Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Productief Ajax kent perfecte voorbereiding op return in Kiev

Laatste update:

Zonder enige moeite heeft Ajax zaterdag de tweede overwinning van het nieuwe seizoen geboekt. Het team van Erik ten Hag was met 5-0 te sterk voor een armoedig FC Emmen. Het was voor Ajax de perfecte voorbereiding op de belangrijke returnwedstrijd tegen Dynamo Kiev van dinsdag in de laatste voorronde van de Champions League. Emmen blijft na drie duels op drie punten staan.

Met de wedstrijd van woensdag tegen Dynamo Kiev in de benen, en met het oog op de return, werden Lasse Schöne en Noussair Mazraoui gespaard door trainer Erik ten Hag. Het duo werd vervangen door Carel Eiting en Rasmus Kristensen. Ajax is al 32 jaar ongeslagen in thuiswedstrijden tegen promovendi en daar kwam zaterdag geen verandering in. De Amsterdammers hoefden niet lang te wachten op het openingsdoelpunt: in de achtste minuut was het raak via Hakim Ziyech. Tim Siekman raakte de bal op het middenveld kwijt aan Dusan Tadic, waarna Ziyech via Klaas-Jan Huntelaar werd bereikt. Op de rand van het strafschopgebied kapte hij naar binnen, om vervolgens met zijn linkerbeen uit te halen in de rechterhoek.

Ajax bleef vervolgens domineren. Emmen had moeite om het tempo bij te benen; als de bezoekers in balbezit waren, duurde dat nooit lang. Ajax zocht naar de 2-0 en kreeg een goede kans via Huntelaar. De spits dook volledig vrij op voor het doel van Kjell Scherpen, maar gaf zijn kopbal niet voldoende richting mee. Even later wipte Ziyech de bal over het doel. Emmen bleef dus in leven en noteerde in de 26ste minuut de eerste serieuze doelpoging, toen een schot van Nicklas Pedersen werd gepakt door André Onana. Een van richting veranderd schot van Emmen uit de tweede lijn belandde ook in de handen van de Kameroener.

De gasten kenden dus een iets betere fase, maar kregen toch opnieuw het deksel op de neus. Zes minuten voor rust torende Ziyech boven zijn bewaker uit, om vervolgens op de paal te koppen; in de rebound scoorde Huntelaar van dichtbij. Bij de rust klonk een bescheiden applaus voor Ajax. Emmen moest na rust uit een ander vaatje tappen om nog enige kans te maken op een resultaat, maar dat gebeurde niet. Na een uur breidde Ajax de marge uit naar drie, dankzij een doelpunt van Huntelaar: de spits kopte raak bij de tweede paal en gooide het duel op slot.

Huntelaar werd met zijn 35 jaar en 13 dagen de oudste Ajacied die tweemaal scoorde in een Eredivisie-wedstrijd sinds Arnold Mühren in 1988. Het was ook zijn laatste actie, want Ajax spaarde de krachten in de tweede helft. Frenkie de Jong en Huntelaar werden naar de kant gehaald; Mazraoui en Kaj Sierhuis kwamen erin. Achttien minuten voor tijd werd het nog wel 4-0, nadat Dusan Tadic de bal met wat geluk voor de voeten kreeg en profiteerde. Vijf minuten voor tijd werd de eindstand bepaald door een eigen doelpunt van Glenn Bijl, die Donny van de Beek het scoren wilde beletten en daarbij zelf de bal achter zijn eigen keeper gleed.

Wordt Ajax dit seizoen kampioen van Nederland?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Prima gedaan van Ajax, waarvoor mijn felicitaties, echter........
Ik kijk nu zo'n 32 jaar voetbal en in al die jaren heb ik al veel slechte teams voorbij zien komen. Maar wat ik nu van Emmen heb gezien spant echt de kroon. Dit was echt afgrijselijk slecht. Het was al te veel gevraagd om de bal naar iemand in hetzelfde shirtje te passen. By far het slechtste elftal wat ooit in de eredivisie heeft gespeeld. Leuk voor de Emmenaren, maar ik schaam me op deze manier voor het niveau van de eredivisie. Wat moeten de analisten van Dinamo Kiev wel niet denken van ons? Die moeten zich een kriek hebben gelachen.

25 augustus 2018 om 20:20

Lijkt me nu ook niet dat de Oekraïnse nummer 18 tiki taka voetbal spelen dus zal vast wel meevallen.

25 augustus 2018 om 20:20

Emmen zeker heel zwak. Verschil met bijv. de andere promovendus Fortuna is duidelijk zichtbaar.

25 augustus 2018 om 20:23

Hmm fc dordrecht een paar jaar terug was ook heel matig. Misschien teveel geïmponeerd door het grote stadion. Volgens mij heeft emmen ook in de beker nog nooit (of heel lang geleden) uit tegen Ajax gespeeld.

25 augustus 2018 om 20:24

Laatste seizoen van Volendam, hadden meen ik op het eind van het seizoen 9 punten.

25 augustus 2018 om 20:24

FC Dordrecht 3 seizoenen geleden is ook niet wel een concurrent voor die titel. Jan Everse had nog nooit gehoord van realiteitszin, volgens mij.

25 augustus 2018 om 20:29

Zeker, maar zelfs toen zag ik nog geen speler lachend een eigen doelpunt maken.

25 augustus 2018 om 20:34

Je kan het weer mooi vertellen. Het kan ook gewoon een lach van ongeloof zijn. Zoals je het nu zegt schiet hij hem er met een glimlach in.

25 augustus 2018 om 20:36

Ik durf Mn spaarcentjes er wel op te zetten dat jij gelijk hebt ja..

25 augustus 2018 om 20:37

Dordrecht won volgens mij nog van Ajax toen ze al gedegradeerd waren. Kwamen niet verder dan 20 punten.

25 augustus 2018 om 21:56

Ik kan mij ook RBC nog herinneren in het jaar 2000. Volgens mij 14 punten.

25 augustus 2018 om 20:27

Pfff zeg dat wel. In ieder geval lekker dat we op 50% een hele makkelijke 5-0 over de streep trekken met wat wisselspelers en we zo krachten konden besparen voor dinsdag.

25 augustus 2018 om 20:29

Vond de wedstrijd Ajax NAC vorig seizoen ook zoiets. NAC kon he le maal niets. Uitslag had van mij best hoger mogen uitvallen. Goed voor t gevoel die goals.. maar een graadmeter is t niet.
Oekraïense competitie zal ongetwijfeld dit kaliber ploegen hebben ook hoor. 😉

25 augustus 2018 om 20:35

Gelukkig speelt Kiev dan ook niet tegen Emmen.. & zagen ze er zelf in de heenwedstrijd ook niet bepaald indrukwekkend uit. Tegen ADO legde Emmen trouwens een aardig potje op de mat ! Wellicht was de ArenA toch teveel voor n aantal jongens die pas 2 eredivisie wedstrijden in de benen hebben..

25 augustus 2018 om 20:36

Excuses rbc Roosendaal 2005 2006 had totaal 9 punten na 34 wedstrijden met kop slechte club ooit.

26 augustus 2018 om 00:03

Jezus dan heb je na n potje of 15 toch ook geen zin meer..

Prima overwinning voor Ajax. Vooral in de eerste helft was het genieten als Ziyech aan de bal kwam en er kwam elke keer dreiging van hem af. Die nummer 3 van Emmen vond ik trouwens wel heel slecht.

25 augustus 2018 om 20:22

Waarom stond Siekman (die nummer 3) er eigenlijk in i.p.v. Bakker, Emmenaren? Laatstgenoemde geblesseerd?

25 augustus 2018 om 20:38

Bakker heeft op het laaste moment een spierblessure opgelopen

25 augustus 2018 om 20:38

Volgens mij was Bakker vlak voor de wedstrijd geblesseerd geraakt en speelde Siekman om die reden dus. Heel goed pakte het niet uit, want bij de 1-0 van Ziyech ging hij in de fout en bij de 4-0 van Tadic probeerde hij op 5 meter van het doel de bal weg te werken met 'n hakbal. Ook vond ik die Siekman qua postuur wel iemand die vaak een frikandel (zoals vd.Vaart) naar binnenwerkt.

25 augustus 2018 om 20:39

Durf bijna niet te reageren hier.... Maar inderdaad Nick had tijdens de warming up te veel klachten...

25 augustus 2018 om 20:46

Wel een aderlating. Bakker en Veendorp was een aardig duo vorig seizoen. Ajax en AZ kun je maar gehad hebben. Volgende week is het weer een kwestie van moeten. Succes!

25 augustus 2018 om 20:54

Het is iedere week een kwestie van moeten wil je handhaven. Als je een wedstrijd benaderd als in ‘wat leuk dat we hier mogen spelen, al zullen we er geen punten aan over houden’ dan ga je er zeker uit.

25 augustus 2018 om 21:38

Gewoon trots blijven op je clubje!

het leek wel of ik naar 10 amateurs zat te kijken joh, wat een verschrikkelijk niveau!

25 augustus 2018 om 20:40

komt ook Doordat ajax zo goed was... dan is het verschil zo groot.

26 augustus 2018 om 18:59

Hoop dat je niet naar Willem ll - Heracles hebt gekeken

Emmen was echt onthutsend zwak. Ajax is niet uit de eerste versnelling gekomen denk ik

25 augustus 2018 om 21:39

Maar leg de elftallen eens naast elkaar dat is toch ook een verschil.
ik snap dat Emmen zwak is maar ajax heeft op dit moment voor eredivisie begrippen een zeer sterke selectie.
Het is dan denk ik niet meer dan normaal dat ajax hier zonder moeite overheen loopt.

Zoals verwacht een simpele 5-0 overwinning. Emmen wss mak en geïntimideerd leek het. Johnsen viel slecht in en eiting was ook niet goed vond ik. Genoten van Ziyech en KJH. Die nummer 13 van Emmen kan echt niet zeg, bierelftal lichaam.:

25 augustus 2018 om 20:44

Veendorp....
Ik kan hem gaan verdedigen, maar dat heeft niet veel zin met deze uitslag ...

Maar hij heeft een ontzettend brede torso, geen buik...
Net als Hugo Borst zei....
Drenthe, ziet er ook te dik uit, maar heeft maar 10% vetpercentage.

Overigens was Veendorp voor zijn mega zware blessure vaste waarde in de jeugdploegen Nederland.

Wat is Ziyech toch een parel. Ik hoop dat hij later een mooie club zal vinden en zich verder weet te ontwikkelen tot een Europese topper. Verder is Nico ook een heerlijke speler en goed gescout door Ajax. Ten slotte ook mooi dat Huntelaar zijn goals meegepikt heeft. Dit geeft hem vast een boost. Nu op naar Kiev en hopen dat je daar snel scoort om vervolgens rustig de wedstrijd uit te voetballen.

Oefenwerstrijd voor Ajax, nu voor een goed resultaat in Kiev gaan!

Gefeliciteerd Ajax. Hele goede wedstrijd met mooi voetbal. Eigenlijk zoals Ajax hoort te spelen. Ziyech, Tadic en Huntelaar zijn echt uitstekend. Maar laat me raden, Ten Hag is na vandaag toch wel een topcoach? En Ajax word toch wel kampioen? En Ziyech is toch wel een topper? In mijn ogen is Ajax de gedoodverfde kampioen en is Ten Hag een coach die zeker zal slagen. Dit word een heel mooi seizoen voor Ajax fans. Er zit heel veel in deze selectie. Ervaring, kracht, zeer veel techniek en scorend vermogen.

25 augustus 2018 om 20:40

Met zes overwinning en twee gelijke spelen is Ten Hag echt uitstekend gestart dit jaar. Ben het helemaal met je eens, het wordt een mooi seisoen.

26 augustus 2018 om 12:50

Ik zal wel een zekere zijn, maar als je thuis 1-1 tegen Heracles in de 1ste wedstrijd kan je niet spreken van uitstekend gestart, tegen VVV hadden we alle geluk van de wereld, kwa competitie is het allemaal nog een beetje mwaah, Europees gezien is het zeker uitstekend

27 augustus 2018 om 21:21

Er werd gespaard tegen Hercles, met vier wisselingen in het elftal kan je weleens tegen een zeperd aan lopen. Maar het had nut, Luik werd opgerold. Daar waar andere erdeivise teams zo uit Europa werden geknikkerd, zitten wij er nog vol in.

Tegen VVV hadden we geen geluk, een ongeldige goal is gewoon een ongeldige goal. VVV had gewoon een rode kaart moeten hebben, sta je tegen tien man en win je makkelijk. Dat daarna de zoveelste overtreding in de zestien een strafschop opleverde, dat was ook geen geluk, gewoon een kwestie van tijd. VVV maakte veel te veel overtredingen, dan gaat het een keertje voor ze mis.

Kortom, gewoon een prima start. ondanks de Telegraaf en Veronica Inside proef je dat de sfeer uitstekend is, de spelers het naar hun zin hebben en dat vertaald zich naar prestaties. Het voelt inmiddels een beetje zoals in de tweede siezoenshelft onder Bosz.

Wel een erg teleurstellend Emmen dat onder de indruk leek te zijn van de Arena. Als Drent en fan van Ajax had ik toch op iets meer wedstrijd gehoopt. Maar goed Ajax heeft zo krachten kunnen sparen voor de belangrijke return komende week.

25 augustus 2018 om 21:59

Belangrijkste was Andre dat we niet met rood of geblesseerd het veld afgingen.... Volgende week staat voor ons weer een belangrijke pot op de programma

25 augustus 2018 om 23:07

Ja Emmen zal de punten in andere wedstrijden moeten pakken. Tot nu toe nog prima bezig als debutant ziaka bijvoorbeeld in Den Haag. Had van vandaag wel een beetje meer verwacht qua meedoen.

Grootste minpunt van ik Zijech met zn houding bij wissel. Die irritante houding blijft vervelend.

25 augustus 2018 om 20:27

Kan het ook positief zien, jongen wilt altijd gaan en lijkt me een perfectionist. Blijft wel belangrijk dat hij niet in zijn fouten blijft hangen.

25 augustus 2018 om 20:40

Precies dit Drazah. Hij zit op dat moment gewoon in de heat of the moment en is gedreven om nog een paar erin te prikken. Paar minuten later zit ie volledig ontspannen te dollen met Lasse op de bank en hij loopt vervolgens gewoon vol posiviteit de ereronde. Snap niet dat men dit nog niet snapt en het zien als een irritante houding van hem, draai het om: dat is juist een winnaarsmentaliteit.

25 augustus 2018 om 22:24

Ik kan me goed voorstellen dat er mensen zijn die over de houding van Ziyech vallen. Iedereen vertoont in meer of mindere mate allergische reacties op een bepaald karakter.
Ik zie iemand die met plezier voetbalt, die nog best een hele grote kan worden, maar die het heel lastig vindt om zich een houding te geven. Een beetje merkwaardig reageren, beweginkjes, kapseltjes die hij niet nodig heeft, eindeloze schoten richting Schiphol, hoofd tussen zijn schouders...vergelijk dat met Frenkie de Jong's verbale en non-verbale communicatie die vrij in zijn hoofd en lijf is.

Het valt mij op dat Ziyech anders is dan andere Marokkanen. Hij is Marokkaan en daar ook trots op maar hij is ook echt trotse Nederlander. Als ik interviews hoor of lees dan kan ik me niet aan de indruk onttrekken dat hij voortdurend bezig is om niet de typische Marokkaanse Nederlander en niet de typische Nederlandse Marokkaan. Waar je Marokkaanse invloeden verwacht, hoor of zie je Nederlander en vice versa. Hij wil Ziyech zijn, over voetbal praten en alles over nationaliteit en afkomst vermijden. Voor hem is dat namelijk totaal niet relevant, het heeft niks met hem als voetballer te maken. Wil je Ziyech gek maken dan moet je daar goed over doorzagen.

Iemand moet Ziyech laten inzien dat het pas geen issue meer is als het dat voor hem ook niet meer is. Hij is wie hij is: Marokkander. Marokko zijn vader, Nederland zijn moeder of zoiets. Het is een erg gevoelige jongen die wel degelijk geraakt wordt door kritiek die vaak inderdaad onterecht is omdat hij letterlijk onbegrepen wordt. Begrijpelijk: hij geeft tegenstrijdige signalen af.

Ajax-fans, ook die gasten uit de meest fanatieke vakken: zorg goed voor die knul, vergeef hem heel veel, steun hem en hij betaalt terug met iets wat lange tijd niet vertoond is in jullie stadions. Maak hem vrij in zijn hoofd en je krijgt er een speler voor terug die je prijzen bezorgd en een recordtransfer. Want dan hoeft hij niet meer na te denken en te worstelen met zijn identeit en rol, kan zijn lijf doen wat zijn hoofd in een split second bedenkt, gaan zijn teamgenoten beter begrijpen wat hij wil en daar naar spelen. Speel je elke verdediging mee stuk, zo'n speler heb je dan, die je altijd een doelpunt meer bezorgd dan de tegenstander.

Hoogtepunt van Emmen , de lachende Bijl om zijn eigen doelpunt... onvoorstelbaar.

25 augustus 2018 om 20:26

Vermoeden van matchfixing.

25 augustus 2018 om 22:03

Hahahahah hoop dat dit sarcasme is.

25 augustus 2018 om 20:32

Denk niet dat t 'lachen' is.. meer zo'n blik en gevoel van ongeloof.

25 augustus 2018 om 20:42

Lachen in de zin van, dit kan er ook nog wel bij. Voor die jongens was het de eerste keer in de groot stadion, dat maakt wel even indruk. Als je dan 4-0 achterstaat en de bal via jouw voet de goal in gaat, ja dan kan je er wel even om lachen lijkt me.

25 augustus 2018 om 21:01

Ik denk echt dat het een lach uit ongeloof was. Zo van: "hoe kan dit nou gebeuren?"

Goede uitslag, maar dit is Ajax ook verplicht tegen zulke teams (met respect voor FC Emmen natuurlijk!)

Maak het nu aub af in Kiev, we hebben dit zo hard nodig voor het Nederlandse voetbal.. Ajax staat er nogal eens om bekend om het te verneuken op dit soort momenten.

25 augustus 2018 om 20:46

Nee, Ajax is helemaal niet verplicht om met 5-0 te winnen van teams die de bus parkeren. 5-0 is gewoon een puike prestatie.

En nee Ajax staat er niet om bekend om dit soort momenten te verneuken, Ajax levert al jaar in jaar uit de beste prestaties in Europa van alle Nederlandse ploegen. Kiev is gewoon een hele goede ploeg waarvan je niet eventjes zomaar wint.

Het Nederlands voetbal heeft dit ook niet nodig, als het Nederlands voetbal Europees aanzien belangrijk vind, dan moeten die andere clubs maar een diep in de spiegel kijken en voortaan zelf wat meer inzet moeten tonen wanneer ze de voorrondes spelen. Ajax speelt gewoon voor zichzelf en voor niemand anders.

25 augustus 2018 om 21:05

Emmen deed alles behalve de bus parkeren. Emmen probeerde te voetballen wat ze dus helemaal niet kunnen. Ideale tegenstander hoor, een paar matige voetballers die in een strafschofgebied met hakjes willen uitverdedigen

25 augustus 2018 om 20:58

Hehe, eindelijk iemand die het snapt...
Ajax is gewoon verplicht om met zulke cijfers te winnen.

Ook als we met 11 man op de doellijn gaan staan.

Ziyech alleen al, is meer waard dan ons hele stadion met inhoud...

Alleen het is aan Emmen om te laten zien dat ze niet bang zijn...
En helaas, dat waren ze wel....

Live er bij geweest, wat een mooie avond ðŸ‘. Goed gespeeld door ons aller Ajax. Kippenvel bij de wissel van Ziyech waar het hele stadion zijn naam schreeuwde. Op naar Kiev!

Tja..... doorgaans reageer ik op Emmen, dus nu ook maar....

Emmen was echt onder de indruk van Ajax...
Dat valt gewoon niet te trainen....

Mijn enige inhoudelijke verdediging is dat ik blij ben dat Emmen geen getrap er van maakte en alle ballen naar voren ging schieten....
Zoals ik reeds eerder al eens riep.... Emmen hanteert de methode van Peter Bosz bij Heracles.... Hoe sterk je tegenstander ook is, probeer te blijven voetballen.
De ene keer trek je hem over de streep (ado) en de andere keer wordt je afgeslacht... (ajax)

Tegen AZ weliswaar verloren met 1-4, maar die uitslag was erg geflatteerd... AZ had het zeker bij vlagen erg moeilijk!

Zijn wij als Emmen minder als Ajax, zeker!
Is het raar dat je van zo'n ploeg met 5-0 kunt verliezen? Nee...
Horen wij in de eredivisie thuis? Ja, daarvoor hebben we wel de ploegen uitgeschakeld!

Ik kan mij daarom ook wel irriteren dat commentatoren de spelers benoemen alsof ze van de noordpool komen ofzo....

"henk Bos, geboren in Stadskanaal komt binnen de lijnen"
"eigen doelpunt van de in Stadskanaal geboren Glenn Bijl"
"schoolreisje"

Niemand, maar dan ook niemand in en om Emmen heeft grootheidswaanzin

Dus Meneer Borst..... Dit schoolreisje team heeft wel jouw Sparta (wat je beschrijft als concurrent van Barcelona) verslagen.

Morgen koppies weer omhoog en klaar maken voor De Graafschap

25 augustus 2018 om 21:08

Begrijpelijk die frustraties over het commentaar.

Maar je moet ook realiseren dat zulke mannen altijd topvoetbal verwachten (wat doe je dan in de Eredivisie, hoor ik je misschien denken) en zullen dan ook altijd hun woordje klaar hebben liggen. Of je dan een Derksen, Borst of Perez hoort, er zal altijd iemand worden 'aangepakt'. Hoort er helaas bij, maar van mij hoeft het niet.

Dat gezegd te hebben, was de wedstrijd niet echt leuk om naar te kijken. Mede door het degelijke optreden van Ajax en het schandalig slechte van Emmen. En toegegeven, je zit in topsport - dan hoor je fit en op gewicht te zijn.

Ik weeg zelf redelijk wat meer dan de gemiddelde grafiek aan geeft, maar ik doe ook niet aan topsport. Maar je mag toch hopen als jij een team van naam vertegenwoordigt, dat je daar ook naar leeft.

Dat was volgens mij het grootste commentaar van Borst. En daar ben ik het wel mee eens.

Geen schande om te verliezen van Ajax. En Emmen zelf complimenteus naar het spel. Ze speelden 'gewoon' hun potje en maakte er geen schop partij van. Alhoewel, iets meer duelkracht had Emmen misschien iets meer opgeleverd.

Succes tegen de Graafschap

25 augustus 2018 om 21:19

Maar wat ik bedoel, Veendorp is niet te zwaar door te grote vetpercentage....dan kwam je uberhaubt niet aan spelen toe bij Luckien.

Dat heeft Telgenkamp wel geweten.
Die loopt er bij alsof hij Verhoeven is.
DIe komt er gewoon niet meer in.

Ben het zeker met je eens dat als je topsport doet, je gewoon niet te zwaar mag zijn. Basis 1!

Ik vraag mij alleen af of zowel Drenthe als Veendorp er verstandig aan doen om zoveel spiermassa te kweken. Je wordt wel sterker in duels, maar je handellingssnelheid gaat enorm naar beneden. (spiervezel type 1 en 2)

25 augustus 2018 om 21:38

Nou inderdaad. Ik ergerde me kapot het commentaar. Je merkt gewoon dat ze Emmen totaal niet serieus nemen. Het lijkt wel alsof iedereen bij fox twee dagen geleden iedereen een a4'tje hebben gegeven met de namen van alle spelers en meer weten ze niet.

En waar ik ook zeker niet tegen kan is de hele tijd die opmerking: 'dit hoort niet in de eredivisie.' Emmen heeft toch gewoon de playoffs gewonnen. Dan hoor je toch in de eredivisie. Dat je nu twee keer verliest van twee clubs uit de top 4 bewijst dan nog helemaal niks.

Emmen was zeker slecht vandaag, maar het was wel tegen ajax. Lukkien is gewoon een hele naã¯eve coach, hij wil altijd proberen vooruit voetballen. Soms levert het iets moois op zoals tegen Den Haag, maar zoals vandaag was het team en vooral ook de verdediging te zwak. Gelukkig heeft Emmen net twee nieuwe verdedigers gehaald met Easah en Warmolts. Hopelijk kunnen die iets meer stabiliteit in de verdediging brengen.

Maar zoals je zegt, gewoon snel vergeten en zorgen dat ze volgende week thuis winnen van De Graafschap.

26 augustus 2018 om 05:45

Ik vindt het juist top dat een trainer dat doet want op die manier conditioneer je je team in een aanvallende stijl waardoor je vaak beter voor de dag komt tegen de "kleintjes". En je welliswaar tegen de topploegen vaak op je bek gaat maar uiteindelijk levert dat vaak meer op kijk maar naar excelsior dat (bijna) altijd fris en verzorgd speelt tegen welke tegenstander dan ook.

Deze 5-0 was leuk voor de statistieken maar het was 90 minuten lang geen wedstrijd.

Gaat Ajax trouwens straf krijgen voor het laten invallen van Sierhuis? Die jongen speelde gisteren voor Jong Ajax, mag hij dan in hetzelfde weekend wel in de Eredivisie uitkomen? Dat zou echt te gek voor woorden zijn!

25 augustus 2018 om 21:20

Wel van Jong naar 1, niet van 1 naar jong

25 augustus 2018 om 21:21

Ja dat mag. Je mag eerst voor Jong Ajax spelen en daarna voor Ajax in hetzelfde weekend. Andersom mag niet

25 augustus 2018 om 21:56

Schande voor de eredivisie dat hele Emmen. Zat zelf een uur terug in het stadion om een lekker potje voetbal te gaan kijken ( tegen beter weten in) maar wat we nu toch voorgeschoteld kregen sloeg echt nergen op. En dan bedoel ik natuurlijk niet Ajax want die kunnen er ook niks aan doen dat Emmen zo'n slechte ploeg is. Dan mogen ze wel gewonnen hebben van Ado en er zullen mensen zijn die zeggen het is hun eerste officïele wedstrijd in de Johan Cruijf Arena maar dit was echt te zot voor woorden. Niet 1 mooie aanval of überhaubt een soort van uitgespeelde kans. Gewoon hun eigen medespelers over een meter of 7 niet eens noormaal in kunnen spelen. Maargoed dat is mijn mening. De drie punten zijn wel lekker en de nul ook. Dus ik zou zeggen vergeten deze wedstrijd en op naar dinsdag. Fijn weekend

Tja, een oefenpotje. Meer was het niet. Ik klaag niet zo snel hoor, maar Emmen was wel extreem zwak. De punten zijn binnen, 5-0 zonder "te zweten" en nu naar Kiev.

Ik hou niet van natrappen maar ik moet het toch kwijt. Emmenaren die riepen hoe armoedig ADO wel niet was is voor mij de trigger. Ok mijn clubje heeft niet gepresteerd in de eerste twee wedstrijden maar dat je serieus als supporter van Emmen roept hoe slecht ADO is en dat ze moeite krijgen te handhaven is wel een beetje vreemd. Vanavond voetballes gekregen van een goed Ajax en de minst indrukwekkende ploeg van de Eredivisie gebleken. Die eerste wedstrijd kan zo maar eens beginnersgeluk zijn en ik zou maar focussen op handhaving. Sorry kon het niet laten.

Prima overwinning van Ajax. Geen blessures opgelopen en niet onnodig zwaar hoeven in te spannen. Hopelijk kan iedereen daarom op 100% spelen tegen Kiev dinsdag.

Het was niet om aan te gluren. Ze winnen dan wel maar goed voetbal kun je dit toch niet noemen...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren