EPA
Volledig scherm
© EPA

Trump heeft niet enkel Mueller te vrezen: zijn naam duikt op in minstens 5 verschillende onderzoeken en rechtszaken

Er ging bijna geen dag voorbij deze zomer waarop Trump niet uithaalde naar de "heksenjacht" van speciaal aanklager Robert Mueller, Trumps label voor het onderzoek naar de Russische inmenging in de verkiezingscampagne van 2016. Trump heeft echter met nog meer hete hangijzers af te rekenen. In totaal duikt zijn naam op in vijf verschillende onderzoeken en rechtszaken geleid door verschillende entiteiten. Een overzicht. 

56 reacties

  • Freddy Demey

    6 jaar geleden
    Moet diene trump niet de gevangenis in? Die kiesmannen is dat wel een goed idee? Een tweede termijn mag zeker niet voor die clown!
  • Diane Bernaerts

    6 jaar geleden
    Hij doet wat hij zijn kiezers heeft beloofd? Is Obamacare al afgeschaft? Staat de Muur er al, betaald door Mexico? Heeft hij zijn belastingaangifte al openbaar gemaakt? Hoe zit het met zijn "grote infrastructuurwerken"? Zit Hillary in de cel? Heeft hij nu die vrouwen die "leugens" vertelden al aangeklaagd? Heeft hij al vrede gebracht tussen Israël en de Palestijnen? Enz. enz. En zijn "best team ever" is nu al compleet uit elkaar gevallen, door zijn eigen schuld!
  • Steve Warson

    6 jaar geleden
    Niet alleen Trump loopt zenuwachtig, de Republikeinen die aan herverkiezing toe zijn kijken met lede ogen naar dit debacle.
  • Hilde Heddebauw

    6 jaar geleden
    Wanneer democratie betekent: 'One man, One vote' dan is Amerika geen democratie, want niet het aantal stemmen van elke stemmende Amerikaan bepaalt wie daar de president wordt, maar de uitslag van een in het leven geroepen groep 'kiesmannen'. Op die manier kon Trump president worden, terwijl het Hillary Clinton was die de meerderheid van de stemmende Amerikanen achter zich kreeg. En ik begrijp nog steeds niet hoe dit, in een zogenaamd democratisch land, mogelijk is.
  • Abdel Nasser

    6 jaar geleden
    Ik wist niet dat hij beloofd had erop los te frauderen. In dat geval heeft hij zijn belofte waargemaakt.