Martin Bosma: ‘Jeroen Pauw praat als een PVV’er’

PVV-mediawoordvoerder Martin Bosma verbaast zich over de toon die Jeroen Pauw ineens aanslaat in het vluchtelingendebat. Het lijkt wel een PVV’er. Dat zegt het Tweede Kamerlid op Twitter. Pauw maakte zich vrijdag in de uitzending van zijn talkshow boos over de kwestie rond de Armeense tieners Howick en Lili. Hij vond hun geplande uitzetting onbegrijpelijk, omdat er in ons land ook veel vluchtelingenschorem rondloopt dat met fluwelen handschoenen wordt aangepakt.

Pauw zei: “Het is toch eigenlijk gewoon schandelijk dat de minister-president over déze twee kinderen zegt: ‘Die moeten het land uit, anders heb je geen draagvlak’, terwijl we honderden criminele asielzoekers hebben die hier helemaal niet thuishoren, die al lang uitgeproduceerd zijn of hier helemaal niet zouden mogen, die elke dag de boel verkankeren in onze samenleving, en die zijn hier gewoon.”

Bosma kijkt hier wel even van op, zo laat hij weten op Twitter. “De hersens werken traag bij de linkse NPO. In 2015 voerde Jeroen Pauw actie voor nog veel meer asielzoekers.

Nu praat hij als een PVV’er.

Foto: NPO

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen