Oproep tot boycot Eurovisiesongfestival Israël (ad.nl)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door Havermout in Showbizz  ·  48 Reacties

  • 2
  • 721x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Die knakker van Pink Floyd die andere artiesten flink intimideert voorop zeker? question

10
1 Wild Rover

Ah, daar heb je die zg. weldoeners weer. "Kijk eens hoe goed wij zijn!'
Sodemieter toch op!

13
2 Cody

Goed idee.

24
3 flauwekulallemaal

En terecht.... een land dat minderheden onderdrukt, hun bezittingen ontneemt en met dumdum op ongewapende demonstranten schiet, verdient een boycot!

35
4 TedjeR

* Verwijderd door de redactie *

5 Spraypaint

@4
Weer langs de mallen molen gelopen?

Amusement/sport gescheiden houden van politiek.
O nee, door die zemels zoals jij lukt dat niet meer..

9
6 Sjaak Trekhaak

Laat deze achterlijke artiesen dan lekker bij Hamas voor de deur optreden.

11
7 DONKEY R

Mooi wie niet mee wil doen staat dat ook vrij ,het zou dan ook juist in Jeruzalem moeten plaats vinden ! en laten wij dan ook hopen dat dit gelijk het laatste songfestival is ,wat mij betreft had dit peper dure feestje allang van de buis gemogen

6
8 Moskowfiets

@6 Ach dat soort is na 45 behoorlijk aangepekt !! Gepekt moest natuurlijk gepakt zijn !

6
9 Moskowfiets

Kap dan maar helemaal met dat Eurovisie-songfestival.... in elk land is het op een of andere wijze wel een hypocriete boel....

4
10 LoydMorris

Hulde aan deze Europese artiesten.
Het is een geweldloos en vreedzaam signaal tegen de bezettingsmacht Israël.
Zoals ook #BDS .

33
11 Barbapapa-7,5

@8 Nee Jeruzalem is totaal ongeschikt. Het schendt de religieuze identiteit van die stad, is zonde en onnodig. Tel Aviv of Haifa zijn veel betere opties.

Maar goed. Een half miljard Europeanen en een handjevol dat loopt te zeuren. Hoe kan het ook anders als het om Israël gaat. Racistische gekkies.

14
12 Yisrael

Nogmaals, Israël is niemand zijn toy, speelgoed. De boodschap is duidelijk.

9
13 Chaimileh

* Verwijderd door de redactie *

14 ymvk kabel

@1 PF is na 1980 weggezonken in commerciele shit. die doen er dus niet meer toe.

2
15 Tsaar

Hamassholes

5
16 chouffleur

Hamas shithole.

5
17 Tsaar

En als we zo principieel zijn waarom zijn de gesprekken over toetreding van de EU met de Turken dan nog niet beëindigd! Of meten wij nu met twee maten lekker hypocriet!
Domme vraag hoeveel aanslagen hebben de Palestijnen op hun geweten (genoeg) en hoeveel Israël?
Ben bij dat trump dit in ziet en de geldkraan naar Palestina in zijn geheel dicht gedraaid heeft

5
18 psje

Vreemd het zijn allemaal linkse artiesten die aan antisimatisme doen met deze oproep. Maar vervolgens is alles wat tegen hun is extreem rechts en zo. Raar

3
19 Tyler

Israël zou moeten meedoen met het Middenoostenfestival.

9
20 Hein2

En hier ook. De mensen die andere voor extreemrechts uitmaken, racist, facist sexsist en weet ik waar gaan helemaal los op draadjes als dit.

Je ziet dat ze zich moeten inhouden. Al die haat naar de joden toen. Het bevestigd maar weer de linkse schijnheiligheid en hun ware aard. Het zijn zelf de nazi en facisten de linkse rakkers

4
21 Tyler

@12 Hmm veel dislikes. Ik zal het wat verduidelijken.

Jeruzalem is een zwaar religieuze stad. Op sjabbat gaat de stad op slot. Geen OV, nauwelijks winkels, restaurants etc die open zijn. Flats waarvan de liften worden aangepast (lastig om beknopt uit te leggen wat en hoe) etcetera.
Komt bij dat het songfestival onlosmakelijk verbonden is met LGBT en dat is nou niet de sterkste kant van Jeruzalem.
Kortom, het past niet bij de stad.
Tel Aviv, of Haifa, of Eilat, of Rishon LeZion etc zijn een stuk progressiever en minder gevoelig voor religieuze gebruiken. Daarbij is vooral Tel Aviv een LGBT bolwerk - veel progressiever. Een betere keus dus voor zo'n evenement.

5
22 Yisrael

Laat Israël een voorbeeld voor Europa zijn. Wij laten ons langzaam terroriseren en domineren door de aanhangers van struikrover en zedendelinquent Mo. Israël bestaat nog omdat het zich in het wespennest daar staande heeft kunnen houden door niks te pikken. Die weten wel raad met geweld en intimidatie door gewelddadige culturen in hun regio. Kun je van Europa niet zeggen. Hier heten we de nieuwe nazi’s hartelijk welkom en leggen ze in de watten met uitkeringen.

2
23 Akiron

Europese artiesten die zich hier tegen verzetten, laten vervangen door artiesten die hun muziek wel willen laten horen en niet hun politieke stem.

2
24 Niet wit niet zwart

@23 Daar komt Europa nog wel achter. Hoe meer Europa de derde wereld importeert, hoe meer haar beleid op dat van Israël zal lijken.

4
25 Yisrael

@25 Zeker.
Alles buigt tot het barst.

3
26 Wild Rover

@26 Het stomme is dat Europa het zichzelf nog aan doet ook.

4
27 Yisrael

@27 Alles in het kader van mensenrechten, dan slaat het gezonde verstand door.

2
28 Wild Rover

* Verwijderd door de redactie *

29 Wylde Gjert

* Verwijderd door de redactie *

30 ymvk kabel

Ook uit Israël zelf doen er inmiddels al zes artiesten mee aan dit geweldloze en vreedzame signaal tegen de bezettingsmacht Israël.

#BDS

Overigens doet de oproep me denken aan midden jaren '80, met de succesvolle festivals tot bevrijding van Nelson Mandela en ter nagedachtenis aan Steven Biko. O.a. met Peter Gabriël, U2, Simple Minds en https://en.wikipedia.org/wiki/Artists_United_Against_Apartheid

22
31 Barbapapa-7,5

Die boycot heeft niets met een "bezetting" of zoiets te maken, maar alles met Israël-en/of jodenhaat. Want kijk eens naar de geschiedenis van dat songfestival. Kijk eens naar de landen waar het tot nu toe gehouden werd. Allemaal prachtige, keurig correcte democratieën? Welnee; rusland alleen al: gewoon een gore poetin-dictatuur met geen plaats voor andere politieke meningen, geen vrijheid, niets!
Hoorden we deze groep "artiesten" daar toen over klagen, of oproepen tot een boycot? NEE dus. Kortom: er wordt met twee maten gemeten (Israëlisch -of niet) en dat laat gewoon zien dat die oproep, plus dat oerdomme BDS-gedoe, gewoon Israëlhaat is, in een keurig policor jasje. En natuurlijk doet dat gajes het voor de aandacht in de hoop wat extra geld te verdienen.

Jodenhaat, Israëlhaat, en het heeft niets met de politiek te maken, dat is er met de haren bijgesleept. Wie Israël wil haten, zal altijd wel wat vinden.

3
32 weerman

@32 Welke van de andere deelnemers bezet, koloniseert hun gastland/buurland al meer dan 50 jaren en pikt het stukje bij beetje in, samen gegaan met een omvolking/etnische zuivering/verdrijving van het grondgebied waarin de autochtone Palestijnse bevolking wordt "vervangen" door ingevlogen nieuwkomers???

Welke en hoeveel van de andere deelnemers kan weerman ons noemen???

26
33 Barbapapa-7,5

@33

Zou u mij NIET meer persoonlijk willen aanspreken? Ik ben die agressieve benaderingstactiek namelijk he-le-maal spuugzat. Ik ga er dan ook niet op reageren. U kletst maar een eind weg met uw verdediging van uw geliefde "palestijnen". Maar lok mij niet meer in uw antisemitische spelletjes.

3
34 weerman

@33 toch mooi kunnen die palestijnen massaal verhuizen naar Libanon of Jemen waar ze thuis horen

4
35 rawplayer

@33 who cares?
Dit is een feestje.
Eerlijk gewonnen.

3
36 chouffleur

Boycot hoeft niet.

Ik vraag me wel af waarom Israël meedoet aan het EUROvisie songfestival.

Valt niet onder Europa.
Maar goed, van mij mogen ze.
De laatste keer dat ik het heb gekeken won Sandra Kim met J’aime J’aime la vie.

4
37 Dunkelheit

@34 Tsja, als je reactie @32 niet had geplaatst had je er geen wederreactie op gehad. Op een discussieforum loop je nu eenmaal het risico dat er tussen de deelnemers een verschil van inzicht bestaat en er op jouw "inzicht" wordt gereageerd. Sommigen die zich slechts meepraters om zich heen dulden kiezen een ander forum. Die vrijheid bestaat ook voor u.

21
38 Barbapapa-7,5

@38
De bedoeling is NIET om voortdurend mede-reaguurders persoonlijk aan te pakken of fel van weerwoord te voorzien. U doet niet anders, soms wel zes berichten onder elkaar, allemaal persoonlijke reacties. Dat is gewoon niet de bedoeling hier, maar het is de tactiek van bepaalde lieden -zoals u. Dat is uw tactiek, en ik vind het een smerige tactiek. En ik ben daar klaar mee, net als de beledigingen, sneren, de smaad, het hautaine gedrag en de andere vuiligheid die ik u veel te vaak zie uiten. De on zin van @38 is er één van; nu doen alsof ik uw onzin uitlok. NEE, ik gaf een algemene reactie in @32 en u koos -zoals bijna altijd- voor de persoonlijke aanval in #33. Dat moet u eens laten, want het is onbeschoft, fout en laat zien dat u niet helemaal wies bent, met die manier van anderen benaderen.

2
39 weerman

* Verwijderd door de redactie *

40 Pxf7+

@38
Tja, het zelfde liedje zoals op de meeste draadjes.
Jammer dat het nog niet doorgedrongen is dat met uw IQ het schijnbaar nogal lastig is om inhoudelijk te reageren in plaats van onzin te roeptoeteren.
Advies, ga fijn uw ding doen op Nujij.nl wat op uw niveau goed is te volgen.

1
41 Hatschikidee

* Verwijderd door de redactie *

42 ymvk kabel

Ik vind dat Israël niet mee moet doen omdat het geen Europees land is net als Turkije en Australië.

4
43 21st Century Guy

Raar dat artiesten terroristen van Hamas ondersteunen, dat komt zeker doordat beide groepen alleen maar belangstelling voor hun eigen ego's hebben!

1
44 Zie Hier

@44 het zijn uitgerangeerde artiesten met meer tijd voor zogenaamde do good acties

1
45 chouffleur

Gewoon meedoen op het songfestival en pro-Palestina liedjes zingen. Vooral het Israëlische publiek zal dan staande ???? ???? ???? ovaties brengen.

5
46 Bart Boudewijn

* Verwijderd door de redactie *

47 Pxf7+

* Verwijderd door de redactie *

48 Pxf7+

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
VBOH
Eritrese kinderverkrachter niet uitgezet wegens mentale zorgen - NieuwRechts.nl

Het is weer fraai. Dader in de watten leggen, want zielige asielzoeker, slachtoffer de rest van haar leven beschadigd. ...

1 minuut geleden geplaatst door VBOH

VBOH
Iraanse rapper Toomaj Salehi krijgt doodstraf vanwege steun aan protesten

Eng land. Dat je nog niet eens je eigen protestmuziek mag maken. Of dat je niet meer mag bepalen hoe je er uit wil zien. Of dat je niet mag zegg...

10 minuten geleden geplaatst door VBOH

Strongoli
Eritrese kinderverkrachter niet uitgezet wegens mentale zorgen - NieuwRechts.nl

Deze primitieve en wrede culturen, voegen niets toe aan de westerse maatschappij.Daarom uitzetten en retour afzender....

11 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Hendrianus
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

Ik zie nu al die pedante grijns op het gezicht van Omtzigt terwijl hij denkt, prima dan toch geen kabinet. Ik kan mij niet aan de indruk onttrek...

13 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

Strongoli
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

Deze asielcrisis bestaat al sinds Merkel de legendarische woorden uitsprak "wir schaffen dass". Toen is het pas ècht los gegaan, vooral met de ...

17 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Biscanna
Iraanse rapper Toomaj Salehi krijgt doodstraf vanwege steun aan protesten

Wat een achterlijk land is het toch ook, Rusland is er niks bij....

18 minuten geleden geplaatst door Biscanna

Malinois
Iraanse rapper Toomaj Salehi krijgt doodstraf vanwege steun aan protesten

Ik zie in de toekomst daar nog wel een keer een revolutie uitbreken.Wij krijgen hier niet alles mee maar er zijn elke dag wel protesten.Het ...

19 minuten geleden geplaatst door Malinois

Hendrianus
Marcouch steunt Al Qaida-terrorist als 'inspirerende spreker' voor 5 mei - NieuwRechts.nl

Nadat een organisatie in Nederland onze koning confronteerde met de president van Israël nu weer een controversieel figuur bij de viering van d...

20 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

VBOH
Marcouch steunt Al Qaida-terrorist als 'inspirerende spreker' voor 5 mei - NieuwRechts.nl

Nou ja, ze spreken dezelfde taal.De burgemeester en de 'inspirerende spreker'.Het is maar de vraag of Nederlanders in Arnhem tijdens de bevr...

24 minuten geleden geplaatst door VBOH

Wedergeboren
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

@17 Mijn 'fans' hebben het maar druk met geven van inhoudelijk weerwoord ... ...

28 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

NK. App
Desi EexGalgadotnakedLong Tounge BjTwilek PornTiny FuckBonnierabbit And SugardaddyGooo PornMwlayu PornRaping StepmomChristiana Loken18 Adult GamesJax Slayher TvSpankabmgXxx Videos SanilionTelugu Talk PornTop Onlyfan ModelsArabelle RaphellPornor OralRuby LynneWww Xxx Com ViSchooll XxxGum 4k ComMilf Blow GifZootopia PornPlayboy Swing Full EpisodesMc NudesHexanne Lofi GirlAudrey BitooniNikusa PornBeautie BondageYoung Huge TitsJenn Muriel Only FansDangerouspornBaddieguX站Sumathi Sex VideoGuest XxxOriya Sex MovieTik Tok Porn AccKordonivkakoSiridahlMidsommar Sex ScenePriyamani Sex PhotosGiselle LeonHypnotized Comic PornIndian Sex Photo HdFacesitting MomsLaezel R34Aishwarya Rai Ka SexyFamıly Therapy PornAnime X XxTukifTik Tok Huge AssHot XncVelhos TaradosXxxxxxnxxElizabeth Olsen Oldboy NakedNew Hindi Xxx ComSex With Wife SisterDesi Bhabhi PussyOhmibod VideosThai HookerPlumber Hd PornBrazilian Wax PornMuslim Bhabhi NudeAtk HairypussySticksm PornLong Tongue DeepthroatSex PicturesLive Sex Chat AppAuntypussyHot Indian Boobs SuckedSex In HallBig TutsHot Bhabhi NakedXxx Video Hd DoctorNatasha XxxxSanilyonBeautiful Couple Porn VideosAfrica Porn VideosHardcoregangMom Ad Son PornGrooping In Public色情 視頻Fetish SiteFree Hardcore PronMiseksy LeakedDisneycartoonpornFsdss-662Muslim Women PornBlack Vids XxxPornoamigosXxxchinaKayyybear NudesNaked Keeley HazellPornostar TiktokSocialmediagirls.forumsPornno GratuiDevin HoltWhat Is BnwoTheprivateavocado OnlyfansAunty Full Sex VideoNude Car Wash12 InchcockChoke On BbcOnly Fan LeakHotcopeJackhammer SexJennifer Lawerence NakedPhub EbonySislovesme Full VideosMalayalam Sax VedioVideos Latinos PornosRose Monroe DoggystyleY O U P O R NForceporn VideoIndian Suhagrat PornBig Oily TitsMothers NakedWestern PornPornpn.comдомашнее порноSissyanalPorn SmollAgatha Vega NudeChloenoaAmateurporn.picturesPoopinggirls.comAsian PronhubWww Sex Com DownloadPenis MasterbationPuku In TeluguBisex Group PornLucy Hale NudeCaliforniababe TorrentPornhuberGames Porn AnimeSanjana HotTamil Teacher Xxx VideoLesbian Mom SeducingAdult Live Video ChatPor N ComJerking Off GifBig Nipples TeenPorn VoyearMoviesjoy.2Anal BlkXxx English Sexy VideoNewbrazz ComMexican Women Porn