Na een incident verlieten twee jonge Syriërs de club, maar later keerden ze terug met een groep van tien, gewapend met messen en ijzeren staven.
Volledig scherm
Na een incident verlieten twee jonge Syriërs de club, maar later keerden ze terug met een groep van tien, gewapend met messen en ijzeren staven. © Frosch Club

Groep vluchtelingen valt Duitse nachtclub aan met ijzeren staven en messen: "Het leek wel oorlog"

BuitenlandIn Frankfurt heeft een groep van 10 à 15 jonge vluchtelingen, voornamelijk Syriërs, een nachtclub bestormd met ijzeren staven en messen. Dat heeft de Duitse politie bevestigd aan Berliner Morgenpost. "We vermoorden jullie allemaal", riepen ze volgens Dirk Schöbe, exploitant van de Frosch Club, waar een nineties-feest aan de gang was. Twee Syriërs van 20 en 22 werden opgepakt. Eén van hen zit in de gevangenis.

27 reacties

  • Christine Laevers

    6 jaar geleden
    Soms vraag ik me af of de Duitse overheid een dubbele agenda heeft met dat superlaks beleid.
  • piet maes

    6 jaar geleden
    lees het hele verhaal in de berliner morgenpost en je krijgt een idee hoever het is gekomen met het binnenhalen van hoogopgeleide verwarde mensen. en de duitse politiek reageert weer geschokt,onthutst en verbaasd.
  • Tom Hermans

    6 jaar geleden
    Ok. Je krijgt asiel, onderdak maar meent een club aan te vallen omdat 1 Duitser u - terecht of niet - ambeteerde? Pak uw valieske maar. Ben empatisch en open minded en ga geen groepen veroordelen op basis van de acties van enkelen, maar als je het zonodig moet bewijzen dat je de rotte appel bent, dan bol het maar gewoon af. Laat elkaar gerust geldt voor iedereen.
  • Frank Vermeesch

    6 jaar geleden
    Dit is hoe ze bedanken voor hun opvang in het gastenland. dat beloofd.........
  • Gert De Vries

    6 jaar geleden
    Voelen die amokmakende Syriërs zich nu meerderwaardig of minderwaardig ?