Dubbele moraal van Nederland’s asielbeleid. (ad.nl)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door Een hardwerkende ZZPer in Politiek  ·  33 Reacties

  • 23
  • 909x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Opnieuw blijkt dat liegen loont. Tja wat wil je ook met een voorbeeld premier als Mark Rutte.

3
1 Een hardwerkende ZZPer

Liegen en hondsbrutaal zijn. Dat is de korte samenvatting van het Handboek van de Asylant. Inmiddels over de hele wereld bekend en geliefd. Gewoon niet weg gaan, is de verkorte instructie.

2
2 schrootflint

Helemaal eens met de schrijver

2
3 sec

@3
Daar heeft men dit artikel niet voor nodig lijkt me..

3
4 Sjaak Trekhaak

Nou dan weet de gemiddelde burger wat ie moet doen..liegen en bedriegen, het werkt!!

2
5 netcat

Ja, geef gewoon geen kans meer om eindeloos te rekken.

1
6 Rapunzel

Met liegen en bedriegen kom je ver in nederland. Jong geleerd is oud gedaan. Zal een verrijking worden als die ouders en kinderen die chantage gebruiken voor een verblijfsvergunning

1
7 Tyler

@6 Daar is iedereen zowel links als rechts het wel mee eens

@5 Nee alleen bij buitenlanders werkt het

3
8 GOTCHA666

@5
poe kan ik je niet aanraden, want de autochtonen mogen niet liegen of de boel naaien, word je keihard op gepakt.

1
9 120db

@9 Als je het slim aanpakt misschien wel..maar ik snap wat je bedoelt..question

1
10 netcat

@5
Als vaste inwoners van Nederland de boel voorliegen en bedriegen krijgen zij echt niet hun zin, zelfs niet als zij dit 10jaar volhouden. Zij zullen hiervoor gestraft worden.
Asielzoekers en illegalen kunnen veel meer recht halen ondanks crimineelgedrag wat zij vertonen.
Zelfs criminele illegalen van We Are Here krijgen een verblijfsvergunning.

1
11 Niet wit niet zwart

Ook het feit dat men continue de boel forceert in dit land. Men overtreedt de wet, maar omdat er een kudde staat te blaten die niet met de wet wil werken moet het spontaan aangepast worden .. Dus ... liegen, en wet overtreden en je mag blijven ... Een compleet fucked up plaatje .. Ook die ander asielzoeker worden op deze manier door een bepaalde club in Nederland blijkbaar bediend. Pak die club ambtenaren aan die dit flikt.

1
12 sparta

voor de wet is een ieder gelijk, o maar de wetten stellen niets voor totale wettenloosheid welkom anarchie.

1
13 Gratiebarmhart

Laten ze eerst al die migranten die geen paspoort hebben maar is goed natrekken. De helft en misschien nog meer kan naar huis. En wij maar betalen of het voor het opscheppen ligt.Echte vluchtelingen zijn welkom maar wie zijn dat? Moeilijk te achterhalen veelal jonge mannen die onze normen en waarde niet accepteren.En dat vraagt om moeilijkheden zie naar de ons omliggende landen.

1
14 mooi weer

Nooit luisteren naar de nl overheid, procederen zoveel je kunt, onderduiken, met zelfmoord dreigen. Blijft zolang mogelijk tegenwerken en je krijgt een verblijfsvergunning met alle aanverwante uitkeringen, toeslagen en geschikte woning extra gratis kado!

1
15 Bamischijf

NL is de corruptste van de klas......Echt een WEIMAR. Al meerdere keren vermeld, doch steeds wordt er niet op gereageert. Zeer gebrekkig en overgekleurd waardeloos geschiedenis onderwijs in dit knollenetersland ! De situatie hier is net zo als gedurende de Weimarrepubliek in Duitsland van 1921-1933. In 1933 werd deze linkse zooi met grote instemming van de bevolking opgeruimd. U snapt hem al ? zeker als u wat kiest uit de lijst. --weimar corrupt - YouTube
https://www.youtube.com/results?search_query=weimar+corrupt

1
16 flessenhals

Een rechte rug is ook wel wat waard in een land, liegen en tegenwerken plus de benen nemen, moet je dat belonen..........

1
17 corretje

Dit systeem is volledig doorgeslagen.

0
18 elpablo

VVD heeft in de opeenvolgende Kabinetten nagelaten om de procedures aan te scherpen.Dus VVD steek hand in eigen boezem het is uw schuld dat kinderen nodeloos verdriet wordt aangedaan.,

0
19 jantje van leiden

** gebruiker verwijderd **

De twee kinderen zijn deels schuldig in deze zaak, maar de moeder, asieladvocaten en actievoerders zijn 100% schuldig.
Ook de Overheid gaat zeker niet vrij uit: zij laten het toe dat procedure na procedure gestart kan worden (jarenlang) , uitzettingen niet (gelijk) worden uitgevoerd zodra de beroepstermijn is verstreken en zich op de knietjes laat dwingen (toegeven) als twee pubers "weglopen" 12 uur voor hun uitzetting.
Nee, wie zich in Nederland aan de regels houdt, verliest of betaald zich het schompes.
Wie de boel bewust voorliegt en belazert, wint en vergaart bezittingen zonder zich er een kromme rug voor te werken.

Het is zoals mijn grootmoeder al zei; "wie niet bedriegt, steelt of erft, blijft arm tot-ie sterft".
(En het mensje is al 30 jaar dood).

20 verwijderd2420

Wat wordt er precies door wie gelogen dan? Het huidige systeem biedt de mogelijkheden tot eindeloos rekken. Je kunt je terecht afvragen of dit wenselijk is, voor alle partijen, maar wie dan nu liegt zie ik ff niet.

6
21 BlackNinja

@21 Lees het hele verhaal van de moeder eens door: de ene leugen wordt op de volgende gestapeld.

0
22 gaulette

* Verwijderd door de redactie *

23 ymvk kabel

* Verwijderd door de redactie *

24 ymvk kabel

Pechtold en Segers hebben op het laatste moment druk uitgeoefend op de staatssecretaris, waarbij de rol van Pechtold een héél dubieuze was.
Die is ineens van een voorstander van uitzetting in een paar uur veranderd in een tegenstander van uitzetting.
Iedereen mag dat vreemd vinden, maar dat is de draaikont Pechtold ten voeten uit. Hij doet niets anders dan draaien, dus in deze kwestie óók.
Waar hij vrijdag nog rondtoeterde (samen met Segers), dat het Regeerakkoord gevolgd moest worden, Twitterde hij zaterdag een compleet andere stelling.
Waarschijnlijk heeft hij gedacht, dat deze ommezwaai zijn privé problemen naar de achtergrond zouden brengen.
Wat een poppenkast allemaal en nu wil hij, dat voor die andere 400 kinderen, óók naar een oplossing wordt gezocht.
Niet te geloven, dat zo'n persoon nog het lef heeft, om anderen de les te lezen.
Geloofwaardig is hij al lang niet meer.

0
25 Strongoli

Opzouten met die asielindustrie; dat leger van advocaten en organisaties zoals COA zijn niks minder dan een grote plaag voor dit land.
Mensen jarenlang laten procederen om na 10-15 jaar, met het eventueel gejank op televisie/internet. Gaan letterlijk over lijken om alles te bereiken.
En mogen ze alsnog niet blijven, dan is die asielindustrie er alsnog weer bij om allerlei dingen te regelen voor die zogenaamde lieve illegalen.
Die zelfde illegalen als we are here; die overal in de randstad, Amsterdam los en vast zit te kraken tegenwoordig.

0
26 Handalf

Uit het artikel: “ Maar zodra de consequentie van die regels een gezicht krijgt, willen we dat er een uitzondering wordt gemaakt.”

In mijn omgeving (hoogopgeleid, redelijk D’66/GroenLinks) zijn opmerkelijk veel mensen kritisch. De kinderen hadden moeten worden teruggestuurd. En bovendien moeten we maar eens kritisch kijken naar de organisaties die de procedures jarenlang oprekken zoals Vluchtelingenwerk.

0
27 Vaartuig

Niemand misgunt Lili en Howick een toekomst in Nederland, maar de afgelopen weken leggen wel op pijnlijk wijze de zwakte van ons asielsysteem bloot, stelt chef parlement Hans van Soest. Wie zich aan de regels houdt, verliest. Wie de boel bewust voorliegt, wint.

Onder ernstige bedreigingen ( Vanuit de extreem linkse volkerds hoek ) is hij blijkbaar overstag gegaan.
Slappe hap.

Armenië is een veilig land.

0
28 Dachtutniet
29 Dachtutniet

@29 Ik vraag me af in hoeverre dit de waarheid is. Is hij echt wel bedreigd? Of roepen ze dit nu gauw om zijn laffe beslissing een reden te geven! Persoonlijk geloof ik namelijk niets van dit bedreigingsverhaal. En als die kinderen grootouders hebben wonen in Nederland (familie) dan hoeft die moeder ook niet terug te komen. Er is namelijk al hereniging met de familie. Die moeder heeft jarenlang alles zitten liegen en werkte nergens aan mee. Dus laat haar maar lekker in het veilige Armenië.

0
30 Een hardwerkende ZZPer

@30 "Die moeder heeft jarenlang alles zitten liegen en werkte nergens aan mee. Dus laat haar maar lekker in het veilige Armenië. "

De kinderen dus ook, en die mogen blijven... question

0
31 Bluth

@30 "Ik vraag me af in hoeverre dit de waarheid is. Is hij echt wel bedreigd? Of roepen ze dit nu gauw om zijn laffe beslissing een reden te geven! "

Daarom moet dit tot op de bodem uitgezocht worden.
Het zijn ernstige uitlatingen die direct invloed hebben op het totale beleid.
En niet alleen op dit punt.

Als de regering zich laten leiden door angst voor de extreme linkse bedreigingen, betekend dat een nationaal gevaar.

Wie regeert er dan nog.
We hebben al een VNO/NCW
Blijkbaar ook extreem Links en de moslinks.

0
32 Dachtutniet

Het Nederlandse vreemdelingenrecht is een dode letter.
Het asielrecht wordt voor meer dan 95% misbruikt door politieke partijen, belangenorganisaties (NGO's, asieladvocatuur) en de mensensmokkelmaffia . De verdiensten die opgestreken worden met het ontduiken van de Wet en de Rechtspraak , zijn enorm. De schade van de asielfraude loopt in de miljarden op jaarbasis.

We stellen vast dat wie NGO's de mogelijkheid geeft onder de aandacht te komen en te lobbyen, wie politici een podium biedt om te schitteren en de media in gelegenheid stelt smartlap-verhalenlijnen te spinnen, zich niet aan de Wet hoeft te houden en gerechtelijke vonnissen zo door de versnipperaar kan halen.
Terwijl andere burgers die een klein regeltje overtreden, of de schuld krijgen van fouten die overheidsinstellingen maken, torenhoge boetes, tot duizenden euro's, krijgen opgelegd.
Aan deze grote misstanden moeten een einde worden gemaakt.
Of we moeten de belastingwetgeving net zo organiseren als het asielrecht: belastingplichtigen mogen eindeloos opnieuw, kosteloos procederen .
Zou politiek Den Haag voor die gelijkberechtiging tussen asielzoekers en burgers/ingezetenen zijn? Nee, dat zouden de luxepaardjes verontwaardigd van de hand wijzen.


Nogmaals: het vreemdelingenrecht en asielrecht zijn volledig disfunctioneel en een dode letter.

Probeer naar Nederland te emigreren en je moet aantonen dat je jezelf financieel kunt bedruipen. Betaal de georganiseerde misdaad duizenden euro's voor je reis , doe je voor als asielzoeker en, zelfs al ben je een crimineel, je krijgt woonruimte , uitkeringen, gratis woonruimte en - gezondheidszorg en andere verstrekkingen. Maar bovenal: je hoeft voor je migratie aan geen enkele verplichting te voldoen. En mag, hoewel je overduidelijk liegt, bedriegt, obstructie pleegt aan de waarheidsvinding, eindeloos procederen.
Kunnen de politici in Den Haag een open einderegeling ontwerpen die fraudegevoeliger dan deze? En die door de fraudeurs zelf en de belanghebbenden massaler wordt misbruikt?
Inclusief de proceskosten vernietigt het jaarlijks miljarden aan gemeenschapsgelden en welvaart.
En ondermijnt democratie en rechtsstaat om het hardst.

De fraudeurs, hun voorthelpers en het criminele gewin worden voortdurend witgewassen.


Het enige dat hier nog helpt is opschorting van het vreemdelingenrecht in afwachting van een totale hervorming van het asielrecht. Met als uitkomst dat asiel voortaan alleen nog verleend wordt op uitnodiging. En dat eventuele procedures gemaximeerd worden tot 2 keer hoger beroep en finale uitspraak door de Raad van State. Wie gelogen heeft, of anderszins obstructie gepleegd aan de waarheidsvinding wordt dat zwaar aangerekend.
De lobby-activiteiten van NGO's in Den Haag worden aan stricte regels gebonden: van iedere ontmoeting moeten uitgebreide woordelijke verslagen worden gemaakt. Informele beinvloeding wordt verboden, of straffe van hoge boetes en uitsluiting van de organisatie.
Het kan niet langer zo zijn dat Non Gouvernementele Organisaties regeren. Bij een nieuw asielbeled kunnen ook subsidies worden herijkt.

0
33 duurendaal

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Benzardi
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

@12Israël had allang meer kunnen doen om dit conflict te beëindigen.Dit geldt ook voor Hamas, de gijzelaars vrijlaten en de angel is er ...

13 minuten geleden geplaatst door Benzardi

Malinois
Moslims slaan 71-jarige christen bewusteloos in Den Haag

En iedereen zich maar afvragen waar die moslimhaat vandaan komt........

16 minuten geleden geplaatst door Malinois

Hendrianus
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

@10 Heeft Israël gedegen onderzoek gedaan naar deze mannen? Hen berecht, oorlogsrecht, en toen besloten wat hun straf is? In ieder geval zijn z...

17 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

Benzardi
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

@7In Nederland (de bekende kanalen) zeker niet, al zou Geen Stijl er wel over berichten....

18 minuten geleden geplaatst door Benzardi

Malinois
Moslims slaan 71-jarige christen bewusteloos in Den Haag

@6??...

20 minuten geleden geplaatst door Malinois

Bop
Voetbalteam met vijf transgenders wint alles

@TS Ga je nou werkelijk zelf de term "omgebouwde kerels" toevoegen om te laten zien dat je transgenders een beetje spannend vindt?...

21 minuten geleden geplaatst door Bop

Hendrianus
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

@11 Israël had allang meer kunnen doen om dit conflict te beëindigen. Half Gaza uitmoorden is geen oplossing. Sterker, de haat zal alleen maar...

22 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

MARCUSAURELIUS
Voetbalteam met vijf transgenders wint alles

Als ik meisje was zou ik niet tegen zo'n team willen spelen.Zou zeggen: ''Jullie hebben gewonnen zonder te spelen.''...

39 minuten geleden geplaatst door MARCUSAURELIUS

Hendrianus
Nieuwe noodkreet Van der Burg: 10.000 asielplekken tekort

Het duurt nog even voor de spreidingswet actief is, 'De provincies hebben tot 1 november de tijd om afspraken te maken met gemeenten. Op die dat...

42 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

NK. App
Kari Wuhrer NudeMilfbjMouni Roy XxxRenee Rose Family TherapyCheatingwifepornDesi Bhabhi Anal SexBiggest BootyAmilia Onyx ShoplyfterCarolg NudeLatinas EscortHoney FoxxPorn MociHilary Duff HotVideos Gay XxXxx Marwadi SexLeah Gotti Porn StarNaughty Amrika ComBeast In The Sun Hentai GamePokemon Lopunny PornNbw AnalBig Hispanic TittiesNew HenraiChaterbuateFriends In PornPenes De Hombresسکس بلوچیTits On TmblrSex Hd MilfKiss With SexyLatest Hd Porn VideosDani Daniels DownloadPornos DaCojiendome Ami MamaNeversatisfiedxoMom Son Porn FreeLatina Porn WebsitesFree Porntube GaloreElizabeth Berkley NudaPorn Hot MexicanDigital Playground Xxx VideoIndian Bhabhi Xxx PornMyfreewebcamsDark Granny PornBiggest Tits BjMangas EroticosMusas ClassFuta CommicsGay Russian PornIvanka Trump XxxZoya Rathore Sex VideoAnime HentalTamanna ThighsXxx TeensHannah Hays BbcFemale Black NudesHubiteNude VouyerSonagachi XxFree Hd Porn MovesBookakeLetsdoeit PornSexvidoosIndian Bhabhi Xxx Video DownloadAnimated Videos PornCam SecPoonam Pandey PornXnxx PakistanChelsea Handler SextapeDesipornoXxx PanSunny Leone Sex Full VideoSex With Hot BhabiMilf60Lovers LabHentaigifsBarbara Alyn WoodsShofia DeeLesbian RealitykingsStephanie FerrarioHot Adrianne PalickiLas Mejores PornKatie Sakoff NudeEmiru Nsfw38 DdReshma Sexy MovieGujrati Xnx36cboobsStephanie Corneliussen NudePornhub Vedio DownloaderFap.vidCelebrity Sextapes LeakHindi Porn Sex VidioReal Sister Porn VideosEacort WebsitesKawaii Girl PornNaked Strippers WomenNaked SaluraWorld Top 10 PornstarKerala College Student SexHeroines Without ClothesPorn Tube DesiViolet Myers StraponAdriana CheckicXo_rybaby NudeMhahentaiXxx Mom Teach SexVideos Pornos Caseros En EspañolAyisha Diaz PornTeem Nude PicsPorn Photo IndianSkylar Mae Xo OnlyfansChase ArcangelHot Korean Sex SceneTarzan X Movie HindiBig Cock GangbangCota De Pablo NudeFree Hindi Sex ChatNevarkuMylie Moore PornPornocreampieNaked Women TwerkingHarija SexJackandjill SwapHot TiktoksAunty LickingVideosporno GratuitosMarure TubeMadisonivy AnalRin Tohsaka HentaiIndian Suhagrat Sex ComDiane Lane HotIndianfucking VideosAtk GirfriendsFree Download Vidio PornVídeo De Pornô AmadorBluecromwyll NudeSexy Hindi XnxxHuge Tit In PublicAkidearest LeaksBlowjob On PlaneDaftsex.comNhenta NetMilf Ass PicsAbella Danger GifsPhim Sẽx JavNative Americn PornExtreme DeeptheoatNifti GayStepmom Sex VidAnna Katz Porn