door Fleur48 in Gezondheid  ·  33 Reacties

  • 1
  • 492x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Ziekenhuizen worden dus o.a beoordeeld op basis van pijnbestrijding.

"Daarnaast is pijnbeleving een factor waarop de inspectie ziekenhuizen beoordeelt en is het een van de tien factoren waarover ziekenhuizen zelf sinds 2014 cijfers publiceren in het zogenoemde Kwaliteitsvenster. Hoe minder pijn patiënten zeggen te ervaren na een behandeling, hoe beter het ziekenhuis scoort."

Tja, niet vreemd dus dat NL richting de VS gaat aangaande oxycodon gebruik.

0
1 Fleur48

Wat een top arts huisarts Jos van Bemmel. Hij durft er open over te praten en doet er wat mee!
Gelukkig is dit hem opgevallen en heeft hij er bij andere collega's aan de bel getrokken en die doen er nu ook wat mee. Geweldig dit!

0
2 Erika
3 Wilmama

@3 Hoor je nooit over de tig dubbele draadjes over vaccin verplichten?

5
4 Rattocasi

@2 inderdaad goed nieuws. Iemand constateert iets dat beter zou kunnen, trekt aan de bel... en krijgt aandacht. De discussie is op gang gebracht, we praten er open en eerlijk over, dus de weg naar verbetering is ingeslagen.

Laten we ons niets aantrekken van al die klagers die aan de zijlijn kritiek staan te geven. Laten we juist doorgaan met het verbeteren van onze gezondheidszorg!

0
5 Intellector
6 Wilmama

* Verwijderd door de redactie *

7 Robin

@7 Tisss maar waar je de prioriteit legt, waarschijnlijk weegt de ene dode zwaarder dan de andere dode als het met geld te maken heeft.

7
8 Rattocasi

@8 inderdaad. Voor Robin wegen de twee of drie doden wereldwijd door vaccinatiemissers veel zwaarder dan de honderdduizenden doden die zouden vallen zonder vaccinaties.

0
9 Intellector

@9 mag je vinden echter daar ben ik het niet mee eens.
Er vallen jaarlijks vele dode door medicijnen in nederland echter
door mazelen afgelopen drie jaar niet een dode.

En als je geënt bent kan je nog ziek worden van een virus waarvoor je gevaccineerd wordt.

Bof in Brabant na carnaval
In Brabant was sprake van een toename van het aantal patiënten met bof gelinkt aan carnaval. Eerste ziektedagen varieerden van 23 februari tot 2 maart. Bij 2 patiënten werd de bof door laboratoriumonderzoek bevestigd; bij
1 patiënt werd de besmetting epidemiologisch gelinkt en werd diagnostiek ingezet en 3 patiënten hadden symptomen van bof, waarbij voor 1 patiënt ook diagnostiek werd ingezet De leeftijd van de patiënten varieerde van 18 tot 40 jaar. Vier waren gevaccineerd tegen bof, de andere 2 niet, zij waren geboren vóór 1987. Een stijging van het aantal patiënten met bof is niet ongewoon. In 2015 werden ruim 80 patiënten bof gemeld, waarvan ongeveer 70% gevaccineerd was. Het merendeel van de patiënten werd gerapporteerd in de periode april-juni, in deze periode werden 2 uitbraakclusters geïdentificeerd. (Bronnen: GGD, RIVM)

7
10 Rattocasi

@9 Onze geneesmiddelen op recept zijn de op twee na belangrijkste doodsoorzaak na hartaandoeningen en kanker in de Verenigde Staten en Europa.

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/25355584

6
11 Rattocasi

https://www.nu.nl/wetenschap/1278760/jaarlijks-540-doden-door-pijnstillers.html
ENSCHEDE - Door langdurig gebruik van pijnstillers overlijden in Nederland jaarlijks 540 mensen. Het gaat om ontstekingsremmende middelen als diclofenac en ibuprofen. Tot die conclusie komt reumatoloog Harald Vonkeman van Medisch Spectrum Twente in zijn proefschrift aan de Universiteit Twente.

https://www.hpdetijd.nl/2016-04-15/geneesmiddelen-doodsoorzaak-nummer-drie/
Medicijngebruik leidt jaarlijks tot honderdduizenden doden. De farmaceutische industrie komt weg met manipulatie van onderzoek en omkoping van artsen. Hoog tijd voor hervormingen. Maar we zouden zelf ook minder snel naar de pillen moeten grijpen.

https://www.nrc.nl/nieuws/2018/06/20/meer-dan-450-doden-na-verkeerd-voorgeschreven-pijnstillers-a1607282
In een Brits ziekenhuis zijn zeker 456 patiënten om het leven gekomen nadat zij onterecht sterke pijnstillers kregen voorgeschreven. Dat meldt de BBC op basis van een onderzoek naar honderden mysterieuze sterfgevallen in het Zuid-Engelse Gosport War Memorial Hospital. Volgens het onderzoek is klinisch assistent Jane Barton verantwoordelijk voor de doden. Zij had twaalf jaar lang de leiding over het voorschrijven van de opiaten.

https://www.vpro.nl/programmas/labyrint-radio/diclofenac.html
Er wordt geschat dat het gebruik van diclofenac in Nederland vier doden per week veroorzaakt. Deze sterfgevallen zijn te vermijden, waarom gebeurt dat niet? In Labyrint radio een gesprek met Ruud Coolen van Brakel, directeur van het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik, en Ivan Wolffers, hoogleraar gezondheidszorg en cultuur, arts en schrijver.

En zo kan ik nog wel even doorgaan.

6
12 Rattocasi

@10 , klopt. In Nederland is gedurende de afgelopen drie jaar nog geen enkele dode gevallen door mazelen.

Lieden als Robin proberen daar helaas verandering in te brengen. Op Europees niveau hebben ze al behoorlijk succes: jarenlang twee, drie, een enkele keer zelfs vijf sterfgevallen per jaar door mazelen. Daarna tien per jaar. Toen ruim vijftien, daarna boven de twintig, en als hun successen zich voortzetten dit jaar voor het eerst sinds lange tijd meer dan vijftig.

Stel je voor: in 2018 meer dan vijftig overleden kindertjes door mazelen! En dat aantal moet nog veel, veel hoger worden, als het aan Robin ligt.

Elke poging hem om uitleg te vragen waarom hij dit nastreeft is tot nu toe gefaald. Robin zwijgt op alle manieren over zijn motieven.

0
13 Intellector

@13 Dat is een beetje onzin wat je zit te vertellen want de dekkingsgraad was heel hoog toen er in 2013/2014 de mazelenvirus was in Nederland waar een kind in pubertijd aan stierf omdat ze al zwak was.

Als je onwaarheden blijft vertellen gaat de dekkingsgraad alleen naar beneden want het zijn hoogopgeleide die minder vaccineren en die zullen het allemaal zelf uitzoeken hoe het zit.

6
14 Rattocasi

@14 plus de 2 die nog te klein waren om gevaccineerd te zijn, wel alles vertellen.

En het gaat hier om medicijnen en ja soms gaan er mensen dood door voornamelijk fout medicijngebruik.
Overdosering is een veel voorkomende oorzaak, waarbij de patient zelf teveel heeft ingenomen.

0
15 streek

@15 RIVM schrijft dit.

Tijdens deze epidemie werden ruim 180 patiënten met mazelen in het ziekenhuis opgenomen en stierf één 17-jarige aan de ziekte.

Of ga je nu vertellen dat het RIVM de waarheid verdraaid?
https://www.rivm.nl/Onderwerpen/M/Mazelen

4
16 Rattocasi

@15 Om even het schril contrast te laten zien.

Er wordt geschat dat het gebruik van diclofenac in Nederland vier doden per week veroorzaakt.
https://www.vpro.nl/programmas/labyrint-radio/diclofenac.html

Tijdens deze epidemie werden ruim 180 patiënten met mazelen in het ziekenhuis opgenomen en stierf één 17-jarige aan de ziekte.
https://www.rivm.nl/Onderwerpen/M/Mazelen

1 kind in de 6 jaar door mazelenvirus, 1248 personen in 6 per jaar door alleen al diclofenac.

5
17 Rattocasi

@17

"Er wordt geschat dat het gebruik van diclofenac in Nederland vier doden per week veroorzaakt."

Vrij verkrijgbare pijnstiller. Wordt dus niet voorgeschreven maar door mensen zelf gekocht. Je kunt net zo goed het aantal mensen noemen dat sterft aan de gevolgen van alcohol. Is dat ook de schuld van de fabrikanten?

"Tijdens deze epidemie werden ruim 180 patiënten met mazelen in het ziekenhuis opgenomen en stierf één 17-jarige aan de ziekte."

Correct, met een simpel onschuldig prikje voor degenen die deze uitbraak zijn gestart hadden deze 183 kindern niet eens ziek hoeven worden.
PS: de 3 doden vielen bij de uitbraak daarvoor: 3 babies, waarvan er 2 kerngezond waren.

"1 kind in de 6 jaar door mazelenvirus, 1248 personen in 6 per jaar door alleen al diclofenac."

Valse vergelijkingen maken is gemakkelijk. Jouw stelselmatige "bewijzen" dat doden, zieken en gehandicapten als gevolg van een vermijdbare ziekte er niet toe doen zijn ronduit schofterig te noemen.
Ga jij bij de volgende uitbraak in Nederland maar mee met Robin om elk doodziek kind in het ziekenhuis te bezoeken, een paar uurtjes aan elk bed te zitten en dan de ouders recht in hun gezicht te vertellen dat ze zich niet aan moeten stellen want het is maar een "onschuldige kinderziekte."
PS: vergeet de diclofenac niet, je zult het nodig hebben.

0
18 Endandit

@16 sorry even 2 uitbraken verwisseld.
Neemt niet weg dat ook het verhaal dat alleen zwakke kinderen overlijden kul is.

0
19 streek

@18 Alles is een valse vergelijking bij pro-vax, ik heb het maar over één geneesmiddel echter er zijn er velen meer waar dode door vallen.
En waar haal jij ineens de drie baby's vandaan? staat niet bij het jaartal 2013/ 2014 van het RIVM.

Waarschijnlijk zijn dode door medicijnen minder relevant dan ouders die er voor kiezen hun kind niet te vaccineren (om welke reden dan ook) waar 1 dode in 6 jaar bij valt.

P.S. Volgens mij heb jezelf harder de diclofenac nodig.

5
20 Rattocasi

In US zijn die pillen al in opspraak geraakt omdat ze inderdaad een heel groot deel van de bevolking in verslaving houden zonder dat dat zo mag worden benoemd. Er wordt levendig gehandeld in dat soort pillen. Mensen die het langer dan een week hebben geslikt, raken verslaafd en hebben ontzettend moeite, er weer af te komen/blijven.

4
21 Wendel

@21 , fijn, dat is positief nieuws. Er is iets aan de gang dat niet in de haak is, en dat wordt nu gesignaleerd, Prima!

De volgende stap is er iets aan te doen. Ook prima, toch?

Het signaleren, dat jij nu beschrijft, is een goede en noodzakelijke stap die nodig is om er iets aan te kunnen gaan doen. Zonder signalering geen verbetering. Laten we dus niet luisteren naar de mensen die het slecht vinden dat dit is gesignaleerd.

0
22 Intellector

@20

"PS: de 3 doden vielen bij de uitbraak daarvoor"

Begrijp jij wat *daarvóór* betekent?

"Waarschijnlijk zijn dode door medicijnen minder relevant dan ouders die er voor kiezen hun kind niet te vaccineren (om welke reden dan ook) waar 1 dode in 6 jaar bij valt."

Nee Rat, ik vind elke onnodige dode van belang. JIJ bent degene die vermijdbare doden niet van belang vindt, niet ik.
En dat heb je niet één keer met zoveel woorden gezegd, niet twee keer, maar talloze keren.

0
23 Endandit

@20 je bedoelt in 1999/2000? dat is 19 jaar geleden, dus in 19 jaar 4 doden tegen 4 doden per week door diclofenac dat is dan 3952 aan diclofenac tegen 4 mazelen doden in 19 jaar.

4
24 Rattocasi

@24 , waarom vind jij die diclofenac-doden zo fijn dat je graag minder wilt vaccineren, zodat ook aan mazelen weer meer doden zullen vallen?

1
25 Intellector

@25 Waarom verdraai jij iedereen zijn woorden?

3
26 Rattocasi

@26 , ik spiegel slechts jouw woorden.

Niet eens met mijn interpretatie? Kan. Dan moet je wat meer duidelijkheid geven. Nu je weet hoe jouw woorden overkomen, kun je dat vast wel.

Je weet nu hoe jouw woorden overkomen. Doe ermee wat je ermee wilt doen.

0
27 Intellector

@27 Wat een onzin weer wat je hier neerzet, je spiegelt niks, je verdraaid woorden van een ander.

3
28 Rattocasi

@28 je ziet de spiegel niet? Tjonge...

0
29 Intellector

@29 wat een onzin weer.

3
30 Rattocasi

@30 , ik bied iets aan. Het is aan jou te bepalen wat je ermee doet.

0
31 Intellector

@31 tjongejongejonge wat een onzin weer.

3
32 Rattocasi

Je kunt mijn aanbod ook naast je neerleggen. Ook dat is een keuze die je kunt maken.

0
33 Intellector

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
van Keulen
Kamer wil af van wet die wijziging geslacht in paspoort simpeler moest maken

Het is eigenlijk heel simpel:Met wat je tussen je benen hebt zitten dat bepaalt je geslacht en niks anders....

13 minuten geleden geplaatst door van Keulen

DikkeTor
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

Je voelt je aangesproken he? "Tieft toch op" Bahahahahah XD...

2 uur geleden geplaatst door DikkeTor

DikkeTor
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

Ow nog beter, Jullie trotsheid he? Kijk wat er hier mee gaat gebeuren voor de natuur **werkt gas demonstrerend de het graf in** Bahahahaha XD...

2 uur geleden geplaatst door DikkeTor

DikkeTor
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

Ow en wat persoonlijke aanvallen of persoonlijk maken :D Heej jij rijdt toch een auto omdat je de milieu wil verzien? Bahahahah XD...

2 uur geleden geplaatst door DikkeTor

DikkeTor
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

Ik rij geen Auto, dus ik ben het wel met Bop eens > Kan me geen tering interesseren, en alle jullie die er wel een reet om geven zouden daar een...

2 uur geleden geplaatst door DikkeTor

Bleke Betty
Kamer wil af van wet die wijziging geslacht in paspoort simpeler moest maken

Het heeft ook wel degelijk met veiligheid te maken. Lekker met die terroristen, ipv hun gebruikelijke ISIS of Hamas outfit, nu met een boerka? ...

2 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Feldwebell
HIGH ALERT! Putin rushed to Kremlin for emergency meeting over NATO | Redacted w Clayton Morris

In ieder geval kunnen de Russen nu gaan nadenken over iets dat ze wél begrijpen....

3 uur geleden geplaatst door Feldwebell

VBOH
Rwandadeal ondenkbaar voor Nederland: 'Zouden uit EU moeten stappen'

@14 Ik zat even op een andere draad. Problemen mee? Verder ben ik wel klaar met de Rwandadeal die Engeland heeft afgesloten met Rwanda. Dag ho...

3 uur geleden geplaatst door VBOH

VBOH
De zoons van Miranda maken er thuis een bende van: 'Ik ontplof dagelijks'

@7 Ik zou je vriendin een advies willen geven. Ga alvast een cursus; "Opvoeden doe je zo" ergens doen. Of zoek opvoedondersteuning als hulp. ...

3 uur geleden geplaatst door VBOH

Wedergeboren
Een transgender plande een massale schietpartij en werd gearresteerd

@9 Ja, sorry. Excuus Tor, ik was ff afgeleid. Ook voor jou truste hoor. :-) ...

3 uur geleden geplaatst door Wedergeboren

NK. App
Angila White Porn StarPorn Disocrd ServersJesse Jane Eporner SpankbangKira Kosarin NudePeople Having SecStarr Hill BiergartenBhabhi AexPorn Downloader VideoValentinaof.4Honemade AnalIndian Girls Sex ClipsMiss Teacher HotXxxpawn FullNudes Of TwitterChut Ki Chudai VideoWww Xnxx Desi ComXxx Hd PirnEnglish Adult Full MovieIndian Girl Porn ComJessica Alba Hot ScenePorn TorbeSexy Blue Picture Sexy PictureLasirena69 DpEsocrt IrelandXhamster SexPics Big BoobFollando Ami MadrastraFootjob In StockingsLauren CatBdms PornhubBokep Viral TwitterBoy Fuck Girl VideoHot Indian SwxBangbus NewJapanese Porn JavPor N CartoonPonos BlackLewd FroggoNidhi Agarwal XnxxSecretary Porn VideosAstrid Wett LeaksKerala Girls XxxSqurting PussiesAnime Ebony PornEroprophileLulu Chu NudeInden Xxx VdeoBlow Job PocsBf Xxx Hd VideoXnxx Video PageTs Natalia MarsPornô GamerLeahmeowWolf Girl HentaiBest New PornosBell DelphinepornDesi Aunty Outdoor SexFuqqt.comPornhubstepXvidoe ComWomen Seeking WomenBengali Sexy Video XxxJav DaughterLina PolancoFreecreampieLatina Bbc CreampieKendra Kennedy JoiJackieetPandoora Kaki NudeSecartary PornSara Underwood NufeNange Nange PhotoXx Com ImageFandyDojkiHindi Chudai Xxx VideoFilm Semi Sub IndonesiaSunflower_uwuDani Daniels Onlyfans LeakPorn SpañolDigetalplaygroundKendra Lust XxxKenzie Madison NudesDick RamboneNew Mms Sex VideoChudai Video DehatiMarathi Sex RomanceAsian Couch CastingLibrary NudeUncensored Japanese CreampiesSoogx NudesDekota SykeMiina TsubakiPictures Of Blue Waffle DiseaseYoupornnEllie Leen AnalHpornerHd Love Sex VideoChiranjeevi Sex VideosFirst Born UnicornBengali Sexy Blue FilmPamela Rios Full VideoWww Brother And Sister Sex ComMia Khalif Porn VideosBriarileyYouporn NTic Tok NudesPorni BdsmRoblox PornsRosario Dawson NudesBabiigee LeakedXnx123Xxx Anti ComHinde Xxx ComVideo X PornTamil Aunty Pron VideosNavin Marathi SexHypnosis BimboficationElly Clutch Porn VideosR/blow JobBabes NudesPorno IndienHai TaubaVannessa VailattiBarezerXhansterliveTürbanlı PornolsrSex Video Bf ComPunch FistingXxx Marathi PornHot Indian Babe SexKarmen Bella PornBoly PornAfrican Ethiopian PornSpeedhandjobInterracial GangbanHot Naked ButtsXnxx Sexy HindiJackandjill VanessaMomkichudaiBhavana XxxLeather PornstarsBlacked StepsisterThinjen NudesAnal AsiansBrazzaersSexnightSanny Leone Sax VideoAnal Masturbation MenPorn Thailand Ladyboy