EU-rekenkamer: 'Miljarden Oekraine waren zinloos' (geenstijl.nl)


Op GeenStijl wisselen nieuwsfeiten, schandelijke onthullingen en journalistiek onderzoek elkaar af met luchtige onderwerpen en prettig gestoorde onzin. ...

door Inter in Binnenland  ·  38 Reacties

  • 36
  • 808x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Nog iemand die het associatie akkoord wil ratificeren? Of is het nu wel duidelijk?

2
1 CrashOverride

Er word wereldwijd meer over de balk gegooid + de corruptie dan er nodig is om er voor iedereen een paradijs van te maken.

0
2 Wiebe Nik

Je kunt er als burger toch met je verstand er niet meer bij dat er zomaar 5 miljard over de balk kan worden gegooid zonder dat er consequenties aan verbonden zijn?
Terwijl zorg en andere sociale voorzieningen afgebroken worden.

1
3 Hein2

@2
Hoeft meteen geen paradijs te worden (want dan zouden alle mensen wijs zijn ....) maar dat er voor iedereen voldoende middelen zijn (en dat is er ook wel op deze aardkloot als rondpomp GELD in verstandige handen zou zitten) om redelijkerwijs te 'kunnen' overleven in exorbitant steeds heftig wordende geldverslindende in van de pot gerukte graaitijden oftewel dat er minder geld in giga bodemloze putten -- nog steeds -- geflikkerd kan "blijven" worden !!

0
4 Tante Annie

Ik vraag me echt af hoe het in Nederland zou zijn als we niet al die miljarden in zwarte gaten zouden dumpen (EU, Griekenland, ontwikkelingshulp etc).

1
5 Anubis

Maar eh... heeft er al iemand zich politiek verantwoordelijk gesteld, en zijn functie neergelegd?
Dat zal dan wel weer niet.

De EU is dood, leve de EU. Hoera, hoera hoera !

0
6 Gandalf

@ 5 ..... Dan zouden er geen mensen bij de voedsel bank in de rij hoeven staan, de ouderen een heerlijk leven hebben met een goede optimale verzorging, zoals ze verdienen, er zouden veel minder mensen op straat leven, betaalde we ons niet scheel aan zorg kosten en worden we niet uit geknepen als een citroen door de belasting dienst, en zo kan ik nog vele dingen noemen waar door het leven oh zo mooi zou kunnen zijn.. tijd om de EU te verlaten ...

2
7 Jill

maar goed de meerderheid heeft VVD gestemd dit is het gevolg en als het aan Rutte ligt mogen we nog meer betalen en mogen ze ons hier ook komen plunderen.

De EU is ziek heel ziek mensen als Rutte heeft ons land weggeven aan een geld slurpende organisatie denk u daar even aan volgend jaar tijdens het stemmen

0
8 magikeven

* Verwijderd door de redactie *

9 Lone Wolf

Waar blijven al die eurofielen nu......ze zijn wel erg stil nu.

1
10 JteG

Mark Rutte: ''Ik ben geschokt.''

Kop op, Mark, het is maar belastinggeld. Belastinggeld wat zo goed besteed hadden kunnen
worden in eigen land. Maar nee, hoor. Onze brave schooljongen die altijd netjes naar de meester luistert. U ook hele fijne feestdagen, meneer Rutte!

0
11 Edvan44

@1

Rutte staat nog steeds te trappelen om het akkoord teratificeren

0
12 zoutzuur1

Geldverspilling en verkeerde prioriteiten dus weg met die EU.

0
13 Dalon

Ik lees hier "over de balk gegooid" "geldverspilling etc.

Dat is het niet , het is georganiseerde misdaad

0
14 Vageali6888

Pechtold en Verhoeven van Dieven 66 zijn bij Poro langs geweest
om hem nog wijzer te maken in de graaicultuur

1
15 Bollieboos

De EU die geld wegpist zonder gedegen plan...je verwacht het niet. NEXIT!!

1
16 Scharrelei

Waar zijn die Dwazen nu, de Mike's, de Maydays, de bonte doortje's.......etc..? Niet een durft zo te zien...hahaha

0
17 JteG

dat nare pedante mannetje (u weet wel). je hoort hem niet

1
18 semperpenis

** gebruiker verwijderd **

Zijn de Nederlanders en de Britten dan de enige in Europa die verstand hebben?

19 verwijderd5929219

Zelfde verhaal in genuanceerde toonzetting: http://www.nu.nl/buitenland/4361539/europese-rekenkamer-forse-kritiek-eu-hulp-oekraine.html
Want GeenStijl is tendentieus, ongefundeerd en nodeloos kwetsend.

6
20 Je Zus Mina

@17 Hoezo? Nooit weggeweest hoor!

6
21 Je Zus Mina

Trouwens: GeenStijl heeft pakken vol boter op het hoofd. Ze doen (via GeenPeil) zelf net zo hard aan mee aan ten onrechte grof geld jatten uit de EU-subsidieruif. Eerst die centjes maar eens terugbetalen en dan pas kritiek, meneertje Marck Burema. http://www.trouw.nl/tr/nl/39681/nbsp/article/detail/4417175/2016/11/17/GeenPeil-kreeg-onterecht-subsidie-om-handtekeningen-te-werven.dhtml

8
22 Je Zus Mina

@22 Ja maar hunnie doen het ook, boehoe...
En nog een belachelijk vergelijk ook. En het artikel gaat natuurlijk ook over GeenPeil. Zucht.

2
23 Dzzz

@23 Oh, en GeenStijl heeft niks te maken met GeenPeil zeker? Ga fietsen...

6
24 Je Zus Mina

@24 Tuurlijk wel, maar je wilt miljarden en het meest corrupte land van de Euraziatische plaat vergelijken met een subsidietje en omroep/stichting/what ever in Nederland?
En wat ik bedoelde met "En het artikel gaat natuurlijk ook over GeenPeil" is een sarcastische wijze om te duiden dat het niets met het artikel te maken had. Het artikel gaat namelijk om "Miljarden Oekraine waren zinloos".

0
25 Dzzz

-
Heerlijk die EU. Ongegeneerd graaien, samen met hun corrupte vriendjes in Oekraïne.
U en ik worden gedwongen een groot deel van onze inkomsten af te staan om al deze criminelen te laten voort bestaan en een rijk en onbezorgd leven te laten hebben.
/-
-

0
26 MrCally1

@3 een poosje geleden zag ik in documentaire, een BBC crew volgde de stappen van een Oekrainese die gekidnapt was en in Turkije "ze noemen het mensenhandel" en ik heb in Nederland nooit het woord "mensen sex handel" gehoord. Ze ontsnapte en dat verklaart hoe de BBC die kon vinden. En wat doe ze dan ? Komt thuis haar kleine broertje is een van je slachtoffers van chernobyl die op paier niet bestaan maar die totaal geen kans van overleven heeft en om die te helpen ?, ze is terug gegaan naar Turkije.

"We helpen de Oekraine ?"

I'm sure it msakes them feel better to take money from "just people" and then send to people who wiil make darn sure that Girl and her Brother will never get anything but they Just loive to belive in "Trickle down Economics": you throw lots of money at the top and it trickels down the layers of people where it eventually will help that kid.

It just never worked.

Find her and make her or anybody wearing shoes like she does President of the Ukraine, dont tell het what to do , just advise but be darn sure she knows she has to use her own brain on how to deal with the missery there.

The powers at be ? take wealth from everywhere for deccades, then give a little funny money back to a few people who will say whatever you want them to say,

What the heck ? nothing happens... No shit!

1
27 nosuchname

Er is genoeg geld om alle 'problemen' in Nederland op te lossen, zoals armoede, huisvesting en zorg. Helaas wordt het geld daar niet voor gebruikt. Dat gaat naar allerlei vage, idiote dingen, zoals de Oekraïne, of nepvluchtelingen, EU-onzin, moeltikoelti-projecten en grootgraaiers.

1
28 tjanoujehetzegt

Als een land als Nederland zich enkel tot de kern zou richten zou iedereen in dit land een welvarend leven kunnen leiden van geboorte tot graf. Maar het geld verspillen aan nutteloze en bodemloze projecten zit te diep en de drang is onuitroeibaar. We willen de wereld opvoeden, verbeteren en opnemen. Alle 3 zijn gedoemd te mislukken. Het is nog nooit gelukt en het zal nooit gaan lukken. De prijs die ervoor betaald wordt is steeds hoger.

0
29 De Vliegende Brabander

Geen gezeik maar iedereen rijk, indien we al het corruptie geld eerlijk zouden verdelen over de bevolking dan bestond er geen armoede meer.
Hans van Baalen, stond erbij je keek er naar en je draaide je hoofd weg van de realiteit.

1
30 corretje

@7 ,

Nou,, doei...!

2
31 uahoera

Weer lekker populitisch geschreven door Geenstijl. Vandeweek heel ander draadje gelezen hier. Gewoon herschreven door geenstijl, met de nodige populitische retoriek...

2
32 uahoera

@32 Jammer, niet inhoudelijk reageren, maar de boodschapper de schuld geven......sneu!

0
33 dummydum

En het 'plebs' wist dit allang al, maar de politici die onze centen beheren/rondstrooien niet! question

0
34 Bleke Betty

@32
Veranderd uw constatering iets?
Is er (buiten dat de 'usual suspects' weer wat te verdelen hebben gehad, volgens u met dat enorme bedrag iets veranderd of verbeterd voor Oekraïnerse burgers of of het land OekaIne?

Hoe is het mogelijk dat 'de dochter van de burgemeester van Kiev' voor vijf miljoen euro aan juwelen in haar bezit had, bij haar bezoekje aan Parijs, en dat die haar daar ontstolen werden?

0
35 tegenzinnig

@35 ,

Ja, er is wat veranderd. In de lagere klassen is corruptie vrijwel verdwenen. In de hogere (politieke) klassen is het echter nog, naar Russisch- en Sovjetvoorbeeld volop aanwezig. En de dochter van de burgemeester van Kiev? Die zou deze gekregen kunnen hebben van haar vader die zo'n 20 jaar in de internationale top van het boksen heeft meegedraaid. Verder nog iets...?

1
36 uahoera

@35 ,

De dochter van de vorige burgemeester van Kiev heeft nog veel meer geld. Zij is op tijd in de telecomwereld gestapt, en heeft een eigen netwerk opgericht, Kiev Star, het tweede netwerk van Oekraïne, na Vodaphone...

1
37 uahoera

@32 uahoera

En komt er nog een inhoudelijke reactie op dit behoorlijk SCHOKKENDE NIEUWS??

2
38 Uit Den Haag

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
wildersfan
Column | En toen verdween ook supermarkt De Bruijn uit Nootdorp

Klopt wel. Nederland verandert onder invloed van de macht van de grote bedrijven. De vraag is moeten we die grote bedrijven wel willen hebben. M...

1 uur geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
Rwandadeal ondenkbaar voor Nederland: 'Zouden uit EU moeten stappen'

Het hele EU systeem ondermijnt de democratie. Als een staat democratisch wil zijn dan moet je uit de EU. De EU gaat tegen het principe van democ...

1 uur geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
ZZP-docent per uur bijna twee keer zo duur

Dat lossen ze niet 123 op. En mensen die een hoog tarief gewend zijn terug zetten naar een laag tarief gaat met zoveel agressie gepaard. We ...

1 uur geleden geplaatst door wildersfan

Bob Sleebaan
Kamer wil af van wet die wijziging geslacht in paspoort simpeler moest maken

@35 Ongeveer 1 op 30 miljoen mannen heeft een kleine huidplooi van minder dan 3 centimeter in plaats van een penis....

2 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Bob Sleebaan
Kamer wil af van wet die wijziging geslacht in paspoort simpeler moest maken

@33 wat als je niets hebt zitten tussen je benen?...

2 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

rebo
Kamer wil af van wet die wijziging geslacht in paspoort simpeler moest maken

@31 ""Waarom zou je met bv een X je paspoort niet meer kunnen gebruiken waar het voor bedoeld is? ""Dat zeg ik ook niet dat het niet kan. ...

2 uur geleden geplaatst door rebo

van Keulen
Kamer wil af van wet die wijziging geslacht in paspoort simpeler moest maken

Het is eigenlijk heel simpel:Met wat je tussen je benen hebt zitten dat bepaalt je geslacht en niks anders....

3 uur geleden geplaatst door van Keulen

DikkeTor
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

Je voelt je aangesproken he? "Tieft toch op" Bahahahahah XD...

5 uur geleden geplaatst door DikkeTor

DikkeTor
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

Ow nog beter, Jullie trotsheid he? Kijk wat er hier mee gaat gebeuren voor de natuur **werkt gas demonstrerend de het graf in** Bahahahaha XD...

5 uur geleden geplaatst door DikkeTor

DikkeTor
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

Ow en wat persoonlijke aanvallen of persoonlijk maken :D Heej jij rijdt toch een auto omdat je de milieu wil verzien? Bahahahah XD...

5 uur geleden geplaatst door DikkeTor

NK. App
All Free PornBbw Cuckold PornShemale Glory HoleVivastrreetHot Milf VideosKelsey Kane Rest And Chill누토끼Realitykings CokCelebjihad.cpmAlfa995Fleshlight HandjobHumiliating ChastityEro GamesJason Luv LenaB Grade ActressPornstars In Hollywood MoviesJustina Valentine SextapeWww.xxxxAlysia Magen NudeSidney Sweeny NudeFatherinlawsexNew Actress NudeTamil Sex ConversationBest Adult Sex MoviesTastybkacksLaurie VargesMiaa ThreesomeChristmascreampieVoyeur-housetvMassage Table ShowerAngel Sex Video不见星空Hottest New PornstarsTeen Sex FilmPorn From North KoreaSkip The Games MichiganXnxx Aunty VillageBrezzer Video HdSleeping BlowjobPorn UdioCelbrity Movie ArchiveBeautiful Sex XxxBig Tv PornSpicy Big BootyPorn Street CzechLactationg PornHidrori RoseSexy Omegle VideosContinental Breakfast PornCiel Sky PornLusty MaturesShare Wife PronHentaiheavenTvchicBlaked Sex ComPron Hub Xxx VideoUpskirtpussy PicsPorn FacialThumbzilla PornXhamster.com]Free Porn Sex ComMom Hairy SexJunior IdolsChat RandonBeach Teens NudesBig Boob Pictures여자자위Aunty Ki MalishJapanese Porn MasageBeth Duttons TitsP O R N ForcedG E HetaiPornocom VelhosSalice Rose NudeNudemilf PicsShower XxxXxn BfSexy Bhabhi PronDrunk TeenfuckWww.porny VideosCartton Gay PornLilly Hall AnalCheating Porn HdDesi KudiJav AttackersMature Couple SexHentai Nipple PlayWww Xxx Desi VideoTelugu College PornLily Love BlackedPornstars Of The 1980'sMr. Skin.comTanned TitiesDee Wiiliams PornSharon StonenakedStudent And Teacher Porn VideoLittle TitspornBig Cock Blow JobsRebecca J PornLightskin MasturbatingHuge Natural Boob PornPorn In Hd BrazzersPorn No PeloPorngrossSmart Girl PornMasturbate A ThonDesi Girl MasterbatingLesbian Porn ChubbyTabooporn TubeRhonda Shear NudePornhub ProxyWomen Posing NudeLucie QildeSudipta SenPeri Baumeister NudeSanileon Xx VideoNudr MoviesBigboob ShowHentai ParaSkymovirs.hdHd Sexxx PornInfluencersgobewildGirls In Yoga Pants RedditHannah Kae NudeAnal Step MomNight XxxShoujo KyouikoXxx Video LoklMallu Aunties Fucking VideosFaye Reagean PornBusca PornQuadrinhos +18Indian NudistArchana Gautam HotDirect Blue FilmFan Fiction EroticaPorzo PornCabin PornAnal Screaming PainAmbiance ChatXxnx IndonesiaSax VedoBrazzers Sex Video DownloadJenna Reid PornLebian PorTik.porniBlack Pics PornAsshole SnifferHentai Incest PornLilly Sex