Facebook
Volledig scherm
© Facebook

Gynaecoloog snijdt in hoofdje baby bij bevalling: “Het is niet erg, het is alleen maar het haar”

BuitenlandEen Franse vrouw heeft op Facebook haar beklag gedaan over haar bevalling in een ziekenhuis in Bezannes bij Reims. Volgens Hélène veranderde de geplande keizersnede in “een nachtmerrie” toen de gynaecoloog met een scalpel het hoofdje van de baby raakte. Het resultaat waren 6 hechtingen.

27 reacties

  • Lieve Vandamme

    6 jaar geleden
    Heel erg dat de arts zich niet verontschuldigde, en tenminste een gesprek met de ouders had. Artsen zijn ook mensen, en mensen begaan fouten, maar met een verontschuldiging of een gesprek zou het zeker voor de ouders ,maar ook de arts in een gans ander daglicht gesteld geweest zijn.
  • Fatima El Kadiri

    6 jaar geleden
    heb ik ook 10 jaar geleden gehad bij mijn bevaling met keizersnee.ze sneden te diep en raakte ongeveer 2 á 3 cm het zijheup van mijn dochter.
  • Bart Duchateau

    6 jaar geleden
    Ergens vind ik het vreemd... Aan de vorm van de baarmoeder zie je hoe het kindje juist zit... of niet? Je ziet een arm of been of hoofd... Daarom vind ik het raar dat men het kindje toch nog raakt bij het openmaken van de baarmoeder. Toch onvoorzichtig geweest dan?
  • Sylvia Nuyts

    6 jaar geleden
    Moest het een keizersnede geweest zijn dan is de anesthesist constant verplicht te blijven.
  • Hanne Vlaeminck

    6 jaar geleden
    Ik heb het ook voor gehad: mijn kind bewoog op het verkeerde moment en de dokter zat erdoor. Ik was ook niet blij, maar de gynecoloog kan er niks aan doen. De verpleegsters zeiden: dat gebeurt vaker, en ik was blij dat het niet in zijn gezichtje was.