More

    RECENTE POSTS

    Oh noes! In Reimerswaal gebruiken ze Arabische cijfers! Marien Weststrate in Paniek!

    Tot blinde woede van Leefbaar Reimerswaal voorzitter Marien Weststrate blijkt dat er in een verordening van de gemeente Reimerswaal gerept wordt over Arabische cijfers. “Dit is gewoon niet passend in Nederland” aldus Weststrate.

    Nadat men in de gemeente Reimerswaal uitgelachen was, hebben ze aldaar Marien Weststrate toch maar even proberen uit te leggen dat wij hier in het westen al eeuwen Arabische cijfers (die nota bene uit India komen) gebruiken. Toch blijft Weststrate erbij dat het niet bij Nederland hoort en een gemeente als Reimerswaal gevrijwaard dient te blijven van dit soort nieuwerwetse importzaken als Arabische cijfers:

    Steeds meer moeten wij, geboren Nederlanders, accepteren dat de multiculti-opmars verder gestalte krijgt. Geen reclamefoto meer te vinden, geen Sterspotje meer te bekijken of er staan figuren bij die geenszins van hier zijn

    … Hij zegt het echt! Een stoplicht springt op rood, een ander weer op groen. In Reimerswaal is altijd wat te doen. Deze #OPHEF over het gebruik van Arabische cijfers in gemeentelijke documenten van Reimerswaal was voor Roel Maalderink van Vox Pop reden om de straat op te gaan en daar aan de gemiddelde Nederlander te vragen wat men denkt van het gebruik van Arabische cijfers. Wij gaan ondertussen even verder met headdesken.

    0 0 stemmen
    REET DEZE POTS!

    6 REACTIES

    Abonneer
    Laat het weten als er
    guest
    6 Reacties
    Oudste
    Nieuwste Meest gestemd
    Inline feedbacks
    Bekijk alle reacties
    Monade
    06/09/2018 - 16:58 16:58

    Geen paniek. “Arabische cijfers” zijn eigenlijk afkomstig uit het altijd diverse en inclusieve India, en deugen dus wel. O, wacht!

    Roel Zwaar
    Lid
    06/09/2018 - 18:27 18:27

    Ik twijfel. Of ik moet headdesken om zoveel domheid of even met gebalde vuisten adem-in adem-uit ga aftellen van 100 naar 0. Oh kut…

    Weirdoinventor
    Antwoord aan  Roel Zwaar
    06/09/2018 - 20:49 20:49

    C, IC, XCVIII…

    Roel Zwaar
    Antwoord aan  Toxteth O'Grady
    06/09/2018 - 21:08 21:08

    Ah, daar zijn all pr0nplaatjes!

    Jokkebrok
    07/09/2018 - 02:04 02:04

    All right, but apart from the numbers, the coffee, (mental) hospitals, optics, cryptology and guitars, what have the Arabs ever done for us?

    Latest Posts

    Account

    U ZEI:

    OOK NIET TE MISSEN