door Kiki in Buitenland  ·  345 Reacties

  • 24
  • 2018x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@295 Ze vochten voor Duitsland?
Waren ze aangevallen dan?

5
301 Violier

@6 hier ook. het lijkt wel of er veel meer wordt geïmporteerd dan dat we van de overheid te horen krijgen

2
302 semperpenis

@4 Ook op tv..gisteravond bij dat taalprogramma "de S.P.E.L show" en bij praatprogramma's, reclames etc etc...en dat natuurlijk allemaal op de staatsomroep NPO.

3
303 netcat

* Verwijderd door de redactie *

304 E.Meel

Ze mogen blij zijn dat ze de achterkant van de hand niet gekregen hebben..... gvd... die wijven ook..... wat doen ze ook op straat die sletten... ze horen helemaal niet op straat thuis..... scheer je weg belhamel... terug naar je aparte kamer...... schavuit..... bats.. vol 1 op de bek... en luistere nou ja ? Die wijven zijn het nml het gewoon nodig.. ze weten niet beter... met de harde hand... zoals ik al zei... die mogen helemaal niet op straat volgens allah...

0
305 John

Zal wel weer. En als dat alles is? Ze wordt tenminste niet groepsverkracht.

1
306 Wendel

@303
En dan heet ze ook nog Jihad!
Ik had het ook gezien.
En dat moet je als blanke dan maar tolereren. Dat de Nederlandse MSM haat-moslims op de TV toont die de naam dragen "dood aan alle blanken".

2
307 beastyboy

Eerst maar eens kijken wat de rechter ervan vindt. Als het ooit voor de rechter komt. Als niet weer blijkt, dat het verzonnen of geënsceneerd is door figuren, die smoesjes creëren om Nederlanders in eigen land te mogen discrimineren, zoals Soros met zijn Open Society en goed-getrainde incidenten-scheppers.

0
308 Wendel

@307 NPO staatsomroep heeft bij mij iig helemaal afgedaan...

1
309 netcat

@30 Nee en volgens mij u ook niet. U kent waarschijnlijk helemaal geen moslima's want u bent bang van ze. Ik wel, ik heb ze als collega's en buren.

13
310 Jopie Osdorp

het blanke ras is superieur en beschaafd hetgeen dagelijks te lezen in de krant en bij NK.

14
311 info
312 info

Ik vind, dat als de verdediging kan aantonen, dat iemand banden heeft met Soros of dergelijke organisaties, die mensen coachen om incidenten te scheppen om via jurisprudentie moslims meer macht te geven, die de overheid ze niet per wet kan toekennen met goed fatsoen, dat dan de rechter moet besluiten tot uitlokking tot een wetsovertreding, en dat is strafbaar.

2
313 Wendel

@310
U denkt mij te kennen en dicht mij eigenschappen toe die volgens u bij mij horen en ondertussen denkt u mij de maat te kunnen nemen?
U heeft mijn mening blijkbaar helemaal niet nodig om een disscussie te kunnen voeren geloof ik

Kortom,scheer je weg met je vooringenomen misplaatse 'mening' en persoonlijke verdachtmakingen en laat mij er buiten....

4
314 Hangingmen

Immers, als kan worden aangetoond dat een dader van een misdrijf lid is van een groep, waarvan volgens de rechter is aangetoond, dat het een criminele organisatie is, mag iemand ontslagen worden uit bepaalde functies. En als kan worden aangetoond dat de dader lid is van een organisatie, die de positie van autochtone Nederlanders probeert te ondergraven in eigen land ten gunste van allochtone immigranten, zou de rechter boos opzet van het "slachtoffer" moeten vermoeden, en daarom de eventuele dader vrijspreken, alsmede het "slachtoffer" bestraffen, o.a. wegens poging tot opruien. Dat is strafbaar, namelijk.

Wat die rechter ook zou moeten bestraffen is misbruik van het rechssysteem om politieke doelen te bereiken die per wet niet lukken, met goed fatsoen. De wet, die door de rechter wordt gehandhaafd, wordt geacht, het produkt te zijn van de wens van de meerderheid.

1
315 Wendel

@314 Hou toch op man ik zie toch dagelijks hoe je hier reageert? Eén en al angst, haat en vooringenomenheid.

7
316 Jopie Osdorp

@316
U verward gefundeerde 'bezorgdheid' voor angst,haat en vooringenomenheid,omdat mijn mening u waarschijnlijk onwelgevallig is
Kom maar met steekhoudende argumenten waarin u mijn vermeende haat en angst aantoond en hou je ongefundeerde verdachtmakingen maar verder voor je

4
317 Hangingmen

* Verwijderd door de redactie *

318 ymvk kabel

* Verwijderd door de redactie *

319 ymvk kabel

Xenfobisch tuig op nk.nk worden erger met de dag....

8
320 Bullet108

* Verwijderd door de redactie *

321 ymvk kabel

De man reed in een grijze Renault Clio en was Europeaan. Hij beledigde mijn vriendin en trok haar hoofddoek af, waarna hij die over de grond sleepte met zijn auto. Het was een racist.”

“We kunnen nog niet bevestigen dat het gaat om een islamofoob incident”

Grappig hoe direct alle hokjes benoemd worden waar normaal vaak termen als verward of identiteit verborgen blijven.

In Duitsland is een website die geweld van vluchtelingen bijhoud deze wordt verguisd maar ik begrijp dat pro islam vluchtelingen organisaties wel lijstjes bij mogen houden.

Twee maten....

Uiteraard is dit dom fysiek geweld dus laten we de reden eens afwachten

1
322 Eastwood

* Verwijderd door de redactie *

323 ymvk kabel

.
Die stinkmoslims komen er nog goed vanaf.

Als je nagaat wat voor ellende ze wereldwijd veroorzaken.

islam = vrouwenonderdrukking question

2
324 Ook maar gewoon een duts

* Verwijderd door de redactie *

325 ymvk kabel

@307 Als die in zwart Afrika rondloopt is het gewoon een witte voor de lokale bevolking ,het is een bleke Berberse behorende tot het blanke hoofdras maar dus een ander subras dan waar de autochtone Nederlanders onder vallen.

5
326 21st Century Guy

@318 Nee huilebalk er worden hier wel meer reacties verwijderd van rechtse en van linkse reageerders en alles wat daar tussen zit.

3
327 21st Century Guy

En er waren geen andere getuigen die dat gezien hebben dat de Europeaan die hoofddoek van haar aftrok.Die Renault Clio reed zeker ook zonder kenteken omdat niemand dit heeft genoteerd.En zo kan er weer een sprookje bij geschreven worden in hun grote sprookjesboek wat de haat tegen ons koestert.

0
328 Eindpenthode

* Verwijderd door de redactie *

329 ymvk kabel

Wat een onzin: islamofobie. Al heb je van iedereen af te blijven, ook al hebben ze een belachelijke hoofddoek op.

In tegenstelling tot al het andere nieuws, is er een mogelijkheid dat dit wel waar is. Vergeet echter niet dat veel van dit soort meldingen van zielige moslima's vaker onzin zijn dan dat het wel waar is. Ze spelen graag de slachtoffer- en racismekaart.

0
330 Vaartuig

@330 Nu is er idd een getuige maar die is niet echt betrouwbaar alleen dus het kan idd best weer een fantasieverhaal

Iedere keer dat een moslim een blanke bejaarde in het ziekenhuis schopt/slaat
dan hoor je niemand over racisme en dat gebeurt bijna dagelijks
Dat mogen ze van mij ook verzwaren met een haatmisdrijf
Niet alleen tegen homos/trans ed maar ook tegen bejaarden

4
331 GOTCHA666

@331

Volledig mee eens. Daarom moet je NOS er ook op wijzen dat juist dát enorm kwaad bloed zet. Ben benieuwd hoe het is afgelopen met de steekpartij op Amsterdam Centraal. Alluha Akbar?

1
332 Vaartuig

@331 Er zijn meerdere getuigen, wat die man de is niet correct, dat hij boos was snap ik wel, mij ook wel eens gebeurd dat ik netjes wachtte tot een ander uitreed en ik kon parkeren, er een aso kwam die sneller was. Deze man had een kort lontje, een middelvinger was voldoende geweest.

0
333 lisaaatjuh

@333 Oki had gehoord dat alleen die vriendin getuige was
als er meerdere zijn dan zou het best kunnen dat het nu een keer echt is
1 op 5 of zo dan

2
334 GOTCHA666

Dochter van Duurendaal.


Waarom is het nieuws in een land als Nederland of België altijd zo eenzijdig?


Een hoofddoekje zou zijn afgetrokken.
Islamofoob geweld. Nieuws!
Een Nederlands meisje moet zich 3 jaar lang haarzelf en vriendinnen omgeven met een kring van vrienden, omdat ze last houden van de Noord-Afrikaanse jongens waarmee ze op de basisschool gezeten heeft.
Dat houdt iedereen onder de tafel en doet niets.


Moslima zegt dat de hoofddoek zo bevrijdend is.
Geweldig, wat een uitspraak!. Nieuws!
Moslima’s en westerse meisjes die geen hoofddoek dragen worden door jongens uitgemaakt voor hoer.
Niet over praten. Niks nieuws.

Moslima’s kunnen nu ook naar het strand , dankzij de boerkini.
Prachtige ontwikkeling. Nieuws!
Marokkaanse meiden en vrouwen zitten in huis gevangen . Ah, die moeten gewoon nog een eeuwtje wachten, terwijl de politici en bestuurders bezig zijn het vertrouwen van hun mannen , broers en neven te winnen.


Eenrichtingverkeer is geen maatschappelijk verkeer. Het is gewoon verkeerd.

0
335 duurendaal

Als ik een grote man van 45 jaar van 90 kilo zijn muts aftrek dan zegt niemand iets, maar trek je een moslima haar muts af dan is het gelijk oorlog. Gelijke monniken gelijke kappen. Die moslims passen zich nooit aan

0
336 Jan met de korte achternaam

Hoe zit het eigenlijk met die zaak waarin een meisje naar eigen zeggen 's avonds laat op straat werd belaagd door ongure elementen, toen ze op zoek was naar een hond of kat? Was een vreemd verhaal... Haar hoofddoek werd afgerukt, en daarna namen de onverlaten ruim de tijd om haar de huid vol te schelden met racistische kreten, en daarna trokken zij ook de bovenkleding af om haar kleren te sparen blijkbaar want daarna werd ze *mismaakt*. Nooit meer wat van gehoord...

0
337 Ness

@336 Zelfs al trek je vrouw aan haar lange haren dan is het nog niet zo een drama als een hoofddoek

4
338 GOTCHA666

Alweer een verzonnen verhaal van een moslima. De zoveelste al en nog steeds nemen de MSM deze zelfverzonnen verhalen gretig over.
Dat iemand (die erg boos is om de een of andere reden) een hoofddoek aftrekt en in de sloot gooit of in een vuilnisbak dat kan ik me nog wel voorstellen.
Maar iemand is heel boos en gaat dan op zijn gemak een hoofddoek vastbinden en die met de auto over de grond slepen? Nee gewoon verzonnen.

1
339 B55

Een goede zaak.Stoppen met die idioterie Een Papoea mag hier ook niet over straat lopen met een peniskoker

1
340 Mollevanger

Het hoofddoekje scheurt mij in tweeën. Enerzijds sta ik pal voor dat iedereen zich moet kunnen kleden zoals hij of zij dat wil. Anderzijds ontkom ik er niet aan dat er ook iets van provocatie in zit.

Moeilijk. Want wat doet iemand fout ? En toch vind ik het een zorgelijke ontwikkeling.

0
341 Mac Benac

@9

Denk je dat nu echt? Verder nergens last van? Moslims, mannen en vrouwen hebben bewezen korte lontjes. Nu in Afghanistan doodsbedreigingen door moslims. 99,9% van die beesten hebben geen toegang tot wat voor medium dan ook. Alles verkondigd door zieke imans en die mongolen geloven alles.

2
342 Zwartwit

@342

Pakistan dus.

2
343 Zwartwit

Tja...je zal maar ergens snel een tafeltje willen dekken,dan is dit toch de oplossing..

0
344 Peka8

Hebben de moslima's intussen al excuses aangeboden voor hun nep -aangifte ?

1
345 B55

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Rooibos
Muziekdraadje

@2912Sterkte Nighthawk... Astrud Gilberto - Misty Roses ( 1967 )https://www.youtube.com/watch?v=xtzmox-D4Hs...

7 minuten geleden geplaatst door Rooibos

Zie Hier
Johan Derksen kraakt Sywert-interview Op1: ‘Hij is zo glad’

Inderdaad Sywert is zo glad als een aal!...

11 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

Zie Hier
Timmermans bereid te onderhandelen over regeringsdeelname met VVD, maar wel zonder PVV - Joop - BNNVARA

Je moet toch wel een enorm bord voor je kop hebben als je denkt zoals die linkse idioten van de Timmermansclub!Er is geen mens met gezond vers...

13 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

Zie Hier
Kweekvleeskoningin Ira van Eelen proeft eerste worstje: ‘Oprecht heel lekker’

Sorry maar ik moet er niet aandenken om zo n chemische worst naar binnen te werken hetzelfde geld voor die niet te pruimen vegan rotzooi!...

18 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

wildersfan
Roddelen onschuldig? ‘Helemaal niet’, ook dat valt onder pestgedrag

De grootste pestkoppen zijn meestal directeuren van de bedrijven zelf. En volgens mij maakt het ze niet uit hoeveel geld het het bedrijf en de m...

21 minuten geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
Omar klaagt Nederland aan, hij staat ten onrechte op terreurlijst

@2 Nou ja... Het is vervelend dat hem dit is overkomen. Maar veel meer dan hem die lijst halen, is niet nodig. En natuurlijk doorgeven aan ander...

36 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Graaier1000
Extra maatregelen bij Nationale Herdenking op de Dam dit jaar

@1, @2,Inderdaad....

41 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Omar klaagt Nederland aan, hij staat ten onrechte op terreurlijst

Uitgaande van hetgeen in het artikel staat heeft dit veel weg van 'Kafka' en van '1984 van Orwell'.Rehabilitatie is volgens mij aan de orde....

43 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

wildersfan
Johan Derksen kraakt Sywert-interview Op1: ‘Hij is zo glad’

Het gaat om belastinggeld waar niet zorgvuldig mee is omgesprongen. En dit is niet het enige bonnetje dat zoek is geraakt. ...

43 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Graaier1000
Omar klaagt Nederland aan, hij staat ten onrechte op terreurlijst

Te lezen zonder paywall op de website van NRC zelf:https://www.nrc.nl/krant/2024/04/19/#101...

1 uur geleden geplaatst door Graaier1000

NK. App
Teen Sister PornErotic MvTamil Girl Xxx VideoIndian BootyRedhedwinterNude YpgaJmac HdZoe FuckpuppetFree Pirn MoviBest Nude ModelsStarwars PornWww Youpron ComIndian Honeymoon Porn VideosNew York Sex VideoJapenese BlowjobsTwerk PawgLenatheplug SextapeFuq .comReadhentai MangaTeens CumingHot Teens Blow JobXxxxxxccccccDesimassageEnglish Chudachudi BoyBreeders Of The Nephelym F95Sucking Own BoobsLeiluna PornFamliy Swap XxxSexs Games DownloadFilmikipornoBrazil AsslickingJasmin PornSeducing At OfficeAunty Hindi PornDesi59 ComDirty Gay PornBrother And Sister Xxx Video ComNolaexicoLisa Ann Nude NakedElle Lee IafdPorn Free CelebPornográficos De SexoFree Porn Lesbian Porn VideosMulheres Peladas JaponesasNuru Massage Las VegasKelsi Monroe BangbrosPornô ClássicosBig Sagging TittiesNew Xxx Liveüvey Anne PornosıFishnetpornJustaminx Leaked NudesSteamy PornPornhub XxxXxx ComhdMmf CuckoldingStepsis HandjobAngie Faith SexDani_parkerrTna BoardManhwa 18HentaialternativeT OropornoHousewifekellyNude Beach OicturesAnna Delos NudeXxx GfbfHindi Audio Porn HdShaidenrogue PornAmateur GangbangAnna Hutchison NudeXxx Aunty SexTelugu Sex Videos LatestDown Syndrome NudesNude FakeAdira AllureStacie LaneYouxxxxAmrapali Dubey XxxLatest Chudai VideoXxx Sexy FamilyStep Sis BjBbw Dp PornHappy Ending Massage Near MeRubnapsMilked Gay PornDoggystyle PicsHindi Xnx MoviesBilu Film VidioAmanda Mccants PornBig Boob's PornRose Montoya PornItsindiegoldTamana XxxxBigblackbuttRubmapdInaid XxxPornographie DingueBig Titted Goth GfBlack Thug PornBig Tits JapanesrAlexia Woods NudeSex In Bus JapanSexy Tenn PornIsabelle Adjani NudeNude VirginityHorny AnalCanwhoresBeautiful NakedHd BrazzerMhani In EnglishDulhan BfMha HentaiHentai Armpit LickingFhoto AcompanhantesBelleusa PornAunty Group SexNaked BigboobsAsian Massage Palor Near MeSexy Bhabhi FuckPorn DefloinFull HdpornHq GentaiTürbanlı PornocularMila Kunis FeetPorn Videos TeluguWww NxxLydia PirelliCreamypieGiantess Mom PornAllmoviesforyou.netFully Naked GirlsCurvy Hd PornNatalia Starr Sex VideoKamasutra Sex StoriesTeresa Ferrer VideosAnime Porn VediosAddisonre PornReddit FeetpicsVideos Of Anime PornSteven Univers PornBlackescortsBisexual Porn VideosJenns Jameson PornPuku PhotosAsian BrazzersHan SexSneaky Anal Soiree.emma HixNude Mirror SelfieBakroomcasting