door Havermout in Binnenland  ·  48 Reacties

  • 22
  • 1238x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

** gebruiker verwijderd **

En vier vijfde dus wel.
Fijne selectie.

1 verwijderd9139144

@1 En als er had gestaan, dat slechts één op de vijf naar Nederland komt, was het ook niet goed.

Snapt u iets van internationale verdragen zoals de Turkije deal?

28
2 rolstoeltje

** gebruiker verwijderd **

Nee, daar snap ik niets van.

3 verwijderd9139144

@2

Het was wel beter geweest als de selectie nog strenger was geweest. En inderdaad dat er ongeveer 80% zou afvallen. Binnenkort hoeven de mensen ook niet in Nederland of Turkije te blijven, ze kunnen gelijk terug naar Syrië!

4
4 Vaartuig

Waarbij 3/5 dezelfde radicale opvattingen heeft, maar ze verzwijgt. 1/5 zal het wel zijn waar de bedoelingen conform de westerse zijn.

8
5 FUBAR76

@5 Heeft u dat die 3/5 zelf gevraagd of spreekt u namens uw onderbuik?

29
6 rolstoeltje

** gebruiker verwijderd **

@6 : Ben jij bij de selectie geweest?

7 verwijderd9139144

Als je het gelijkheidsbeginsel aanhangt ben je welkom, zo willen de bolsjewistische nihilistische kuddeleiders het graag in Brussel; geen onderscheidende volken, klassen, rangen, standen, sexen....liefst helemaal geen grenzen en macht meer....behalve dan die van onze elites van het financieel-politiek-juridisch-technologisch-wetenschappelijk complex....!

6
8 CoolMemories

@1 ".....En vier vijfde dus wel....."

Gewoon de toelatingseisen opschroeven: als je de natuurlijke charme en superioriteit van de vrouw over de man niet begrijpt of erkend.....kun je weer terug naar je zandbak!

3
9 CoolMemories

Duidelijk wat daar zit dus, geen Syriërs

5
10 chouffleur

@6 Dat was mijn eerste gedachte ook, wat als ze iets gaan verzwijgen, je kan niemand in zijn hoofd kijken, dat heeft niks met onderbuik te maken. Dat is realistisch denken.

6
11 lisaaatjuh

@5 "....conform de westerse zijn......"

Die van Brussel/Soros/EUSSR of die van Trump...?

4
12 CoolMemories

Wat is eigenlijk radicaal? Een religieus persoon die zijn of haar geloof in grote lijnen serieus neemt en als de absolute waarheid ziet is wat mij betreft al radicaal. Want dan geloven ze ook in al die barbarij en afslachting van anders ofwel niet gelovende.

2
13 Bluth

Één op de vijf moet zijn vijf van de vijf !

5
14 Interessant

Maar die andere 4/5 deel vinden dat ook,maar zeggen het niet

5
15 Hangingmen

“Er kwamen in 2017 ongeveer 2.100 Syriërs vanuit Turkije naar ons land. Dit jaar zijn dat er tot en met juli maar 288. Een flink deel van de vluchtelingen komt dus niet in aanmerking.”
Laten we het eens hebben over hoeveel idioten elk jaar radicalen doordat ze alleen op basis van hunidentiteit weggezet worden? Laten we het daar eens over hebben. https://www.nieuwskoerier.nl/news/340841-mbo-er-met-niet-westerse-achtergrond-vindt-nog-steeds-moeilijk-een-stageplek

Maar daar moet ik zeker bij wegkijken?

6
16 Trompetsignaal

Ach, en hoeveel zijn er doorheen geglipt die het wel waren maar het goed wisten te verbloemen.
Het paard van Troje.

3
17 eigenmening

"Eén op de vijf Syrische vluchtelingen die worden voorgedragen voor asiel in Nederland via de Turkije-deal".

Waarom?. Zij moeten terug naar Syrië om het land weer op te bouwen i.p.v. hier in Nederland te parasiteren. Na de 2e Wereldoorlog was er massa volksverhuizing in Europa, alle slachtoffers zochten hun gezinnen en familie weer op en hielpen mee om het land weer op te bouwen.

2
18 zoutzuur1

Wat wel belangrijk is dat deze screening niet plaats vindt als de migranten hier in Nederland illegaal al binnen zijn gekomen. M.a.w. als je de legitieme wijze van immigratie bewandeld heb je aanzienlijk minder kans.

0
19 niet-alles-geloven

Er word veels te weinig geweigerd..... het is hier geen filantropische instelling....

0
20 Moszkowicz

@16
Dat ligt deels aan discriminatie maar ook aan slechte ervaringen die bedrijven met sommige mensen uit die groep hebben gehad zoals; altijd te laat komen, geen gezag van vrouwen accepteren, agressief worden als je kritiek krijgt e.d.
Dat is erg sneu voor de welwillende onder hen die zijn hier de dupe van.

2
21 Kaksaboemsa
22 chouffleur

@21
Verkeerde draadje.

1
23 Kaksaboemsa

@8 Je zou dus in principe voorstander zijn van het binnenhalen van mensen die niet de gelijkheidsbeginsels onderschrijven, zodat de verhoudingen in Nederland weggaan van dat "verderfelijke Europese gelijkheidsidee"?

On topic: er wordt dus vrij uitgebreid door verschillende partijen gekeken naar veiligheid en integratie. Hoorde op de radio dat er ook potentiele asielzoekers waren die zelf om die reden niet wilden overkomen. Dus mensen die het "als je je niet kan vinden in de normen en waarden, waarom kom je dan", zelf in acht nemen.

0
24 Winston

De rest weet het goed te verbergen.

1
25 Chaimileh

Dit is de prijs die we betalen om onder het mom van gematigde oppositie toch Al Nasura te steunen, omdat we zonodig vinden dat Assad weg moet. Assad is geen lievertje, maar die reli-idioten zijn nog vele malen erger.

0
26 Nos Calan Gaeaf (s7p)

En de rest wat hier al zit dan???

0
27 netcat

* Verwijderd door de redactie *

28 ymvk kabel

Rijst nu de levensgrote vraag wat voor gevaarlijke individuen en wanna-be geweldplegers
de Nederlandse politiek in de jaren 2015 en 2016 heeft toegelaten. Zonder functionerende screening.
Zoals ook reeds gebleken is door meerdere incidenten met door de autoriteiten ijlings als verwarde mannen aangeduide messenstekers.

De Nederlandse burgers worden door de overheid voortdurend benaderd om privacy in te leveren, -waaronder via de sleepwet in te leveren; burgerlijke vrijheden af te staan, -waaronder het gebruik van contant geld .
Stel dat in de jaren 2015 en 2016 120.000 mensen werden toegelaten, dan waren 24.000 daarvan al onaanvaardbaar geweest bij screening. Stellen we achteraf vast dat het handelen van de regering en politiek puur onverantwoord was en dat door de schuld van Den Haag al slachtoffers gevallen zijn.
En hoe goed werkt screening nu? Wat vraagjes op een formulier? Dat is onvoldoende.


Is er ook nog een vraag over de door Turkije voorgedragen vluchtelingen: in hoeverre worden die voordrachten bepaald door corruptie, door het feit dat Turkije van gevaarlijke radicalen af wil of door het feit dat ze spionnen voor Erdogan zijn?

0
29 stanley.staatsman

@27 van de rest heeft 41% psychische problemen* maar doen daar dan met zijn allen niets aan, we kijken weg, bagataliseren en zijn dan heel verbaast over als er bij een paar de stoppen door slaan.

Bron* : https://nos.nl/artikel/2234511-syriers-zijn-graag-hier-maar-groot-deel-heeft-psychische-problemen.html

1
30 Ruud100

OK, de hier bedoelde extremistische rakkers komen zo NL niet in, maar wel andere EU landen. Dus uiteindelijk kunnen ze ook naar NL, als de papieren voor elkaar zijn. Het betreft echter alleen de hervestiging via de UNHCR, dus niet de directe aanvragen van Asylanten. Kortom uiteindelijk is er geen enkele reden om te klappen, want linksom of rechtsom komen ze toch wel hier. Er is geen harde screening, de eigen verklaring is voldoende. En toch is 20% al ranzig veel. In 2015 werd ons nog wijs gemaakt dat Syrië best een modern seculier land was, vol toffe peren met een goede opleiding. Inmiddels weten we beter. Bovendien kunnen ze onderhand beter terug gemarcheerd worden. Het grootste deel van de eigen shithole is veilig. Het parmantig parasiteren kan stoppen.

1
31 schrootflint

4/5de van de radicalen mag dus wel binnen
De andere 1/5de komt via een 'speciale regeling'.

1
32 Rex

Dan worden er dus toch nog lieden door gelaten die niet op hebben met het leven/gedrag van de Nederlanders!

2
33 Zie Hier

En hoeveel zullen even liegen voor het gratis leven op kosten van de Nederlandse middenklasse.

1
34 Soare

Zouden er nog wel veel meer moeten zijn.
De illegalen, dan die helemaal niet uit oorlog kwamen en met de stoet mee liepen.
Controle was hier gewoon slecht.
De aller eerste die binnen kwamen, werden niet eens gecontroleerd.
Wij hadden er hier 2 die zelfs criminelen waren.
En hier verblijfsvergunning hoopte te krijgen.
Gelukkig zijn ze op tijd gepakt.
Maar wanneer gaan ze terug.
Om der land weer op te bouwen.
Of blijven ze hier voor rest van der leven.
Gratis uitkering.

2
35 annie

Als ze dan binnen zijn gaan ze eerst op vakantie naar .....................................Syrië

2
36 Uitede aka Espede

Ik zeg : "Opvang in de regio van vijf op de vijf Syriërs is beter voor hen én voor ons."

Ik heb er namelijk helemaal geen vertrouwen in dat die 80% 'geschikte' gekeurden inderdaad aan onze standaarden voldoen, of dat die zo slim waren om politiekcorrecte antwoorden te geven. Het zou mij helemaal niks verbazen als er boekjes bestaan met de 'goede' antwoorden op de verkeerde vragen. Dat er 20% ruimhartig uitkomt voor hun idioterieën zegt mij voldoende over de intenties in dat land : "Lands eer, lands wijs" En zoveel eer is er in een islamitisch land niet volgens onze rechten, gewoonten en opvattingen. Brrrr…..

1
37 Gandalf

@12 , nee die bedoel ik niet. Ik heb ook mijn bedenkingen bij het EU gedrocht. Ik bedoel de seculiere waarden, vrijheid van meningsuiting, verzorgingsstaat e.d Dus niets politieks, maar gewoon zoals we hier over het algemeen met elkaar omgaan. Is niet perfect, maar zo, n beetje het beste ter wereld

1
38 FUBAR76

Nu nog .......

1
39 FUBAR76

* Verwijderd door de redactie *

40 Dirk2137

@21 Nu huur ik veel uitzendkrachten in. Ook hebben we geregeld stagiaires (2-6 per jaar). Onze ervaring met gebrekkige discipline is dat dit meer een leeftijds-en houdingsissue is dan issue van kleurtje is. Sterker nog de keren dat ik strafontslag oplegde betrof het blanke medewerkers die geen zin hadden ziek te melden of op te dagen.

Als je in een gesprek selecteert op houding vind ik dat prima, maar niet in de brievenbus op de naam of foto. Of al aan de telefoon op basis van accent. En dat gebeurt nu wel, constateert ook de minister. Want het onderzoek waar naar ze verwijst vergelijk gemotiveerde studenten met en zonder kleurtje.

U schrijft het iets te makkelijk toe aan de studenten. Dat bedoel ik dus met wegkijken. Of denken we dat een gemiddelde MBO leerling zo uit aflevering van dreamschool stapt?

2
41 Trompetsignaal

* Verwijderd door de redactie *

42 ymvk kabel

En hoeveel procent missen we door de goedgelovige ambtenaar? Of hebben we kreupel vragenlijst die antwoord geeft?

1
43 maarten1234

@30 waarom moeten wij mensen met psychische problemen opvangen? Daar hebben we al genoeg van, die niet eens fatsoenlijk behandeld kunnen worden. Nu importeer je problemen op koste van de belastingbetaler

1
44 maarten1234

Taqiyya is voor sommige moslims best lastig, en die vallen door de mand omdat ze iets te eerlijk zijn.

1
45 PeKa

Absurd. Er hoeft geen enkel Syriër meer naar Nederland te komen. Direct terug laten gaan naar Syrië om daar mee te helpen met de wederopbouw van hun land. Dat is echt de beste oplossing.

0
46 PFL

Eenvijfde wordt maar geweigerd.
Valt dan best mee, een bewijs van de totaal irrationele xenofobie in Nederland.

1
47 Hadjememaar

En 4/5 is Okee, Ik geloof er geen barst van

2
48 Bollieboos

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
DikkeTor
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

Je voelt je aangesproken he? "Tieft toch op" Bahahahahah XD...

1 uur geleden geplaatst door DikkeTor

DikkeTor
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

Ow nog beter, Jullie trotsheid he? Kijk wat er hier mee gaat gebeuren voor de natuur **werkt gas demonstrerend de het graf in** Bahahahaha XD...

1 uur geleden geplaatst door DikkeTor

DikkeTor
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

Ow en wat persoonlijke aanvallen of persoonlijk maken :D Heej jij rijdt toch een auto omdat je de milieu wil verzien? Bahahahah XD...

1 uur geleden geplaatst door DikkeTor

DikkeTor
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

Ik rij geen Auto, dus ik ben het wel met Bop eens > Kan me geen tering interesseren, en alle jullie die er wel een reet om geven zouden daar een...

1 uur geleden geplaatst door DikkeTor

Bleke Betty
Kamer wil af van wet die wijziging geslacht in paspoort simpeler moest maken

Het heeft ook wel degelijk met veiligheid te maken. Lekker met die terroristen, ipv hun gebruikelijke ISIS of Hamas outfit, nu met een boerka? ...

2 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Feldwebell
HIGH ALERT! Putin rushed to Kremlin for emergency meeting over NATO | Redacted w Clayton Morris

In ieder geval kunnen de Russen nu gaan nadenken over iets dat ze wél begrijpen....

3 uur geleden geplaatst door Feldwebell

VBOH
Rwandadeal ondenkbaar voor Nederland: 'Zouden uit EU moeten stappen'

@14 Ik zat even op een andere draad. Problemen mee? Verder ben ik wel klaar met de Rwandadeal die Engeland heeft afgesloten met Rwanda. Dag ho...

3 uur geleden geplaatst door VBOH

VBOH
De zoons van Miranda maken er thuis een bende van: 'Ik ontplof dagelijks'

@7 Ik zou je vriendin een advies willen geven. Ga alvast een cursus; "Opvoeden doe je zo" ergens doen. Of zoek opvoedondersteuning als hulp. ...

3 uur geleden geplaatst door VBOH

Wedergeboren
Een transgender plande een massale schietpartij en werd gearresteerd

@9 Ja, sorry. Excuus Tor, ik was ff afgeleid. Ook voor jou truste hoor. :-) ...

3 uur geleden geplaatst door Wedergeboren

Wedergeboren
Zomerverwachting 2024: heet en onstabiel?

@10 :-)))) Hahaha ... U is gelijk ene bekende voetballer een groot filosoof ! ...

3 uur geleden geplaatst door Wedergeboren

NK. App
Jazmin Chaudhry PornReddit Asian HottiesSqurting CompilationMikahlynnTeenie Pornلانا رودسPublic Toilet PornJeleana Marie PornLeenaskyMackzjones RedditCarly Simon NudeAnna RoseTamilgay ComCallsescortXvideos Melhores Do MundoStudent HentaiBrickyatesHindi Marathi BpIndian Porn Blue FilmKorean Beauty XxxGirlfriendanalLilbussygirlKannada Mobile Sex VideoWww Xxxvideo XomChloe SurealCfnfGay British PornSex Movie KannadaFucking Sex DollHoy Sexy PornThiefs PornLizbeth Rodriguez.pornCreate Deepfake PornNina Heartly VideosBbc Cuck PornNaked LadiesKareena KapoorxvideoSet XxxConsentual Non Consent PornCherokee Dass OnlyfansXxx Sleeping SisWww.porn.colActors PornosHd Hd Porn VideosBokep BrazilianBig Titties PlayOrgasmic ThreesomeParty NakedLesbians Masturbating TogetherSexygranniesPorn In YoutubeTube GaloreSexx Xxx ComDesi Hindi Xxx VideoManga SexPornography Website ListInteractal PornPornografia Con NegrosNude Ladies OlderPorn With ActingPornhub DowloadSex Movie Sex MovieBhabhis ExXxx Free MuviesKeri Russell NakedSlayed PornSexy Arab SexIndian Actress Porn HubCock Between BoobsLesbian Orgasmic PornVanessa Del RiopornHeintiWassup NudeAssfucked WivesStefanie Martini NudeKulhad Pizza Viral MmsB Grade Sex VideosKali Roses PornKatrina Kaif Sexy XxxHd Porn ChannelsChinese Force SexArab Women PornJaye Rose PornstarSexloogMorphadite PornNude Mom DaughterPorn LésbicasPornhub BhabhiXxx ChutReal Incest Porn VideosLauren Jauregui NudeOlivio Culpo NudeAdultcomicVirgin DeforationXiangweitudouJapanesesexvideoBf Video Brother And SisterBecky BandinipornHentia HdPorn StarlistWww.xxxhampsterIndian Sexy Bf MovieBhabhi Aur Devar KiBrazzers MuslimMost Beautiful Hd PornPremium Porn FreePmatehinterVerpornocomicsThug PornXxx Boob's BigCuckold CoupleKalyani SexMy Hero Academia R34Muslım PornNaked Sex FilmPresley Dawson PornLexi2legit XxxSuhagrat Ki SexSexy Video KaKatyeravesHot Thai PornSkipthegesEporner OmNoorlemagazinePornor TotalGostosas Do Tik Tok PornAlyssa KulaniAnal SquirtBrasilerinhas Carnaval 2023Bratty MilfsNakid GirlsJohny SinsnBbw Lesbian StraponOffice Boy SexSaabsilvi NudeSherlyn Chopra Sexy BoobsMom Teach Sex Porn HdNip Slip AsiaWoman UndressingChinese ChudachudiSunny Leonexxx ComJerk AteAlexis Texas And Angela WhiteHot Mom Cream PieHot Sex Video OnlineHindi Chut Chudai VideoPornhdfullBella RossiXxx Hd Vedio ComZelda Sykes Nude