die sparen dus iedereen kan sparen.

11
17 Harry Kroepoek

@15 Als je gepensioneerd bent en nog geen deels afbetaald huis hebt dan heb je als gepensioneerde zelf iets fout gedaan.

6
18 Harry Kroepoek

@9
Ik ken div gezinnen met het allerhoogste eigen risico van ruim 800 euro om de maandlasten lager te houden. Dat houdt dan wel in dat men niet naar de dokter gaat. Nergens voor. Want dat kost geld, zelfs de huisarts niet omdat er bijna altijd een vervolgtraject aan vast zit. Eentje die ik ken, haar gezichtsvermogen gaat snel achteruit en zou naar de oogarts moeten maar dat kan ze niet betalen. Ik heb al aangeboden om dan e.v.t. die 800 euro te vergoeden maar dat wil ze niet, en zo ken ik nog meer zeer schrijnende gevallen. Verzekeringen die opgezegd worden of opgezegd zijn vanwege te laat betalen, overal dekens want ook in de winter wordt er alleen een klein gedeelte verwarmd, verder niet, zelfs de douche niet. Ik ken mensen die alleen de verwarming hoger zetten als de kinderen komen, want ze schamen zich en willen niet aan ze vertellen hoe het werkelijk zit... En zo zijn er zovelen. Ik ondersteun een paar gezinnen met kinderen, voedselpakketten met extra lekkere dingen, abonnementen, uitjes, en dan mn. dingen voor de kinderen, zodat ze niet overal uit de toon vallen, maar ja ik ben ook geen miljonair dus ik
heb ook mijn grens. Het is niet anders, vroeger gaf ik meer en had daar ook veel lol in, bv een doos met boodschappen voor de deur zetten, aanbellen en wegwezen. Tja... Ik heb erg veel medelijden met die mensen en helemaal met de arme oudjes. Die niets anders horen dan dat de ouderen zo rijk zijn, maar de kachel niet op 20 graden kunnen zetten omdat ze het niet kunnen betalen. Smerige politiek en mismanagement en perverse verrijking.

5
19 Bleke Betty

@9 Dan doe je echt iets verkeerd als je je verzekeringen niet kan betalen.

7
20 Harry Kroepoek

Zorgpremie gaat weer omhoog.Deze week gelezen dat er veel miljonairs bijgekomen zijn waaronder veel artsen.

0
21 jantje van leiden

@18
U denkt dat álle gepensioneerden in een koopwoning wonen?
Wéér een misvatting.
Ik zou willen zeggen, verdiep u eens in de andere kant van de maatschappij, San zult u zien, dat alles niet is, zoals u denkt dat het is...

3
22 Strongoli

Tuurlijk gaat de toeslag omhoog. Men pakt het wel bij de werkenden die buiten de toeslagen vallen. Wanneer je alles aan toeslagen optelt zitten ze bijna gelijk aan een werkende met een klein loon.
Dan kun je beter thuisblijven.
Werken loont niet meer.

4
23 Bram brabant

** gebruiker verwijderd **

@2 @5 Waar bestaat úw opstand precies uit, behalve een beetje roeptoeteren op Nieuwskoerier?

24 verwijderd23941

* Verwijderd door de redactie *

25 E.Meel

Wel toevallig dat degenen die klagen over de zorgpremie fervente moslimhaters zijn.Hallo ymvk Kabel gaat het weer een beetje?

2
26 jantje van leiden

* Verwijderd door de redactie *

27 E.Meel

Ouderen zijn altijd het haasje want zelfs de AOW en Pensioenen staan al jaren op de 0-lijn terwijl wel alles duurder word.

0
28 Interessant

@22 Nee dat zeg ik niet. Ik zeg dat het hun eigen keuze is geweest om te huren.

In de jaren 90 kon men een mooie eengezinswoning kopen met een klein salaris. Als men dat niet gedaan heeft wie zijn schuld is dat?

70.000 gulden dat soort bedragen. Iedereen die dat deed heeft nu rond de 70.000 euro overwaarde.

3
29 Harry Kroepoek

.Ik durf te stellen dat je als gepensioneerde je huis niet afgelost is of zelfs geen huis bezit en een huurachterstand hebt je iets(veel) niet goed gedaan hebt.

1
30 jantje van leiden

@14 volgens sommige is dat eigen schuld dikke bult u bent immers zelf verantwoordelijk.
medeleven empathie sociaal is in de wilgen gehangen het gaat en draait enkel nog om dikke vette liegende bedriegende ikke`s.

betaal maar veel om niets te krijgen.
gister hier nog een stukje heb me al lam gezocht om het terug te vinden.
ouderen die geen zorg krijgen als de hulp verlener met verlof is.
geen inval maar duh wel doorbereken van kosten.

het legale belazeren en oplichten

2
31 Gratiebarmhart

* Verwijderd door de redactie *

32 ymvk kabel

Gepensioneerden die een huis in de jaren'80 een huis gekocht hebben zijn goed af omdat destijds eisen gesteld werden zoals een aanbetaling voor het huis die je kocht.Dat helpt bij het aflossen van je huis.Toen kwamen banken met kwalijke producten zoals de aflossingsvrijehypotheek en het meer kunnen lenen dan de waarde van het huis .Dat is de doodsteek geweest voor velen die in de jaren '90 een huis kochten.

1
33 jantje van leiden

@6 Met bijstand en alle toeslagen zoals voedselbank heb je meer dan het minimumloon
Vreemde zaak

4
34 GOTCHA666

** gebruiker verwijderd **

@32 Als u er zo van overtuigd bent dat alles de schuld is van "islamitische nieuwkomers" is dan moet u de barricaden op!! Nogmaals, als dat écht aan de hand zou zijn, wat doet u daar dan aan? En waarom heeft u verhoudingsgewijs zo weinig medestanders?

35 verwijderd23941

@29
Er waren in die tijd óók mensen die dat niet konden.
In die tijd was het ook nog normaal om te huren en waren de huurprijzen ook nog niet de pan uitgerezen, zoals nu.
En dat was ook de tijd, dat meer jongeren op zichzelf gingen wonen. In de meeste gevallen, was huren dan de eerste optie. Pas later werd de druk om te kopen groter, door tal van regelingen en subsidies bij de aankoop van huizen. Maar écht niet iedereen heeft daar toen gebruik van gemaakt. Er waren toendertijd volop huurwoningen beschikbaar voor alle lagen van de bevolking.
Kom daar nu maar eens om.
Als starter ben je nu bijna verplicht om te kopen en aan goede betaalbare starterswoningen in de huursector is een groeiend gebrek. Dat is óók te zien aan de ellenlange wachtlijsten.
Nee, de vergelijking met de jaren '70 gaat niet helemaal op. Het kón wél, maar werd beslist niet door iedereen gedaan.
En nu woont ook niet iedereen meer in hetzelfde eerste koophuis van toen, dus zijn er óók weer hogere lasten.
Zoals u het beschrijft, zouden alle ouderen van nu, nog hypotheekvrij in hun jaren'70 woning zitten. Zo is het natuurlijk niet.
Die mensen zijn er wel, maar dat zijn ze niet allemaal..

0
36 Strongoli

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Zie Hier
'Anti-wokepartij' groeit op VU: 'Studenten zijn er klaar mee!'

@11 Laat direct de bekrompenheid van de persoon zien! 👍...

zojuist geplaatst door Zie Hier

Strongoli
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@9Stil of luidruchtig, je hoort op zo'n avond niet te demonstreren.Dus direct oppakken die figuren en als ze er tòch blijven staan met hun ...

4 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Zie Hier
Formerende partijen moeten er nu echt zien uit te komen, zegt populisme-expert: 'Veel kiezers zijn het beu'

Ach jeee daar hebben we er weer een, een van de vele verhaaltjes vertellers tegen redelijke vergoeding!...

9 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

Strongoli
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

@69Al wéér niet goed gelezen!.Ik heb het over vluchtelingen, niet over asielzoekers. Niet alle vluchtelingen zijn asielzoekers en niet all...

13 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Strongoli
Offtopic

@2682Kom vanavond wel even terug. Het is nu een beetje te vroeg voor zo'n cocktail. 😉...

23 minuten geleden geplaatst door Strongoli

skapoe
D66-Kamerlid waarschuwt voor 'dorre ellende' als rechts wint bij Europese verkiezingen - NieuwRechts.nl

De zoveelste inhoudloze DDR66 muts, nog geen dag in het leven fatsoenlijk werk gedaan, maar een praatjes!...

38 minuten geleden geplaatst door skapoe

skapoe
Nieuw azc leidt tot ernstige bedreigingen politici: ‘Er lag een plastic pistool op mijn motorkap’

Stop met dia asielwaanzin.Nederland is vol en wil geen haatbaard meer bij!!!!!...

39 minuten geleden geplaatst door skapoe

skapoe
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

Ben bang dat timmerschrans I steeds dichterbij komt.De vvd zal zijn ware aard laten zien en zich weer pro immigrant opstellen....

41 minuten geleden geplaatst door skapoe

skapoe
Nederland moet weer asielaanvragen van Palestijnen behandelen

Ha(l)al ze maar binnen, die strijders!!! 🤮...

41 minuten geleden geplaatst door skapoe

NK. App
Tumblr Cock SuckAlexa Bliss PornHow Self SuckingGod Of War NudeXxx Born VideoBihari Bf FilmHailley LittleSex Video Mp4 HdBbw Sucking BbcNude Abella AndersonNina Hartley XxxCatun Xxx VideosKpopdeepfakesLesbian Xxx ComPig PussyHotgaysexStar Wsrs PornL0yaltriiniiThicclatinaFree Infian PornXnxx BrasersXnxx Priya RaiEbony FemdomShower Starship TroopersSexting ChatroomPerfecgirlsRed Heads PornFree Style SexTessa Violet PornPorn Free.useTrannydeepthroatBig But NakedKanojo ToysBellesa EroticaSec ComicsReallifecam-comGrupos De Sexo TelegramAnimea HentaisManga LésbicoChinese CreampieHow To Lick PussiesBbc JapaneseBalatkar Sex MovieMiagreyxoxKarly BakerMom And Son Real Porn스즈무라 아이리DesisexvidSex Hot HeroinesSuhagrat Mms VideoReal Gloryhole PornThumbzillapornMaa Ka XxxBf Sexy JapanAlex AdamspornKendall Jenner PornhubMovies With Nude CelebritiesHot Asian PornstarsSherlyn Chopra Latest PornAi UhearaStripparadiseNatalie Roush LeaksGhost Sex VideoBrazzers NetXxxparodyhdLadyfuckSex Clip InHentia HerosTwitter HandjobPornosu AltyazılıAluen PornXxx Amerikan VideoXxx Hindi Vidio ComNude Wife GifPorn BabaPinaysex ScandalsRocco SiffediPorn Site ListSarah Cameron PornhubNeha Sharma PornCristina GaravagliaBig Wet TitiesPorn In PeriodsIndian 69 SexIncest Sex SceneStepmom Blackmailing PornCaught Wearing PantiesListcawlerPopular Porn VideosPorn VraisPornos LebianasGinger Lynn MoviesWomen With Big Asses NudeBang.vomLadyomegleOfficer XxxPornos Amadores CaseirosRai SexAdult Theatre WifeNude Celebrities LeakedTeen Porn PicsNaruto Porn ComcisXxx Com DeshiThe Succubus With Rae Lil BlackRose Mcgowan NakedBdsm TortureNaughty America Xxx HdIzzybunnies LeakedElla Knox X VideoDance Class PornBdsmsteakHijab Xxx VideoSonny Mckinley CuckoldDani Daniels SoloPorn Video HidiLesbians Sucking TittysHentiatvNadja LapiedraNude VaginasNaked Mila KunasSovereign SyerTiara Tae NudeSouth Indian Actress XnxxXxx ShadesAll Tamil Heroine SexPorn XomicsIndianapolis ListcrawlerTamil Sxs VideoNaruto PornChinese Sex VediosSoftcore MovisIwantu AppPornosu IzleXnxxcom BlackDemi Moore Strip TeaseXmegadriveXxx VerySex In GirlsBoy Fuck LadyDesi Nude Dance VideoHindi PornographySexy Hot Boobs SuckHumiliated In Public PornDredxxxMyhentiacomicsHq +18Jessi Rae PornMom Porn PicsJuri Street Fighter HentaiHard Fuck Xvideos