door Havermout in Binnenland  ·  28 Reacties

  • 1
  • 681x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

De achtertuin is inderdaad aardig op een zwembad gaan lijken. question De hond heeft dolle pret in het water en het zeiknatte gras dus dat is dan wel weer leuk!

1
1 Bluth

@1
Ja leuk ook als hij weer naar binnen komt rennen question

0
2 Hangingmen

@2 Doet ze niet, ze blijft netjes voor de deur wachten totdat ik aankom met een handdoek. Kwestie van opvoeding.

2
3 Bluth

@3 Dan is ze net zo goed opgevoed als mijn hond. Als het regent blijft hij bij de achterdeur wachten tot ik hem heb afgedroogd. Hij tilt zelfs zijn pootjes een voor een op om ze af te laten drogen.

0
4 benbenieuwd

@3
@4
Dan was mijn hond (helaas nu twee maanden dood) een stuk slimmer voor een 'niet opgevoede' hond, want die verrekte het gewoon om naar buiten te gaan als het regende question

0
5 Hangingmen

@5 Niet naar buiten willen gaan omdat het regent... Dat kan verschillende oorzaken hebben, bijvoorbeeld een fobie. Meestal is het een hond die niet genoeg naar buiten wordt gelaten.

8
6 Bluth

@6
Onzin,filosofie van een borrelnoot
Dan heb ik ook een fobie voor regen zeker,en is vier keer wandelen genoeg denkt u?

0
7 Hangingmen

Toen mijn hond nog een puppy was wou ik hem een uitlaten. Hij was heel enthousiast en blij. Totdat ik de achterdeur open deed en hij zag dat het regende. Hij keerde meteen om en wou niet naar buiten. Ik heb hem toen gewoon opgepakt en meegenomen. En nu vind ie het niet erg als het regent.

0
8 benbenieuwd

@7 Nou, als jij dus niet naar buiten gaat in de regen, dan je hond ook niet. Een fout iets wat jij je hond aan hebt geleerd middels je eigen gedrag.

Vier keer per dag is voldoende als elke wandeling minstens een uur is, met voldoende tijd om te rennen en te vliegen en alle energie kwijt te raken.

6
9 Bluth

@9
Sorry Bluth,ik geloof dat u een beetje doordraaft
Dat ik niet van regen houdt en mijn hond ook niet,lijkt mij geen 'verkeerd' gedrag en gelooft u nu werkelijk dat iemand min. 4 uur per dag met z'n hond loopt
In uw optiek is vrijwel niemand geschikt om een hond te houden dus

Oh,en mijn Jack Russel kon z'n energie goed kwijt hoor want als we niet 'een uur aan het lopen waren',waren 'we' thuis nog genoeg bezig samen

0
10 Hangingmen

@10 Het is onnatuurlijk gedrag wat jij je hond aanleert. Honden zouden het heerlijk moeten vinden om in de regen te rollen bollen, doen wolven ook, zeker na periodes van droogte.

Klopt, vrijwel niemand geeft zijn/haar hond voldoende lichaamsbeweging. Dit is een algemeen bekend feit hoor, sta jij daarvan te kijken?

Je hoeft jezelf niet zo te verdedigen hoor, of voel je je aangevallen?

5
11 Bluth

@11
Klopt,ik voel me inderdaad een beetje aangevallen u heeft werkelijk geen idee wat voor(geweldig) leven mijn hond heeft gehad
Nee,hij was niet 'opgevoed' maar had nog gewoon z'n eigen karakter deed soms idiote dingen,soms geweldig leuke dingen,soms echte honden dingen maar boven al was hij altijd zichzelf en daarom hield ik enorm van dat beestje (en hij van mij)

Hier laat ik het bij ,anders ga ik nog boos worden ook ,fijne dag verder

0
12 Hangingmen

@11 Elk hond is verschillend, net als mensen. De ene vind het heerlijk om in de regen te lopen, de ander niet. Er zijn mensen ( en honden) die het fijn vinden om in de zon te zitten, anderen zoeken de schaduw op. Sommigen vinden het fijn als het sneeuwt, anderen haten het. Dit heeft niks te maken met "verkeerd" gedrag. Maar met persoonlijke smaak.

0
13 benbenieuwd

@13
Juist,
En goed beschouwd is ieder gedrag wat jij je hond aanleert onnatuurlijk gedrag

0
14 Hangingmen

@12
Ik heb Boerboels gehad en die waren ook niet blij met regen en wilden dan ook niet graag naar buiten. Als ze eenmaal buiten waren en drijfnat waren dan vonden ze het prachtig. Hetzelfde met zwemmen, dat heb ik ze echt zelf moeten leren en achter mij aan aan een lijn want er zelf in gaan? Zelden. Het was nooit hun favoriete sport.

0
15 Bleke Betty

@15
Dat was inderdaad het gekke,als hij al buiten was en het ging dan regenen vond hij het geen probleem,maar ook zodra ik de tuinslang pakt kon hij geen genoeg krijgen van water en zwemmen vond hij ook geweldig zodra hij een oever met aflopende kant zag lag hij er in...

0
16 Hangingmen

HELP !!!!!!! ROOMBOTERBABBELAAR VERZUIPT question

0
17 Roomboterbabbelaar

@14
Ik vind ook dat een relatie met je hond er één van wederzijds respect moet zijn. Ik wil geen drillende baas zijn, maar een maatje. Ik geniet van het werkelijke karakter vd hond en 'lees' de hond, Samen naar het bos en samen 'kuilen graven' waar ik ook zelf een handje meehielp, snuffelen en soms wees ik hun op een plekje wat ze overgeslagen hadden, prachtig. Ze konden me alles duidelijk maken en als het maar even kon deed ik wat ze graag wilden, uiteindelijk is het hun uitje, hun rondje. Alleen commando's als, los, hier, blijf en zachtjes... waren commando's die als ik ze zei ook opgevolgd moesten worden vanwege hun eigen veiligheid. Voor de rest puur genieten van hun karakter en hun 'zijn' Zo doe ik het, en heb ik het altijd zo gedaan en het is heerlijk om een vrije hond te hebben en geen gedrilde automaat, dan kun je net zo goed een Aibo nemen. En ik zie genoeg mensen waarvan ik denk hadden die daar maar voor gekozen question

0
18 Bleke Betty

Hebben de boeren nu genoeg of te weinig regen? Of kwam deze regen te laat?

0
19 Eric

@17 Lol..ff offtopic, ik heb gister zo'n pak roomboterbabbelaars gehaald, wat zijn die lekker zeg!!

0
20 netcat

@19 Als ik bij ons in de polder kijk is het voor sommige boeren wel wat te laat denk ik.

0
21 benbenieuwd

@18
Inderdaad zo sta ik er ook in,
Uit eindelijk heeft mijn hond bijna 16 jaar mijn leven bepaald,maar ik vond het geweldig question

0
22 Hangingmen

@15 Mijn broer had jaren geleden een Berner Sennen, en die wou helaas ook niet in de regen en in het water. Had te maken met zijn vacht meen ik. Honden met lange haren willen niet in het water omdat ze dan te zwaar worden en moeilijk kunnen zwemmen. Mijn hond heeft half lang haar en wil ook niet zwemmen.

0
23 benbenieuwd

@20 dat is mooi. gaan mijn aandelen in Roomboterbabbelaars weer iets omhoog question

0
24 Roomboterbabbelaar

@17
bootje kopen voor de volgende x.

0
25 120db

@23
Er zijn idd honden die slecht kunnen zwemmen.
"Er zijn rassen die door hun lichaamsbouw of vacht niet of moeizaam kunnen zwemmen. Dit zijn rassen met korte neuzen zoals Bulldoggen, rassen met een zwaar lijf en korte poten zoals de Engelse Basset en honden met extreem lange vachten die in water topzwaar worden."
bron: doggo.nl
In mijn gezin hebben we ook een st. Bernhard en een New Foundlander gehad en die vonden het allebei prachtig, nadeel was dat het uren duurde voor hun vacht droog was. De Herders die we gehad hebben vonden het ook prachtig en waren sneller droog, ook een Dober diie ik heb gehad vonden het heerlijk, maar de kleine en middelgrote rescue hondjes voor geen prijs. Regen prima, maar zwemmen? Van ze levensdagen niet. Ook die ik nu heb, ook rescue met wel een dikke vacht, gaan zeker ook niet te water. Vrienden van mij hebben Ridgebacks waar ik veel op pas en ook dat zijn geen liefhebbers en geen prijszwemmers question Dus je kunt eigenlijk wel stellen dat gewoon net als bij mensen, de ene hond het heerlijk vind en de andere hond niet question

0
26 Bleke Betty

@23
Ook bij een Berner Sennen duurt het uren voor ze echt droog zijn, en dat is in huis niet prettig. Voor de hond niet en voor de mens niet. En ik vind ook, als ze het niet leuk vinden waarom zou je ze dan dwingen? Je leert het ze, laat ze er goed kennis van nemen, en vinden ze het niks nou dan niet. Vaak willen ze dan nog wel eens achter andere honden aan gaan die wel het water in springen.
Ach elke hond is anders en een eigen persoonlijkheid, en dat is nu juist zo geweldig aan honden! question

0
27 Bleke Betty

@21
Ik was vd week veel in agrarische gebieden en wat was het treurig gesteld met de gewassen. Soms alleen maar kale bruine droge vlakten. Vreselijk. Ik denk ook dat deze enorme hoosbuien zelfs voor de nodige narigheid en schade zullen zorgen. De grond is zo droog en dus ook 'ruim' dat al dat water ineens wellicht kan zorgen voor het omvallen van vruchtbomen ed, zal het niet? Ik heb daar verder geen verstand van maar ik heb wel met die mensen te doen. Het hele jaar keihard werken en je ziet alles voor je ogen doodgaan. Ik zag boeren toch nog maaien, met een bedroevend resultaat. Kleine dunnen lage strookjes gras en waar er normaal om de paar meter een flinke bult ligt nu om de 15 meter ofzo een klein laagje. Triest. Maar goed niemand kan daar iets aan doen en zou het echt elk jaar zo worden, dan zullen er andere maatregelen genomen moeten worden om op dit soort situaties voorbereid te zijn. Nu is het een klein drama!

0
28 Bleke Betty

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Reconquista
Plan: daders antisemitisme verplicht naar museum of kamp

@2Doe ik ook. Behalve bij de islam dan natuurlijk want dat is zelf een totalitaire, racistisch en gewelddadig religie en samen met extreem lin...

1 minuut geleden geplaatst door Reconquista

Bob Sleebaan
Politie houdt meerdere mensen aan om steekpartij Ter Apel - NieuwRechts.nl

Wat een aardige mensen. Binnenkort komen ze misschien bij jou in de straat wonen.Maar maak je geen zorgen we hebben genoeg politie op straat o...

3 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Wedergeboren
Statushouders ook in de wachtrij

@18 Je hebt het over iets anders. Dus nog maar eens: "Gemeenten hebben de wettelijke taak om de mensen die een verblijfsvergun...

3 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Strongoli
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

@96Nou dat wil ik nog wel eens naast elkaar leggen, hoe vaak ik links meestuur of jij. Dat verlies je met grote sprongen en dat weet je zelf...

8 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Reconquista
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

@50Je vergeet dat die ellende vaak komt door hun eigen cultuur, religie of levenswijze die ze hier gewoon voortzetten met alle gevolgen van di...

10 minuten geleden geplaatst door Reconquista

wildersfan
Scholen gestopt met inhuur uitzendkrachten: zo komen ze toch aan leraren

Slim van de scholen. ...

13 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Strongoli
Statushouders ook in de wachtrij

@17Nog maar eens:Voorrangsregels bij woningtoewijzing, wordt door gemeenten bepaald en is dus NIET bij wet geregeld.Mensen die zich gedisc...

13 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Bop
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

@94 Ik kijk graag verder dan mijn neus lang is dus waarschijnlijk zoek ik vaker iets op dan jij. Ik wil namelijk graag betrouwbare informatie e...

14 minuten geleden geplaatst door Bop

Marrie1
Formerende partijen moeten er nu echt zien uit te komen, zegt populisme-expert: 'Veel kiezers zijn het beu'

@11Ja, dat zou best eens de oorzaak kunnen zijn, en dat de woke leeghoofd praters dan zijn ideeën vertalen in een beleid wat voor nog meer p...

15 minuten geleden geplaatst door Marrie1

Snorrie
Oekraïne zet voor het eerst raketten met bereik van 300 km in, onlangs stiekem geleverd door VS

@7 Paar vraagjes.Heb je links naar verklaringen van Oekraïne en de VN dat ze die onafhankelijkheid erkennen?En wat is er onafhankelijkhei...

16 minuten geleden geplaatst door Snorrie

NK. App
Vedio SexNice PornSonia Singh RajputFamily Cheating PornLena Paul Sex VideosAunty Romance With BoyMia Khalifa Bf MovieXx MarathiXxx Video Baap BetiPunjabi Sex AuntyOldest Woman In PornThe Roxie SinnerSexwoman And DogTatuajes En El PenPornstar SekaIndia PornstarImgefapThe Best Porn Star In WorldXxxnx SisTelugu XxBabes .comCassie FireIndian Honeymoon MmsSexy Fuck PornBangali Xxx SexBox Truck Sex VideosBondage LatinaNofapLight Skinned PornstarsBoycockIndian Bhabi PornBig Ass LickingKiss Me Girl PornKa PoonHd Sex Vedio Free DownloadTamil Classic SexEscort FrancaisePorn ForbherAnal DoggystyleChudai Kahani HindiFat Naked MenHyderabad Aunty Sex Videos3gp King ComGirls Bathroom SexThick Asian PornEliza Ibarra Porn VideosWrong Turn Nude ScenesNadia Ali Fucking VideosEbony FacesitingMr. Skin.comBf Video OpenSwingersmilfPutas Videos XxxCumshot RedditBokep NenekBellabodhivipPornos ViejasXxx KinerTsubasa âmmiOldje 3someBrazzers New PornBirchplacEskokkaNegro XnxxProducers FunJav PornolarıTrisha Madhu MmsLosing Virginity PornMincraft PronPornogHindi Swx StoryCumming On BrasEporner ComNovinhas Do XapTeens DeeptroatAmanda Fuller NudeHairy Pussy Sex VideosXvidio AsianIceporncasting.netMileroticoscomJaquieetNude Pics Old WomenNicole Anaston PornHttp PornhubVideo Porn BisexualFrench PornAnjali Priya RaiLee Chae-damThothub.comMature Women Naked PicturesCcsexIndian Doctor FuckImagefap.cxomPorn HigherHen Tai FutaFacesitting StoriesMia TrejsiTv Serial Sex StoriesGay HentaiOldjeXx Chudai VideoJapani Xx Video HdXx Sixy VideoPorn Massage AsiaJapanese Anal UncensoredKamilly Campos PornBest Blow Job EerMia Khalifa PicsWomen Xxx VideoPorn LongestLingham Massage VideosVanessa Vega OnlyfansVelhas Do SexoX Videos BreastfeedingBrazzers GangbangHot Blue Sexy VideoSaya KarimOld Fat Women SexPorn Game HtmlGirls Do Porn ArchiveFree Best PornNudrafricaCamdudeCrimson Girls Chikan ShihaiXnxx ShemaleBella Ronald PornSenior PornMallu Hd PornMalayalam Serial Actress NudePunjabi Porn FilmShow Me PornographyHuge Anal ToysReikosawamuraBarbie CummedAsseaterDustin Diamond PornThe BodyxxxChristie SteevensFootjob EbonySpartanas AcompClaudia Cardinale NudesAsian Anal OrgasmSexy Picture Sex SexSunny Leani XxxShaiden Rogue PornRandomslutTeal XxxHd Sexi VedioR/pawgBoys Sucking Girls Boobs