Politiek

Website BNNVARA (NPO): TPO en Geenstijl ‘inspireren tot wapengeweld’

03-09-2018 11:41

In deze witte onderbroek ging Francisco van Jole (BNNVARA) op een te jong meisje liggen en probeerde hij zijn tong in haar mond te duwen. Ook al zei het meisje duidelijk 'NEE'. Nadat Van Jole deze #metoo-daad bekende reageerde geen van de aan de VARA-verbonden 'intersectionele feministes' hierop en deden ze alsof er niks was gebeurd. De VARA, Patrick Lodiers en Willemijn Veenhoven deden bij Staatsradio 1 alsof er niets was gebeurd. Metoo-pleger Van Jole is nog steeds in dienst bij BNNVARA. Ook Metoo-plegers zijn binnen het graaisocialisme duidelijk niet allemaal even gelijk.

“Het ideologisch fundament van zulke gewelddadige activisten in spe is een veel bredere levensbeschouwing. Het is de leer van Geert Wilders en Thierry Baudet, het zijn de toon en stijl van websites als GeenStijl en de Post Online die inspireren tot wapengeweld.

Toch is het hun leer die de terrorist maakt. Natuurlijk staat er wel eens eentje op om afstand te nemen van wat hij zelf met zijn schrijfsels heeft gekweekt, maar dat moeten wij niet zo serieus nemen. In verband met het grotere doel mag je immers tegen linkschmensen liegen. Dat weet iedereen. En zo dragen de Holmannetjes, de van Amerongetjes, de Pritt Stiftjes en hun epigonen bij aan de ondergang van de westerse beschaving. Samen met de anderhalf miljoen stemmers op Geert en Thierry die veel genoegen scheppen in hun schrijfsels.”

 

Oooooooooh, was dit satire en ironie? Ja, nee, dat konden wij natuurlijk niet weten. We horen vanuit de linkse identitaire BNNVARA-riolen immers niets anders dan dat we ons ‘niet achter ironie mogen verschuilen’ en dat satire ‘eigenlijk ook gewoon een gevaarlijke ideologie is’ en dat Theo van Gogh er ‘ook wel om vroeg met zijn kwetsende woorden die nog erger zijn dan kogels’. We gaan er dus maar vanuit dat ook dit stukje van Haatopa Han gemeend is. Geheel volgens de eigen missie en identiteit: sociaal rechtvaardig, progressief, solidair, duurzaam en gelijkwaardig.

Sowieso, ‘ironie’ op Joop.nl, dat gelooft toch helemaal niemand?

A propos, kan iemand misschien een cartoon maken waarop Haatopa Han is te zien met een schaar in zijn borst? Stukje ‘humor’ naar de mensen toe. Merci!