door Febee in Buitenland  ·  39 Reacties

  • 2
  • 1942x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Onzin bericht met het modewoord rascime.
Als mensen ruzie hebben geven ze elkaar geen complimentjes.

11
1 Rex

10 jaar opsluiten op water en brood.

26
2 Drs. Mezun

Dan spoor je niet!

1
3 TouchScreen

@1 kijk de wegkijkreactie van extreem rechts question

27
4 Jewkakka

Je moet als racist nooit alleen een zwarte jongen aanvallen want daar krijg je spijt van zoals blijkt in het filmpje.Vandaar dat ze met een groepje waren waarvan de leider dacht het klusje alleen te kunnen klaren.Met als gevolg dat het langharig tuig zelf op rail lag.

22
5 jantje van leiden

De gebruikelijke slachtoffer dader verwisseling van links.

Ik zie een stuk tuig dat zich niet alat aanspreken en na een boze duw haren grijpt en zo hard als hij kan op een hoofd blijft slaan. Zo te zien ernstig letsel veroorzakend.

En de linkse goegemeente zingt er racisme omheen. De logica lijkt te zijn dat bij elke ruzie tussen een witte en een zwarte de witte een verfoeilijke racist is .

Ik hoop dat die linkse dwazen zelf ook eens zo worden afgetuigd.

13
6 purelogica

Een filmpje van Facebook dat iets meer laat zien.
De blanke dames beschuldigen hem van onbeleefdheid wat dat dan ook is geweest is niet duidelijk omdat dit niet op de video staat. Een dame staan met een blikje bier in de hand. Er wordt door een dame gezegd vieze varkens... heeft hij dit soms tegen hen gezegd en dat daarom de ruzie begon?De dame zegt dus iets over respect en beleefdheid tegen hem en hij zegt kanker op en zij zegt waarom doet u zo arrogant en hij zegt uw bakkes stinkt en zij antwoord uw bakkes stinkt ook en hij wordt vervolgens het spoor op geduwd. Een van de dames staat met een blikje bier in de hand. Er wordt door een dame gezegd vieze varkens... de rest niet te verstaan. Heeft hij dit soms tegen hen gezegd en dat daarom die ruzie begon?

Wel duidelijk is dat de dame(s) een beetje onder invloed zijn van alcohol en dat de zwarte jongen iets gezegd zou hebben wat de dames onbeleefd en niet respectvol vinden.

Het fragment te bekijken in onderstaande link:

https://www.facebook.com/karen.dasilva.528/videos/10215636855850626/

4
7 Nieuwsgierig

@7 Aanvulling. Laten we wel wezen, iemand het spoor op duwen en er een trein aan kan komen is heel erg wat er ook gebeurd is en wat hij ook zou hebben gezegd!

2
8 Nieuwsgierig

Ik zie een meisje die voortdurend tegen de zwarte jongen praat wegloopt weer terugkomt weer wegloopt weer terugkomt tot haar begeleider het nodig vindt om de jongen aan te vallen op het moment dat de jongen zich omdraait.Dat hij vervolgens klappen krijgt is zijn eigen schuld.Van de gesprekken heb ik niets kunnen verstaan.

11
9 jantje van leiden

@7 Sorry voor de dubbele dezelfde regel in het commentaar die achteraf niet te verwijderen is. Dat krijg je als je achteraf een zin op een andere plek in het verhaal neerzet en de andere vergeet te wissen en het al hebt verzonden.

2
10 Nieuwsgierig

@9 Bepaalde delen van de video kan ik wel verstaan en de zwarte jongen zegt niet zo heel veel en vermoedelijk de vrouw, vriendin of familielid van de zwarte jongen of gewoon een buitenlandse dame met een kindje in de kinderwagen zegt don't touch, niet aanraken. De zwarte jongen is dus waarschijnlijk in gezelschap van een vrouw want hij geeft een soort discman of een apparaat af. Dat de blanke jongen op het spoor klappen krijgt is zijn eigen schuld, want hij heeft hem op het spoor geduwd wat ontoelaatbaar is en later komt de gekleurde vrouw ook het spoor op om te helpen en deelt dan eveneens klappen uit aan verschillende mensen.

Ik hoop dat getuigen die ook op het spoor stonden kunnen getuigen wat hier precies aan de hand was.

5
11 Nieuwsgierig

Nieuwsblad.be over het incident: https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20180828_03686734

Er kan pas iets zinnigs over discriminatie gezegd worden als het duidelijk is wat er aan vooraf is gegaan en wie er is begonnen.
Van beide kanten kan er racisme of onbeleefdheid zijn voorgekomen en iemand met drank op reageert dan weer sneller en impulsiever als er iets in zijn of haar ogen lelijks/onbeleefd wordt gezegd of vat misschien iets verkeerd op. Wie is begonnen dat is de vraag. En spoorduwen is natuurlijk altijd ontoelaatbaar!!!!

4
12 Nieuwsgierig

@6 "De gebruikelijke slachtoffer dader verwisseling van links."

Ach, je kon het weer niet laten om de boel om te draaien. Droeftoetertje met je links, links, links, links. Nog 1 miljoen keer links janken en dan is je leven nog zo schraal als nu.

15
13 VaY

En zoals gewoonlijk krijg je alleen het stukje te zien waar de vlam in de pan slaat , en niet het stuk met de reden waarom...

4
14 Vageali6888

Wat er ook aan vooraf gegaan is: je blijft onder alle omstandigheden met je fikken van een ander af, je gaat niet duwen, slaan, trappen etc. Een verstandig mens haalt zijn schouders op, neemt de woordenwisseling evt op met een foto van de ander en gaat er mee naar de politie.

1
15 gaulette

@14 Ach en dan neem je het recht in eigen hand en dondert iemand op het spoor? U bent wel al heel erg het spoor bijster.

5
16 reality

http://www.standaard.be/cnt/dmf20180828_03687393

Nieuw bericht question "Moeder en slachtoffer vechtpartij getuigen: ‘Bij een blanke hadden omstanders waarschijnlijk wel geholpen’"

3
17 DikkeTor

Laten we leuke grapjes maken over het spoor, dat men niet spoort en ontspoort is enzo question

4
18 DikkeTor

@18 gelukkig is er geen trein ontspoort door dat stelletje langs de rails lopende spoorlozen.

2
19 Truffelaar

@19 True that, en zelfs beter dat een trein voortijdig al kon stoppen.

2
20 DikkeTor

Mooi om te zien hoe die racist in elkaar gemept wordt nadat hij zelf de ander op het spoor probeert te gooien.
Hij is al opgepakt, dus nu rest alleen nog veroordelen voor poging tot moord met voorbedachte rade (op het spoor gooien terwijl er een trein aan komt) en héél lang vast zetten, die racist.

6
21 van de andere kant bekeken

Openbare dronkenschap en poging doodslag. (op spoor duwen)
Ik mag toch hopen dat er voor de duwer een juridisch vervolg komt.

De donkere jongen is 15 jaar (volgens de link in reactie 17)
Voor degene die geen facebook hebben:
https://www.dumpert.nl/mediabase/7503293/9d091509/boze_vechtbelgen_ontsporen.html

1
22 Jackd

@21 Ik dacht eigenlijk aan een taak strafje van 240 uur.
Dat schijnt nogal eens de eis te zijn bij islam volgers die zomaar een bejaarde van rolator beroofd.
Of 2 islam volgers op de scooter die beide volhouden niet gereden te hebben dus beide maar vrij gelaten,maar wel een dode.
Of van die 2 paspoorters die naar IS gaan en terug in Nederland een of twee maandjes later alweer los lopen om busjes te huren.
Of is het omdat het een blanke betreft die iets fout doet dat het maar gelijk poging tot moord is?
En hoe weet jij dat hij een racist is?
En hoe kwam dan die racist op het spoor? ook geduwd?
En dan heb je ook nog het lef om met voor bedachte rade te komen.
Voor jou info met voor bedachte rade is weten wat je van plan bent van te voren,dus jij beweert nu dat die hippie al van plan was om die andere persoon te doden door hem op het spoor te gooien.
Ik snap het wel hoor,als iemand een kleurtje heeft en toevallig ruzie krijgt met een boze witte man dan is het gelijk racisme want wit tegen zwart toch?
Snap je zelf niet hoe dom dat klinkt?
Alles maar gelijk op racisme gooien geeft blijk van dat je niet spoort .

Zag je dat dikketor,net op het einde . question

1
23 Truffelaar

Dat joch is net zo goed een etter. Hij kan ook weglopen mar hij blijft *de discussie aangaan* aka ruzie zoeken en uitlokken.

1
24 Ness

@23
Als je de link in de kop had gelezen (http://www.standaard.be/cnt/dmf20180828_03687393) had je niets zo'n stompzinnig verhaal afgestoken, waarschijnlijk.
Hoewel....

5
25 van de andere kant bekeken

@24
Blaming the victim....; daar is extreem-rechts (jij dus ook) extreem goed in.

5
26 van de andere kant bekeken

Typisch, je zou toch maar in AARSchot wonen.

4
27 Denisova

@25 Ik heb de kop niet gelezen omdat ik op jouw reactie reageerde.
Vaak hoeft dat dan al niet meer want het is toch extreem rechts of met voor bedachte rade.
@26 En daar heb ik dan als antwoord op een vrouw word beroofd van haar tas vanaf de achterbank van haar auto,de vrouw schrikt en rijd de berover dood een moslim.
Wat zien we daarna in het nieuws? hij was een lieve jongen en studeerde blablabla.
Wie kreeg er een rechtzaak aan haar broek? juist het slachtoffer.
Dus stop maar met de onschuldige dood spelen want die veer is al versleten.

2
28 Truffelaar

@11
De ene kant van het verhaal. Ze zijn er altijd snel bij om het 'slachtoffer' en zijn familie zielig te laten zijn en het 'slachtoffer'de ideale schoonzoon te laten spelen. ("Mijn wereld is ingestort", zegt de moeder. Goed ingeleefd in zijn en haar slachtofferrol.)

Zoals eerder gesteld, niet het hele relaas staat op video. Ik heb hierbij het vermoeden dat dit bewust is afgeknepen en ben dan ook benieuwd wat de andere kant van het verhaal is. Maar daar hoor je ook niet over gesproken worden door bijvoorbeeld de burgemeester aldaar, dus de schuldvraag zal waarschijnlijk politiek correct alweer bij voorbaat bekend zijn, het wachten is alleen nog op de veroordeling.

15-Jarige jongetjes uit deze groep zijn nu eenmaal niet op hun mondje gevallen. Ik ben benieuwd naar de werkelijke toedracht.

2
29 Honda RA302

@28
Wat jij wil joh, Als jij graag met je eierdopje op je koppie racistische moordpogingen afdoet als "eigen schuld, dikke bult" moet je dat vooral blijven doen.

6
30 van de andere kant bekeken

@30 Zal ik doen,blijf jij maar dingen lezen die er niet staan.

1
31 Truffelaar

@26 : na enig geharrewar roept die 15-jarige, die eerst druk zijn gelijk staat te halen met vage handgebaren, 'kom maar kom maar dan' (tegen een vrouw!), of iets van gelijke strekking. Da's om moeilijkheden vragen. En steek je extreemrechts waar de zon niet schijnt. Ik kots van dat racismegehuil. Tis een ettertje die blijkbaar voor het eerst zijn gelijken, een ander stel etters etters tegenkomt. Tokkies all. Op een vrouw na die probeert te sussen en uit te leggen.

2
32 Ness

@32
"of iets van gelijke strekking."

M.a.w. je verzint ze ter plekke....


"En steek je extreemrechts waar de zon niet schijnt."

Dat jij blijkbaar gewend bent om van alles in je lichaamsholtes te steken moet je zelf weten, natuurlijk. Dat betekent echter niet dat iedereen hier dergelijke gewoontes heeft.

3
33 van de andere kant bekeken

@33 : dat joch staat daar met een maat. Ze vatten het plan op ruzie te gaan zoeken terwijl maat het gebeuren filmt. Dat staat niet op film maar je proeft het eruit; het zijn ETTERS. Ruzie geslaagd, filmpje ge-upload, jankende moeders, aandacht aandacht, groot succes. Van *de witte man* wordt het uiterste geduld verwacht en een hoogverheven moraal: zelfs als het bloed onder je nagels vandaan wordt getreiterd mag je niet aanvallen. Maar toen die blonde knakker dat deed bleek dat het 15-jarige etter heel fanatiek te kunnen kopstompen want daar was het hem om te doen. Zum kotsen.

1
34 Ness

Wederom eenzijdige belichting. Waar blijft het verhaal van de andere partij?

0
35 Honda RA302

@34
"Dat staat niet op film maar je proeft het eruit"

Dat is de smaak van je dikke duim.
Krijg je ervan als je hem in het achterste gaatje stopt; gaat-ie naar stront smaken.

0
36 van de andere kant bekeken

@35 : ja dat vraag ik me ook af. Die dronken blonde knakker is een tokkie-achtige. Die gaat boos worden, dat zie je als ruziezoekend machtswellustelingentje zonder thersens en toekomst meteen. De etter van 15 zoekt expres ruzie met een lichtelijk beschonken vrouw, beledigt haar, was daar al mee bezig voordat het filmpje start. In de hoop dat de bl;onde tokkie zich ermee gaat bemoeien.

Waar ik me heel erg aan stoor is aan die treinmaatschappij, die 'een aanklacht in gaat dienen'. Op grond van wat? Tegen wie? De blonde die hem wegtrekt en een duw geeft doet dat niet met de bedoeling hem op het spoor te smijten; blijkbaar is er in geen velden of wegen een trein te bekennen (alle betrokkenen weten dat!) dus het etter trekt de blonde daarna ombekommerd zelf op de rails. Wat moet je hiervan zeggen? Zowel etter als tokkie zijn fout. Ga dan kwaad met goed vergelden dan weet je zeker dat het met dat ratje nooit meer goed komt. Mensen staan te mierenneuken op de vierkante micrometer tegenwoordig met hun beoordelingen, blogs en video's spelen aanklager, rechter en beul.

Die blanke tokkie mag een gastje dat zich misdraagt, de stemming verziekt en ruzie zoekt niet aanpakken. DAAR gaat het om. Want DAT mag je niet zeggen, dat is verboten, anders extreem rechtse fascistische nazi. bla. Maar als die 15-jarige MIJN zoon was geweest had ik 'm achteraf zijn excuses laten maken aan alle betrokkenen, en dan zand erover, klaar. Maar zijn moeder helpt hem hoogstwaarschijnlijk al vanaf dag 1 naar de tering.

0
37 Ness

##Wat blonde tokkie had moeten doen, als hij zich nou echt geroepen voelt in te grijpen, is tussen etter en vrouw inspringen, hem wegsturen en waarschuwen dat het gesodemieter afgelopen moet zijn. Want ze staan daar met z'n allen nog zeker een kwartier. Of hij had zich er niet mee moeten bemoeien. In dit geval had IEDEREEN gewoon kunnen afhaken, dan was er niks gebeurt. Maar omdat ze geen van allen afhaken zijn ze allen even schuldig, op zijn minst. En geeneen is slachtoffer.

0
38 Ness

Heeft extreemrechts al een tekenwedstrijd georganiseerd, wie het best kan uitbeelden hoe je een ander voor de trein moet duwen?

0
39 Hadjememaar

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bob Sleebaan
Kamer wil af van wet die wijziging geslacht in paspoort simpeler moest maken

@35 Ongeveer 1 op 30 miljoen mannen heeft een kleine huidplooi van minder dan 3 centimeter in plaats van een penis....

14 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Bob Sleebaan
Kamer wil af van wet die wijziging geslacht in paspoort simpeler moest maken

@33 wat als je niets hebt zitten tussen je benen?...

22 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

rebo
Kamer wil af van wet die wijziging geslacht in paspoort simpeler moest maken

@31 ""Waarom zou je met bv een X je paspoort niet meer kunnen gebruiken waar het voor bedoeld is? ""Dat zeg ik ook niet dat het niet kan. ...

24 minuten geleden geplaatst door rebo

van Keulen
Kamer wil af van wet die wijziging geslacht in paspoort simpeler moest maken

Het is eigenlijk heel simpel:Met wat je tussen je benen hebt zitten dat bepaalt je geslacht en niks anders....

1 uur geleden geplaatst door van Keulen

DikkeTor
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

Je voelt je aangesproken he? "Tieft toch op" Bahahahahah XD...

3 uur geleden geplaatst door DikkeTor

DikkeTor
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

Ow nog beter, Jullie trotsheid he? Kijk wat er hier mee gaat gebeuren voor de natuur **werkt gas demonstrerend de het graf in** Bahahahaha XD...

3 uur geleden geplaatst door DikkeTor

DikkeTor
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

Ow en wat persoonlijke aanvallen of persoonlijk maken :D Heej jij rijdt toch een auto omdat je de milieu wil verzien? Bahahahah XD...

3 uur geleden geplaatst door DikkeTor

DikkeTor
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

Ik rij geen Auto, dus ik ben het wel met Bop eens > Kan me geen tering interesseren, en alle jullie die er wel een reet om geven zouden daar een...

3 uur geleden geplaatst door DikkeTor

Bleke Betty
Kamer wil af van wet die wijziging geslacht in paspoort simpeler moest maken

Het heeft ook wel degelijk met veiligheid te maken. Lekker met die terroristen, ipv hun gebruikelijke ISIS of Hamas outfit, nu met een boerka? ...

3 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Feldwebell
HIGH ALERT! Putin rushed to Kremlin for emergency meeting over NATO | Redacted w Clayton Morris

In ieder geval kunnen de Russen nu gaan nadenken over iets dat ze wél begrijpen....

4 uur geleden geplaatst door Feldwebell

NK. App
Xxx Porn ForcedNaked Beach GirlXxx Blue XxxCuckolding RegretMarathi Sex StoriXnxx Sex Video NewLovehomeporn ComSabrina Sabrok Porn3d Futa AnimatedJavmilf PornFemdom CumOnline Mobile Porn GamesAmatrysEbony HentiGirls HypnotizedNude Women On TwitterMichelle Randolph NudesGangbanged WomenBelly Expansion PornReal Indian PornElle Brooke Johnny SinsYoung Asian NudeMarwadi Sexy XxxHandsmotherMommy AbdlPriya RainelleHard Porn ComMalu Trevejo Onlyfan LeakEnglish Sex FilmPorv VideoPornos CachondosAnimated Porn MovieNovinha Zap ZapBaixar Video Porno GrátisWomen Orgasming PornMilf CoomBollywood Actress Bikini ImagesLillian Muller NudeMasturbation ChallengeBlack Teenagers Porn VideosLee ChaedamKoskadeFc2 Ppv 3251664Sara RetallAma De Casa PornNude Pole DancePornhub Hidden CameraBig Black CockgifAva Addams XxxKesha Ortega Sheila OrtegaBigboobs SoloChinese Models NudePorn MagazinsBesst Porn SitesFree Pornhd VideosDua Lipa Hot PicsAnabella Galeano OnlyfansPhoneix MarieFemdom GamesJada ThyckDaddy Dirty Talking PornMotherlrssHentai Scan VfDani Elle SpeegleLeah Renee CudmoreHanna R HallArab Girl Xxx VideoXxxbalShiori KamisakiBackroomcastibgCum In 30 SecondsStacey CruzSuzanne Somers NakedSex Toy PicIndianauntypornAmerican Sex MmsDiamod Jackson PornStormy Daniels BjUpskirts HiddenTorrent XxxPorn Free EroticAsian Wife PornSylvia Saint PornIndian Homemade PornSexy Nurse PornSandra Star XxxJin Hot PicsBlowjobs 3dSites Porno GratuitsLady DimitrescuhentaiWifesbucketAsian Porn With Big TitsSex Hd CollegeSusanna Gibson Leaked VideoDemisutra OnlyfansPinay CreampiesJayne Mansfield NudeXvideos IndonesiaWhat Is ChustaWwwdesisexLick HerMom Sucks Son8muses.Nude Black GrilLetsjerkFacialabuse Hot Wife Is Now An Ex WifePhotoacompahantesCar FuckEbony Blow JobSimran Kaur SexHotel Sex HdI Need More Bullets GuyOralsex MovieYnaflixGay Male ThbeAnal Pornography VideosBilly SantoroTeacher Ki Chudai Video筱田优Megan MedellinBlacked DoggystyleTitty AttackSextudePorn ParodeBlack And Latina PornPor'o GratuitCassidy Payne NudeHot Massage PornSouth Indian Pron VideosShruti Haasan Porn Video3 Lesbian SexAshley_aokyWifesharingHuge Facials CompGroped VideosBig Booty Porn AnimeCelebritie Xxxافلام اباحية مترجمةBollywood Actress XnxxTamil Heroin SexXxxn CamSaking VideoBeach Voyeur VidsPorn HbDani.danirlsMurrsuitporn2020 XvideoFootdomStormy Daniels TitsPorn Nicki Minaj