Opinie

Grüne fatsoenspolizei doet twitterrazzia bij Amsterdamse bakker wegens ‘verkeerde naam’

26-08-2018 14:28

Niemand weet zeker waarom deze bakker zo heet. Het zou zomaar kunnen, maar dit is misschien alweer veel te veel logica voor het fatsoenspus, dat de eigenaren van deze bakkerij gewoon Anne en Frank heten. Best wel veel voorkomende namen in Nederland. Maar dan nog is het VERBOTEN volgens de steeds agressiever en totalitairder wordende moraalpolitie, de bloeddorstige burgermobs, de lynchende deugmoekes, de burgerfatsoenlijken op zoek naar een passende eindoplossing voor hun pathetische deugleventje. Dus moet de winkel worden gesloten, kapotgemaakt en verwijderd (hee, waar kennen we dat ook alweer van?) en wel pronto!

Het is zum kotzen. En daar is Nederland dan voor bevrijd verdammt noch mal! Onder de nazi’s was het zes miljoen keer vrijer in het open riool, zou je haast gaan denken, maarja toen hadden ze nog geen twitter, dat scheelt.

‘Moraalpolitie = beschaving’ en ‘fatsoen’, aldus de moraalpolitie zelf. LOL. Altijd weer mooi, fatsoen en beschaving in de praktijk. WEET JE WIE ZICHZELF OOK HEEL BESCHAAFD VONDEN?

Nou mensen, als Anne Frank nog had geleefd dan had Lieve Kitty het wel geweten: zoveel intolerante machtswellust van middelmatige kopgeldvangertjes en hypocriete moffenhoerkaalscheerders die door de digitale straten marcheren, beter blijven we voorgoed in het achterhuis. Daar is het een stuk vrijer. En beschaafder. En fatsoenlijker. Geheel van haatzaaiende interim-managers vrij.

Nederland en ‘foute mensen’ aangeven, sommige dingen zijn tijdloos.

Nu even wat potten en pannen kopen bij Pol’s Potten. Daarna een lekker Nederlands Socialistisch Broodje eten. Bij Frank en Anne.