door Wilmama in Gezondheid  ·  73 Reacties

  • 1
  • 598x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@50

"Natuurlijke immuniteit "

-bij vaccineren heb je ook een natuurlijke immuniteit , maar dan zonder alle gevarenbron het doorlopen van een infectie.
Of wat denk je anders??
Dat er chips in je lijf meegespoten worden!?
Of synthetische immuniteit wat!

Wat is het voordeel om echt mazelen te hebben gehad tov een immuniteit opbouwen vanuit het vaccin?
Ik weet het antwoord, jij ook?

Verder lijk je niet te willen snappen dat het geen discussie is, vaccineren is veilig en zeer succesvol om ziektes als mazelen over controle te houden en mogelijk wellicht ooit uit te roeien.

Wat we zeker niet moeten doen is naar onzin luisteren die nergens op gefundeerd is.
"er zijn slechts 35 doen per jaar"

Zijn er 35 teveel.

Verplicht vaccineren kan wellicht het aantal dichter naar 0 brengen.

0
51 Aardenaar

* Verwijderd door de redactie *

52 E.Meel

@51 De risico's van mazelen liggen relatief laag, zowel in schade als doden. Het gaat om een beperkte groep die kwetsbaar zijn voor de mazelen, en voor hen kan vaccinatie uitkomst bieden.

@52 De rapporten in de wetenschap over uitbraken veroorzaakt door vaccins zijn helder en al decennia bekend en is o.a. voor de VS reden geweest om het oraal poliovaccin niet meer toe te passen.

4
53 Keerzijde

@51 "Verder lijk je niet te willen snappen dat het geen discussie is, vaccineren is veilig en zeer succesvol om ziektes als mazelen over controle te houden en mogelijk wellicht ooit uit te roeien."

Over de bijwerkingen en schadelijke effecten van de BMR/MMR > Can Measles Vaccine Cause Injury & Death? https://www.nvic.org/vaccines-and-diseases/measles/measles-vaccine-injury-death.aspx

5
54 Keerzijde

@50
"Natuurlijke immuniteit tegen mazelen wordt verkregen na het doorlopen van de ziekte."
Dus ziek worden beschermt tegen (nog eens) ziek worden. Dit is dus gewoon een domme redenering. Vaccinatie geeft ook levenslange immuniteit, ZONDER de risico's van mazelen.

"Het is tevens algemeen bekend dat moeders die de wilde mazelen hebben doorlopen deze natuurlijke immuniteit overdragen op hun kinderen en deze voor circa 1 jaar zijn beschermd."
Dat is eerder zes maanden, tegen 3-4 maanden voor moeders die gevaccineerd zijn.
Maar goed, dit gesteggel over een paar maanden is onzinnige muggenzifterij, en wel om de volgende reden:
- baby's die met 14 maanden gevaccineerd zullen worden, lopen een paar maanden langer risico, en dus inderdaad een extra kans op het oplopen van mazelen;
- echter baby's die NIET gevaccineerd worden, hebben hier GEEN ENKEL voordeel bij, want die kinderen zullen vroeg of laat sowieso de ziekte krijgen.
Je hebt dus alleen gelijk (en dan nog een klein beetje) als het gaat om kinderen van gevaccineerde moeders die gevaccineerd zullen worden. Die lopen inderdaad een paar maanden langer risico dan kinderen die gevaccineerd zullen worden, maar dan van moeders die mazelen hebben gehad. Beide groepen lopen echter veel minder risico dan kinderen die helemaal NIET gevaccineerd worden. Weer een kulargument tegen vaccinatie dus.

"Vaccinatie veilig? Valt tegen, want het gemodificeerd mazelen vaccinvirus is verantwoordelijk gebleken voor mazelenuitbraken."
Zucht ... Je weet dus niet eens wat 'gemodificeerde mazelen' inhoudt. 'Modified measles' is een mazeleninfectie met het wilde mazelenvirus (dus door natuurlijke infectie, NIET door vaccinatie) bij iemand die te lage antistoftiters heeft om de infectie meteen de kop in te drukken(*).
Dit kan gebeuren wanneer de mazeleninfectie optreedt
- bij baby's op het moment dat de antistoffen van de moeder grotendeels verdwenen zijn,
- bij mensen bij wie het vaccin niet (geheel) is aangeslagen, en
- bij ongevaccineerde mensen die na contact met mazelenpatiënten antistoffen (immuunglobulinen) toegediend hebben gekregen.
De virussen die onder deze omstandigheden in een patiënt overleven en ook weer verspreid kunnen worden zijn inderdaad minder virulent.
Dit heeft dus weer NIETS te maken met vermeende onveiligheid of tekortkomingen van het mazelenvaccin. Wederom onwetendheid van jouw kant dus.

*: Zie bijvoorbeeld https://www.medicinenet.com/measles_rubeola/article.htm#what_is_modified_measles

"maar er jaarlijks tienduizenden besmet zijn geraakt door het poliovaccin, die schadelijker en dodelijker bleek dan het wilde poliovirus."
En ook hier heb je de dingen compleet verkeerd begrepen. Ja, het afgelopen decennium wordt een toenemend aantal gevallen van acute verlamming gerapporteerd in India, zoals hier te lezen valt: http://www.asianage.com/mumbai/india-polio-free-npafp-looms-323
Maar lees nou eens goed wat die afkorting NPAFP betekent: _NON-POLIO_ Acute Flaccid Paralysis. Dat betekent dus dat die verlammingen NIET zijn gerelateerd aan polio en ook NIET veroorzaakt kunnen worden door het orale poliovaccin -- want dat bevat immers het poliovirus zelf (in verzwakte vorm). Omdat je dit kennelijk nog niet weet: het poliovirus komt uit de familie zg. enterovirussen -- en ook andere virussen uit die familie kunnen soms verlammingen veroorzaken. Dit wordt ook letterlijk genoemd in het artikel:
"there were several viruses that could cause paralysis, so, it was not possible for a single lab to conduct tests related to all types of viruses."
De voornaamste reden voor de toename van het aantal meldingen is dat men in India heeft opgeroepen om alle gevallen van plotselinge verlamming te melden en zo te voorkomen polio weer endemisch wordt in India. Poliovaccinatie zelf heeft hier echter niets mee te maken. En volgens mij heb ik jou dit ook al bij een eerdere gelegenheid uitgelegd.

"Het antwoord van de wetenschap op deze uitbraken veroorzaakt door de mazelen- en poliovaccins ..."
Dat is dus aantoonbaar niet het geval. Vaccins veroorzaken of bevorderen geen uitbraken van besmettelijke ziekten.

"zal jou als pro-vaxxer als 'muziek in de oren klinken' en is eenduidig, 'er moet nog meer gevaccineerd worden'."
Leer eerst maar eens begrijpend lezen voordat je nog meer domme dingen zegt.

Vaccineren is veruit de beste manier om nare ziekten te voorkomen en (zoals bij polio en mogelijk ook mazelen) zelfs compleet uit te roeien -- waarna vaccinatie tegen die ziekten ook kan vervallen.
Helaas wordt dit proces tegengewerkt door antivaxxers zonder kennis van zaken die allerlei fabels en onzin de wereld in helpen. Waarvan akte.

1
55 RichardR

@53
"De rapporten in de wetenschap over uitbraken veroorzaakt door vaccins zijn helder en al decennia bekend en is o.a. voor de VS reden geweest om het oraal poliovaccin niet meer toe te passen."
Nog meer stupiditeit. Ja, het verzwakte virus in het (orale) poliovaccin kan terugmuteren naar de gevaarlijke variant. Dat gebeurt echter in één op enkele miljoenen vaccinaties -- en ja, wanneer polio helemaal niet meer voorkomt in een land, zul je dus een doodenkele keer polio veroorzaken met dat vaccin. Vandaar dat men in westerse landen inderdaad het andere vaccin op basis van het geïnactiveerde virus gebruikt.
In veel ontwikkelingslanden waar wilde polio nog een probleem is, is dit laatste door omstandigheden echter lastig: dat geïnactiveerde vaccin moet gekoeld worden bewaard en vervoerd, en moet door getraind personeel worden toegediend. Daarom wordt daar nog wel oraal poliovaccin gebruikt, want dat bestaat domweg uit suikerklontjes of druppels die weinig gevoelig zijn voor bederf en gewoon ingenomen kunnen worden. Ja, dat veroorzaakt heel af en toe gevallen van polio, maar nog altijd veel minder dan wanneer er NIET gevaccineerd zou worden.

Maar ik laat het even hierbij, want jij zult vast wel weer aan komen zetten met prietpraat waarin je suggereert dat je het allemaal toch beter weet dan de wetenschappers, artsen, de WHO en andere experts, en mijn geduld begint een beetje op te raken.

0
56 RichardR

@54

Wat is dat voor bagger je link!
Zogenaamd wetenschappelijk onderbouwd.
Kun je een onderzoek geven die iets aantoont ipv een anti Vax bagger site te geven.

0
57 Aardenaar

@54 De WHO dacht inderdaad jarenlang weg te komen met de gevolgen van het orale poliovaccin door 'Non Polio' voor AFP te plaatsen. Die ontkenning is onderuitgehaald door onderzoek waaruit bleek dat te hoge dossisen oraal vaccin de oorzaak was.

In het westen wordt het ook niet ontkend, maar wel onderkend door de aantallen lager voor te stellen in tientallen, maar ook dat is onderuit gehaald door onderzoekers in India die enkele tienduizenden slachtoffers per jaar vaststelden.

Er zijn hierover tal van artikelen en rapporten te vinden > We’ve almost eradicated polio. Ironically, a big threat now is vaccines. https://www.vox.com/science-and-health/2016/1/8/10736036/polio-vaccine-risk-eradication

4
58 Keerzijde

@57 Die 'Vax bagger site' geeft netjes de statistiek weer van de bmr vaccin schade, welke is opgesteld door het 'Vaccine Adverse Events Reporting System' (VAERS).

5
59 Keerzijde

@58
NPAFP heeft niets te maken met polio of het poliovaccin, en wordt ook niet veroorzaakt door 'te hoge dosis poliovaccin'. Die Indiase onderzoekers hebben alleen een *correlatie* vastgesteld tussen poliovaccinatie en het aantal meldingen van acute verlammingen in bepaalde regio's. Van een oorzakelijk verband met poliovaccinatie is echter geen sprake, want elk van deze gevallen is onderzocht -- en telkens is GEEN poliovirus aangetroffen. En alleen bij deze onderzoeksuitkomst wordt er het label Non-Polio-AFP aangehangen, eerder niet. Dit heeft niks te maken met jouw lasterlijke insinuatie dat "de WHO weg probeert te komen met..."

De correlatie met poliovaccinatie is ook al lang verklaard uit bewustwording onder de desbetreffende bevolking en de oproep om alle verlammingsgevallen te melden -- deze oproep is samen met het vaccin verspreid.
Nog een keer: vaccins veroorzaken of bevorderen GEEN ziekten (afgezien van die uiterst zeldzame gevallen door OPV(*)), en er is ook GEEN ENKELE reden om vaccinatie af te raden, zeker hier. Je praat met andere woorden weer poep.

*: En dat wordt zelfs expliciet gezegd in de link die je zelf aandraagt:
"In 2015, according to the Polio Eradication Initiative, there were 70 cases of polio across the globe from wild strains of the virus. There were 26 cases of vaccine-derived polio."
Dat is dus iets heel anders dan de tienduizenden die jij noemt.

@59
Ja, de NVIC-site is inderdaad een baggersite die leugens verkondigt -- leugens die jij hier ook weer hersenloos nakakelt, want:
"...de statistiek van de bmr vaccin schade, welke is opgesteld door het 'Vaccine Adverse Events Reporting System' (VAERS)."
Dit is dus een knetterende (en bekende) antivaccinatieleugen, want opname van een melding in het VAERS is GEEN bewijs voor welk oorzakelijk verband dan ook. Ze zeggen dit ook zeer expliciet: https://vaers.hhs.gov/data.html
"Note that the inclusion of events in VAERS data does not imply causality."

Het is net zoals met het Lareb: het VAERS verzamelt domweg meldingen van dingen die zijn gebeurd NA een vaccinatie -- en dat betekent zeer beslist niet automatisch dat de vermeende bijwerking ook DOOR een vaccinatie is gekomen; dat kan pas na verder onderzoek worden beoordeeld. (En bij de meeste ernstige meldingen wordt na onderzoek een verband uitgesloten of onwaarschijnlijk geacht.)
Maar ja, dit soort basale lees- en redeneervaardigheden hoef je natuurlijk niet te verwachten van antivaccinatie-imbecielen. Die wapperen met alles waarvan ze denken dat het in hun straatje past, en realiseren zich niet dat ze op die manier alleen maar laten zien hoe dom en goedgelovig ze zijn.

0
60 RichardR

@59

Waar blijven de onderzoeksresultaten, peer reviewed van bmr schade?
Die zijn er niet.

0
61 Aardenaar

@60 Poep? Je zit aardig in de buurt, blijkt ook een onbedoelde wijze van vaccinatie en besmetting > "The vaccine is passed through excreta into the environment from where it may even enter the systems of children who have not been vaccinated, transferring immunity to the larger population.

A side effect of the oral vaccine is that, sometimes, in immunodeficient children, the weakened vaccine can mutate, multiply and get the capacity to transmit the polio disease. This becomes the vaccine-derived poliovirus." > Vaccine-derived polio found in Hyderabad sewage is an outcome of India’s immunisation strategy https://scroll.in/pulse/810037/vaccine-derived-polio-found-in-hyderabad-sewage-is-an-outcome-of-indias-immunisation-strategy

Mutant Strains Of Polio Vaccine Now Cause More Paralysis Than Wild Polio https://www.npr.org/sections/goatsandsoda/2017/06/28/534403083/mutant-strains-of-polio-vaccine-now-cause-more-paralysis-than-wild-polio?t=1535295998202

Vaccine-derived polio: Expect more such cases this year, warn experts https://www.ibtimes.co.in/vaccine-derived-polio-expect-more-such-cases-this-year-warn-experts-683170

4
62 Keerzijde

@61 Denk je nu werkelijk dat de WHO of RIVM - beide mouthpieces van de farmaceutische industrie- de deksel van die welbekende put gaan lichten?

4
63 Keerzijde

@62 @63 Sodemieter op met die smerige leugens. Kom maar eens terug als je wetenschappelijke bewijzen kan overleggen.
Tot die tijd ben je een gevaar voor de medemens.

2
64 arcenist

@63
Waar blijven de onderzoeksresultaten.
Ik heb ze hier voor me w.b polio.
Het is noodzakelijk om iedereen te vaccineren, anti Vax gekkies zoals jij houden de virussen in stand.

"These outbreaks are occurring only in very rare cases and only in places where children are not immunized," says Zaffran. The regular polio vaccine protects children from vaccine-derived strains of the virus just as it protects them from regular polio. Vaccine-derived outbreaks, he says, "occur where there are large pockets of unimmunized children, pockets sufficiently large to allow for the circulation of the virus."

Het vaccineren is niet het probleem, het vaccin bij deze groepen nog niet gevaccineerde mensen brengen dat is het probleem.
En mensen zoals jij die vaccins weigeren zijn ook een gevaar.
Lees dit maar eens.


https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4922946/

1
65 Aardenaar

En waar blijft je data over bmr schade?

2
66 Aardenaar

@63
"... de WHO of RIVM - beide mouthpieces van de farmaceutische industrie ..."
Hatsikidee, en weer een lasterlijke leugen.

Je hebt werkelijk geen flauw benul waar je over praat en kakelt alleen maar hersenloos andere imbecielen na, doet echter net alsof je het beter weet dan alle experts tezamen. Man man man wat een arrogante domheid.

2
67 RichardR

* Verwijderd door de redactie *

68 Robin

* Verwijderd door de redactie *

69 Robin

* Verwijderd door de redactie *

70 Robin

* Verwijderd door de redactie *

71 Robin

@71

Tegen jezelf aan het praten?

1
72 Aardenaar

* Verwijderd door de redactie *

73 Robin

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Zie Hier
Mona Keijzer is helemaal KLAAR met de linkse HAAT in de samenleving!

Gewoon woke gezwam!...

1 minuut geleden geplaatst door Zie Hier

Zie Hier
Lopend Vuur: De zomertijd en wintertijd moeten blijven

Kappen met die onzin!Terug naar de oude tijd...

3 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

ABRACADABRA
Opschaling van passende zorg voor vluchtelingen

@7 en wie zijn die antivaxxers volgens jou en die asieltjes zijn volgens jou ook allemaal gevaccineerd in land van herkomst ?...

3 minuten geleden geplaatst door ABRACADABRA

RobP
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@70 Dat is een aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid....

25 minuten geleden geplaatst door RobP

Rooibos
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@64 Nou nou, is een agressie regulatie training niet iets voor jou ??...

42 minuten geleden geplaatst door Rooibos

Tussenderegels
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@67 ik vermoed dat rooibos bij de thee familie hoort, ofwel pickwick die al eerder verwijdert is hier....

1 uur geleden geplaatst door Tussenderegels

Tussenderegels
De Jonge onderzoekt buitenlandse en Russische inmenging in Nederlandse publieke debat

@3 We gaan zien waar de Tsjechen mee komen. Vraag is of dit bij de veiligheidsdienst blijft hangen of dat het openbaar wordt....

1 uur geleden geplaatst door Tussenderegels

Hendrianus
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

@20 Als je landen niet kan aanspreken op het humanitaire oorlogsrecht dan worden de misdaden nog groter en veelvuldiger gepleegd. Wat betreft 'n...

1 uur geleden geplaatst door Hendrianus

Zie Hier
Wanstaltig! AD en Klaver BESMEREN Baudet met Rusland connectie 'Maar geen bewijs'

Is inderdaad wanstaltig Baudet had allang in een gesloten GGZ moeten zitten!...

1 uur geleden geplaatst door Zie Hier

Tussenderegels
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@57 Dat ze je er maar snel van afgooien hier. Wat een smeerlap ben je....

2 uur geleden geplaatst door Tussenderegels

NK. App
Mobikama SexDeshi Murga ComArabe PornographiqueLuckycrudshTurkish Gay PornXxx Video Hindi 2019Sai Pallavi Mother TongueSexs PronAarin ExcogiJeux Pornographiques GratuitHentail ZoneActrice Porno BlackBell Delphine PornSexy SocksFunny Sex Video HdHot Sex How To Do ItYuyuhwa OnlyfansJordi Sex ComWoman On Woman PornChatterbateCuckold PornR/tiktokthotsFacesitting Farts PornWhite PenisShweta Tiwari HotCouple Sex MmsSarah Stephens NudeHindhi Porn VideoPicture Film BfGilf SquirtBig Blackdick PornSpitroast The WifeEmmy Rossum NudaAbella Danger Deep ThroatFotos EroticasXxnnxNaked Jesica AlbaHindi Bf Full MovieMy Stepson Wants To Be My Husband . Kourtney LoveVeronica SnowAdult Brestfeeding PornJennifer's Porn8muessCelebrity PussyslipsMom Nude VideoIndian Bengali Blue FilmDesi Porn Hd ComSunny Lenoe XxxHenrai GamesScoreland.comStr8ballinMitsugi NagisaHit PirnDog Knots In WomanGay Cumming OrgySites De Garotas De ProgramasChatandronBig Boobie PicsXxxxx KoreaJax Slayher PornAma RioNylon SexWww Naughty Amarica ComTaboo NudeVoodoo PornhubPhoebe Cates Nude SceneVoyeure House.tvAlwayssofia PornReddit GrannyHentaiattack On TitanNupur Sanon HotVirginia PornhubMia Khalifa OpenPunjabi Sex PunjabiGames HentaiGpbh AcompBigasssexSpeed Bump Sex PositionJuicysextapes.Lesbian Free PornHot Office XxxCaina Xxx VideoPorn Browser GamesHentais Em MangaBrasileiras CamsPeter Grill HentaiSex NearbyOld GroppersSexy Web Series MovieHardcore LesbiansOmegle Titty FlashWwwhd Porn.comBr.spankangManiacos Por.comicsNude Jodie SweetinOzzy SparxAthena Rayne PornAngel Youngs Train My HoleBbc Sissy PornBro And Sister Xxx VideosReddit AsianpornDesenhos Fazendo SexosNaruto Porn TsunadaPelis Pornos GratisRachel Starr CumshotGifs De SacanagemSteph BohrerAndhra Pradesh Sex VideoHindi Big Boobs VideoMindcontrol PornTsdates ComMichellerabbitWww Mms Sex ComBeautiful Aunty X VideosToon Animated PornJerking Off On OmegleDrawnpornPorn TesteHalle Berry's TittiesLovely FuckingPorn Video DownloaderGirlsdoporn CanadianFull VrpornOld Man CummingBengali Blue Flim XxxThe Office PornMasage Video PornIndian Aunty Nude PicsPornvideoshdMalayalamfuckingSany Levn XxxVietnamese Big TitsWww Bhojpuri SexAnime Porn Hard-coreGame Of PornBrazileña PornLauren Burxh NudeTamil Girls FingeringIleana Sexy VideoFlirtymaniaMcstories ComTweetneyTaylormadeclips BlueberryBlacked FullXxx Gym TrainerCouple HavingsexYasemin AndersonBusty Asians RedditHairypussy TeensAnalerotic