More

    RECENTE POSTS

    Masterclass met Tommy Kreuk: Zo Word Je Rapper

    Dinsdagavond is een altijd een mooi moment voor een stukje Masterclass naar demense toe. Tommy Kreuk, van Tommy Kreuk AV Producties, heeft namelijk een briljante cursus online gezet met de titel: “Zo Word Je Rapper”.

    En dan heeft Tommy het niet over sneller, vlotter of eerder, maar over het creatieve vak rapper/kletsmajoor bij een stukje hiphop. Nou ja, hiphop… Voor zo ver je de “muziek” van Boef of Broederliefde hiphop kunt noemen. Tommy legt namelijk uit hoe je zonder ook maar een greintje creativiteit een baggerhit kan scoren zoals de heren van Broederliefde ook al even doen.

    Daarvoor heeft Tommy de muziek van gasten als Boef, Broederliefde, Lil’ Kleine en ander gespuis dat zich rapper/artiest noemt, volledig ontleed (waar hij zo goed als zeker niet langer dan 14 seconden mee bezig is geweest) en dat in hapklare brokken achter elkaar gezet zodat iedereen zonder ook maar een vermoeden van talent een hitje in elkaar kan fröbelen. Tommy is zelfs zo relaxt geweest om aan te geven waar je de benodigde tools vandaan kunt trekken kunt kopen. Hoe hard heerst dat dan! Nou, behoorlijk hard dus! Goed, zitten jullie er klaar voor? Mooi! Komt Tie Dan Hè:

    0 0 stemmen
    REET DEZE POTS!
    Abonneer
    Laat het weten als er
    guest
    0 Reacties
    Inline feedbacks
    Bekijk alle reacties

    Latest Posts

    Account

    U ZEI:

    OOK NIET TE MISSEN