door Inter in Buitenland  ·  135 Reacties

  • 33
  • 1431x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Over het vorige slachtoffer van zo'n moslimvluchteling:
"Het slachtoffer was voor haar dood onder andere actief in een studentenorganisatie die zich inzet voor vluchtelingen. Tijdens haar begrafenis werd nog gecollecteerd voor deze organisatie. Haar ouders wisten toen nog niet dat een vluchteling werd verdacht van de moord op hun dochter."
Die heeft in haar maagdelijke naïeviteit actief meegeholpen aan haar eigen verkrachting/dood. Jammer voor haar, maar gelukkig was het niet een onschuldige derde.

3
101 grivots

De profeet stond er bij en zag dat het goed was........ Stelletje achterlijke gladiolen.

4
102 Tiidmasine

** gebruiker verwijderd **

@102
Wandaden hebben niets met religie te maken, hoe graag jij dat ook wilt.

103 ---deleteduser---

@103

In de koran staan anders genoeg oproepen tot wandaden...en wellicht zijn die in de bijbel ook wel te interpreteren...

Maar die romannetjes hebben natuurlijk niets met religie te maken...

2
104 Congo

@102
Verkrachtingen en moordpartijen, alles in naam van hun pedofiele profeet en zijn religie.

2
105 IJzervreter

Het idee 'religie en dus is het goed' is wel het meest akelige smerig domme wat ik me kan voorstellen. En juist op die gore veronderstelling is al het geknuffel van idiote haters gebaseerd.

2
106 tjanoujehetzegt

@106 en dat terwijl religie eigenlijk niets extra;s zou mogen geven, geen extra vrije dagen, geen andere kleding voorschriften, geen meer vrouwen etc....

Omdat je ergens in gelooft mag je meer dan de mensen die dat niet geloven, hoe krankjorum moet je zijn om daar op te komen?

En waar en hoe trek je de grens tussen onnozel / gek geloof: (Die schutter bij de pizza tent geloofde toch echt dat pizza-gate echt was, mensen *geloven* dat er aliens op aarde zijn) en een religie (De meeste moslims geloven echt dat mohammed op een vliegend paard naar de maan is gevlogen en deze door midden heeft gehakt) ??

0
107 lost

@102 , en welk excuus hebben al die niet-moslims die vrouwen verkrachten?

7
108 Giesje

* Verwijderd door de redactie *

109 Pxf7+

Je verwacht het toch niet he. Die kernfysici, raketgeleerden en hersenchirurgen houden er maar vreemde hobby's op na.

3
110 Markies de Canteclaer van Barneveldt

Minder islam en het sluiten van alle Europese grenzen is echt dringend nodig. Hoe lang laten we nog over ons heen lopen?

3
111 PFL

* Verwijderd door de redactie *

112 moeder

@112 nee even serieus, ik vraag mij dat ook altijd af, welk excuus had die oom van mij, tenslotte geen moslim, om met zijn vieze klauwen aan meisjes te zitten?
Welk excuus had die engelse voetbaltrainer om aan die jongens te zitten, welk excuus hebben al die zgn nette hollandse mannen om doorlopend sexueel getinte opmerkingen over vrouwen te maken en als Baudet en Trump te beweren dat als een vrouw nee zegt zij toch echt wel ja bedoelt?

2
113 streek

Oke en aan alle grote monden hier die natuurlijk in iedere moslim een verkrachter zien heeft u @56 ook even goed gelezen, inclusief het linkje?
Helaas ook dit bericht is weer een niet waar bericht maar men wil het maar wat graag geloven.
Het zou mooi zijn als u allen dezelfde teksten zoudt willen uitbraken op de link van @98 .
En kan iemand mij dan vertellen wat de ultieme smoes is geweest voor zijn handelen van deze belgische professor?

1
114 streek

@101 , "maar gelukkig was het niet een onschuldige derde."

Serieus??

Zijn mensen in hun blinde vreemdelingenhaat al gezonken tot dergelijk zieke uitspraken?

Dus als slachtoffer van verkrachting kun je zelf ook al schuldig zijn?

En daar zijn het ook nog (al) 4 mensen mee eens?

Wat zijn jullie een stelletje trieste figuren zeg.

3
115 Weet geen naam

@113
Het verschil is dat het vd kora/islam mag. In de meeste landen is het al zo dat de meisjes maar met de verkrachter moeten trouwen om geen gezichtsverlies te lijden en Turkije wilde dat zelfs kortgeleden ook maar weer invoeren.
Ten tweede als het om een dhimmy gaat, een Christenvrouw, jezidi of anderszins geen moslima is het helemaal niet erg, vindt men het wel prima zoals ook in de Koran staat en wat vd weel no maar weer eens bevestigd werd door deze oh zo leuke mevrouw:
https://www.nieuwskoerier.nl/news/34691-moslima-praat-over-christelijke-vrouwen-die-moeten-dienen-als-seksslaaf-volgens-de-islam\
En wat betreft pedofilie wat u aanhaalt, in de islam mag je trouwen met kleine meisjes dus dan maak je er 'legale pedofilie' van.

0
116 Bleke Betty

@116 tja Maria was ook nog maar een meisje van 12 toen Jezus werd geboren. Kennelijk vond men het in die tijd helemaal niet zo gek om jong te trouwen.
De leeftijd van Aisha, waar u naar verwijst is trouwens discutabel en afhankelijk van interpretatie zoals alle teksten in de Koran afhankelijk zijn van interpretatie.
En helaas de positie van een vrouw is in alle religies slecht, Hindoes in India beweren hetzlefde over verkrachting en wat er na zoiets met een meisje/vrouw moet gebeuren.
Ook daar zijn er figuren die vinden dat je een westerse vrouw wel mag misbruiken want zij is tenslotte niet fatsoenlijk gekleed.
Dat laatste wordt trouwens ook wel als smoes gebruikt voor zgn nette westerse christelijke mannen om de schuld van een verkrachting bij het slachtoffer te kunnen leggen.
Dus opnieuw al die mannen die geen beroep kunnen doen op de Koran voor hun daden waarop baseren zij dan hun recht om misbruik te maken van een meisje/vrouw?

1
117 streek

@117 Als je de hypocrisie van pseudo-christelijke gelovigen aan de kaak wil stellen heb je mijn volledige steun, maar de leeftijd van Maria staat niet direct in de bijbel.

Er staan wel twee aanwijzingen:
- dat ze getrouwd was met Jozef, en dat ze dus minimaal 12 moest zijn,
- en dat ze nog niet met hem had geslapen; dat kon soms wel duren tot een meisje 16 was.
Ergens daartussen is dus het meest aannemelijk; over het algemeen wordt 14 aangenomen.

Wat natuurlijk een mooie leeftijd is om een kind te krijgen, nietwaar?

0
118 neuswijs

@117 : Hoe oud werden de mensen gemiddeld zo'n 2000 jaar geleden?

3
119 Wheely

@119 Het hangt er vanaf hoe de gezondheid was , zwakkeren en zieken werden achtergelaten om de natuur hun werk te laten doen.
2000 jaar geleden tot aan de middeleeuwen was er sprake van stammencultuur , waarbij vrouwen geroofd werden om inteelt te voorkomen.
In het huidige midden oosten is dat nog steeds zo , en dat importeren wij

0
120 voetstoots

@120 : "Van de toename van de levensverwachting in de Organisatie voor Economische Samenwerking en Ontwikkeling-landen zijn statistieken bekend vanaf 1870. Die wijzen uit dat daar de levensverwachting gedurende de periode 1870-1940 met een exponentiële versnelling is toegenomen van ongeveer 40 tot 70 jaar.

In 1870 dus 40 jaar. je kunt er dus van uitgaan dat in het jaar 0 de mensen nog véél jonger waren toen ze stierven.

In het kader van die gegevens betekent 14 jaar nu iets héél anders dan 14 jaar 2 eeuwen geleden!

https://nl.wikipedia.org/wiki/Levensverwachting

3
121 Wheely

@120 : In Nederland was in 2005 de gemiddelde leeftijd 38,65 jaar, in België bedroeg die 39,99 jaar. Ter vergelijking: in Oeganda was in 2005 de gemiddelde leeftijd 14,8 jaar.

https://nl.wikipedia.org/wiki/Leeftijd

3
122 Wheely

@121 precies, de definitie van wat wij nu een volwassene noemen was zo'n 2000 jaar gelden heel anders.Meisjes werde vaak bij geboorte of heel jong al uitgehuwlijkt en zodra een meisje vruchtbaar was, eerste menstruatie, werd er gehuwd. Iets wat trouwens bij veel zgn natuurvolken nog altijd normaal is.
14 is trouwens nog altijd in veel landen een leeftijd waarop gehuwd mag worden.

2
123 streek

@122 : Dat plaatst het trouwen van Mohammed met een "meisje" van 14 jaar 2000 jaar geleden in een héél ander daglicht.

Maar ja : dát willen vleel mensen hier niet horen / lezen!

3
124 Wheely

Sorry : @124 is voor @123 .

4
125 Wheely

@124 jij hebt hem door.

Overigens laat de bijbel ook toe dat je je dochter als slaaf verkoopt (Exodus 21:7). En mocht je dat doen, dan komt ze nooit meer vrij (in tegenstelling tot andere slaven die na ik dacht 7 jaar hun vrijheid kregen). Mooi boek joh, zo'n bijbel. Echt fijne verhalen voor de kindertjes.

1
126 neuswijs

@112 Wees eens een keertje niet zo eigenwijs:

1
127 Hoofd bijzaken

@127 Die grafiek geeft wel even een totaal vertekend beeld.
De totale criminaliteitscijfers zijn al sinds 1980 ( en misschien wel eerder) aan het dalen ....
Dat heeft voornamelijk te maken met het "beschaafder worden" van onze maatschappij.
Vroeger was het normaal om je zoon aan gort te slaan als die niet luisterde en vroeger waren er ook velen die geen rooie cent hadden ... tegenwoordig werkt dat allemaal wel iets anders.
Maar kijk dan ook eens even naar de criminaliteitscijfers en met name de "verkrachtingcijfers" in Zweden .... die zitten in een exponentiele groei ... de laatste 25 jaar ver-ZES-voudigd !!
https://i2.wp.com/libertygb.org.uk/v1/images/swedish-rapes-bar-chart.jpg (200question
https://www.gatestoneinstitute.org/pics/large/932.jpg (2013)

3
128 FeHa

he... wat doet die smiley daar ... (200question = ( 2008 )

0
129 FeHa

@128 als je zo veel van dat onderwerp weet, dan weet je ook dat de definitie van verkrachting in Zweden best wat ruimer is dan in bv Nederland?

Als bv een vrouw in een jaar 6 keer met haar man naar bed gaat, en dan besluit dat ze daar achteraf geen zin in had (bv omdat ze een scheiding aanvraagt), dan zijn dat hops 6 verkrachtingszaken. Interessant puntje toch?

1
130 neuswijs

@130 jeetje .... wat maakt dat nu uit of de definitie ruimer is.
De STEIGENDE lijn is duidelijk voelbaar in de maatschappij en zichtbaar in de cijfers.

2
131 FeHa

ik bedoel dus Stijgende !
En als je de achtergrond erbij haalt ( wat overigens hier in Zweden wel gebeurd en in NL niet meer mag !! ), dan is de stijging hoofdzakelijk toe te kennen aan de enorme toename van moslims.

3
132 FeHa

@121 , En hanteer je die redenatie dan ook als het gaat om de profeet Mohammed of blijft dat een kinderverkrachter? question question

1
133 Weet geen naam

@131 , "wat maakt dat nu uit of de definitie ruimer is. "

Dat maakt juist heel veel uit.

Even in een andere context. Autodiefstal.

Vandaag hanteren we als richtlijn: Als de gehele auto ontvreemd wordt, alleen dan spreken we over autodiefstal.

En morgen veranderen we dat in: Als er ook maar een onderdeel van de auto (spiegel, antenne, radio) wordt gestolen, registreren we dat als autodiefstal.

Dat wil zeggen dat al die andere diefstallen ineens op de hoop autodiefstal terecht komen.

Niet zo gek dat autodiefstallen dan ineens een sterk stijgende lijn laten zien hè??

En zo is dat nu ook met Zweden en verkrachting. Gevallen die eerst niet als verkrachting werden gezien, worden nu wel als verkrachting gezien. Dan is het logisch dat er per direct een sterk stijgende lijn is te zien.

Je zult zien dat er tegelijkertijd een sterk dalende trend te zien was in bijvoorbeeld aanrandingen en seksuele intimidatie. Want dat zijn ze verkrachting gaan noemen. Dus daar komen dan geen nieuwe gevallen meer bij.

Er is dus feitelijk geen enorme toename. Er is hooguit een verschuiving omdat men bepaalde zaken anders is gaan benoemen.

0
134 Weet geen naam

@112 , niet zo dom doen, ik ben geen moslima, ik ben een vrouw die ooit verkracht is. Daarom kom ik op voor slachtoffers van alle soorten daders, waar jullie je kop in het zand steken en je alleen druk maakt als de dader een moslim is. Stelletje hypocrieten.

1
135 Giesje

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Magister Nivardus
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

@7 Dat is juist en dat komt door een oerdomme constructie. Aan elk mbo-diploma hangt een zak geld voor de school, zo’n 5000 euro dacht ik, maa...

22 minuten geleden geplaatst door Magister Nivardus

MARCUSAURELIUS
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

@6Dat laatste is maar al te waar.Wel is het MBO uitgekleed door telkens het niveau omlaag te halen.Wat trouwens in ons hele onderwijs ...

1 uur geleden geplaatst door MARCUSAURELIUS

Magister Nivardus
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

Er is altijd onderscheid m.b.t. educatie. Wie een doctorstitel heeft is opgeleid t/m het hoogste niveau in deze zin dat er niets anders meer is ...

1 uur geleden geplaatst door Magister Nivardus

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

Weten jullie ook welke partijen niet getekend hebben tegen het antisemitisme deze week ?Het door de Turken bestuurde Denk en het door de Russe...

1 uur geleden geplaatst door Rinze

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@59Iedere keer weer over mijn ziekte beginnen zoals in @57 Wat ben jij toch een goor achterlijk stuk vreten ...

1 uur geleden geplaatst door Rinze

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@59Waar ben je nou met die gore vieze bek van je ?...

1 uur geleden geplaatst door Rinze

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@62 Dat kan dus niet want de KvK heeft geen jaarverslagen gekregen over die tijdsperiode Doe godverdomme je huiswerk voordat je hier dingen ...

1 uur geleden geplaatst door Rinze

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@59Jij bent ook aan een klap op je bek toeMisschien knapt je fascistenmuil er nog wat van op ...

1 uur geleden geplaatst door Rinze

spookrijder
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@62 Hij had gehoord dat Yasser een vagina had, gewoon ijzersterke humor en een keiharde klap op zijn hypocriete bek. 😂...

1 uur geleden geplaatst door spookrijder

DikkeTor
Nieuwe noodkreet Van der Burg: 10.000 asielplekken tekort

Dat gaat weer Miljoenen kosten ...

1 uur geleden geplaatst door DikkeTor

NK. App
Son An Mother PornSofianixHnetai FoundryDallas LiscrawlerWww Old Sex Movies ComGay Fuck SitesCamera PribeسكسمحجباتSquirt.prgXhmster DownloaderIndian Boy PicFuyu11Hd Love Porn VideoPerfect BlowjobTwitter Sex VideosBryce Howard Nude3xxx Video1080p Hd Sex VideosJun Amaki PornOnly Full PornChanging Room SpyingStreaming Porn MovieTop 100 PornstarsChina Xxx ComBella BellzSpanking VidaXxx Bf 2Village Sex VLexi Luna PervmomMaya PornstarMadison Sky PornLina Flex PornVideos Pornos En EsoañolBee Jay PornHd Blue SexCumholeDominque Perry3 X VdoDesi Lesbian SexHentai DoujinsTaboofantazuSexo Com.cafeKatty West PornNew Village Sex VideosMom Pov RhondaRebecca Ferguson PornOnlinesexSeven Dedly Sins PornSexvideuLeasbian NudesKarma RosenburgSkylar Vox Full VidSniffing Mommies PantiesSickjunkCumflationhentaiOld Man Forced SexClip Age SexPorn Women SexyWet Panties GifGosexpodCumguzzlerSamantha Akkineni XxxSunny Leon X VideoUllu Webseries XvideosWww Xxxx Video HdIndia Aunty PornDesi Aunty Porn MoviesBig Nice TitiesPornindonesiaBig Tits PoolsideLeabian Porn XxxLexi Belle LesbianPornos BangbrosChat Avenue Adult ChatNude Leaked CelebrityHentai NovinhaMwlhores Sites PornosPorn Videos With HdAnal Sex VideosKid BengalaMedical FetishThrobbyAnnika AlbrightHot Hindi XnxxXxx Hot Bhabi VideoZoey Luna NudeOakleyraeee LeaksXxx Kannada Sex VideoPronhub JapaneseSexy Women MasturbatingXxx JaponiseVagina Sex VideoHentai BrutalAunty Ji XxxAsian OrgsmOnebackpage.comAsian PornesFreeomoviieTry NottocumSex Video ChudachudiPorn CampingRosyblushessXnxxcسكس الجماعىSexzyNude Couple VideoReal Mum And Son Sex VideoHuge Tits MassageFree Lesbian Porn MassageServ Discord NudeJapanese Bl MoviesBlacked Deep ThroatSweet Monae PornFree Gonzo MoviesCartoon Animal PronListcrawler PghLog In XhamsterGenshinhentai3d X VideoLicking HardStepmom DeepthroatDesi Sex XxxxDiscreet MilfAmatuer Wife BbcGia ItzelTight BondageLesbain Black PornBlack Tape ProjectJennifer Tilly BoobsMspamelia NudesHindi Language Porn VideoAmerican Sex Movie ComeScreaming AnalAriel Rose PornVend Ta CulloteBoob IcsAlicia JosipovicArbi XxxvideoFour More Shots Sex ScenesWaxxxxSharon Pink2 Girls 1 Cup VideoPerfect Body XxxBhabhi Ko Chodna HaiNudist VideosSquirters LesbianLiteroiticaNude FreeFingerinassسکس کیم کارداشیا