Recordaantal vluchtelingen krijgt woning (telegraaf.nl)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door Moskowfiets in Binnenland  ·  135 Reacties

  • 26
  • 1408x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@99 "landde in 1998 met een vals Nederlands paspoort op Schiphol. In 2007 kreeg hij een verblijfsvergunning dankzij het generaal pardon."

Ja, erg dat ik er niet eens van opkijk en eroverheen lees. Doe eens in de bijstand iets fout en je krijgt de maatschappelijke doodstraf van het systeem. En zeker 2007 lijkt me nog niet lang genoeg geleden om tot vervolging over te gaan. Het enige wapenfeit, dat Zwamzoon wist te noemen, wat de PvdA heeft binnengesleept, was het 'kinderpardon'. Wat heeft de autochtone bevolking daar in godsnaam aan?

0
101 Vilseledd

@99 Mij viel echter wel de reden op, waarom die gevlucht was: desertie van militaire dienst. Vreemd, aangezien binnen de mensenrechten dit als uitzondering wordt gezien als dwangarbeid en Nederland zelf zijn mannelijke bevolking tot 1996 metterdaad heeft lastig gevallen en het nu nog steeds bestaat als registratieplicht. Vreemd, dat je dan asielzoekers binnenlaat op die grond. Hij wilde niet voor Saddam vechten, begrijpelijk, maar veel Nederlanders ook niet voor Rutte of koning Willy de Bij.

0
102 Vilseledd

Wacht Maart maar af dan komt de afstraffing

0
103 cultuurbarbaar

wat gaat er dan gebeuren @103 cultuurbarbaar?

wijziging grondwet, geen verplichte participatie, werk voor iedereen...
of zet U de 'eigen mond' open?

9
104 Grootmoeder

@104 Dan wordt Dolf de Kraai president.

5
105 Vilseledd

lol!

U bedoelt deze?

0
106 Grootmoeder

Kan men dat even uitleggen aan de mensen in bijvoorbeeld de grote steden, die 20 jaar op een wachtlijst staan?

0
107 Lara

Waarom niet pas een huis zodra alles definitief is? Nee. Bij een voorlopige status nu een huis. Waarom? Zo'n voorlopige status komt op zeer diverse redenen al tot stand. Waanzin. En al helemaal de facilitering die in eens op gang komt. Je hebt geen idee of het oorlogsmisdadigers zijn. Je weet niet of het fundamentalisten zijn. Je weet niet of het moreel onbelemmerden zijn die hun handen niet thuis kunnen houden.
Wat gaat er mis? Wat we weten is welke huidige partijen dit veroorzaken.
En daar is beslist wat aan te doen in maart.

0
108 Rolmops

@107 wordt lastig Lara

waarom is er door regeringen vanaf WOII
niets gedaan aan sociale woningbouw?

3
109 Grootmoeder

Bedankt Mark.

0
110 Bram brabant

@1 zoveel reeds aanwezige mensen wachten ook, zijn die minder belangrijk?

0
111 Eastwood

@ 14 ach en wee rechts.
Alles is de schuld van de boze boeman aan de rechterkant.

Stap eens uit je princessenhuisje en loop de grote mensen wereld eens in.

0
112 Eastwood

@83 Mariska3, wat een prachtige en onderbouwde reactie. Mijn complimenten!

0
113 SlayerFan

@1 inderdaad, het moet afgelopen zijn met het opvangen en generaal pardon verlenen aan beroeps hippies/niets nutters, ze moeten ze meteen een schop onder hun kont geven en het land uitzetten, dit soort mensen draagt niets bij aan de maatschappij.

0
114 Lias

Het is niet eerlijk!!!!

0
115 Rooiesmurf

IS toch logisch als je ziet wat ons kabinet doet. Wie had anders verwacht?

0
116 etymologie

Stem dan een keer anders, en niet strategisch alhoewel de meeste mensen hier niet meer op de vvd zouden stemmen, gaat over het volk wat nooit op zo een forum komt en enkel geloofd wat er op tv gezegd wordt.

0
117 etymologie

Het ergste is dat ze nooit meer terug gaan naar hun eigen land. En waarom niet ? Omdat het geen vluchtelingen zijn.

0
118 B55

@118 Jawel dat zijn ze wel anders hadden ze nooit een status gekregen.

3
119 Violier

Nee, de controle bij de IND is niet op orde, daarom hebben heel veel asielzoekers een verblijfsvergunning gekregen. Het Generaal Pardon van 2007 is een illustratief voorbeeld hiervan: http://www.rtlnieuws.nl/nieuws/binnenland/duizenden-asielzoekers-fraudeerden-voor-generaal-pardon
En zelf ken ik ook persoonlijk mensen die niet gevlucht, niet bedreigd zijn in hun land, maar wel asiel hebben gekregen.

0
120 B55

@120 Er zal heus wel eens een door heen glippen maar een status krijgen is wel een ding. Dat krijg je echt niet zomaar.

4
121 Violier

De Ruyters zeggen: "Wanneer sturen we deze bewindsvoerders nou eindelijk naar huis?" Als wij en jullie dit sort grove missers maken mag je de komende tijd genieten van een uitkering en kom je waarschijnlijk nergens meer aan de bak, maar dit sort ambtelijken die maar raak doen van ons belastinggeld blijven lekker zitten tot in de eeuwigheid en krijgen daarna nog een fors pensioen mee waar jij en wij blij mogen zijn als de helft straks niet van je afgepakt wordt

DUS STUUR NAAR HUIS DEZE VOLKSVERRADERS !!!

2
122 De Ruyters van Michiel

@121 Je blijft volhouden he. Je weet er feitelijk niet veel vanaf, maar ik zeg je dat het veel erger is. Het waren duizenden asielzoekers in 2007 die Generaal pardon kregen met een valse identiteit.

0
123 B55

na dat jaren en nog talloze mensen gedwongen worden om bij hun ouders te blijven wonen. Politieke manipulatie om mensen onder druk te zetten te doen wat zei willen ziekelijk.

0
124 nosuchname

@109 : Het enige dat ze hadden hoeven doen, was niets. In plaats daarvan hebben ze de woningco-operaties van de arbeiders gedwongen, gast-arbeiders te accepteren. Dus wilden de arbeiders geen gezamenlijke woningen meer bouwen. De verenigingen werden opgekocht door de overheid, nieuwe kwamen er niet, en zij konden kunstmatige schaarste scheppen en in stand houden.

Toen zijn de prijzen opgedreven, en de doelgroep van sociale woningen uit de markt geprezen, terwijl de groep met een "net te hoog" inkomen wat er voor hun beschikbaar was niet konden betalen. Daardoor worden ze fel jaloers op de sociale woningen, en is iedereen het er helemaal mee eens, dat "dat werkschuwe tuig" eruit moet en de middenklasse erin. Doel bereikt.

Geen mens die er wat van vindt, dat de huur van sociale woningen al jaren kunstmatig omhoog wordt geschroefd en het bestand steeds kleiner. Er is enorme schaarste voor beide groepen dus staat men recht tegenover elkaar.

1
125 Wendel

wat zoveel betekent dat nederlanders nog weer langer moeten wachten wat een schandalig feit is! gatver wat is nederland toch een naar land geworden met sommige thema s

0
126 Lets keep it cool

Het gevoel over het hele asiel(wan)beleid is net als een veenbrand. Het woekert net onder de oppervlakte. Er is weinig voor nodig om de hele boel af te doen branden. De jongeren die al meer dan 7 jaar op een woning wachten en noodgedwongen bij hun ouders moeten blijven wonen worden allemaal richting PVV gedreven. De jongeren die ik ken en spreek zijn dat hele gedoe en al het vreemde volk spuugzat.

0
127 watnu

@83 slaat als een tang op een varken - een AZC is geen permanent verblijf en geldt dus niet als een "dak boven je hoofd" de mensen in het AZC dienen uiteindelijk door te stromen naar een permanent verblijf welke door de gemeente wordt aangewezen op aangeven van het rijk

... probeer het nog een keer zou ik zeggen.

Laat u niet verleiden door het applaus van de pvv-kneuzen hier, die worstelen nog steeds met hun veterstrikdiploma.

5
128 ReactiePolitie

@106 Ja, die.

0
129 Vilseledd

@128 Dat iets als een tang op een varken slaat, is een mooie beeldspraak, maar zeker geen argument. Je verdere 'argumentatie' bestaat puur uit het tegenspreken. Een AZC is niet bedoeld als permanent verblijf, maar als er geen woningen zijn, is het niet anders. Voor iedere met spoed geplaatste asielzoeker zit er ergens anders iemand noodgedwongen in Hotel la Mamma tot zijn 30e of ver daarna, ook geen permanente oplossing. Maar deze laatste dient wel voorrang te hebben, zeker waar vele mensen in AZC's gewoon fraude plegen met hun kansloze asielaanvraag,

0
130 Vilseledd

@130 er zijn genoeg woningen - niemand zit "noodgedwongen" in Hotel La Mama; in het zuiden en oosten van het land is er zelfs leegstand.

Nee, iedereen wilt op dezelfde plek wonen; genoeg plek alleen mensen hebben onrealistische eisen; een woning voor Euro 500 all-in p/m in hartje amsterdam? De mensen die in het AZC zitten zijn beoordeelt en gebleken dat zij terecht de status vluchteling hebben; en een kansloze asielaanvraag leidt gewoon tot het uitzetten van de vreemdeling.

6
131 ReactiePolitie

@128 Een AZC is geen dak boven het hoofd ? AZC is wel degelijk een dak boven je hoofd. Ga maar eens kijken, dat zie je vanzelf een dak.
Er zijn genoeg woningen voor iedereen zeg je ? Onder welke steen heb jij geleefd ? Er is een groot tekort aan sociale woningen juist. Mensen zitten niet voor niets 8 jaar te wachten op een woning. Jou opmerkingen slaan als een tang op een varken.

0
132 B55

@132 een kartonnen doos buiten is ook een dak boven je hoofd ... zo, woningprobleem opgelost.

2
133 ReactiePolitie

@131 Dan moet je in dat zuiden of oosten wel toevallig werk hebben. En ook daar zijn wachtlijsten, criteria van economische binding en inkomenseisen.

"Nee, iedereen wilt op dezelfde plek wonen;"

De overheid doet al jaren niet meer aan spreidingsbeleid, maar vindt het best, dat alle hoogwaardige werk naar Amsterdam komt, terwijl er over het hele land universiteiten en hogescholen staan. Het noorden, oosten en zuiden moet maar van het toerisme leven in de ogen van de westerse bestuurders. Ontwikkelingslanden kenmerken zich door die ene grote stad, waar alles gebeurt. Nederland is hard daarnaar op weg.

"een woning voor Euro 500 all-in p/m in hartje amsterdam?"

Daar is niks onrealistisch aan. Je huurt de kale muren en de kale vloer. De inrichting is van de huurder zelf. De verhuurder hoef er op een enkele reparatie na weinig aan te doen. De Gamma bij Amsterdam is even duur als die in Kerkrade of Hengelo.

@132 "Er zijn genoeg woningen voor iedereen zeg je ?"

Als hij bedoelt, dat iedereen naar het zuiden of oosten moet, dan moet die niet zeuren, dat ze daar een beroep op de bijstand gaan doen.

0
134 Vilseledd

@133 In 2026 zegt 'Reactiepolitie': "In 2016 dacht ik er ook zo over, maar nu begrijp ik, dat het wat complexer ligt."

0
135 Vilseledd

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@59Jij bent ook aan een klap op je bek toeMisschien knapt je fascistenmuil er nog wat van op ...

1 minuut geleden geplaatst door Rinze

spookrijder
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@62 Hij had gehoord dat Yasser een vagina had, gewoon ijzersterke humor en een keiharde klap op zijn hypocriete bek. 😂...

2 minuten geleden geplaatst door spookrijder

DikkeTor
Nieuwe noodkreet Van der Burg: 10.000 asielplekken tekort

Dat gaat weer Miljoenen kosten ...

7 minuten geleden geplaatst door DikkeTor

Rooibos
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

Vond de opmerking van Baudet of Klaver even zn broek wilde laten zakken, om te checken of tie wel echt een jongetje is, wel OK.Die Yasser Kl...

13 minuten geleden geplaatst door Rooibos

spookrijder
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

Allahmaal weer 'geschokt', de sukkels....

14 minuten geleden geplaatst door spookrijder

spookrijder
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

Fascist Klaver en niet te vergeten neonazi Paternotte deden gewoon Huilie Huilie. Stelletje weke bruinhemden, Het enige foute aan Baudet in deze...

16 minuten geleden geplaatst door spookrijder

DikkeTor
Offtopic

Ik ben een Neuropaat XD Ik doe iets met hersens lol XD"Een neuropaat heeft te maken met zenuwschade of neurologische aandoeningen."Ook g...

24 minuten geleden geplaatst door DikkeTor

Rooibos
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@58 Altijd hetzelfde met die linkse knulletjes, dreigen met ... ja met wat eigenlijk....ooh ja de CANCEL cultuur....... zo zielig..... t...

24 minuten geleden geplaatst door Rooibos

Rooibos
Muziekdraadje

https://www.youtube.com/watch?v=3XcKN0XbCbU...

29 minuten geleden geplaatst door Rooibos

Tussenderegels
Tsjechië ontmantelt Russisch desinformatienetwerk, dat ook op België mikte

@2 Van de "onafhankelijke nieuwsgaring", ofwel de Kremlinkoerier. ...

30 minuten geleden geplaatst door Tussenderegels

NK. App
Bf Sex Video SexyOmorashiorgMorenas PornosBlonde Cream PieIndian Step Sister XnxxOrgasmabuseIndian Collage PornSunny Leone Sexy IndianDesi NuHidden ZoneStepmon PornNew Lesbien PornJapan Gay SexBriar Lol HentaiLindsay Lohan ToplessColby Smothers NudePorn Viral VideoThong FlashersAlex Jones PornAlexis Texas CreampieRebecca StillesXxx Story VideoXxx AloneFurry Anime PornValerie RuvalcabaSexlog CamElitegril SalvadorSummer Ray NakedBigboobsxxBdsm CoupleIndian Doggy StyleOnlyfans CimThehentaicomicsNaked Margot RobbieXxx Xnxx XvideosEbony Farts PornWww Sex VedeoDesi Porn ThreesomeVideo GropingWebcamshowPornor ExtremoLauran Holly NudeBig Tits Bliw JobBete Ne Maa Ki Chudai KiSunny Leone And Mia KhalifaIndian Bbc XxxAbella.danger Full PornSexe Video 18Www.pornne.comImacribabyXxxvvdoKazumi.squirtsDoseofroseIndian Porn XxStormy Daniels MoviesCogiéndome A Mi HijaPublic Anal PornVostfreeMysweetsophieAllie Asia And Cruz Hot Hotel SexTwitter Sex VideosXvideos OnlyMature OrgasmIndiansexxStep Mom And Step Sister Porn男男 GvHatdcore MilfPolice Xxx HdXnxx NuRomantic SrxMegami-ryou No Ryoubo-kunPorn Father SonBig Titis Free PornSexmex HdWww Nxnx435mfcw-003Stepmother BlowjobsDesi Bhabhi Boobs PressBangoli Sax VideoEs.stripchat.comFree PornpicsBeautyeroticLexi Revira NudeDreamfuckBouncing Boobs Sex VideosSahin K PornolarCumming PovInstagram PornoMulherespeladasvioLadys OneConnie CsrterMia Khalifa Xx VideosSex Cute VideoAll Heroin Sex VideoCumteenPorn MusivPam Aderson NakedNick_pulosNew Sxey VideoSexce XxPorn Pics Hard CoreHindi XxxvdioJapan Hot Oil MassageKali Roses Full VideosHeroine Sex HdCastingokCatch Sex VideoGender Bending PornHentaide AnimeSkyrim Sex ModsDove Cameron PornAlex Coal Full PornXxxfutaGraciewaifuBbc ShemaleFree Brazzerd PornGay CowboypornSex In The RainJakarabella Nudeپشتو سکسDesi X ViodesHot Sexy Hot SexVideos De Sexo GayNicole Aniston LesbianSextape AmateurHanime TclvXxnx Www ComTamil Men NudeBunniemmieClussy The ClownChubbynudewomenMaturepussy PicturesTeens Love Black CockIndian Sex Movie Indian SexSpankgangסיפורי סקסWorship BbcGaby EspinoxxxLegs JapanNude Web SeriesPubliclay ComMerilyn ZakovaBacrom CastingDoublelist ComSexx VDimand Jackson PornBraziallian PornItadaki IseikiCherie DevillPublic Porn Real