door Febee in Politiek  ·  94 Reacties

  • 48
  • 1575x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@20 @23 In dit draadje vol complotdenkers zijn alle pogingen om de reageerders tot zinnen te brengen volstrekt onbegonnen werk. Op NK zien we te veel mensen die niet zozeer over het nieuws in discussie willen, maar met volstrekt verknipte ideeën deze site vullen, gebaseerd op kwaadwillenden die willens en wetens valse informatie verspreiden. Ik maak me ernstig zorgen om het niveau van de samenleving, als NK maatgevend zou zijn.

15
51 Je Zus Mina

@51 Dit is zeker ook een complot?
Wie heeft het patent op het Zika virus en hoelang bestaat het al?
En je kan zelfs het Zika virus kopen voor 599.00 eurootjes.
Ik zeg de naam niet als je moeite willen doen zullen je het hier vinden.

http://www.globalresearch.ca/who-owns-the-zika-virus/5505323

4
52 skata

@51
Ik ben een complot denker per definitie, en ik ben trots op het feit dat ik niemand zomaar geloof , op zijn woord. (en dus ook de filter "hoa-wijzer" niet zomaar voor lief neemt)
Ik zie veel mensen op NK die zichzelf een veto toerekenen op het verklaren tot nep nieuws, en er vanuitgaan dat alles wat op een complot lijkt BS is.
Dat mag natuurlijk, maar met aannames gaan zij de strijd ook niet winnen.

2
53 Schildpad

>53
Hoax met een x dus.

1
54 Schildpad

@52 Zika-virus. Hier de feiten: http://www.who.int/mediacentre/factsheets/zika/en/

4
55 Je Zus Mina

@51 ,

gelukkig is NK niet maatgevend en zijn er plenty mensen als u en ik question

6
56 jodelatedieho

Goedkopere werknemers zijn altijd welkom geweest in de EU voor de multinationals en eerst een poos lekker onderhouden en gehuisvest betaald door de rest van de bewoners.
Nu al hebben ze "recht" op 1/3 van de vrij gekomen goedkope huurwoningen en u mag er dus nog even langer op wachten voor u ook en voordelig dak boven het hoofd heeft.

2
57 corretje

Ik kan de bewuste sheet trouwens ook niet vinden Je Zus Mina, maar wel b.v. deze documenten:
Access to the Asylum Procedure: Practical Guide (pdf): http://frontex.europa.eu/assets/Publications/Training/Practical_Guide.pdf
Meer Frontex publicaties hier:
http://frontex.europa.eu/publications/

2
58 Schildpad

@55 Nou wie heeft het patent op Zika virus??

2
59 skata

@23 het enige antwoord wat u heeft is spot, simpelweg omdat u geen antwoord heeft.

Het nivelleringsproces en het bijtrekken van arme landen.
Een doodsteek voor de netto betalers met de regel voor open grenzen.

Iets met economie, maar toen was u er zeker nooit

2
60 Eastwood

@49 , dat is theorie en in de politiek heeft dat niet altijd, eigenlijk nooit echt met de dagelijkse praktijk te maken. Politiek is er om het systeem, het systeem te laten blijven.

0
61 FUBAR76
62 jodelatedieho

@49 En weet u ook wat ons dat opvretende monster ons kost elk jaar??
De EU is gedoemd om om te vallen , maar trolt u maar lekker verder.

2
63 Doordenker

@62 Ik verdoe mijn tijd hier met mensen zoals U.Fijne avond verder.

2
64 skata

@62
Oh ja, Alex Jones, daar moet ik toch ook eens naar luitseren, ik hoor daar zoveel over tegenwoordig.
Link naar actuele show: http://www.infowars.com/watch-alex-jones-show/

3
65 Schildpad

Het enige wt ik weet is dat er extreem is bezuinigd op zorg, onderwijs en uitkeringen in aanloop naar die migrantenstroom. Verder helpt het natuurlijk de vergrijzing tegen te gaan en houdt je werkvee. Hetgeen betekent: lage lonen terwijl de vergrijzing langzaam verdwijnt. Zonder immigratie hadden de Nederlandse jongeren een geweldig loon kunnen verdienen.

4
66 Artikel39

@64 ,

guttegut, is je onwaarheid je teveel geworden?

3
67 jodelatedieho

@66 Werkvee heet in de moderne tijd slaaf zijn meer niet.De Nederlanders moeten werken tot ze erbij neervallen niet voor hunzelf maar voor alles wat er binnenkomt! Ze kunnen netjes gezegt de pot op ik weiger hieraan mee te werken,Ik zie mijn geliefde land ten ondergaan! Met dank aan rutte samsom en co.

0
68 skata

@47 : Beledigen is gemakkelijk. Doe een voorstel. Durf je niet. Waarom niet? Aha!

0
69 Wendel

@69 @47 Heeft gewoon gelijk is geen beledigen maar de harde waarheid,maar dat wist ik al jaren geleden.Close your eyes so it won't hurt you.

3
70 skata

@59 ,

er is niemand bekend die een patent zou hebben op het Zika virus.

2
71 jodelatedieho
72 Schildpad

@71 Het is duidelijk dat je niet de moeite heb genomen om ook maar iets te lezen.En als je het Zika virus koop zelfs dan staat de naam erbij,maar ik ga het niet voorzeggen en wil zeker niemand overtuigen van iets.Zoek het zelf maar uit,op.

3
73 skata

G.V.D.
Deze link gaat als het goed is wel direct naar de pdf:
http://www.consilium.europa.eu/en/workarea/downloadasset.aspx?id=17397

1
74 Schildpad

O.T.
Dit is ook wel een dingetje, EU rijkt prijs uit aan de MF Paus:
https://eeas.europa.eu/csdp-missions-operations/eutm-somalia/7788/charlemagne-prize-awarded-to-pope-francis_en

0
75 Schildpad
76 Schildpad

@58 Ja die documenten had ik ook gevonden. U ziet dat het uiterlijk flink verschilt van het gephotoshopte vod op delangemars. En heeft u die 40 pagina's ook gelezen? Iets bijzonders gevonden - buiten een uitleg van de vigerende wet- en regelgeving?

4
77 Je Zus Mina

@73 En hier wordt de totale BS over het zikavirus onderuitgehaald: http://www.huffingtonpost.com/tara-c-smith/the-zika-conspiracies-hav_b_9162854.html

5
78 Je Zus Mina

@73 ,

dat eea uw verstandelijke en objectieve vermogens te boven gaat was me al duidelijk.

4
79 jodelatedieho

@78 ,

had ik @73 al eerder naar verwezen.
Echter @73 schijnt moeite te hebben met debunken.

3
80 jodelatedieho

1. Ik heb indertijd al eens op Nujij geschreven dat een mevrouw die vreemdelingenadvocate was , stopte met die werkzaamheden.
Oprechte vluchtelingen, vrijwel altijd mensen met papieren, kregen vrij probleemloos een status.
De veeleisende, eindeloos procederende cliënten waren vrijwel zonder uitzondering bedriegers. En nu komt het: vluchtelingeninstanties, hulporganisaties en rechters legden grote druk op de advocaat om ervoor te zorgen dat iedereen kon blijven.

2. Hoe crimineel je je ook gedraagt, niemand wordt uitgezet. Kan zogenaamd niet door wettelijke regels. Nou, die had je inmiddels wel kunnen aanpakken. Landen als Denemarken kunnen dat. ook.
Dat wijst erop dat de EU , de Nederlandse regering en de georganiseerde criminaliteit, de mensensmokkelaars een pact hebben. De mensenhandelaars kunnen hun klanten , namens de politiek, verzekeren, dat wie zijn reis betaald heeft, nooit terug hoeft. Verblijf en uitkeringen verzekerd. De politiek verdient dik aan de uitkeringsindustrie en waarschijnlijk ook aan de mensensmokkellijnen.

3. Het bedrijf waar ik mijn leven lang gewerkt heb , was altijd erg beducht slachtoffer te worden van BTW-carrouselletjes bij export en andere listen van de Italiaanse of , later, een Oost-Europese maffia-organisatie.
Met de BTW-carrouselfraude is per jaar in Europa 180 mrd gemoeid. Al decennia bekend. Geen politicus doet er iets aan. Ook hier: de politiek investeert, vrijwel zeker, in de maffia. Je moet wel vermoeden dat de maffia, namens de politiek, het geld weer investeert in mensenhandel. Diversificatie, niet waar.
De economie wil niet meer groeien door de crisis in Europa. Het lijkt erop dat partijbaronnen zo de schade inhalen.
Staatssecretaris Wiebes wil trouwens ook de sterkte van de douane tegen drugssmokkel halveren.

4. De EU gaf al jaren rapporten uit dat Europa zat te springen om miljoenen immigranten.
Vroeger, in de jaren 80 en begin jaren 90 was het trouwens ook het vaste plan de EU op termijn uit te breiden met Turkije, Israël , liefst ook Libanon en de landen van Noord-Afrika.
Kon de Middellandse Zee weer de Mare Nostrum worden, Onze Zee, want dan was de EU groter dan het Romeinse Rijk ooit geweest was. Frankrijk en Italië herstelden zo de banden met hun oude overzeese koloniën (m.n. Algerije, Tunesië).
Men is nu bezig de volkeren te mengen en heeft daar wel wat terreur voor over. Dat kan helpen de burgerlijke vrijheden in Europa terug te brengen. Dan gaan beide gebieden meer op elkaar lijken.

2
81 stanley.staatsman

Lijkt wel als iemand een startschot heeft gegeven..., snap anders niet waarom velen uit alle hoeken en gaten tegelijk hier naartoe kwamen...

2
82 Tjeesus...,

@21 : "Laat staan of ze wel zin hebben om hier te werken of gewoon op hun luie gat gaat zuipen op ons geld. "

Als al die vluchtelingen fundamentalistische moslims zijn (zoals hier wel eens wordt beweerd), dan zal het met dat zuipen wel meevallen.

0
83 Ongeregistreerd

de eu is een kwalijke organisatie die zo snel als mogelijk ontmanteld dient te worden

3
84 semperpenis

** gebruiker verwijderd **

@82
Dat is ook niet zo. In 2001 waren er veel meer vluchtelingen in NL.

85 ---deleteduser---

De hele reden, dat wij zo nodig minder kinderen moesten, was dat de economie moest krimpen zodat wij minder vervuiling zouden veroorzaken en minder kinder-arbeid en andere vormen van verkapte slavernij in derde-wereld-landen. Dat werd er bij ons in gehamerd. Het was dus DE BEDOELING dat onze economie zou krimpen, zodat wij met onze "luxe" niet al die vervuiling en ellende zouden veroorzaken.

Nou krimpt de economie, we veroorzaken dus minder vervuiling, het alsmaar herhaalde doel en beroep op ons geweten, alsmede alle anti-gezin-maatregelen, hebben gewerkt, en nou krijgen we als dank voor onze medewerking DIT over ons heen? Een immigranten-tsunami van hoofdzakelijk alleenreizende, gewelddadige, primitieve, IQ-gehandicapte mannelijke "kinderen" omdat we die nodig zouden hebben vanwege de vergrijizing en de krimpende economie?

1
86 Wendel

Dat hele EU is met een plan opgezet. De sociale integratie is een plan wat ook door Hitler werd toegepast. Vernietig de culturele identiteit van een land en kneed het voor de integratie. De EU doet exact dat wat Hitler destijds niet gelukt is. Het is nu echter de beurt van de marxistische lieden die denken een NWO te moeten creëren. De kapitalisten rijden vrolijk op dat idee mee door misbruik te maken van open handelsgrenzen.
De vluchtelingenstoom is in mijn visie een opzettelijke poging om de Europese landen kapot te maken en dan de EU naar voren te schuiven als de oplossing.

1
87 sparta

off topic:

Bron artikel op http://delangemars.nl
Maar deze site heeft geen "disclaimer" of een rubriek "over ons".

Wie weet wat meer over deze site?

0
88 Atlantique

Dat de gelukzoekersstroom gecreëerd is door de EU in opdracht van de VS en SA staat vast. De argumentatie van Schaüble dat immigratiehelpt tegen Europese inteelt is toch werkelijk een lachertje te noemen. Die musselman-immigranten willen zich helemaal niet vermengen met inferieur Europees blank bloed met ook nog een andere godsdienst.

1
89 Argus

* Verwijderd door de redactie *

90 Pxf7+

Ik weet zeker dat er een agenda achter zit het is om Europa om te vormen naar een grote shit hoop.

1
91 moya155

In Denemarken is gebleken dat 74% van de (ongeveer 600) onderzochte Ama`s volwassenen zijn.

0
92 Laztiwitzs

@91 : Dat is het zeker , ze hebben het zelfs aangekondigd.

1
93 solidsteel

@82
Dat "Jij bent welkom" lied was ook echt in die korte tijd, nadat Merkel het sein ("grenzen open" / "wij kunnen jullie opvangen, komt allen binnen, jullie zijn welkom" / "wir schaffen das") gaf, gemaakt en opgenomen?
Verschillende persberichten en andere media leken al klaar te staan ...

Zij; Merkel, gaf het startschot?

*Disclaimer, dit is geen complottheorie maar een gedachten experiment.
Val niet mij maar jezelf aan als je er "opgewonden" van wordt question

0
94 Schildpad

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
spookrijder
Moslims slaan 71-jarige christen bewusteloos in Den Haag

Tijd dat dit soort mohammedanen eens goed teruggepakt worden....

3 minuten geleden geplaatst door spookrijder

MARCUSAURELIUS
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

Als ze goed zijn opgeleid worden ze wel aangenomen denk ik.Wat is eigenlijk het probleem?...

3 minuten geleden geplaatst door MARCUSAURELIUS

Malinois
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

"De moord op de mannen is een duidelijke schending van dat vonnis."Hoe weet 'The Rights Forum' dat?Of zijn ze met iets anders bezig?...

8 minuten geleden geplaatst door Malinois

Hendrianus
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

@5 En vervolgens hoor je er nooit meer wat van. ...

9 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

Hendrianus
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

@3 Strijders die geen direct gevaar vormen mag je krijgsgevangen maken maar niet zonder enig proces executeren. Overigens, zie jij een wapendepo...

11 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

Bop
GeenStijl: ING Beethovenstraat 020 alweer gerenoveerd

@8 Zo, hij was dus raak. 🤣Maar nooit een antwoord van je natuurlijk. ...

12 minuten geleden geplaatst door Bop

Bop
Nieuwe noodkreet Van der Burg: 10.000 asielplekken tekort

@30 Oh, dus nu is zijn taak stennis maken zodat andere politici de oplossingen moeten aandragen. Hou toch op....

15 minuten geleden geplaatst door Bop

progressiefliberaal
De Jonge onderzoekt buitenlandse en Russische inmenging in Nederlandse publieke debat

De realiteit is dat dit in elk land en grote organisatie gebeurt.De VS die druk zet op ASML. Von der Leyen die zich met de Nederlandse verki...

15 minuten geleden geplaatst door progressiefliberaal

Querido not
Nieuwe noodkreet Van der Burg: 10.000 asielplekken tekort

@30 Toch zijn er wel oplossingen voor deze migratiecrisis. Niet één allesomvattende oplossing - die is niet mogelijk in verband met de huid...

19 minuten geleden geplaatst door Querido not

progressiefliberaal
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

Een paar jaar terug vond ik dit nog een onzindiscussie. Maar hij heeft wel gelijk (net als Marianne Zwagerman bijvoorbeeld, trouwens).Er is ...

20 minuten geleden geplaatst door progressiefliberaal

NK. App
Nadigaigal Blue FilmMassage Sister PornJav.gurjVrais PornosSexual PeggingTamil Aunty Nude PhotosHot Sexy Girl PornExtreme ThroatpieMr Marcus SuperheadPorntube Mature LesbiansLesbian Orgy'sMan Bete Ki BfPowerforceBlue Film Hot SceneTori Spelling Sex TapeFotos Sexo GeyTubegalore EbonyXxx NassageLisa AirresHoneymoon Sex VideoBf Movie ComFollando PerrasXse VideoTelugu Sex TipsPuku SexBouncy Boobs NakedTürk Liseli IfşaListcrawler Tampa FloridaSite Escort GirlMy Free Cams MEmily Ratajkowski NudesEmilia98xxxJaimee Foxworth In PornKittywifeXvideos Teens LesbianAlyssa HartpornFacial Abuse First Timer Bred And Sodomized HardHoneymoon Couple Sex VideoSonagachi Call GirlFriends Wife Porn VideosSexmoviehdStriptease DanceMia Malkova Por NTok.pornKaren FisherElliott FinnReal Boobs PhotoSexy Girl MasturbatingX Vedio2 ComScarlett KnightelyAnal Sex ToyFucking Video DownloadAmber Blank PornTeenage AssholeSessiongirls ComCocodethickGravure ModelDesi Bhabhi Sex PhotoOrgasam Sex VideosMarathi Xxx Hd VideoXy Sex VideoMary Nabocova NudeIndian Sunny Leone SexJada Fire CreampieAriella Ferrera BbcRedhead AnalNude Lexa DoigJav HottieXvideos SpaMalepornXxx7Dese SexeTentacle Anime PornBrazil BigtitsNsfw R日本 Av 女优Vr Feet PornXrated Tik TokLaezel Sex SceneVictoria VixenAnimation 3d Gay PornOlga SybilLesbian Kissinf PornXxx Vedio MovieTelegram Porn GroupsAunty S3xRuvias 19Xxx Hindi Story MovieXxxxxxxxdChut Hindi VideoNude NidhiSex Gay Hot VideoDominant Woman PornM.a.g.i.c Productions LesbianPornoparamulheresPornstars Of The 70'sPayton PreskeeXnx Hd Com3d Sex XxxWww Sixe Video ComPolice Sex MovieAtl List CrawlersVr Chat NudesAlmish PornEnglish Sexy Video English Sex VideoAnime Girl With Big BoobsNude Female CelebritysSupergirl HentiaFapfapElissavictoria NudeOnly Xxx VideoToonily.conديوثTuniesAmouranth SexBarely Legal ValarieBailey Knox NudeKitty Lixo PornGloryhole Swallow AnalAva James Only FansTeddi RaeXnxx PakisanIndian Temple SexWiakqDafts.exAnime NekedGay BlowjobXxcxPorn DakterRussian SexxShilpi Viral VideoOlder Asian PornTushy Sex MoviesIndian Women Having SexXxx Making VideosCumvideoVirgine PorneManga SmutJaelomainMobile Porn HamesSpank NangAlika PenagosMadishEmily Browning NakedEmma Hix Blake BlossomFun With Feet Reviews RedditBrazz Network ComPov PornografiaAnus Alexis TexasPorn Hd Boobs