PVV eist onderzoek naar drama Dille (telegraaf.nl)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door van de andere kant bekeken in Politiek  ·  97 Reacties

  • 20
  • 800x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@43 nog altijd beter dan stemmen op d66/groen links of zo'n andere linkse struisvogel partij

11
51 rawplayer

@9 Ze bied in dat filmpje haar excuses aan aan haar familie. En ze zegt dat ze "er mee gaat stoppen", wat niet over het raadswerk ging. Het filmpje was een zelfmoord aankondiging. De vrouw was erg labiel (geworden). Om welke reden dan ook. De kans dat het de reden was die ze zelf noemde lijkt wel heel erg klein.

4
52 PipoDeC

@50
je hebt het over Calimero een fossiel eierdopje uit de jaren '70 gewoon zielig. Je bent zelf ook een fossiel? dat je met dergelijke kinderlijke z.g.n. 'grappige' opmerkingen moet komen. De meeste mensen hebben nog nooit van Calimero gehoord. Verzin eens wat nieuws question

13
53 Bleke Betty

@53
Hahah... Lol....
Calimero is minstens zo bekend als Wilders, roept minder controversie op en is bovendien al nog altijd regelmatig op de buis, sneuneus. question question

7
54 van de andere kant bekeken

@53 "De meeste mensen hebben nog nooit van Calimero gehoord"

Ik denk dat de meeste mensen hem wel degelijk op hun netvlies hebben.

3
55 Criticaster

https://www.knack.be/nieuws/wereld/medewerkers-trump-stelen-papieren-van-zijn-bureau-om-de-wereld-te-redden/article-normal-1193251.html

Dan is het te hopen dat ze die vriendin zoveel mogelijk informatie heeft gegeven waar een onderzoek wat mee kan. Dan nog is het zonder tastbaar bewijsmateriaal, ze is immers geen aangifte gaan doen en niet onderzocht op sperma enzo, erg moeilijk.

Het lijkt mij dus zinloos en ook erg schadelijk voor de reputatie van zowel de PVV als mevrouw Dille. Maar goed, als het haar eigen wens was ....

9
56 Wendel

@56
Ik snap alleen die link van je niet zo goed...

3
57 van de andere kant bekeken

@49 Zo zie je maar weer, Wilders nawijzen dat hij de doden niet respecteert omdat hij doordramt maar zelf in @45 en @48 de fout in gaan. Respectloos en hypocriet. Dit draadje laat ik dan ook voor wat het is.

11
58 lisaaatjuh

@58
Zie je wel dat je weet wie Calimero is;
je doet een nagenoeg perfecte imitatie, ware het niet dat Calimero recht van spreken had, en jij helemaal niet question

4
59 van de andere kant bekeken

@30 'van de andere kant bekeken',

Ik moet zeggen, om je gelijk te halen begin je wel een beetje raar te brallen:
"Calimero gejammer van "omdat ze van de PVV is".

Je bezit blijkbaar een temperament.
En met de wijze waarop je vanuit je temperament reageert vertoon je, naar ik geloof, tevens dat je over een (onprettig) kort lontje beschikt!
Je denkt blijkbaar dat bulldozeren de manier is om mensen tot jouw mening te bewegen?
Beetje dom, hé.

Dus jij acht een onderzoek niet noodzakelijk?
Nou ik wel!
Ik hoop op een onderzoek zonder vrijblijvendheid.
Een strafonderzoek dus.

8
60 tegenzinnig

@55
De ouwe generatie ja, maar van de jongeren niemand, net als Barbapapa. Kinderseries van een halve eeuw geleden.

10
61 Bleke Betty

@60
Ik moet zeggen, dat ik me van het Calimero gejank van Wilders-/PVV adepten weinig tot niets aantrek question

8
62 van de andere kant bekeken

@59 #negeermodus question

7
63 lisaaatjuh

@58
Je dikke bril afzetten en je kop uit (de andere kant halen) het zand halen, want je reageert op de verkeerde. Je kan beter je nick veranderen "Van de verkeerde kant bekeken"

11
64 Bleke Betty

@61
Ooit van studio 100 gehoord? De kinderomroep bij uitstek en tevens onderdeel van de organisatie die de Plopsa parken uitbaat.
Studio 100 de zender van Calimero, Pipi Langkous, Barbapapa, Wicky, Maya en nog veel meer van die tijdloze kinderseries.
Of ben je al zo'n fossiel dat met 1 been al in het graf staat en alleen nog kan jammeren en janken?

10
65 van de andere kant bekeken

* Verwijderd door de redactie *

66 E.Meel

@64
Doe het nu zelf verkeerd, is voor @59 natuurlijk die reageert op @58

8
67 Bleke Betty

* Verwijderd door de redactie *

68 E.Meel

En ik ben het met @58 eens, het niveau is walgelijk en beneden elk peil.

9
69 Bleke Betty

@64
Nee hoor, ik reageer precies op wie ik wil reageren;
iemand (een Wilders adept) die volgens jou @53 ("De meeste mensen hebben nog nooit van Calimero gehoord") Calimero niet zou kennen.

6
70 van de andere kant bekeken

@69 Mee eens. Dit benadert bijna het peil wat Geert normaal gesproken als enige bereikt.

2
71 Criticaster

@69 @71
Iets met eigen deeg....

7
72 van de andere kant bekeken

@14 "Tot nu toe vind ik de hele gang van zaken rondom haar dood hoogst onbevredigend afgehandeld."

Dat onbevredigende zit hem vooral in hoe die dood tot stand is gekomen. Zoals velen hier al zeggen: ze plaatst een filmpje waarin ze beschuldigingen uit, ze heeft geen aangifte willen doen en prompt maakt ze een einde aan haar leven.

@60 De belangrijkste "getuige" in deze heeft zichzelf van kant gemaakt. Een strafrechtelijk onderzoek heeft daardoor geen enkele zin, los van het gegeven of die verkrachting wel of niet heeft plaatsgevonden.

3
73 Steenloper
74 tegenzinnig

@74
Nog meer onzin verhalen dus.

6
75 van de andere kant bekeken

Ja, een PVV mevrouw, hé.
Ik ga toch maar eens de Telegraaf lezen.

7
76 tegenzinnig

@49
Lees je je eigen walgelijke reacties wel eens terug.
Dan ook niet zeuren dat er nu wat over een dode en frauderende/discutabele pvv'er gezegd.

Hypocriet figuur!!

https://www.nieuwskoerier.nl/user/Bleke%20Betty/comments

2
77 La Cabana

Dit moet inderdaad onderzocht worden.
Er gaan nu zoveel verhalen rond, het maakt sommige mensen zelfs boos, we moeten maar een beetje raden wat er nu echt gebeurd is.
Wat meer zekerheid kan weer komen wanneer er een onderzoek naar gedaan word.

2
78 techcenter

@78 Dat is nu juist het probleem.
Als ze het willen onderzoeken, moeten ze wel iets hebben om mee aan de gang te gaan.
Ik heb op een ander draadje al een hint gegeven, om de smartphone van Dille te onderzoeken en te proberen te lokaliseren waar de signalen waren tijdens de ontvoering/verkrachting.
Mogelijk, dat dat licht in het duister brengt.

0
79 sockknitter

@79
Dat is waar, ze moeten dan wel iets hebben.
Blijkbaar is dat er niet maar ondertussen gaan er allemaal verhalen rond.
De smartphone bekijken is ook wel een goede tip inderdaad, maar ja dan zullen we net zien dat die telefoon weg is.
Het is zo´n raar verhaal dat het bijna onmogelijk is dat er niet nog meer vreemde verhalen komen.

1
80 techcenter

Aan het hele verhaal kun je twijfelen. Toch lijkt een eerste (kort) onderzoek om vast te stellen of er inderdaad wel of niet iets is gebeurd op z'n plaats. Voor hetzelfde geld is er wel echt iets gebeurd en dan kan de zaak niet onbestraft blijven. De politie kan gauw genoeg (als dat nog niet is gebeurd) vaststellen of er wel of niet reden is tot verder onderzoek. Al was de dame misschien niet heel stabiel, je kunt een dergelijke beschuldiging toch echt niet volledig naast je neerleggen lijkt me zo.

2
81 Kopkaas

@81 mevrouw wilde zelf totaal geen aangifte doen, haar man wist van niets, niemand heeft zelfs maar iets van een verwonding gezien, en nu zouden er foto's zijn en eist de PVV een onderzoek.
Laat ze dan eerst die foto's maar bij de politie afgeven want waar moeten ze anders mee beginnen?

0
82 streek

@81 [Toch lijkt een eerste (kort) onderzoek om vast te stellen of er inderdaad wel of niet iets is gebeurd op z'n plaats.]
Op grond van welke informatie zou dat onderzoek gehouden moeten worden? Op de geluiden uit de omgeving van Dille? Wat er van in de pers gekomen is, bestaat dat alleen uit veronderstellingen en meningen waarvan de basis niet hard te maken is.

Daarnaast heeft Dille zelf geen aangifte gedaan, dus er ligt feitelijk niets vast dat bruikbaar is. Is haar relaas als "melding" vastgelegd is deze "afgesloten" en kan niet geopend worden ivm een onderzoek door derden geïnitieerd.

Dus wat moet er onderzocht worden als er geen concrete informatie of aanwijzingen zijn? Daar kun je dus niets mee en iedere poging om erop te onderzoeken is tijdverspilling die ten koste gaat van zaken die wel rechercheerbaar zijn.

1
83 TedjeR

@83

Er wordt nu gezegd dat er foto's zijn toch? Ook al is de dame wellicht labiel (ik ken haar niet) en ben ik geen voorstander van de PVV, ben ik toch van mening dat iedereen in ons land recht heeft op rechtsbescherming en een eerlijke procedure. Als er nu dus geluiden zijn dat er mogelijk tastbaar bewijs is, zal dit door politie onderzocht moeten worden. Geen ellenlang onderzoek waar u over praat, maar in 1e instantie een korte inventarisatie. Het lijkt me vrij simpel ... als iemand zegt dat er foto's zijn dan kan de politie daar even langsgaan en die foto's vorderen. Zijn er inderdaad foto's die nadere uitleg behoeven, dan kan een vervolgonderzoek worden ingesteld. Zijn er echter geen foto's ... tja dan houdt het gauw op en is er (mogelijk) geen noodzaak voor een verder onderzoek. Hoe dan ook ... de politie zal dit moeten onderzoeken (voor zover dat niet al lang gebeurd is).

2
84 Kopkaas

@84 nee, er is gezegd dat er foto's zouden zijn.... degene die dat verklaarde heeft die foto's niet zelf gezien en het verhaal is van-horen-zeggen. Ook is bij benadering niet bekend wie die foto's in hun bezit zouden hebben.

Dus wat moet je dan? Van half Den Haag de mobieltjes innemen op zoek naar die foto's? Gaat niet gebeuren.

Daarnaast heeft, voor zover bekend, die verklarende persoon geen concrete informatie/aanknopingspunten gegeven voor een onderzoek. En dat heb je wel nodig.

Kans op een onderzoek lijkt me erg klein en zo het er komt wordt het een pro forma onderzoek waarvan je nu al de conclusie kunt voorspellen.

0
85 TedjeR

@85

Precies wat ik zeg dus ... als er reële geluiden zijn dat er tastbaar bewijs zou zijn, dan moeten die geluiden worden opgevolgd. Zijn het geruchten 'hullie heeft iets van hullie gehoord en hullie hebben het van de buurman van pietje gehoord die het van iemand in een café heeft gehoord die het op Facebook had gelezen', tja ... dan kun je daar uiteraard niks mee.

In mijn geval had ik het dus over concreet te achterhalen bewijs. Wat ik eigenlijk wil zeggen, is dat het feit dat iemand labiel is of dat de PVV erom roept, niet per definitie een reden is om niet een eerste kort onderzoek in te stellen. De overheid heeft in sommige gevallen ook de plicht om grote misstanden op te sporen, zelfs als daar geen aangifte van is gedaan. Als dit echt gebeurd is (en daar kun je uiteraard heel erg aan twijfelen) dan zal dat onderzocht moeten worden.

1
86 Kopkaas

@86 [De overheid heeft in sommige gevallen ook de plicht om grote misstanden op te sporen, zelfs als daar geen aangifte van is gedaan.]
Daar lijkt dit geval totaal niet op, zo'n "grote misstand".

1
87 TedjeR

@16 E.Meel
"Enig respect voor de doden is PVV vreemd."

Gelukkig zijn ze bij de Islam (jouw vrienden) heel respectvol naar overledenen. Vooral naar andersdenkenden en atheisten.

“Voorzeker zullen de bezittingen en kinderen der ongelovigen hun tegen Allah in het geheel niet baten: dezen zullen brandstof voor het Vuur zijn.”
“En wie een andere godsdienst zoekt dan de Islam, het zal van hem niet worden aanvaard en hij zal in het Hiernamaals onder de verliezers zijn.”
“En vreest het Vuur dat voor de ongelovigen is bereid.”
"er zal voor hen een vernederende straf zijn.”
"Wij zullen hen telkens, wanneer hun huiden zijn verbrand, andere huiden er voor in de plaats geven; opdat zij de straf ten volle zullen ondergaan. Waarlijk, Allah is Almachtig"
“Voorzeker, in de ogen van Allah zijn zij, die (de waarheid) verwerpen erger dan beesten want zij willen niet geloven.”
“Voorwaar, Wij hebben voor de ongelovigen ketenen, ijzeren halsbanden en een laaiend Vuur bereid.”
"de ongelovigen onder de mensen van het Boek en de afgodendienaren zullen in het Vuur der hel geworpen worden, daarin zullen zij verblijven. Zij zijn de slechtste der schepselen.”

Heel respectvol allemaal. Wat is het toch een mooie godsdienst.....

5
88 Harry potter maar zonder bril en sportiever

Hoe moet je in hemelsnaam onderzoek doen in een zaak waarin geen aangifte is gedaan en waar geen aanknopingspunten in zijn?

0
89 Violier

@87

Een groepsverkrachting is geen grote misstand?? Daar verschillen we dan van mening over.

3
90 Kopkaas

@82 streek
"mevrouw wilde zelf totaal geen aangifte doen, haar man wist van niets"

Haar man heeft gezegd dat hij niet twijfelde aan haar verhaal. Een politieagent heeft haar afgeraden aangifte te doen. Wat en hoe of of er iets gebeurd is weet ik ook niet.
Maar wat jij schrijft klopt dus gewoon niet.

3
91 Harry potter maar zonder bril en sportiever

@82 streek
Maar ja, volgens jou zijn er natuurlijk ook geen vrouwen in Keulen aangerand toen in die Oudejaarsnacht. "Dat doen die islamitische lieverdjes niet."
Het zijn allemaal stuk voor stuk lieve knaapjes, die nooit wat fout doen.

3
92 Harry potter maar zonder bril en sportiever

@89

Zoals ik al zei hoeft er niet in alle gevallen aangifte gedaan te worden. Bij grote zaken kan het OM ook zelf overgaan tot onderzoek en eventuele vervolging.

De recherche is er om op zoek te gaan naar aanknopingspunten. Als die er niet zijn, dan houdt het onderzoek uiteraard snel op.

0
93 Kopkaas

Een mevrouw die zegt iets gehoord te hebben van een andere mevrouw, die dan weer nadrukkelijk gesteld heeft niemand iets verteld te hebben en die nu dood is.
Haal daar maar eens een aanknopingspunt uit.
Kansloos.

0
94 Hadjememaar

@93 Dat klopt helemaal.

Ik heb het idee dat dit hier ook gebeurd is. Er zijn meerdere gesprekken geweest met haar, op haar eigen verzoek en op initiatief van de politie.

Ga er maar vanuit de data, haar agenda, haar beweringen goed naast elkaar gelegd zijn.

Ik vind dit helemaal geen leuke discussie trouwens.

De afloop is te triest om er een politieke discussie van te maken. Als haar man om een onderzoek zou vragen zou ik misschien anders over denken.

0
95 Violier

@6 u mist wat belangrijks want ze heeft het niet zonder reden publiekelijk gemaakt. Zo vond kennelijk dat dat zin had. Veel mensen hebben het idee dat aangifte doen juist vaak geen zin heeft.

Bron : https://nos.nl/nieuwsuur/artikel/2152838-ik-kreeg-echt-het-idee-aangifte-doen-heeft-geen-zin.html

In 80% van de misdrijven waarin er wel degelijk wat ernstigs gebeurt is wordt dan ook geen aangifte gedaan. Van de 20% misdrijven waar wel aangifte van gedaan wordt schuift de politie 57 procent van de aangiftes terzijde, vooral omdat de politie geen aanknopingspunten heeft.

Bron : https://nos.nl/artikel/2152743-vijf-keer-zoveel-misdrijven-als-uit-officiele-cijfers-blijkt.html

Bron : https://nos.nl/artikel/2230795-een-kleuter-weet-dat-dit-niet-klopt-waarom-wantrouwen-we-misdaadcijfers.html

1
96 Ruud100

@91 ze heeft meerdere gesprekken gehad met oa de burgemeester en de politie die allemaal aanraadden aangifte te doen.
Ze heeft haar man op het moment zelf niets verteld, die hoorde het ook pas na haar dood.
Allemaal rare zaken.

0
97 streek

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
skapoe
D66-Kamerlid waarschuwt voor 'dorre ellende' als rechts wint bij Europese verkiezingen - NieuwRechts.nl

De zoveelste inhoudloze DDR66 muts, nog geen dag in het leven fatsoenlijk werk gedaan, maar een praatjes!...

7 minuten geleden geplaatst door skapoe

skapoe
Nieuw azc leidt tot ernstige bedreigingen politici: ‘Er lag een plastic pistool op mijn motorkap’

Stop met dia asielwaanzin.Nederland is vol en wil geen haatbaard meer bij!!!!!...

8 minuten geleden geplaatst door skapoe

skapoe
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

Ben bang dat timmerschrans I steeds dichterbij komt.De vvd zal zijn ware aard laten zien en zich weer pro immigrant opstellen....

9 minuten geleden geplaatst door skapoe

skapoe
Nederland moet weer asielaanvragen van Palestijnen behandelen

Ha(l)al ze maar binnen, die strijders!!! 🤮...

10 minuten geleden geplaatst door skapoe

Hendrianus
Voor het eerst groot onderzoek naar lawaai in Nederland: ‘Het is een onzichtbaar probleem’

@7 Ik weet eigenlijk niet of dat volgens de voorschriften is toegestaan. De opname wel natuurlijk maar wat je daarmee, in dit kader van 'herrie...

11 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

Hendrianus
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@6 De ME, die er op los ramt, bij een aangemeld stil protest van 8 man? Dat is nog erger dan de Russische praktijken bij demonstraties. ...

23 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

Hendrianus
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

(Het wordt een stil protest, zonder toespraken, maar de demonstranten willen op hun protestplek wel staan met bordjes waarop teksten staan als: ...

28 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

Wedergeboren
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@3 @1     "Dan ben je stil. Dat moeten we die Frank van der Linde nog maar eens uitleggen." Uit het artikel:"Het wordt een ST...

35 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Bob Sleebaan
Voor het eerst groot onderzoek naar lawaai in Nederland: ‘Het is een onzichtbaar probleem’

@3 Hendri jij kan toch ook wel even de herrie vast leggen als je vrijdag naar het gebed gaat? 😉...

3 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

NK. App
Xxx Video Hindi AudioBeautiful Sex MovieHot Desi X VideoFree Sex Video ClipsSex And PronSounding PornNude SupermodelPorn TightpussyMoster Anime Porn:pornhubIncest Hentai ComicsNovimha BucetudaHow To Cum TwiceXxx JapAnimationpornMoti Ka SexChecking Sex VideoLeigh Darby PornOmegle GirlSouth Aunty PornEnglish Hd Sex FilmKarma Rx Creampie成人电影Www Xxxindian VideoAmerican Celebrity SexFree Lesbian PirnX.nxxJenn MurielTamil Nadu Village Sex VideosBhabhi In Saree SexMelody Marks JavLittle MinaDemi Moire NudeNontonbokepTamil Sister Brother SexVergas EnormesPussy VideosIndian Nude Porn VideosSexy Babes XxxIndian Actress Sex TubeLilu S HandjobsBlack Teem PornRin AokiJordan Capri NudeRide NudeHot Wife Bbc PornYuks HonjoTs EscourtThirdcrisisHow We Fucked The Pizza Delivery GirlRiley Reod AnalNude BdsmHorny Lesbian PornHot Sexy Movie DownloadTry On HaulsPaige Wwe NakedVedeo Bokep IndonesiaBj FacialHusband Fist WifeKarolyn Matos XxxChicas PornográficasSukeibeiTeavestichatBbw BondageWifepornLara Croft SexyXnxx Mom BigHot Belly Dance VideoOops No PaintiesAsmr Mommy PornXyapesSpankbang CpmTanya BahtinaFsdss-553Midv-219Kkkayla.jadeeeHot Love XxxNoelle Easton PornSexy Video HqColegiala De VerdadHarry.jowsey PornKim K Full SextapePorn OneXxx MadageBritney Amber PovAsia Doll NudeXxx Vedios MalayalamXxx Sexy Fucking VideoFellatiojapanTube PornografiaYprnKeira Knightley NakedDrake PornLadyboy RubeGonzo XxxCelebrity Sex TapesBengali Open Blue FilmBig PushiLeena CooperBridgette B Tit FuckGames PornstarGreekk PornModelos PeladasManuel FurerraTamanna Bhatia Nude PicsKelsey Kane IafdKoriya Sex PhotoPerfect Breasts NudeAnnablisss PornWifes First 3someXxxx Vidoe HdBdsm DrawnBhabhi Ke DoodhDesi Cum On FaceVictorian Era PornAi-generated Celebrity PornVideo Pornografi JepangAmateur TittyfuckDaniele Fishel NudeDouble Dydoe PiercingsMexicanxvideosWwwxzxx4k NudeOldman Gaysex VideosJanet Jacme PornZoe Saldana NudeWww Xxx Indian Videos ComBangla Sex Image3d Caetoon PornHd Yoga Sex VideoSexy Videos Mom SunHumsterxPanadmoviesFilkfapSex In BikeKashmera Shah NudeBrandi Love NudeRough FistingBeeg SaxXxx Video New BhabhiPunjabi Porn Sexy VideoSexxxxxxyFree Village SexAuditionpornLiz Jordan BbcEmber Snow Pizza DeliveryDark PornographyThe Fappening ForumDikganesNicki Hunter