door Inter in Buitenland  ·  39 Reacties

  • 27
  • 709x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Nee, is idd onnodig. Het demografische "babyboom" waterhoofd is weg na 10jr. In de tussentijd is er ook al genoeg geautomatiseerd, dus geen nieuwe aanwas nodig.

0
1 caso

Niet nodig en zinloos, want het is goedkoop vulmiddel met gebrek aan kwaliteit.

0
2 Vilseledd

Eindelijk een gezond geluid in plaats van de leugens die we al jaren horen.

0
3 Akiron

Immigratie en arbeidsmigratie is nodig omdat bedrijven voldoende concurrentie op de arbeidsmarkt willen creëren om vervolgens de goedkoopste werkkracht aan te kunnen nemen.

1
4 Beowulf

daarvoor worden ze ook niet binnen gehaald.

2
5 120db

Een hoax, dat is duidelijk. Het is een uit de hand gelopen situatie met die massale toeloop van negers en moslims. Vervolgens wil men dat dempen met kul-argumenten van dat het eigenlijk wel mooi uitkomt. Nee, de harde werkelijkheid is dat die negers en moslims de zaak verstoren en volstrekt overbodig zijn. Migratie; dat maken we zelf wel uit. Wie er in komt en wie hoe lang blijft. Dat laten we niet over aan wie het hardst kan boten of klimmen. Vluchtelingen, allemaal tot je dienst, maar daar is het asielrecht voor. Dat dient nageleefd te worden inclusief screening en terugkeerbeleid. Schuilen voor bommen en granaten kan, maar laat die integratie maar zitten. Die is bewezen nutteloos en overbodig. Gastarbeiders, als we die nodig hebben, horen ze het wel. En dan op tijdelijk contract net zo als in de Golfstaten. Volstrekt humaan en rationeel, zoals het hoort in Europa.

1
6 schrootflint

@5
Klopt.
Werken kunnen ze overal.
Maar uitkeringen ......

0
7 Weetal

@7
ze zouden bv in hun eigen land de boel op poten kunnen zetten.

is niet het grote plan.

1
8 120db

@4 , wordt dan vanzelf "loondumping" in het brede aspect.

0
9 caso

Gastarbeiders zijn in principe nooit echt nodig geweest.

De noodzaak kwam voort uit luiheid bij te veel autochtone bewoners die liever in de uitkering bleven zitten dan zich nuttig te maken op de arbeidsmarkt.

Ironisch genoeg is het tot de dag van vandaag juist ook nog dat lui autochtoon volk dat de grootste mond heeft over die "verrekte luie allochtonen". question question

22
10 Weet geen naam

@4 Dus helemaal niet nodig maar bedrijven willen dat
Wij willen meer loon dus krapte is goed

4
11 GOTCHA666

Nou gastarbeiders, zeg maar gastuitvreters.

4
12 Bets Muts

@6

U schreef
"Migratie, dat maken we zelf wel uit"

Blijkbaar niet als ik het geklaag hier dag in dag uit lees.

In uw invulling van het asielrecht kan ik me wel vinden, muv de ontheffing mbt het integreren. Zoveel stelt ons integratiebeleid niet voor, en aan het kennismaken met onze taal en cultuur is nog nooit iemand doodgegaan. Ik vind dat een maatschappij ook van tijdelijke leden enige betrokkenheid mag vragen, evenals het respect voor onze maatschappelijke omgang onderling. Het leren van een vreemde taal wordt hier als verrijking van de opvoeding gezien, laten we dan niet doen alsof het een verdienste is dat tijdelijke inwoners onze taal leren ookal is hun verblijfrecht niet permanent.

Bescherming bieden zolang dat nodig is, repatriëring zodra dat enigszins mogelijk is. En dan kan er altijd nog geld uit de ontwikkelingshulp-pot gegeven worden om de repatrianten in staat te stellen om hun eigen land en leven weer op te bouwen.

En aangezien de eigen bevolking door onze regering straffeloos betutteld mag worden stel ik voor dat we het met onze tijdelijke gasten bij aankomst ook even over de bloemetjes, de bijtjes en anticonceptie mogen hebben.

13
13 ~ Echelon II ~

@10

Gastarbeiders waren wél nodig. Uit angst voor overbevolking (!) heeft de Nederlandse overheid in de jaren 50 op grote schaal emigratie van Nederlanders naar landen als Australië gepromoot. En bovendien steeg het opleidingsniveau van de Nederlander, waardoor er amper animo was voor ongeschoold werk omdat er werk genoeg was waar men iets met aangeleerde vaardigheden kon doen.

Omdat men er vanuit ging dat het ongeschoolde werk van zeer tijdelijke aard zou zijn heeft men in totaal ca 4000 Marokkanen geworven om hier op contractbasis te komen werken. Hoeveel Turkse arbeiders er op deze manier gecontracteerd zijn weet ik niet.

http://www.vijfeeuwenmigratie.nl/term/Gastarbeiders%20uit%20Marokko#599-inhetkort

http://www.vijfeeuwenmigratie.nl/term/gastarbeiders%20uit%20turkije#631-inhetkort

Het is een misverstand om te denken dat de Nederlander liever thuis zat want in de jaren 50 en 60 was ons sociale vangnet nog niet zó opgetuigd dat er veel te kiezen viel.

15
14 ~ Echelon II ~

Daar hoef je geen expert voor te zijn om in de gaten te hebben dat politici in de BS van multi nationals trappen. Over nazi’s gesproken, wie waren de firma’s ook al weer die er nu nog zijn en ruim verdiende aan de concentratiekampen?

0
15 Al

-
De immigratie is helemaal om de krapte op de arbeidsmarkt op te lossen. De immigratie is er de oude rechten van autochtone bewoners te doen verdwijnen, de arbeidsvoorwaarden flink te verslechteren alsook de lonen zo laag mogelijk te kunnen houden; het liefst ver onder het wettelijke minimum.
-
Denken dat immigratie er is om de krapte op de arbeidsmarkt op, te lossen houdt een zeer naïef en gevaarlijk vooroordeel in, namelijk het vooroordeel dat deze overheid nog steeds handelt in het belang van het volk. En dat is iets dat zij al lang niet meer doet, maar waar de meeste mensen helaas nog wel vanuit gaan, wel begrijpelijk, maar zeer naïef.
-
De meeste overheden in het EU gebied volgen slaafs de EU beleidsrichtlijnen, zelfs met zoiets extreem bizar als massale immigratie. Deze overheden staan dus niet voor het belang van de bevolking, maar voor het belang van grootkapitaal en grootbedrijf (= "corporate fascism").
/-
-

0
16 MrCally1

@10 De grootste onzin weer want de allochtonen zitten vele malen meer in de bijstand

3
17 GOTCHA666

@6 En zeker geen Nederlands paspoort geven daardoor zit je met gedrochten zoals DENK

3
18 GOTCHA666

* Verwijderd door de redactie *

19 ymvk kabel

Met de opkomst van de automatisering zijn amper straks nog mensen nodig voor werk.

Humans Need Not Apply

1
20 Tyler

@10

Alsof er in de jaren 60 en 70 vorige eeuw veel mensen in de bijstand zaten.

Het is toch iets anders dan je altijd gehoord hebt.

Het bedrijfsleven wou niet meer betalen voor opgeleide mensen, deze kiezen een beroep dat bij hun opleiding past en dat was niet het werk in smerige verzinkerijen, aluminium industrie, etc.

Het bedrijfsleven wou graag goedkoop ongeletterd personeel hebben die ze voor weinig aan het werk konden zetten, daar was de opgeleide Nederlander niet voor geschikt.

Daarom werden er goedkope buitenlandse werknemers naar binnen gehaald met de steun van de toenmalige regering de Jong (1967-1971), huisvesting van de Staat en gezinshereniging werd uitgedeeld.

Deze goedkope buitenlandse werknemers konden voor een habbekrats werken in onder andere smerige verzinkerijen, aluminium industrie, etc. en dit allemaal zonder voorgeschreven bescherming, want dat kost allemaal geld.

Na gedane diensten, werden deze goedkope buitenlandse werknemers losgelaten in de NL maatschappij, de lusten voor het bedrijfsleven, de lasten (letterlijk) voor de NL maatschappij.

0
21 garriet

@21 wou graag nee dat willen ze nog steeds daarom ook die import weer

2
22 GOTCHA666

Het leukste argument van links vind ik nog dat we ze nodig hebben om straks onze pensioenen te kunnen betalen, terwijl in werkelijkheid wij voor hun levenslange bijstanduitkering gaan betalen want 90% wat hier binnen komt zal nooit werken.

0
23 Spraypaint

"De klachten van de bedrijfsleiders over het tekort aan geschoolde werknemers zijn slechts een tactiek om de stijging van de salarisniveaus in de Duitse lagelonen-sector af te remmen. De geplande immigratiewetgeving om zoveel mogelijk potentiële werknemers aan te trekken, is niet alleen onnodig, maar zelfs schadelijk"

0
24 Querulijn Xaverius,

ze halen ze hierheen om te werken ,maar dat doen ze niet .
want ze krijgen toch al geld?
en als ze gaan werken dan raken ze alle toeslagen kwijt ,nee ze vinden het best zo maar wij moeten overal het dubbele voor betalen voor hun levensonderhoud.
grote groepen mensen gaan daar door stuk en daar is totaal geen aandacht voor.

1
25 ongelovenloos

Het is ook gelul ... Waarom moet je mensen importeren omdat je meer winst wil maken .. Waar draait dat op?? .. Alles heeft zijn limiet.

0
26 sparta

* Verwijderd door de redactie *

27 E.Meel

Hoeveel van de vele honderduizenden dragen netto bij?

0
28 IconDuality
29 Ook maar gewoon een duts

Die import van migranten was ook alleen maar bedoelt om de omzet/winst van een aantal zonder kosten de te laten stijgen!

Word tijd dat er een keihard uitzet beleid komt binnen de EU/landen !

0
30 Zie Hier

Ff wat recht trekken, de bedrijven wilden het helemaal niet maar moesten hun mond houden van de regering.
In de jaren daarna is gebleken dat van de miljoen immigranten / vluchtelingen maar een handvol werkzaam was bij de grote Duitse beursgenoteerde bedrijven.
Die miljoenen zijn er nog steeds, het gros zonder werk, dus zijn er meer dan voldoende mensen aanwezig en is het eventuele tekort op de arbeidsmarkt niet op te lossen door er nog meer binnen te halen.

Net als hier zijn daar ook velen weggejaagd omdat de bedrijven dachten e.e.a. op te kunnen vangen met flexibele goedkopere arbeiders maar dat plan is volledig in duigen gevallen, de mensen die weggejaagd zijn komen niet meer terug dus dat wordt een vet probleem voor de bedrijven maar ook voor de politiek.

0
31 Proemevla

bij voorkeur werken islaam migranten toch al niet

0
32 delarosa@europe.com

Dus de migrantenstroom is gepland...

0
33 Tjeesus...,

Ik blijf het apart vinden dat als er bevolkingsgroei nodig is, er blijkbaar niet gestimuleerd wordt om kinderen te krijgen. Ipv daarvan nemen de lasten verder toe en heb je ongeveer 2 werkende ouders nodig om volledig normaal rond te komen. Maar nee hoor, wat wordt er gedaan? Er worden migranten/asielzoekers/vluchtelingen ingevoerd ongeveer om het aan te vullen. Bepaalde complottheorieën beginnen steeds aannemelijker te klinken.

0
34 Gezond boerenverstand

@20
Inderdaad, kijken die politici wel naar de toekomst? Straks zitten allochtonen én autochtonen allemaal thuis met een uitkering door de verregaande automatisering. Waarom dan nog zoveel ongeschoolde immigranten binnenlaten? Nog meer werklozen erbij, en we weten allemaal dat werkloosheid onder allochtonen vaak leidt tot criminaliteit.

0
35 wiseguy

Helemaal niet nodig. Ik hoor al jaren om me heen iedereen steeds maar roepen dat ze zich nog zo jong voelen en helamaal niet oud ondanks alle jaren en dat ze nog zo kwiek zijn en nog alles kunnen.

Gewoon dus iedereen doorwerken tot ze echt te oud zijn geworden en niet meer kunnen. Dat kan de AOW-leeftijd meteen doorschieten naar de 80 jaar of iets in die buurt. Kunnen de sociale premies ook meteen een stuk naar beneden.

1
36 De Vliegende Brabander

Om 1000 nieuwe FTE te krijgen moet je 10.000 mannen binnenhalen en uiteindelijk hun aanhang ook volgens mij.
Schiet niet erg hard op allemaal.

0
37 Schildpad

@37 Om die andere 9000 te voeden moet de regering weer veel geld afpakken bij de 1000 en de werkgevers dus nee schiet niet op idd

3
38 GOTCHA666

@38
Het is zo'n onzin argument, want de meesten gaan gewoon niet werken.
Als nu degenen die alleen komen leachen er weer uitgezet zouden worden ok, maar ook dat gebeurt maar mondjesmaat.
Ondertussen kost 1 vluchteling opvangen al meer dan mijn salaris ... : (

0
39 Schildpad

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Strongoli
COA: belang doorgang van 'asielhotel' Albergen is groot

@3Het wordt financiëel nòg erger:Statushouders zoveel mogelijk naar hotels, ook zonder goedkeuring gemeenten - https://nos.nl/l/2514610�...

26 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Strongoli
De Jonge onderzoekt buitenlandse en Russische inmenging in Nederlandse publieke debat

@1Rond "contacten" met Rusland, maar ook China, zijn altijd al wild-west verhalen geweest. Er zijn echter op het geheel, maar weinigen, die è...

35 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Strongoli
Ernstig tekort aan 'pufjes' voor astmapatiënten: 'Nul tot twee weken op voorraad'

Schandalig dit weer.Gek dat deze "tekorten" alleen maar in Nederland spelen. Ook de prijzen van medicatie, zijn in het buitenland vaak goedkop...

1 uur geleden geplaatst door Strongoli

ongelovenloos
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

@17Bij oorlog aan oorlogsrecht doen , betekent verlies.Nog geen ene oorlog meegemaakt waar ze zich volledig aan oorlogsrecht hebben gehouden...

3 uur geleden geplaatst door ongelovenloos

Magister Nivardus
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

@7 Dat is juist en dat komt door een oerdomme constructie. Aan elk mbo-diploma hangt een zak geld voor de school, zo’n 5000 euro dacht ik, maa...

4 uur geleden geplaatst door Magister Nivardus

MARCUSAURELIUS
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

@6Dat laatste is maar al te waar.Wel is het MBO uitgekleed door telkens het niveau omlaag te halen.Wat trouwens in ons hele onderwijs ...

4 uur geleden geplaatst door MARCUSAURELIUS

Magister Nivardus
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

Er is altijd onderscheid m.b.t. educatie. Wie een doctorstitel heeft is opgeleid t/m het hoogste niveau in deze zin dat er niets anders meer is ...

4 uur geleden geplaatst door Magister Nivardus

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

Weten jullie ook welke partijen niet getekend hebben tegen het antisemitisme deze week ?Het door de Turken bestuurde Denk en het door de Russe...

4 uur geleden geplaatst door Rinze

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@59Iedere keer weer over mijn ziekte beginnen zoals in @57 Wat ben jij toch een goor achterlijk stuk vreten ...

4 uur geleden geplaatst door Rinze

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@59Waar ben je nou met die gore vieze bek van je ?...

4 uur geleden geplaatst door Rinze

NK. App
Ella Hughes CreampieKathalina Lopez PornPorno Anal HdFivestarpornsitesXxxsexcomUk Fake AgentWiled PornVídeos Pornos Los MejoresWww.sexivideosNude BaristaPornbibDesi Xxx BpJackie Chan SexRoad Head VidsDescargar Porn VideosSaleep XxxGirlsmasterbatingManga De HentaiDemi AutraPov Sara JayPorn With Hot SisterRebel Lynn PornKathi SomersJo GuestIndian Only FansSex Kannada Video HdPronhub VedioA Taste For Older Men Layla JennerFuck RedditFem Domme StoriesPeacock CouplePorn IndonesianBlack On BlondsDesi Desi XxxTalking To CuckNude Tits PhotoStep Sister NudeFucking ClipsLegalpornoDaisy DucatiWww TamilauntysexMia Khalia NakedReislinpornHandjob XnxxHindi Porn XnxxCrossdresser Sex VideosMerlina PornResident Evil R34Passed Out NakedIndian Leabian PornMoriah Mills PornTchate CocoAssistir Hentais Sem CensuraFilmes Pornos GratuitReal Celebrity SextapesJapan MoviexnxxZareen Khan NudeRelative Sex VideoPet XxxBoy And Boy Xnxx VideoIndian Cute Aunty SexLisa Ann AssPornhub ScenesZarine Khan Xxx VideoIggy Azalea AssHindi Adult Blue FilmGirlgirl.comFilmy PornogragiczneSister Xxx ComGrandma Porn PhotosMen Sucking DickAnkha RideSweat XxxPorn Comic.Squirt.oegAntarvasna XElsa Jean NudeIndian Xxx Web SeriesJapanese SexiesSoft Porn MoivesPorn Free PicsKajal Agarwal Sex VideoTelugu Sex AudioDubai XnxxWwwsexxxSwathi Naidu New VideosPorn Nude CelebsBlow Job ComplilationXxx Video QKenedy KresslerLustxinemaBackshotspornJanet PilgrimSybel StallonReal Sisters PornSki Bri DreddMissbo NudeAmouranth XxxAlura Jenson LatestFemdom Milking MachineWatch Me CumSexmex Porn StarsVoyeur-house.tvBlack Taboo TwitterStory CfnmSusan Lucci NudeSusan AynTop Indian Porn SitesRomantic Sex PhotoVideo XxxSara BanksOld Man MasturbatedBest 69 PositionPorngames NewgroundsAi Porn ChatbotBound And GaggedMartins PrinxMilforalYuikawagoeMuscle Man GirlfriendSex GifsGifs EroticosXxx BoackBailey Spinn NudesGabrilla FoxInstagram XxxGia Paige All Hands On DickXxxomcPred-522Desi Doctor PornBanaras Sex VideoCrala BrasilCollege Kings 2Indian Popular PornTelugu Aunty Puku DenguduFantasy Porn Movies90 Year Old Woman SexAsia Porn MassageErosberryCumming ComicsDana PlatopornSchool Xnx ComKamasutra Movie DownloadPorn Animation MonstersFlash Big TitsLesbi PornFemale Condom PornAunty Romance TeluguIndian Vintage SexSkinny Grannyporn