'Frenkie de Jong heeft opties en kan loopbaan ook in Londen vervolgen'

'Frenkie de Jong heeft opties en kan loopbaan ook in Londen vervolgen'

02-09-2018 07:24
128

FC Barcelona krijgt concurrentie in de strijd om de handtekening van Frenkie de Jong. Tottenham Hotspur is zéér geïnteresseerd in de Ajacied.

Dat meldt The Sunday Express. De Jong werd de hele zomer gelinkt aan een transfer naar Barcelona, maar bleef 'gewoon' in Amsterdam. Alles wijst er hoe dan ook op dat de 21-jarige middenvelder na dit seizoen onhoudbaar wordt voor Ajax. Tottenham - en ook Borussia Dortmund - hebben nadrukkelijke belangstelling.

Wedden

Meer odds

De Jong, wiens prijskaartje wordt ingeschat op zo'n 45 miljoen euro, wordt volgens de Britse krant regelmatig bekeken door Tottenham-scouts. In de Champions League-return tegen Dinamo Kiev maakte hij veel indruk deze week. Zondag gaat hij met Ajax op bezoek bij Vitesse (aftrap 14.30 uur).

Tottenham haalde in de voorbije transferperiode geen enkele speler naar Londen. Voor De Jong zou de club wél tot het gaatje willen gaan. De 'Arkel-born ace', die voor het eerst bij de selectie van het Nederlands elftal zit, wordt naar verluidt de rest van het seizoen in de gaten gehouden door de Engelse grootmacht.