‘Corbyn is antisemiet en racist’ (joods.nl)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door Febee in Buitenland  ·  35 Reacties

  • 3
  • 636x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

oh, dan zal hij wel tegen die illegalen criminelen uit Afrika zijn

2
1 Roomboterbabbelaar

@1 Hij is geen islamofoob of Afrikanofoob.
Alleen een Jodenhater.

4
2 Wild Rover

** gebruiker verwijderd **

Ah, weer een hoofd dat het woord racist gebruikt waar het niet zo bedoeld wordt.

3 verwijderd9139144

@2 Maar heeft ie iets tegen Joden of met name tegen deze zeloten? https://en.wikipedia.org/wiki/Neo-Zionism

8
4 Harry Kroepoek

@4 Tegen Joden.

6
5 Yisrael

Tja als linkse moslimknuffelaar moet hij wel tegen joden zijn natuurlijk.

3
6 Reagurius

Deze Trevor Phillips is zelf een omstreden persoon > https://en.wikipedia.org/wiki/Trevor_Phillips

Corbyn heeft nu vaak genoeg verklaard tegen discriminatie en antisemitisme te zijn en dat kritiek op de Israelische staat gewoon mogelijk is, maar de extreemrechtse zionisten hebben daar geen oren naar.

1
7 Keerzijde

Corbyn houdt er een macabere, antisemitische agenda op na. als je als hooggeplaatst politicus je inlaat met Hamas-vertegenwoordigers, oud-terroristen en lieden wiens anti-joodse mening al tijden bekend is, dan ben je erg fout bezig. Corbyn is gewoon de zoveelste antisemiet, waar Engeland er vol van zit. Vergeet niet hoe Engeland, toen het het Brits Protectoraat nog in handen had, zich iedere keer tegen joden afzette en het hen erg moeilijk maakte. Ook in de 23 Wereldoorlog had het bombarderen van de vernietigingskampen geen prioriteit bij de Engelsen, hoewel ze best op de hoogte waren van wat daar gebeurde.
Kortom: het anti-joodse geluid van Corbyn is onderdeel van een anti-joods gedachtegoed bij bepaalde Engelsen.

En dat is erg fout, die houding. Corbyn is nu door de mand gevallen en is 'besmet' verklaard. De man valt bijna dagelijks negatief op als er weer een nieuw schandaal bekend wordt, rondom hem.

4
8 weerman

@6 Mwoa.. De PvdA hier is vergelijkbaar met Labour maar heeft toch wel een aardig Joodse bezetting. Asscher en Cohen bijv.

1
9 Wild Rover

@8 "als je als hooggeplaatst politicus je inlaat met Hamas-vertegenwoordigers,"

Is overleg met Hamas alleen toegelaten voor de Israelische staat, die direct aan de oprichting van Hamas hebben bijgedragen door Yassin te steunen en ook met de huidige bestuuders van Hamas zowel direct als indirect overleg voeren?

1
10 Keerzijde

Die man is niet antisemitisch. Hij is wel tegen de smerige zionistische misdaden die door Israel dagelijks worden uitgevoerd. Daar zit ik wel op één lijn met hem. Of zijn alle joden het met het gedrag van Israel soms eens.

5
11 niet-alles-geloven

Corbyn legt een krans bij een monument ter nagedachtenis aan de moordenaars van de Israëlische deelnemers aan de Olympische Spelen.
Hoe hamasshole wil je het hebben?

3
12 chouffleur

@11 Ook zonder de Jodenhaat was 'ie al een smeerdonder. Waarom zou je je anders druk maken om discriminatie van Paki's wanneer net uitgekomen is dat ze massaal jonge meisjes uitpooieren?
Dan zijn er wel andere prioriteiten.

1
13 Wild Rover

Over welk ras hebben we het nu? Joden zijn geen ras, of hebben ze dat nu ook al geclaimd

2
14 niet-alles-geloven

@10
Corbyn was aanwezig bij een kranslegging bij het graf van een stel omgekomen terroristen, weet je nog? Dat is wat anders dan een babbeltje over 'vrede'..!



https://www.elsevierweekblad.nl/buitenland/achtergrond/2018/08/corbyn-onder-vuur-kranslegging-terroristen-637657/

Waarom verdedig je een openlijk antisemiet met een hoge politieke functie??? Je opmerking dat terreurgroep mede opgericht werd door Israël is natuurlijk onzin. Gewoon arabische propaganda en zwartmakerij.

4
15 weerman

@5 Nah volgens mij valt dat wel mee.

2
16 Harry Kroepoek

@15 Washington Post, Wall Street Journal, Intercept 'arabische propaganda'? De volgende linken heb ik je vaak genoeg aangeleverd, maar je kan natiuurlijk je kop in het zand blijven steken en cherry picken uit het nieuws wat in je straatje past.

How Israel helped create Hamas https://www.washingtonpost.com/news/worldviews/wp/2014/07/30/how-israel-helped-create-hamas/

How Israel Helped to Spawn Hamas https://www.wsj.com/articles/SB123275572295011847

Blowback: How Israel Went From Helping Create Hamas to Bombing It https://theintercept.com/2018/02/19/hamas-israel-palestine-conflict/

Corbyn heeft in de afgelopen 2-3 jaar keer op keer duidelijk afstand genomen van discriminatie en antisemitisme na de redeloze aanvallen van extreemrechtsae zionisten.

2
17 Keerzijde

is gewoon een hetze tegen Corbyn

0
18 Jongens van de Witt

@17

We hebben het hier over antisemiet Corbyn. Over arabische propaganda-complotten open je maar een draadje.

3
19 weerman

@19 Inhoudsloos trappen verder kom je niet. Grappig overigens dat je recent afstand nam van extreemrechts, maar wel hun retoriek vertegenwoordigd.

1
20 Keerzijde

@20

Je kletst onzin en doet nu aan framing. Je Ad Hominems plaats je om de aandacht af te leiden van de vuiligheid van J. Corbyn die bij het Engelse publiek nu echt bekend staat als arabierenvriendje en jodenhater. Dat jij dat niet wilt zien en hier probeert andersdenkenden zwart te maken met onzin en leugens, is tekenend. Ga on-topic of hou gewoon op met je framing.

Voor iedereen die denkt dat pro-Corbynschrijvers hier nog een punt hebben, lees deze links dan even:

https://www.volkskrant.nl/columns-opinie/steeds-weer-belandt-labour-leider-jeremy-corbyn-in-antisemitische-armen~b1006fd9/


http://www.dagelijksestandaard.nl/2018/07/bam-labour-leider-en-hamas-vriendje-jeremy-corbyn-door-eigen-parlementarier-uitgemaakt-voor-fucking-antisemiet/

https://nos.nl/artikel/2225352-labourleider-corbyn-opnieuw-onder-vuur-vanwege-antisemitisme.html

https://www.telegraaf.nl/nieuws/1861647/geldschieter-labour-haakt-af-om-antisemitisme

https://sceptr.net/2018/03/jeremy-corbyn-was-lid-antisemitische-facebookgroep/

Deze vent heeft gewoon erg veel anti-joodse vriendjes. Van hamasleiders tot terroristen, van foute antisemieten tot andere foute lieden.

3
21 weerman

@21 "Deze vent heeft gewoon erg veel anti-joodse vriendjes."

Volgens (extreem)rechtse zionisten en die zijn irrelevant, een minderheid.

En om je standaard gekerm van 'smaad en laster' direct onderuit te schoppen, dit waren je woorden amper een maand terug " Ik zou, als dit mijn zoon was, hem met een keiharde schop uit m'n huis getrapt hebben. GEEN fascisten of neonazi's in mijn huis..!"

Maar dan wel dag in en uit de extreemrechtse retoriek verkondigen door structureel te trappen tegen alles wat arabisch en islamitisch is. Prettig nietwaar zo'n gespleten bewustzijn. Je kan er alle kanten mee uit #jekyllandhyde

1
22 Keerzijde

@22
"Volgens (extreem)rechtse zionisten en die zijn irrelevant, een minderheid."

Nee, je doet wéér aan framing. Dit wordt beweerd door méér mensen dan jij denkt. Maar dat wil je niet weten. Heel Engeland staat op z'n kop van de streken die die vent uithaalt, zoals aanwezig zijn bij een kranslegging voor de aanslagplegers/moordenaars van de Israëlische ploeg in Munchen, destijds. Hoe haalt hij het in z'n hoofd! Maar blijkbaar zit jij daar allemaal niet mee.
En dan wederom iemand met een andere mening beschuldigen? Je bent geen normale discussie gewend, zie ik.

5
23 weerman

@23 En opnieuw redeloos trappen, extreemrechtse zionistische retoriek. Enige nuance is je vreemd.

Jeremy Corbyn admits being present at wreath-laying for Munich terrorists but says 'I don't think I was actually involved in it' https://www.independent.co.uk/news/uk/politics/jeremy-corbyn-munich-attack-wreaths-palestinian-terrorists-antisemitism-a8489731.html

2
24 Keerzijde

Allemaal bewuste tunnelvisie om te stellen dat Corbyn een anti-semiet is.
-dat is de frame, die hard wordt gespeeld door zionisten in NL en UK.
-stel dat Corbyn kritiek heeft op Israel en diplomaat is.
-hoe erg is dan dat Israel regering actief samen werkt met Al quada in Syria?
-dat zou toch nog erger zijn of niet?
-maw, vingertje wijzen is het doel, en het doel is dat Corbyn vertrekt bij Labour, en Labour weer gerund kan worden door Blair achtige figuren die zelfde doen als die andere partij in UK Torries.
**
In NL zijn dus gropen die deze frame bewust ondersteunen, als CIDI en C. Joods overleg en Cidi jongeren etc etc.
Het feit is dus, ze weten allemaal dat Corbyn geen antisemities, is maar de leugen en frame nodige hebben om hem kalt te stellen.
**
Ik denk niet dat we als NL burgers nog enige vorm van overleg aan moeten gaan met liegende instanties als CIDI, CIDI Jugend of Centraal Joods overleg immers de splinter in in ogen is groter dan een balk van hypocrysie.

1
25 Goldrush

Tja, de antisemiet Corbyn harkt naar de Pakistaanse stem.
Daar zoekt Labour voor haar overleving.
Weer een arbeiderspartij afgegleden tot partij voor islamitische allochtonen

3
26 tegenzinnig

@24

"...redeloos trappen, extreemrechtse zionistische retoriek"
Met mensen als jij is nooit normaal te praten; we zijn allemaal al in een hokje geduwd door jou.
Je bent dus gewoon voortdurend aan het framen en mensen wegzetten in hokjes. Kortom: klets lekker door zo, en blijf in je fantasiewereld lev en.

I rest my case; dit is tijdverspilling aan "extreemlinkse antisionistische neonazi's die slechts zwart/wit kunnen denken."

Zo, ik doe maar even mee.

4
27 weerman

@24 . "Jeremy Corbyn admits being present at wreath-laying for Munich terrorists but says 'I don't think I was actually involved in it' "

Zoiets als wel een sticky roken, maar niet inhaleren?

2
28 Vandeprinsgeenkwaad

@28 Reken je ook even af met de Israelische staat die sinds haar oprichting ruim 2000 liquidaties heeft uitgevoerd? > Rise and Kill First: The Secret History of Israel’s Targeted Assassinations – review https://www.theguardian.com/books/2018/jul/22/rise-kill-first-secret-history-israel-targeted-assassinations-ronen-bergman-review-mossad

Corbyn gaat niet mee in dat semizwakzinnig polariserend gedrag van zionistisch extreemrechts, maar zoekt de middenweg op door met beide partijen in overleg te treden.

1
29 Keerzijde

@29

Sinds wanneer zijn neonazi's, antisemieten en jodenhaters lieden "die het midden opzoeken"? Ik denk dat ik wel weet uit welke hoek jij komt, je framing en gescheld zo lezend. Bah.

4
30 weerman

@29 . Waar heb ik het over Israël? Het gaat me erom dat Corbyn poep praat over zijn aanwezigheid daar.

4
31 Vandeprinsgeenkwaad

@31 Inderdaad, vooringenomenheid. Trappen en veroordelen in een richting en de andere kant ongemoeid laten.

Daar heeft Corbyn weinig mee op en treedt in overleg met beide partijen.

1
32 Keerzijde

@32 . Zoek het lekker uit.

2
33 Vandeprinsgeenkwaad

Corbyn is gevaarlijk , moet onschadelijk gemaakt worden, dat is alles.

1
34 morandi

Jodenhater, moslimlover.

3
35 Wylde Gjert

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Feldwebell
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@43 Zit je weer zonder tekst Vage? Draai nog eens die van; 'Het was allemaal niet nodig geweest als...'Past wel...

2 minuten geleden geplaatst door Feldwebell

Schildpad
Jonge man steekt zichzelf in brand bij rechtbank waar Trump-proces wordt gehouden

@4Ik plaatste mijn reactie en dacht daarna meteen ... die maakt natuurlijk gewoon een droog, graaiachtig, grapje XD...

3 minuten geleden geplaatst door Schildpad

Feldwebell
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@42 Ga je zo dadelijk ook de buurvrouw citeren?...

7 minuten geleden geplaatst door Feldwebell

wildersfan
List of retroreflectors on the Moon - Wikipedia

@25 Gewoon echte correspondentie van een ruimte deskundige. Mooi om te zien. 😍 Wel erg dat Fox TV zo de boel loopt te flessen....

7 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Bob Sleebaan
Jonge man steekt zichzelf in brand bij rechtbank waar Trump-proces wordt gehouden

@5 Heeft geen zin om een brandend persoon te helpen denk ik. Die is door brandwonden zo beschadigd dat je beter af bent als je dood bent. ...

8 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Benzardi
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

Tot nu toe heb ik de grootste nonsens over dat verdrag gehoord. Zoals de bewering dat dit verdrag Oekraïne op de drempel van EU-lidmaatschap br...

10 minuten geleden geplaatst door Benzardi

Wedergeboren
COA-baas in Ter Apel stapt op om 'bizarre' situatie in overvolle asielopvang

@46 Enne ... overigens dank je wel natuurlijk. ...

10 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Feldwebell
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@41 Illegaal veroverd terrein kan militair gesproken 'verdedigd' worden. Dat is juist. Je hebt geen punt Vage. ...

11 minuten geleden geplaatst door Feldwebell

Wedergeboren
Jonge man steekt zichzelf in brand bij rechtbank waar Trump-proces wordt gehouden

@7 https://video.twimg.com/ext_tw_video/1781377959363772417/pu/vid/avc1/640x360/qHU5vvMA-hbon00s.mp4?tag=12 ...

14 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Bob Sleebaan
Drie vrouwen gewond, man neergeschoten door politie in Zweedse stad Vasteras, zegt de politie

Zweden heeft een probleem: bendes met geweren en bommen ontketenen terreur op straat. In 2023 werden drieënvijftig mensen doodgeschoten als o...

15 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

NK. App
Kylie Jenner SexBig Boobs Sucking ManVintage Forced Sex VideosAriella Ferrera Xxx VideosStaci Carr PornstarFriendship With Benefits PornJackpotcitycasino ComJenna Starr2018 Xxx VideoSo.cinquenta DfFistedDiamond XxxVintage SexIndian First Time Xxx VideoHotgvibeDiora Baird OnlyfansOnlyfans BlondeCoco Lovelok PornX Video Amador BrasilFandel Tales PornTamil Facebook Sex VideoTalor Swift SextapeNaked Women ShowerBoobs UncensoredNude HorsePhoto AcompanhtesChessie RaeMistress WhippingKira Reed Porn StarJodi TaylorpornCopytoonHomemade Porniسكس روسيLena The Plug RedditX Video Indian MmsHarshita Gaur NudeUnsensored Jav PornNicole Ray PornIndian Actress Blue FilmFirst Time Sex With GfMeguriSexy Video Open SexBig Booty PornnPorn Full Hd SexHot Sexy Nude BhabhiSvscomicaPornktube VideosIndian Xnxx DesiMy Wife Sucks CocksGf Ko PelaHot Sexy Erotic VideosFilipina BbcAdult VidioesPokemon SexxxMarina Gold PornBhad Bhabie Nudes LeakedAlexis Tegzas AnalSex KamerkiWwwxxx CamWwwxxxfNude Latina AmateursXxxpawn ShopQuadrinhos XxxNomes De Filmes PornôsJulia AnnGay Military PornDeepthroat TubeSex VoideHindi Bf Video SexChristy White BlackedrawNude AuntMurga PunishmentSexy Asian XxxXnxx Full Video DownloadMatsumoto MeiOctokuro PornEmpress Of Light PornTeenage BjBrazzers3Xnxx ولدينLucas EnteraimentAurora JoleCummysShakeela Hot VideosPornstar With FanCaughtsexMadrastra FolladaInternet ChcicksXxx Videos XxnxBlaxkmail PornHindi Adult CinemaCelebblowjobsHappy Ending PornPegging MoviesSexy Video NangaAhegao FaceXxx Indian OutdoorSanilewn XxxX Art Videos3movs AnalCourtney Taylor PornHard VorePorn Star EcortsS.x.y.p.r.nTravestiporno.Scuba Stephh NudeLatina Bj PovXnxx Desi AntyXnxx Gay TeenBest Pornstar EverXnxx MoaningSofia Hayat XxxAll Tamil SexSali Ki Jabardasti ChudaiSunny Leone Ki Sexi VideoUhd Porn MoviesLeaks Onlyfans PornBayby Sitter PornPrettytittiespSexynew VideosHayden Winters PornCuckolding JapaneseLesbian Korean PornIwant ClipsBirchplacePor No Za DarmoBigest Boobs PicMirabel Garlick HentaiPeaches LarueShiredan LoveGayboystube ComChickdickTrur AnalBeta PornCocky OysOld Man Porn IndianBanalata BankuraTadap Porn VideosSecratary BjPorn Tube VedeoOldje Pron사까시Free PkrnPorn CurtoJennifer Anniston SexyAubrey AddamsPorn Bathing SuitXxx Videos CarPorn Mom BrazzersAnorexix Porn