Lidstaat Hongarije tergt Europa tot het uiterste (ad.nl)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door chouffleur in Politiek  ·  50 Reacties

  • 9
  • 542x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Zij tergen Europa niet, het enige wat zij tergen zijn die ondemocratische elitaire lobbyisten in Brussel in dienst van de Multinationals en Banken.

5
1 welofniet

De EU heeft de bevolking lang genoeg getergd en nu zijn er gelukkig een aantal landen, waaronder Hongarije, die tegengas geven, die de burgers op de eerste plaats zetten.

6
2 Proemevla

Tijd voor een Hexit. Alleen dat willen de Hongaren niet want dan gaat de subdsidiekraan dicht.

24
3 disclaimer x

Uit de EU!

1
4 student1255

@3 Zou niet weten waarom. Als men tijdens het spel regels veranderd hebben landen het recht daar tegen te zijn. Het is volgens mij zo dat alle landen goedkeuring horen te geven en altijd vetorecht hebben bij grote beslissingen. Het blijkt voor de EU anders te liggen als het gaat over importburgers.

5
5 Saviro

** gebruiker verwijderd **

Uit het artikel: "..Kleine Hongaartjes leren bijvoorbeeld dat vrouwen in het gezin de rol hebben van moeders en echtgenotes en daarmee uit. Bovendien zijn ze ‘minder intelligent dan mannen’....." Volgens mij krijgen moslims dat al jaren met de paplepel ingegoten, In het geval van moslims heeft de EU en GroenLinks daar geen problemen mee.

Volgens het artikel zouden er zich in Hongarije mensen zich schuldig maken aan belangenverstrengeling en ongeregeldheden. In het geval van Oekraïne heeft de EU daar ook geen problemen mee. Zelfs van onze eigen premier Rutte wordt belangenverstrengeling (afschaffen dividendbelasting) geaccepteerd.

Privacy wordt in Nederland met voeten getreden door onze eigen overheid en bedrijven. Overtredingen worden in Nederland bijna nooit bestraft.

Als ze artikel 7 tegen Hongarije willen gebruiken moeten ze het ook tegen Nederland gebruiken.
Op sommige punten is Nederland veel erger dan Hongarije , maar ja Nederland is een netto betaler en dan gelden in de EU toch iets andere normen.

6 verwijderd5929219

@5
Het lijkt mij dat juist Orban bezig is de regels te veranderen.
Er zijn duidelijke eisen aan hoe een rechtstaat eruit dient te zien wil je EU-lid zijn.

18
7 disclaimer x

De EU tergt iedereen.
Houden zich niet aan hun eigen regels en voorschriften maar verwachten wel dat anderen met hun zwalkbeleid genoegen neemt en zich aan hun zwalkbeleid houd.
Daarbij doen de EU bureaucraten aan excessieve zelfverrijking.

6
8 Positivo

@7 Daar kun je als EU commentaar op leveren maar,dan zullen ze eerst de deur naar Turkije dicht moeten gooien. Dan pas hebben ze recht van spreken.

4
9 Saviro

Het gaat erover dat Orban Hongarije aan het omvormen naar een dictatuur, net zoals Erdogan dat in Turkije gedaan heeft.

De regering Orbán sloopt de rechtsstaat, de onafhankelijkheid van de rechterlijke macht staat onder druk, de vrijheid van meningsuiting en de vrijheid van vergadering worden steeds minder gerespecteerd.

19
10 mike45

@9 Onzin Turkije kan niet lid worden van de EU om dezelfde redenen dat Hongarije niet problemen heeft met de EU.

Maar als het om Turkije gaat roept iedere schande hier als vervolgens Hongarije hetzelfde doet dan is de man goed bezig. Het draait hier om het verhaal maar om de persoon en het land dat erachter zit.

17
11 mike45

@11 Ik zeg niet dat ik het er mee eens ben dat hij de rechtstaat aantast maar, Turkije is nog steeds geen gesloten boek wat in mijn ogen allang had moeten gebeuren. Nog steeds vangt dat land geld van de EU voor hervormingen minder dan voorheen maar, nog steeds geld. Stop dat eerst.

2
12 Saviro

@12 De EU heeft om verschillende redenen er belang bij dat enigszins een goede relatie met Turkije blijft en daarom blijft de EU in gesprek met de land.

12
13 mike45

* Verwijderd door de redactie *

14 E.Meel

* Verwijderd door de redactie *

15 E.Meel

@15 als een dictator tientallen miljarden bij elkaar graait van de bevolking is het een toffe peer en heeft het verdiend, als Mark Rutte een kop koffie verkeerd declareert dat moet hij aan de hoogste boom worden opgehangen!

13
16 mike45

Foute kop. Het is precies andersom. De EU tergt Hongarije. De EU wil Hongarije dwingen om een vijfde colonne moslims in hun land op te nemen. De Hongaren zijn 150 jaar bezet geweest door de Turken. Daarna door de Oostenrijkers. Veel recenter nog door de Russen.
Ik begrijp Orban helemaal dat hij niet opnieuw dat risico wil lopen en dat hij pal staat voor de soevereiniteit en veiligheid van zijn land en volk.
Ja, hij is een dictator, maar dat is Rutte idem zij het in een mildere en meer geraffineerde vorm.

2
17 bozeman

@17 natuurlijk een paar duizend moslims gaan dat land onder de voet lopen, wat een onzin zeg.
Als ze die niet in de hand kunnen houden is er iets mis met de Hongaren, daarbij Hongarije heeft zelf geheel vrijwillig alle handvesten van de EU ondertekent.
Dan staat de EU, oftewel de overige 26 landen, geheel in hun recht hen daar aan te houden, als Orban werkelijk zoveel problemen met de EU heeft staat niets hem in de weg een artikel50 brief in te leveren.
Stap eruit en ga je gang, kun je doen en laten wat je wilt.

7
18 streek

@13 En dat geeft dat land teveel macht dat moet je niet willen. Turkije is dan misschien geografisch geweldig maar,voor de rest deugd er weinig van. Geld mag nooit maken dat je over je eigen morele waarde heen stapt. Dat telt in dit geval voor beide landen. De 1 spreek je als lid erop aan de ander moet je los laten.

1
19 Saviro

* Verwijderd door de redactie *

20 E.Meel

@19 het land ligt aan de grenzen van de EU en vorm een buffer tussen Europa en het midden oosten daar kun je beter mee blijven praten dan uitsluiten!

8
21 mike45

* Verwijderd door de redactie *

22 E.Meel

@17 het gaat niet om moslims het gaat over democratische principes die vastgelegd zijn in EU verdragen waar Hongarije zich niet aanhoud!

9
23 mike45

@20 Ach ik zie wie dit post.......Rutte is een dictator met een glimlach die heel geraffineerd zijn zin weet door te drijven (recentelijk dividendbelasting). Zonder scrupiles helpt hij coalitiepartijen naar de kl*ten. Hoe noem je zo iemand dan wel?

1
24 bozeman

@21 We hebben al de dure ervaring dat die buffer niet veel inhoud en dat daar op een afschuwelijke manier misbruik van is gemaakt door Turkije. De EU is zelf verantwoordelijk voor zijn buitengrenzen en heel stom om je afhankelijk te maken van andere landen. Grenzen kopen is nooit een goede oplossing hebben we ervaren met de dreigementen van Turkije van het openen van zijn grenzen richting Europa.

2
25 Saviro

@23 EU en democratische principes is op zich al een contradictie in terminea. En het gaat bij Orban wel degelijk om het islam gevaar en ook om de invloed van ongewenst Afrikaanse culturen en criminelen.

4
26 bozeman

@25 onzin de EU kan nooit de grenzen 100% bewaken en heeft Turkije nodig om stroom vluchtelingen onder controle te houden dat is ook in belang van de Turken trouwens want dan hebben minder traffic van mensen uit centraal Asie als het Midden Oosten.

Turkije vangt 3x zoveel vluchtelingen op uit Syrie als de hele EU bij elkaar, als je Turkije niet een beetje bijstaat met dat probleem dan loop je het probleem dat de Turkije gewoon de vluchtelingen laar doorlopen en als je 10 duizenden vluchtelingen per dag aan de grenzen van de EU krijgt lopen ze gewoon door.

Of ga je erop schieten?

9
27 mike45

@20 ; Dus je moet in zo'n land wonen om de dictator te herkennen?
Nou, dan ben jij ook gediskwalificeerd wat betreft Rutte want je woont hier niet.
Ga dus maar weg uit dit topic.

3
28 Mariska3

@27 Als dat nodig is om wilden tegen te houden ja.

2
29 Saviro

@29 dat gaat niet gebeuren want een beschaafd land gaat niet schieten op ongewapende mensen en kinderen!

7
30 mike45

@30 Hoe naïef.

2
31 solidsteel

@30 In welk land dan ook als ik me meld bij de grens en ik mag dan het land niet in zal men me tegenhouden met elk middel dat ze hebben ook dat zou schieten kunnen zijn. Die mensen zijn niets anders dan welke ander mens dan ook. Dat recht heeft men namelijk als mensen grenzen overschrijden zonder toestemming van het land.

0
32 Saviro

@32 Geen enkel land, let op GEEN ENKELE LAND heeft het recht om op ongewapende burgers te schieten volgens het Oorlogsrecht.

Als jij als eenling aan de grens verschijnt of met 10 is dat geen probleem dan kunnen ze dat wel onder controle houden als met tienduizend of meer mensen tegelijk arriveert dan er geen houden aan en gaan de grenzen open.

7
33 mike45

@33 En daar gaat de grens bewaking dus fout of je nu alleen komt of met 100.000 en.

0
34 Saviro

@33 wat naïef

0
35 Pluten1

@35 ja denk ik ook, je kunt een muur met prikkeldraad bouwen rond je huis dat zal een enkeling wel tegenhouden maar als 100 personen jouw huis bestormen dan staan ze gewoon in je woonkamer en dat geld voor grenzen en landen.

7
36 mike45

@32 met het huidige mediastelsel zal zo'n land direkt tot paria worden uitgeroepen.
En daar zitten beschaafde landen niet op te wachten, schurkenstaten is weer een andere zaak.
Maar terug OT Hongarije en met name Orban zullen toch moeten accepteren dat de overige EU landen hen gewoon aan afspraken houden.
Daarbij Orban is zo hypocriet als de neten, want de subsidies vanuit de EU wil meneer maar wat graag in zijn zak steken, dus opnieuw als men zoveel problemen heeft met de EU stap eruit en redt jezelf.

4
37 streek

@30 Heb je de beelden gezien van een paar weken geleden? Toen een hele horde Afrikanen de enclave Ceuta binnen stormden. Zij gebruikten stenen en vlammenwerpers tegen de grenswachters. En helaas was het de grenswachters niet toegestaan zich te verdedigen. Dus hoezo ongewapend?

0
38 benbenieuwd

@37
De EU zal moeten accepteren dat ze zich aan de afspraken moeten houden en niet als een dictator clubje dicteren.
Hongarije is overigens niet het enige land dat zich terecht verzet tegen deze invasie en recent is Italië bij dat groepje landen gekomen.
De massale immigratie stort de EU in een chaos, een geplande chaos en dat moet stoppen.

3
39 Proemevla

@39 Het is Hongarije die zich niet aan afspraken houd, U draait het om.

5
40 Drs. Mezun

@39 de EU houd zich aan de afspraken maar Hongarije niet dat is het probleem, zoals @40 aangeeft het is niet andersom.

4
41 mike45

@38 dus het moraal van het verhaal is. je kunt als die situatie zich voordoet dat niet tegenhouden. Dus moet met landen als Turkije blijven praten en blijven ondersteunen anders zetten ze de kraan open.

3
42 mike45

@39 je roept maar wat, Proem. Hongarije is uit vrije wil lid geworden van een club, de EU, en heeft zich volgens de regels van dat lidmaatschap te gedragen. Dat houdt dus in dat de Hongaarse regering handelt naar de gemaakte afspraken en die niet breekt, zoals zij nu doen.

Niemand heeft Hongarije gedwongen om lid van de EU te worden. In navolging van de Brexit kunnen zij er gewoon uit stappen, maar dat doen ze niet omdat zij dan een schip met geld moeten missen.

4
43 TedjeR

Nope, de EU heeft zich niet aan de afspraken gehouden er is niet democratisch beslist over de massale instroom van immigranten en de toewijzing daarvan aan landen, er is jaren niks gedaan aan goede controle van immigranten, niks van hulp geweest aan landen als Griekenland / Italië die de meesten opvingen, alles gedaan om feiten over toename in criminaliteit, 'no go' zones etc. te onderdrukken, niks gedaan aan de illegale activiteiten van ngo's die de mensen voor de kust van Libië oppikten / samen werkten met mensen smokkelaars en zo kan ik wel ff doorgaan.

Hongarije staat in zijn recht en nogmaals het is niet alleen Hongarije maar inmiddels al een behoorlijk aantal landen die zich verzet tegen dit catastrofaal beleid.

1
44 Proemevla

@ het gaat niet om immigratie dit conflict, dit gaat om afschaffen van de onafhankelijke rechterlijke macht, de vrije pers aan banden leggen en vrijheid van vereniging en vergadering inperken.

2
45 mike45

Go Magyar!

1
46 CoolMemories

Hoe kun je een dronkemans-club nu tergen als het even tegen zit gaan ze door met drank!

2
47 Zie Hier

@45
Jawel daar gaat het wel om, om immigratie, daarom is Soros ook het land uitgeknikkerd. Wat de EU doet is alleen zwart maken omdat Hongarije niet meegaat in hun waanzin.

2
48 Proemevla

@48 Het heeft helemaal niks met immigratie te maken maar met dat Orban omvormt naar een dictatuur en Soros heeft ook niks met immigratie te maken, Soros is niet meer welkom omdat die kritiek had op de mensenrechten in Hongarije en de vorming van een dictatuur naar Russische en Turks model.

Dat mag als de bevolking dat fijn vind dan moeten ze dat doen maar niet de in de EU!

0
49 mike45

@49
Het heeft alles met immigratie te maken (net zoals dat ook voor die andere landen geldt die daar tegen zijn), het heeft alles met Soros te maken, een globalist die er een hobby van gemaakt heeft om regeringen omver te werpen rondom de wereld, om chaos te brengen, met als doel zelfverrijking.

1
50 Proemevla

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Nicks R. Van
Ruim derde meer asielzoekers naar Nederland in eerste kwartaal dan jaar eerder

Het geklier met van der Burg begint haar resultaten af te werpen! Dan weet je toch meteen dat het zo niet moet?...

1 minuut geleden geplaatst door Nicks R. Van

Snorrie
Plan: daders antisemitisme verplicht naar museum of kamp

@22Ah. Beweer je nu dat de acties van Israël nu bepaald worden door hun geloof? Waardoor ze dus precies hetzelfde zijn als welke fundamental...

4 minuten geleden geplaatst door Snorrie

Bob Sleebaan
Kopzorgen voor provincie Utrecht door overvol elektriciteitsnet: ’Rampzalig nieuws’

Wanbeleid door een D66 figuur....

4 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Marrie1
Joodse Nederlander bekladde partijbureau ChristenUnie

@3Foei Wedergeboren, als je zo doorgaat krijg je natuurlijk niemand op je draadje. ...

4 minuten geleden geplaatst door Marrie1

Marrie1
Plan: daders antisemitisme verplicht naar museum of kamp

@21Jawel, als jij de vraag maar duidelijker stelt....

6 minuten geleden geplaatst door Marrie1

Marrie1
Plan: daders antisemitisme verplicht naar museum of kamp

@20Nou, het geloof/ideologie van die “krengen” spelen anders wel een hoofdrol in alle oorlogen die nu gaande zijn. En dat weet jij best...

7 minuten geleden geplaatst door Marrie1

Snorrie
In je anus of vagina een fakkel de Kuip binnensmokkelen, hoe waarschijnlijk is dat?

Bij aantreffen, aansteken en terug stoppen....

9 minuten geleden geplaatst door Snorrie

Marrie1
Muziekdraadje

The Merseybeats. Wishin And Hopin.https://youtu.be/8pO82q6k1RU?feature=shared...

14 minuten geleden geplaatst door Marrie1

LoydMorris
Kopzorgen voor provincie Utrecht door overvol elektriciteitsnet: ’Rampzalig nieuws’

"Goed bezig", Robbie. . . . ...

15 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

Wedergeboren
Populistische regering Slowakije schaft publieke omroep af - Joop - BNNVARA

   De natte droom van allochtone Geert. ...

16 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

NK. App
Double Anal PornHot PundaiSpidermanhentaiRomeo TwinksTalia Shire NudeMadison Skip The GamesFollando Con Una ColombianaMonica Roccaforti辛尤里Sex Movie Download In HindiReverse Amazon PositionReddit NsfBokep HamsterWetpussygamJett R34SamanarthiOld Lady Sex ComX Video 2018Ashleyn BrookLatinanalCelebritymovie ArchiveCojiendo Una MexicanaErotic ModelBlack Free PoenTia Carrere PlayboyMegan Marx PornhubHot Romance Indian VideosMiai KhalifaJúlia PaesMature AsianpussySalty Ice Cream PornPorn RjO De Casa HentaiWww Com Xnxx VideosMeghan Trainor SexyHindi Sex Film DownloadTelugu Sex XxxxSwathi Naidu MoviesBrandi Love New Sex VideosMartins PrinxArmana Miller PornFull Porn ViddPorn Gay AnimatedAnimation BallbustingElizabeth Pena NudeDog Girl PornX Vidio MarathiPassionate SecNaked Scarlet WitchTamil SaexSavannah Bond GifsBeauty Dior PornstarKorean NudeTamil Group Sex VideosNaked ActressYoga Teacher PornBig Breast Mom PornTravestis Videos PornosPorn GamedJelana JensonPornmooviesSiccor PornIs There Porn On YoutubeHuge Boobed PornKannada Sex Video DownloadBhojpuri Hot SexyActress Seetha HotHd Porn Free HdX Vidios BlackBad Dragon PornhubBrarzzers HdNude Male CelebrityBrazzers PresentsPornvifeoPoon Tang PieRomatic Lesbian PornSubmittourflicksBreeding Kink RedditXnxx Indian Big BoobsDehati Girl SexMallu Aunty NudeVampire HentaiBrazzers Video HindiSex Video Download Full MovieWife Fem DomAxxxtecaTiny Porn StarsLiterotica.cimWebcam AdultoAsian Tits HugeIndian Bhabhi Chudai VideoLive Adult VideoRacqueldarrianAnim Porn MoviesBlack Ride PornScat MfxJav StreamSexcam To CamPorno Perfect GirlFotos De PornorEbony Squirt PornXxx Xxx Xxx PicTwinks Gays VideosFilipina MajicXnxx Video AuntyAunty New Sex VideosGf Sex ComMeghana Chowdary HotSex Video LookBoor SexBoy Sex AuntySardar Ka SexBlack Couple Making LoveSmallest Dick EverSexo Com Mulheres VelhasSix Video 18Hot CreampiesJapaneselesbiansSunny Leone XxnxxBrazzers FilmKerala Actress XxxPamela SanchezBrazzers MotherRicki RaxxxPorn Step AuntSexgirlMasturbating SisPron BlackGonewildauidoBlindie FesserHindi Xnxx ComIndian Painful PornPorn Amateur LatinaTokpornFlex_x_x PornPretty Black Nude WomenBig Bobs Sex VideosSexy Nude Hd VideoKathiyawadi Bp VideoHorny NunLana Rohades Full VideoCumloudedKate Hudson Sunbathes ToplessEmily Blakc PornAsam4adamBihari Sex PhotoFc2ppv 3552748Adult SitesPorn DollsRedhead Gangbanged