President Donald Trump
Volledig scherm
President Donald Trump © AFP

“Winter is coming”: president Trump is niet gewapend tegen impeachment volgens zijn adviseurs

De entourage van Donald Trump vreest voor problemen als de Republikeinen de tussentijdse verkiezingen niet winnen. Mochten de Democraten het Huis van Afgevaardigden overnemen, dan hangt Trump mogelijk een impeachmentprocedure boven het hoofd. En daar is de president absoluut niet klaar voor, klinkt het.

35 reacties

  • Maxime Vanmaercke

    6 jaar geleden
    Ik kan maar niet begrijpen wie deze zogezegde genie steunt. Als ik echter de algemene toestand in Amerika zie, begrijp ik het wel. Een land in verval...
  • Karel Van Grootte

    6 jaar geleden
    Hopelijk eindigt die klucht eindelijk
  • Micheline Gevers

    6 jaar geleden
    Aan voorspellingen waag ik mij niet. Alleen hoop ik dat er een einde komt aan de show van het "stabiele genie". Hij heeft het tweedracht van de Amerikanen onderling aangewakkerd. Hij breng economische wereldoorlog, en dat zullen we harder merken dan zijn "vrede" met Noord-Korea of zijn "vrede" in het Midden-Oosten.
  • Peter Bonacasa

    6 jaar geleden
    Sommige mensen beginnen wanhopige voorspellingen te doen. Tegen beter weten in want al wat ze voordien hebben voorspeld is nooit uitgekomen. Nunes, IG, ... je zou denken dat ze hier hun lessen uit zouden trekken.
  • eddie deleener

    6 jaar geleden
    LBJ oorlog begonnen in Vietnam, de Buchkes oorlogen begonnen in Koeweit en Irak, Hillary in Libie, de ideale schoonzoon trok een rode lijn.....zij mochten blijven! Hypocrieten.