ANP
Volledig scherm
© ANP

Tekening van 13-jarige veroorzaakte bommelding Eindhoven Airport

De valse bommelding op Eindhoven Airport afgelopen juli is gedaan door een 13-jarige jongen uit Engeland. Hij deed dat op een vlucht naar Edinburgh die gereed stond voor vertrek. In het toestel werd een tekening gevonden waarop stond hoe je een vliegtuig kon laten ontploffen, achtergelaten door de Engelse jongen.

  1. Reacties op instortingsgevaar Brienenoordbrug: ‘Miljarden de grens over, maar voor drukste brug is geen geld’

    Reacties op instor­tings­ge­vaar Brienen­oord­brug: ‘Miljarden de grens over, maar voor drukste brug is geen geld’

    ‘Nu moet er vier jaar gewacht worden voor er misschien kan worden begonnen renovatie omdat er een nieuwe aannemer gezocht moet worden en nieuwe begroting gemaakt. Tegen die tijd ligt er een brug op de bodem van de Maas’ en ‘Doe nooit meer onderzoek naar het antwoord op de vraag hoe het komt dat het Binnenhof met steeds meer scepsis en ergernis wordt bekeken door burgers’: dit zijn enkele reacties van lezers bij het nieuws van de dag. Je kunt zelf een reactie insturen via brieven@ad.nl.
  2. Hoe NS-conducteur Marian omgaat met lastige passagiers: ‘Speel vaak de teleurgestelde tante’
    PREMIUM
    Zinloos geweld
    91

    Hoe NS-conducteur Marian omgaat met lastige passagiers: ‘Speel vaak de teleurge­stel­de tante’

    Het openbaar vervoer stond zaterdagavond om 22.30 uur drie minuten stil nadat vorig weekeinde wéér een conducteur in elkaar werd geslagen. Spugen, dreigementen en messentrekken: het werk van het NS-personeel is er de afgelopen jaren niet leuker op geworden. Hoofdconducteur Marian Boellaard vertelt over de dagelijkse incidenten waar zij en haar collega’s mee van doen hebben. ,,Ik heb een dikke huid gekregen, maar je blijft ook maar een mens.’’