door Kiki in Binnenland  ·  288 Reacties

  • 48
  • 1939x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@249 CDU is nog steeds veruit de grootste in de peilingen. Normale partijen hebben een overgrote meerderheid samen. Dus welk gehele volk?

Ik vermoed dat meer Duitsers AfD achtige lutsers en alles rechts daarvan zat zijn.

15
251 Drs. Mezun

"Vrouw wordt aangerand. Man schiet te hulp, wordt neergestoken en overlijdt. Bevolking komt in opstand en wordt afgeschilderd als neo-nazi’s. Geen woord over de verdachte. #Chemnitz"........

5
252 Hangingmen

De ernstig bezorgde burger laat zich horen...!

5
253 OneStone

@243 ,

Die vraag kwam anders nogal concluderend over omdat hij met 'dus,' begon. Maar goed, dat is soms lastig te interpreteren met alleen tekst. Het was ook geen steek onder water hoor, ik meende het. Ik ben het op dit onderwerp misschien vaak oneens met je, maar je mildere, inhoudelijke en rationelere toon is wel een verademing t.o.v. sommigen hier.

Dat is ook meteen waarom ik zo moe wordt van wat ik nog steeds als gezeur beschouw. Juist omdat die heldere betogen vaak ontbreken en het niet verder komt dan geklaag (iets wat uiteindelijk een simpele vaststelling is als je let op semantiek, tirade-gehalte e.d.). Er worden vaak allerhande zaken bijgesleept, van sociale huurwoningen (die dus in het geval van We are here ook niet relevant zijn bijvoorbeeld, wat al aangeeft dat de ene zaak de andere niet is) tot een enkele uitspraak van iemand als Merkel uit 2015 waar alles wat de afgelopen plusminus tien jaar allemaal gebeurd is, aan opgehangen wordt. Het komt soms nogal simpel over allemaal.

Verder snap ik heus wel dat mijn ervaring niet veralgemeniseerd kan worden. Maar het gaat dus ook niet alleen om die ene ervaring. Gezien het grote aantal reageerders hier, de vele opmerkingen die in de loop der jaren geplaatst zijn door mensen die het dag in, dag uit erover hebben denk ik dat je gerust kunt stellen dat iedereen wie hier al jarenlang zit, wel een redelijk beeld kan hebben en gerust kan oordelen dat de obsessie bij sommigen echt behoorlijk doorgeschoten is. Het is niet één ervaring van mij, het zijn persoonlijke ervaringen die bovenop die inmiddels gigantische klucht die NK en NUjij heten, komen.

Van één en één twee maken als de bewoordingen zo vaak overeen komen, is dan niet onlogisch of zo.

8
254 progressiefliberaal

Dat word dus de dood of de gladiolen.

2
255 Dragonton

** gebruiker verwijderd **

@209 Dat verklaart veel ten aanzien van uw reacties. Geen wonder dat u kiest voor de islam en Nederlanders van u mogen verrekken.

256 verwijderd5929219

@50 ...weet je wel wat er vooraf gebeurd is ? voordat de Buddhisten in aktie kwamen

2
257 Gazelle

Ik zou graag telefoon gesprekken tussen Merkel en Rutte willen horen.

5
258 IconDuality

@228
Wat een onzin. De religie van de vrede is juist een bedreiging voor onze vrijheid.

5
259 Kaksaboemsa

* Verwijderd door de redactie *

260 Bollieboos

@260 Fijn, dan is er voor jou in de terreurvleugel te Vucht nog een plekje bij je vriendjes waar je de resterende jaren van je leven mag wonen. Iedereen blij question

8
261 TedjeR

'Islam-expert Robert Spencer is dan ook van mening dat de ‘vluchtelingenstroom’ geen ‘stroom van asielzoekers’ meer is, maar een zogenaamde ‘hijrah.’ Een hijrah is een ‘jihad zonder geweld': een ‘jihad’ door emigratie. De bedoeling van een ‘hijrah’ is om de islam te verspreiden door middel van emigratie.'

http://www.dagelijksestandaard.nl/2015/09/vluchtelingen-in-slovenie-vallen-politie-aan/

4
262 Sjaan
263 Sjaan

'Bedreigde islamdeskundige Montasser AlDe’emeh: 'Radicale imams gevaar voor samenleving''
https://eenvandaag.avrotros.nl/item/bedreigde-islamdeskundige-montasser-aldeemeh-radicale-imams-gevaar-voor-samenleving/

2
264 Sjaan

Je moet het ook halt toeroepen als je straks niet wilt verzuipen in dat kutvolk met dito geloof.

4
265 Zeekomkommer

Ik hoop dat Wilders er voor zorgt dat er minder arabieren in Nederland willen komen.

4
266 xativa

Politiek staat te ver van de burgers af, zijn er voor het groot kapitaal echter dat de burgers de meeste belasting ophoest is politiek even vergeten.

5
267 Rattocasi

Ik denk dat de reactie in Duitsland veel meer indruk op de samenleving maakt dan enige reactie op NK. De reactie in Duitsland zal in aantal toenemen zolang de politici in Berlijn en Brussel de burgers negeren. Als het in aantallen eenmaal over het kantelpunt gaat is het niet meer te stoppen. En hebben we grote heibel in Europa. En dat is precies waar de elite op uit zijn. Want dan krijgen ze de kans om de teugels helemaal strak te trekken.

3
268 Verwonderd

"We gaan een bijzondere tijd tegemoet. Met een autoritaire en totalitaire overheid die openlijk (“positief”) discrimineert en agressief reageert tegen de eigen bevolking. Dat kan niet goed gaan. En dit alles speelt terwijl de economie (lees: grote banken) en de EU (lees: het globalistisch grootbedrijf) op omvallen staat. Kennelijk gaat de overheid dit spel uitspelen tot op de bodem"

Geert, kom er maar in. We stevenen af op een burgeroorlog.

4
269 samcash

@266 ik denk dat hij er eerder voor zorgt dat Nederland steeds onaantrekkelijker wordt voor intelligente hoog-opgeleide mensen.

7
270 Attercopus

@265 tja, ik zou ze ook graag zien verdwijnen, de PVV en die andere neonazi’s met hun ideologie van haat, maar ik heb toch liever een vrije rechtsstaat (met al haar zwaktes) dan een dictatoriale politiestaat.

7
271 Attercopus

@270 .
Ik hoop ook op wat @266 schreef en dat zijn er meer.^_^

2
272 eigenmening

@272 Dat mag. Ik hoop dat er uberhaupt minder mensen naar Nederland willen komen, en dat de bevolking lekker gaat krimpen. Nederland zou een stuk leuker zijn met minder mensen. Het vervelende van Wilders zit hem voor mij dan ook niet zozeer in de migratiehoek maar in zijn houding tegenover Nederlandse moslims (en academici en academische instellingen).

2
273 Attercopus

@273 .
Ik zeg ook, minder minder minder mensen op de wereld.
Wilders moet toch ergens mee beginnen he.(-:

3
274 eigenmening

@274 yep, te beginnen met Pakistan effe verdampen, niets aan verloren zo te horen

8
275 chouffleur

@275 .
Die hebben zelf zo'n bommetje en even op de verkeerde knop drukken en er is weer wat ruimte gecreëerd.

4
276 eigenmening

@276 yep of India effe bellen, die willen al heel lang van die paki's af.
Maar dan wel neutronen om, dan blijven de grondstoffen heel daar

4
277 chouffleur

@277 .
Maar dan valt er zo weinig op de bouwen want de meeste huizen blijven staan en dat is niet goed voor de werkgelegenheid.

2
278 eigenmening

@278 een neutronenbom heeft nagenoeg geen fallout, daarna wegshovelen.
Klaar

5
279 chouffleur

Quote "Vermoedelijk zal de overheid de lokale bevolking hard gaan onderdrukken ten faveure van onze redders in nood, de vluchtelingen. De ME zal immers moeten optreden tegen de Duitse bevolking die op jacht gaat. De ME gaat daarmee de migranten beschermen terwijl die juist de lokale bevolking vermoorden. Kolen op het vuur dus. Is dit de verrijking waar Schauble het over heeft?"

Mensen willekeurig aanvallen op huidskleur wordt streng veroordeeld en aangepakt.
Hoe krom is dit?...de westerse burgers worden al jarenlang willekeurig aangevallen en vermoord.
Nu ineens kan die logge overheid in beweging komen???
NIEMAND hoort willekeurig opgejaagd, aangevallen en vermoord te worden.
Dit is precies waarom dit is gebeurt in Duitsland.

2
280 Rapunzel

De PVV kan beter in de oppositie blijven.
Nu worden hun denkbeelden massaal door andere partijen overgenomen om zetels te winnen, aan de linker en de rechterkant.
Als de PVV in de regering had gezeten waren hun punten in de vergetelijk geraakt, totdat ook de gevestigde orde of de realiteit ons onherroepelijk wakker zou schudden.
Door de PVV wordt nu mogelijk een aanstaande burgeroorlog voorkomen.

2
281 Mollevanger

Er zijn weer een hoop allesweters op nk ..het punt is het overspoelen van extreme primitivelingen die absoluut helemaal hier niet thuis horen alles verloederd en iemand neersteken is ook al normaal ...ben geen racist heb moslim en afrikaanse vrienden toch ben ik rechts ...tegen de verloedering van deze maatschappij tegen import van.primitievelingen

2
282 Gazelle

@282

"ben geen racist heb"

Geloof ik meestal niet wanneer mensen zoiets zelf roepen...

7
283 Bullet108

Tedje weer eens op je teentjes getrapt ? en gemeld ?

4
284 Bollieboos

@283 .het woordje racist heeft nooit in mijn vocabulaire gestaan ...ik vind iemand aardig of niet wat voor een religie of kleur

3
285 Gazelle

@228
""Elke dag opnieuw kom ik op voor die zwaarbevochten vrijheid, en die vrijheid wordt zeer zeker niet voorgestaan door extreem rechtse kringen die juist de vrijheid van hele bevolkingsgroepen willen beknotten.""

Je vergeet erbij te vertellen dat het om een bevolkingsgroep gaat die een racistische religie aanhangt die de vrijheden van joden, vrouwen, ongelovigen, andersdenkenden, homo's etc. maar al te graag beknot en waar zij het voor het zeggen hebben dat beleid ook met geweld uitvoeren. Vreemd je dat als 'strijder voor de vrijheid' niet durft te benoemen. Komt bij mij een beetje over als het bekritiseren van verzetsstrijders uit WWII voor hun aanslagen zonder ook maar een woord vuil te maken over de misdaden van de nazi's.

3
286 Reconquista

Achterlijke randdebielen zijn natuurlijk slechts een heel klein deel van het volk, zij noemen zichzelf alleen wel het “volluk” met hun krimphersentjes

2
287 Denisova

@286 zo hoppa, das duidelijk! Lekker bezig hoor! Wel geinig dat alle linkse gekkies zo tegen de eigen bevolking zijn. Die eigen bevolking ziet wat er fout gaat door de import. De linksen willen of kunnen het niet zien.

1
288 Bullduck

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Krav
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

@14 Grote onzin!Dus Israel troepen sturen en wachten tot ze beschoten worden. Dan mogen ze de tegenstander arresteren zonder geweld zodat ze...

2 minuten geleden geplaatst door Krav

Krav
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

@12 Als je de helft uitmoord zal de haat met ongeveer 40% afnemen....

6 minuten geleden geplaatst door Krav

Krav
Voetbalteam met vijf transgenders wint alles

@34 Waarom is het repectloos?Het geeft precies aan wat het is.Omgebouwd als de verbouwing klaar is. Als de verbouwing nog loopt: Chicks with...

11 minuten geleden geplaatst door Krav

Krav
Moslims slaan 71-jarige christen bewusteloos in Den Haag

Rammen dan in de praktijk....

15 minuten geleden geplaatst door Krav

Bop
Voetbalteam met vijf transgenders wint alles

@28 @28 Voor normale mensen IS het een respectloze term. Maar de meesten hier hebben totaal geen moeite om transgenders respectloos te bejegen...

23 minuten geleden geplaatst door Bop

baba jaga
Voetbalteam met vijf transgenders wint alles

@31 https://www.boston.com/news/high-school-sports/2024/03/01/injuries-involving-trans-basketball-player-at-mass-school-spark-controversy/En z...

23 minuten geleden geplaatst door baba jaga

baba jaga
Mona Keijzer is helemaal KLAAR met de linkse HAAT in de samenleving!

@11 Ik zou niet weten wat de reden is.Het is bij meerdere items die ik plaatste gebbeurt maar de url was volgens mij gewoon goed....

25 minuten geleden geplaatst door baba jaga

Bop
Voetbalteam met vijf transgenders wint alles

@24 @26 Het lijkt er meer op dat jij de onnozele uithangt....

29 minuten geleden geplaatst door Bop

Bop
Voetbalteam met vijf transgenders wint alles

@19 Is dat een serieuze vraag: waarom? En waar vind ik dat transgenders andere vrouwen letsel hebben toegebracht? Heb je een betrouwbare link?...

31 minuten geleden geplaatst door Bop

Strongoli
GeenStijl: COA vestigt per direct "zoveel mogelijk statushouders in hotels, toestemming gemeentes niet nodig"

@7De boetes worden ook al door ons betaald.Dan hebben ze het straks over bezuinigingen. Nou ik weet wèl waarop flink bezuinigd kan worden, ...

39 minuten geleden geplaatst door Strongoli

NK. App
Perfectgirks.netPornhubxIlfenesh Hadera NudeKeez.oviesAddison Rae Deep FakeIndian Family PornPron 3Latina Sex TourMakeout On BedLittle Caprice PornoInterracial Sexual VideosGay Porn EspañaMature Women Sucks CockDesivillagesexVideo Bokep ViralHypno Mom Pornسكس أنمي هنتايNaime PornContos Eróticos TravestisNxx.comSilvrdaddiesPorn Indian Mom And SonEst PornstarsMolesting PornLesibian XxxPrityDoris Morgado NudeSeductive PornographyBlack Sis PornRiley ReedGiant PenisisSunny Leone New SexPron SSwimg Playboy TvAlexis Texas Big AssStepmom Face SittingJohnny SinsMona WalesResident Evil HentaiTurk Pornoları ızleGigi Hadid NakedXnxx YangTop Model Sex VideoPorm Video Indian게이 야동Pornzog ComAff FinderSisfuckKim Karashian XxxSara Blake OnlyfansFenoxxoNew Web Series PornCuckolds CummingXxx 1985Lena Paul SquirtIndan Saxy VideoBald PornBlack MilfsBimbo Hypnosis PornCelebrity Leaked PicturesPetite Nude WomenLiloostichDesi Forced Sex VideosAnjali Kara NudeFull Porn SitePorn DrawYoujisTamil Thevidiya Sex VideoVagu-259Hend JobXxx AlwarMy Little Pony HentiOnlyfanleaksBbw Blonde AnalAmirahdyme PornConnie PerigonNewest Xxx VideoBackroom Casting CiuchXvideo Porn IndiaSexy Ladki Sex VideoSweetiefox NezukoFilm1k Video IndirSite Pornographique LesbienneOlder GaypornA O C NakedMusa PhoenixAmelia MaltepePorn Crystal ClearSoulgenPorn ImagasSniffies.conGangbanged My WifeSelena LoveHotel JayshreeWww Xxxx 18Sonileyan XxxDread PornstarPorn Real Brother SisterFamous People NudeShow The PornInfluincersgonewildLeicht Perlig NudeKannada Girl SexDining Table SexBelle Delphine Blow JobKerala Pengal Sex VideoNipple FetishSierra Lewis PornJohnny Sins PornSucking TityFellusia BlowFreescatmoviesTg TubdD4 SuwingRose Montoya PornBhabhi BeegThe Night Manager Hot SceneGay Black CumsAnnika Eve PornBelesaaJogo Pornô Para AndroidBokep SdDaintybabyelleHard Indian XxxXvideos CommWwe Sexy FightNude In Gta 5Band PornThebrittfittPornvideos 4kLobstubeSyrian SexArinny Celeste Nudeفیلم سکس خارجیLela Xxx배달 노출Stella Cox Porn VideosXvideos TanilMemes SexualesDemon Slayer Porn ComicsNickey HuntsmanPeter Pan Xxx: An Axel Braun ParodyBlueberry Inflation PornhubHottest Big Tit WomenXnnx TeluguOld Gay SexBoobs Licking PornReena Sky XxxXxx Village IndianIndian Lovers Nude