Geert Wilders twittert ‘schokkende video’ van knokpartij in azc, maar de beelden zijn al een jaar oud (businessinsider.nl)


Hoewel Wilders suggereert dat het om een recente vechtpartij gaat, gaat het in werkelijkheid om beelden van een jaar oud. ...

door Studentje69 in Politiek  ·  150 Reacties

  • 6
  • 1339x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@100 Niet gelezen, maar ongetwijfeld terecht verwijderd.

10
101 Befkoning

@92 De NK modereert niet zelf. Ze verwijderen reacties na melding door andere gebruikers.

1
102 Yesterday

Hier was het dit weekend ook raak met een voetbalteam bestaande uit voornamelijk pareltjes.
Het bleek al de derde keer te zijn in tamelijk korte tijd dat het misging met dit team en nu worden ze hoogstwaarschijnlijk uit de competitie geknikkerd , zoals het hoort natuurlijk.

7
103 El Matador

@101 De moderatie op dit forum is uitermate coulant dus je moet het nogal bont maken wil er een reactie verwijderd worden.

5
104 El Matador

@80 "...En bij de PVV aanhang is zelfs de VVD links...."

Zo te lezen ben jij behoorlijk op leeftijd en zit je nog gevangen in het nostalgische 19e eeuwse marxistische (en dus dialectische) links-rechts denken.
De Amerikanen, die daadwerkelijk post-modern zijn, hebben zich niet lang bedacht en zijn aan deze vastgeroeste dialectiek met elan voorbij gegaan en stemmen op een politieke grootheid die alle kwaliteiten van links en rechts potentieert, opdrijft tot de n-de macht in een verleidelijke spiraal van verdubbeling en een duizelingwekkend effekt...tot het ultieme triomferende teken: TRUMP.....spoedig zullen de europese landen volgen....ontreddering bij de politiek correcten.....!

14
105 CoolMemories

@28 Ja, dat is net zoiets als zeggen dat 52% eerder dit jaar betekent dat dat Britten overtuigd voor Brexit hebben gestemd.

1
106 Ketter

@93 kun je zien hoe dom feitelijk ook Wilders is. Om maar aandacht te krijgen controleer je niet even wat je binnenkrijgt maar gooi je het maar gewoon op internet.

6
107 streek

@105 Dit soort woordsalade en hyperbolen is een van de zaken waardoor ik het niet zo heb op de nieuwe politiek. Na ruim een jaar Project Fear van Wilders en GeenPeil in Nederland, Johnson en Farage in GB en Trump in de VS ben ik wel klaar met die onzekere mensen en hun bangmakerij. De stoere praat kan dat niet verhullen.

3
108 Ketter

Een jaar geleden (in een AZC)
Dus, nu hier of daar bij u in de buurt!

9
109 7Butterfly7

"De politie laat echter aan Tubantia weten dat de beelden van 4 december 2015 zijn. Een jaar oud dus"

Kun je nagaan, het is al een jaar klote in dat AZC...

10
110 Pollens

@105
Melodramatisch geneuzel. Qua pathos en gezwollen taal kan die Noord-Koreaanse journaalpresentatrice nog een puntje aan je zuigen.

2
111 Münchhausen

Er is intussen niets veranderd. Of meent men dat het gezeik in AZCs in Duitsland en Overberg in Nederland niet door hetzelfde slag mensen veroorzaakt wordt? Nee we gaan zoals het linksch betaamt eerst proberen weg te kijken, en dan proberen degene die het aankaart de mond te snoeren. Zou voor racist uitgemaakt te worden zonder enige aanleiding voor de linksche oikofobe gutmensch een killswitch zijn ofzo?

10
112 Scholar101

Ik begrijp niet dat er op deze video er zoveel mensen verschillend reageren. Goed het is van vorig jaar, dat is het enige kritiekpunt. Maar maakt dat wat uit als het geweld van asielzoekers hier in Nederland juist steeds erger wordt ? NEE ! Er zitten hier weer veel asielknuffelaars die elke misdaad van asielzoekers zoveel mogelijk onder de per wil schuiven en er niks over willen horen en lezen. Precies wat de roverheid en hun media ook doen.

10
113 B55

Een jaar geleden en de daders zijn nog steeds niet uitgewezen. Ze zijn slechts overgeplaatst naar een andere asielzoekerscentrum of zijn intussen al statushouder.
En het wordt steeds erger met dat geweld van hun. De autoriteiten en COA proberen het angstvallig stil te houden, maar af-en-toe lekt het uit. Het is dus veel erger dan wat de media voorschoteld.

10
114 B55

* Verwijderd door de redactie *

115 hardnekkid

@110 dat azc is al lang weer dicht.

0
116 streek

@70

Zal de vechtpartij, omdat het een oud filmpje is, nooit hebben plaatsgevonden?

6
117 Zwartwit

** gebruiker verwijderd **

@116

de tweet van Wilders ook...

118 ---deleteduser---

@114 zet een groep gestresste en doodvermoeide mensen bij elkaar in een kleine ruimte en zie wat er gebeurt.
Kijk wat er wekelijks gebeurd in het uitgaansleven, langs de voetbalvelden en op scholen.

2
119 streek

@113

Precies, al is het filmpje 10 jaar oud, de inhoud is helaas nog zeer actueel.
De COA-medewerkers klagen steen en been over de gewelddadige 'incidenten' die er plaatsvinden in hun opvangcentra.
In Duitsland kan de politie het al haast niet meer aan qua 'incidenten'.
In Bulgarije en Hongarije loopt het de spuigaten uit.
En hier, hier op NK, gaan we mekkeren dat het een filmpje van een jaar geleden is.
Laat het gvd eens over de inhoud gaan.
Er verandert niks. Het schijnt eerder met de dag erger te worden.

Je kunt er ook anders naar kijken; Dit filmpje is een jaar oud maar het bericht dat de COA-medewerkers het niet meer zien zitten is van de afgelopen tijd.
Conclusie; Er verandert helemaal niks.
Het laat zien dat iedereen maar een beetje aan zit te modderen en dat de nieuwkomers steeds agressiever worden.
Van mij mag het allemaal wel uit de hand lopen.
Niet omdat ik dat zo graag wil maar omdat dat de enige manier is om de massa te laten inzien dat er iets verkeerds gebeurd in dit land.
Want ook ten tijde van dit filmpje zeiden al genoeg mensen; Het is genoeg! Stoppen met die instroom en waanzin!
Maar nee, het moet doorgaan. Er moeten problemen komen in de samenleving.
Laten die dan ook maar komen.
Ze willen oorlogen en conflicten introduceren in onze samenleving, dan wordt het tijd dat wij ook die taal gaan spreken.
Ik ben er al klaar voor.

10
120 Malinois

@107 "...controleer je niet even wat je binnenkrijgt maar gooi je het maar gewoon op internet...."

Hoezo..?!
De beelden spreken voor zich!

10
121 CoolMemories

@121 het gaat om het niet controleren hoe, waar en vooral wanneer en wat er daarna is ondernomen. Iets wat een goed politicus zou behoren te doen.

1
122 streek

the poor man is losing his touch.....jarenlang de media en de kleine Nederlander bespeelt, en nu gaat hij fouten maken....poor bastard....

3
123 pizzafried

@114 B55
Inderdaad, je hebt helemaal gelijk, het filmpje is al een jaar oud.
En dat maakt het juist nog erger. Die daders lopen hier nog steeds ongestoord rond.
Dat zijn straks de nieuwe buren in de straat (met voorrang een huurhuis). Nederland is knettergek.

11
124 Big Tony

Opsluiten met water en brood. Dan gaan ze vanzelf terug. Overlast 0. Aantrekkingskracht NL 0.
Deze mensen zijn geen vluchteling

9
125 Equalizer

Wordt er wel van iedere asielzoeker standaard DNA afgenomen en pasfoto's gemaakt ? Dat is wel zo handig voor de toekomstige uitzendingen van Opsporing Verzocht....Dat scheelt een hoop werk straks..

9
126 Big Tony

Nou nou ... wat een heftige vechtpartij ... de Ajax en Feyenoord hooligans zijn er niks bij ...

En daar heeft ie dan een jaar over gedaan om één zo'n filmpje te vinden? En dan liegt ie vervolgens zijn aanhangers voor dat het filmpje 3 dagen oud is? Tja ...

5
127 Kopkaas

@127 Ja, bagataliseer het maar weer omdat het om asielzoekers gaat. Het is tegenwoordig elke dag hommeles met die asielzoekers. Lees jij geen nieuws ? Dit filmpje werd gebruikt omdat er bijna nooit beelden zijn van stelende, verkrachtende en geweldadige asielzoekers. Waarom heb jij daar zo'n moeite mee ?

11
128 B55

@126 Pasfoto's en vingerafdrukken in ieder geval wel.

3
129 Violier

@128 leest u wel al het nieuws of alleen wat u bevestigt in uw vooroordelen?
Er staan iedere week berichten over vechtpartijen in het nieuws maar die halen slechts zelden het nationale nieuws maar is er iets met asielzoekers dan wordt het breed uitgemeten door een deel van de pers.

3
130 streek

@128

"Waarom heb jij daar zo'n moeite mee ?"

Ik ben blijkbaar degene die er juist niet zo'n moeite mee heeft. Een filmpje van een knokpartijtje ... zelfs op m'n basisschool ging het er nog harder aan toe. Maar ooh ooh ... het zijn vluchtelingen en dat is allemaal zo erg en daar hebben we toch iedere dag zoooooo veel last van ... tja je moet toch iemand de schuld kunnen geven van je eigen ellende?

3
131 Kopkaas

@77 "Hahahahaha!! Alles wat hier "links" wordt genoemd doet dat niet zelf, maar ze worden zo genoemd door o.a. PVV aanhangers!!"

Tja, het gezichtsveld van veel PVV-aanhangers is natuurlijk wel heel beperkt: doordat ze zichzelf in de uiterst rechtse hoek hebben laten drukken, hebben ze hun gezichtsveld ("marge") op rechts ernstig beperkt. Ze KUNNEN daardoor niet anders als alleen nog maar naar links "kijken"...

1
132 bartje_71

@30 "Gosh... zo langzamerhand begin ik het wel fijn te vinden als Geert de vrijheid van meningsuiting zou afschaffen. idd"

Euhm......

Laat ik (in dit ene geval !) maar even aan zelfcensuur doen...;o)

Maar als het aan lieve schat ligt, moeten we binnenkort allemaal aan de zelfcensuur en is er geen bestaansrecht meer voor dit soort discussieforums (tenzij we allemaal met de mond van de grote blonde geestelijk (of geestelijk blonde? ;o) ) "lijder" gaan spreken natuurlijk...;o)

1
133 bartje_71

@49 "Wat zou je zijn, Big Tony, zonder dat je een zondebok zou hebben."

Big Loser ?? ;o)

Zou hem willen aanraden om "The Wave" eens te gaan kijken, daar kun je goed zien hoe dat zondebok-systeem functioneert...

Indrukwekkend (en vooral scary), hoe die leraar in die rol van "Führer" gaat zitten, en vooral ook hoe MAKKELIJK de "loser"(zondebok) van de klas zich onderwerpt aan het (fascistische) bewind van de leraar, en binnen no-time van buitenbeentje zelf tot een machtswellustige fanatiekeling wordt...

En The Wave betrof dan alleen nog maar een experiment met een kleine groep, maar zelfs dit liep al snel uit de klauwen...Laat staan als het om (veel) grotere opgehitste volken gaat...

Voorbeelden genoeg uit de geschiedenis zou ik zeggen, maar "some refuse to see the signs...."

1
134 bartje_71

@83 "''grof en denigrerend, op het randje van het toelaatbare'', 2011, officieel
en intussen is hij behoorlijk geradicaliseerd,"

Wat ik daarin zorgwekkend(er) vind: hoe radicaler zijn uitspraken, hoe meer gehoor hij daarin nog krijgt ook.. (blijkbaar....)

1
135 bartje_71

@99 ,

echte kerels vind je hier weinig.
Wel een batterij holle vaten.
Zou je inmiddels moeten weten.

2
136 jodelatedieho

@136 Grijns, waarom praat je tegen holle vaten?

6
137 Dzzz

Even voor de duidelijkheid; dit was vorig jaar groot nieuws. En Wilders, toch iemand die zich bezig houdt met het asielvraagstuk, wist dat of had het kunnen weten. Laten we niet doen alsof dit een ongelukje was. Hij heeft er namelijk vorig jaar ook over getwitterd. En voor al die mensen die zeggen; het maakt niet uit dat dit oud nieuws is, dit gebeurt om de haverklap. Vraag jezelf dit af; waarom twittert hij dan niet gewoon over die gebeurtenissen.

0
138 jokiedokie

@138 nou niet met simpele vragen komen hoor, en al helemaal niet met kale feiten.
De gbl doet natuurlijk alles met de gedachte zijn aanhang te beschermen tegen deze enge lieden.

0
139 streek

@139 vervolg:
de werkelijke reden, media aandacht. Het was al weer te lang geleden dat hij in het middelpunt van de aandacht heeft gestaan.

0
140 streek

@138
Een foutje misschien, even te snel de url erin geplakt. Zal geen opzet zijn want hij had kunnen kiezen uit tientallen andere en nieuwere filmpjes die er zelfs nog wel erger aan toe gaan.

8
141 Bleke Betty

@141 je bedoelt de filmpje die door de pvv-media-groep in elkaar worden gezet met wat plak en knipwerk, en ook nog door wat feiten en datums te wijzigen.

4
142 ReactiePolitie

@142 Nee, dat zijn de filmpjes van DENK.

7
143 Vinger in de Dijk

@141

Zo vreemd : als politici een fout maken zijn het sukkels , moeten ze vertrekken en zijn ze links ook nog.
Doet de PVV iets ontzettend stoms ( geen datum lezen ) dan is het ern foutje misschien en geen opzet.

Ik heb toch liever politici die wel wat doen en dan een fout maken ( waar gehakt worden vallen spaanders ) dan lieden die zich politici noemen , die alleen wat plakken en dan nog een fout met datum maken .

2
144 No newstoday

@144 het is neit alleen geen datum lezen het is ook nog eens liegen over het hoe en wat en net doen of het nieuws voor hem is.
Terwijl hij zelf vorig jaar al aandacht had besteet, via twiteer natuurlijk, van deze vechtpartij.
Maar het is wel weer typische Wilderstaal, "schokkend" terwijl het iets is wat ieder weekend in kroegen gebeurd, regelmatig in schoolkantines en wat te denken van voetbalvelden.

2
145 streek

@145 ho weer te snel getypt en dus schrijffouten.

0
146 streek

@141 , hij had kunnen kiezen uit vele filmpjes? Waar blijft de rest dan? De actuele filmpjes? Blijkbaar had hij de niet voorhanden anders had hij ze ook wel gedeeld.

Maar gezien de reacties hier heeft hij precies bereikt wat hij wilde. En doet het er helemaal niet toe dat het een oud filmpje en bericht was.

En nogmaals; hij was niet in de war, het was geen foutje. Zo dom is hij namelijk niet. Zijn kiezers hebben wel eens de neiging hem erg laag in te schatten.

0
147 jokiedokie

Vlak voor de verkiezingen zal ie waarschijnlijk nog een keer met 'Fitna' aan komen zetten. Als ik me niet vergis was Geertje bezig om deel 2 in elkaar te flansen, hij was er bijna mee klaar. Dat was 5 jaar geleden geloof ik.

1
148 Brolin

@148 , die eerste was ook heel veel selectief knip en plakwerk. Dat kost ook best veel tijd.

0
149 jokiedokie

@149 en toen had hij nog hulp.

0
150 streek

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
DWZ
Nederland moet weer asielaanvragen van Palestijnen behandelen

@7Of New Palestina....

1 minuut geleden geplaatst door DWZ

Snorrie
KIJK. Rusland zet nu ook pantservoertuig in met vogelkooi errond

@23 Onzin.De drone heeft totaal geen last van die kooi op de grond....

2 minuten geleden geplaatst door Snorrie

21st Century Guy
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

Tot hoever wil Wilders gaan , nul asielzoekers per jaar gaat niet lukken, de formatiepartner willen niet zover en ook legislatief is dat eigenli...

3 minuten geleden geplaatst door 21st Century Guy

DWZ
Eritrese kinderverkrachter niet uitgezet wegens mentale zorgen - NieuwRechts.nl

Over de mentale gezondheid van dat tienermeisje zullen we het maar niet hebben...Wat is dat voor een rechter? 🤮Zal wel zo'n linksmiege...

4 minuten geleden geplaatst door DWZ

Snorrie
KIJK. Rusland zet nu ook pantservoertuig in met vogelkooi errond

@22Ze zijn niet onzichtbaar voor die drones. Die gebruiken een camera.Maar gelukkig kunnen de inzittenden dan ook niet gewaarschuwd word...

6 minuten geleden geplaatst door Snorrie

VBOH
KIJK. Rusland zet nu ook pantservoertuig in met vogelkooi errond

@21 Die drone heeft er geen last van. Maar de ontvanger van de drone wel. Die krijgt geen bruikbare beelden terug van het voertuig. ...

7 minuten geleden geplaatst door VBOH

21st Century Guy
Man opgepakt voor ondergronds bankieren met 45 miljoen

Het is geen moordenaar maar van mij mag deze figuur levenslang een gevangenis van binnen zien....

8 minuten geleden geplaatst door 21st Century Guy

VBOH
KIJK. Rusland zet nu ook pantservoertuig in met vogelkooi errond

@19 Dat is toch ook de bedoeling als je onzichtbaar wil zijn. Dan ook geen communicatie met elkaar. ...

9 minuten geleden geplaatst door VBOH

DWZ
Formatie zonder vluchtstrook

'De PVV domineert de peilingen maar het kartel heeft elkaar. VVD en NSC gaan gewoon met GL/PvdA, D66 en Volt verder en hoewel ze heus wel weten ...

9 minuten geleden geplaatst door DWZ

21st Century Guy
Asielzoekers Ter Apel bekennen: 'Wij liegen bij asielaanvraag' - NieuwRechts.nl

Van mij hoeft dat niet, gewoon opvangen in nabijgelegen landen en daar hoort Nederland niet bij....

9 minuten geleden geplaatst door 21st Century Guy

NK. App
Mia KhalifafuckFemale Boss PornMachos Ao NaturalPorn Gallery PhotosPakistani XxnxxxMilf Blow Job GifPenis Sex VideoValeriaaa_belenBrandybillySexy DakhvaHindi Sex AdultAriella Ferrera Full MovieDad And Daughter PornAnna Spase NudeGranny Anal BbcJennifer White JoiPascals Sub SlutsBeautiful Womans NudeझवाझवीX VeideoViking PornRed_ro_seFucking Wifes SisterAll Desi Sex VideoStraight TwinksThreesome SqurtingMichellrabitCuckold Caption GifWww Xxx BhojpuriXxxdollBadi Mastani HaiBusty BuffyForced Orgams PornNebraskawut OnlyfanHot Xnxx MomNew Bhojpuri XxxEnglish Hot Full MovieDabofkiaShorty Mac PornAssholespreadNude AnimiTeen Nudes TwitterDeepika Padukone Ke Nange PhotoHot Porn MomyCompilation Of CumshotsUglymilfBest H D PornPron Best MoviesImpregnation PornGay Glory HoleBoobs Sex ComJapanese Mom Forced PornCute Femboy PornBrandie Love MilfAsian GroppingWww Ixxx CkmStep PornvideosSophia Loren NakedSpainesh PornNother And Son PornGlory Hole Cumshot CompilationsLydigh0stSpy On Sister ShowerRedgifs ConPutas SexualesCreampies In TeensMimi BolivianaHikaru AoyamaValentina Nappi Sex VideoRyan Conner Double PenetrationCarma Rx PornJulesari NudeLexi Hart NudePorn Beach NakedBondage FistingHamster Live CamVoor AnimeSlutrouletFreeadultscomicsGrqvity Falls PornNew Heroine XxxBig Booty TumblrSunny Leone Sex Video EnglishAunty Romance Videos TeluguMomm And Son PornXxxm VideoMatthew FigataNotun Blue FilmPorn 4tubeDanny D PenisRule34 AppTelegram HentaiGrupos De Whatsapp PornografiaPixel PornAaliyah NudeSex Video School TamilHidden Cam Cheating WifeBrazzers Sex Hd MoviesNaked CowgrilsImani Seduction PornThatgreeneyedgirl22Hotest Video PornSlim Thick BootyMia MelkovaNude Teen AssGrannies Who Love AnalForcedbreedingVideos Porno ViolentoXxxgifEstephania Ha OnlyfansXxxxxxxxxxxvideoBig Bouncing KnockersHijas XxxCumming On BikiniCreampie ThaisPorn Fill HdIndian Porn Sex ComIndian Village SecLuckycrusgPoreno ImageBriebellePorn Amateur Gayکس سکسBap Beti Sexy VideoBts NakedAmalia DevisTittyfuck VideosNude SexsceneImhentaieCasero PornEsperensa GomesNon Stop SexLatest Indian XxxWww Bf MovieBig Feet FootjobChinees PornstarsAffrica XxxTamil Outdoor Sex VideosNightwing PornHotmovies AdultWifekoversPornotorrentJenna1_Www XuxxRosy_curvy_junePunjabi Sardar SexMadurascogiendoMax Hardcore CatalinaInnocents Porn