In vier stedelijke Gentse zwembaden mag sinds vandaag gezwommen worden in boerkini.
Volledig scherm
In vier stedelijke Gentse zwembaden mag sinds vandaag gezwommen worden in boerkini. © epa

Geen boerkini's in zwembaden Gent, al mag het sinds vandaag

Sinds vandaag mag in vier stedelijke Gentse zwembaden gezwommen worden in boerkini. Al kwam vandaag geen enkele vrouw opdagen in de lichaamsbedekkende stof.

44 reacties

  • Xsarilde Willis

    6 jaar geleden
    Dus een vrouw uit antwerpen klaagt omdat gent haar niet toelaat in boerkini. Waarom naar gent als er in antwerpen ook zwembaden zijn?
  • sabrina de wulf

    6 jaar geleden
    iedereen moet zich aanpassen gelijk waar ik vind dat dit niet kan waar gaan we naar toe
  • Luc Van Bogaert

    6 jaar geleden
    Veel heibel om niets, ik heb deze zomer tijdens mijn maand verblijf aan de Belgische kust geen enkele boerkini gezien. Waarom dan iedereen angst aanjagen voor een probleem dat er eenvoudigweg niet is ?
  • raf janssens

    6 jaar geleden
    dus nu gewoon uit die zwembaden massaal weg blijven tot het reglement terug is aan gepast .of aan passen of failliet gaan de keuze is aan de uitbating van de zwemdok
  • Lucien Mertens

    6 jaar geleden
    Domme beleidsmensen daar in Gent, de eigen voorschriften (aangepaste zwemkledij) gelden enkel voor het brave volgzame eigen volk. Van het ogenblik dat een (nooit tevreden) vreemd volk daar amok bij maakt wordt er heel gehoorzaam geplooid en worden de regels metéén aangepast ten voordele van die provocerende zeuren. Religie hoort trouwens niet in het zwembad, daar zijn tempels en kerken voor...Gentse angsthazen.