door Havermout in Binnenland  ·  189 Reacties

  • 43
  • 2147x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Wel nee dat laat Rutte nooit gebeuren dat is een dictator en die blijft koste wat kost.

2
151 Rattocasi

** gebruiker verwijderd **

Jezus leeft !

152 verwijderd9139144

Ik vraag mij af of iemand Segers al heeft gewezen op het grote VOORDEEL dat de CU zal toevallen... als hij terugkomt op zijn eerdere instemming om akkoord te gaan met de afschaffing van de dividendbelasting!

Segers zal -om even een ouderwetse uitdrukking te gebruiken- onmiddellijk op het schild worden gehesen als dé man die de moed heeft gehad om Rutte te stoppen waar hij (veel) te ver is gegaan!
Het zal de CU bepaald geen windeieren leggen, als blijkt dat dit de partij is die het schip nog nét bijtijds weet te keren. Terwijl Segers met zijn houding nú, een groot verlies voor zijn partij tegemoet kan zien als hij niet stopt met het krampachtige steunen van het Rutte beleid...

0
153 Scorpio

Ik zal er niks mee te maken hebben, heb geen idee wat dividendbelasting is, ook na het lezen van de wiki question

0
154 etymologie

Kom Segers. Stel de doelen eens naar boven toe bij. Weg met dit kabinet. Weg met Mark Pinokkio en met Pechtold en consorten.


En dan maar hopen dat Nederland zijn heil niet gaat zoeken massaal bij dromer Klaver en zijn bende grachtengordel Utopianen.

0
155 De Vliegende Brabander

@149
Dit staat op hun site, maar een potje van 2 miljard om elk jaar weer goede zaken mee te ondersteunen laten ze liggen. Ik begrijp er zelf niets van. Ik denk ook niet, dat het kabinet zal vallen als ze de dividendplannen niet steunen. Reden genoeg om de plannen ter herzien. Ik denk dat Rutte ook niet wil, dat het kabinet naar huis gaat.

Terugblik op de resultaten van juni:

???? Ruimer kindgebonden budget: meer geld voor meer gezinnen
???? 35 miljoen voor fonds tegen kinderarbeid
♻ Kabinet wil einde plastic wegwerpspullen, al het afval recyclen
???? Meer zekerheid voor mensen die afhankelijk zijn van geestelijke gezondheidszorg.
???? Volgend jaar extra geld voor kinderopvang en kinderbijslag
????‍???? Extra geld voor technisch onderwijs
⛪ Kabinet steekt 34 miljoen in restauratie kerken, molens en zweefvliegtuigen
????‍⚕ Meer geld voor huisartsen om ziekenhuistaken over te nemen

☑ Kijk voor meer informatie over deze punten en eerdere resultaten van ons werk als coalitiepartij op https://www.christenunie.nl/resultaten.

1
156 hopefully

promesis promesis

0
157 semperpenis

promises

0
158 semperpenis

Heel veel gelul draadje na draadje hier over maar heb nog steeds geen onderbouwing van wat het oplevert voor de belasting betaler. Het is anders niks dan kan , als , misschien daar kun je toch niet miljarden aan besteden. Het is te gek voor woorden hoe Rutte en co met mijn centen om gaat als dit zootje dit voorstel bij een bank deed waren wel tien keer vierkant uit gelagen het rammelt aan alle kanten en toch maar door zetten.

1
159 magikeven

Laat maar vallen!!!

0
160 Dokter Mosterd

Oh jee.
Zonder kabinet geen nederland
Jezus Christusunie nog aan toe zeg.
Ik sta te trillen op mijn benen en de wanhoop slaat toe.

0
161 elpablo

Dat lijkt me dan win-win Schaf de dividendbelasting niet af en krijg 2 miljard extra om bijvoorbeeld de voedselbanken in NL overbodig te maken en we zijn meteen van dit rottige kabinet verlost. Wat wil een mens nog meer. Win-Win in optima forma.

1
162 PFL

In tijden van economische meewind, daar is sprake van toch?, is het makkelijk regeren. Maar als de dames en heren er zelfs nu een bende van maken lijkt mij stoppen de enig juiste keuze. Daarom mijn oproep: dames en heren van de CU; trek de stekker er maar uit.

0
163 Prof. Zuurbekje

@156 : Dank voor uw reactie. Ik heb naar het overzicht met resultaten gekeken. Het is een indrukwerkkende lijst. Ik vraag me wel af of dit punten uit alleen het programma van de CU zijn, of misschien ook programmapunten van andere partijen zijn (ms zelfs wel van de VVD zelf!). En nu maar kijken wat er van terecht komt. In ieder geval had die 2 miljard een hoop kunnen bijdragen aan de realisatie.
En ik ben het met u eens dat Rutte ook niet zal willen dat het kabinet valt.

0
164 Reagentje

ik hoop het...

0
165 Madman351

laat maar vallen

0
166 nosuchname

"De regel blijft moeilijk uit te leggen."

Hou godverdomme op met die arrogantie. Ze hoeven niets uit te leggen. We willen gewoon niet dat die heffing afgeschaft wordt. Dat pedante maakt me giga boos.

1
167 Mac Benac

Gert-Jan Segers heeft op zijn Facebook pagina gereageerd op de CU leden die ook tegen de afschaffing van de dividendbelasting zijn.

Zie: https://www.facebook.com/gertjansegersCU/photos/a.161553094281738/547271959043181/?type=3&theater

0
168 Scorpio

@167

schijnt dat meerdere Nederlanders snappen wat 'de regel' is
dhr rutte geeft geen geschiedenisles!

wat velen weten, is hij allang vergeten

0
169 Grootmoeder

Tegen de afschaffing TEGEN TEGEN TEGEN en nog eens Tegen !

0
170 jbruntink

Tegen de afschaffing TEGEN TEGEN TEGEN en nog eens Tegen ! Gert Jan...dan valt het Kabinet maar en snel nieuwe verkiezingen.

0
171 jbruntink

Lekker laten vallen dit afbraak kabinet.....probeer eerst de dividendbelasting afschaffing maar eens uit te leggen en geaccepteerd te krijgen. Gaat niet lukken, het is namelijk niet uit te leggen......waardeloze maatregel van dit pruts kabinet.

0
172 Sandokan

* Verwijderd door de redactie *

173 Dewereldrond

@172 het ligt ook niet aan het kabinet, het is een éénmans aktie van Rutte om zijn volgende carrière-stap bij Shell en/of Unilever veilig te stellen.

0
174 Eric

Vervolg op @174 : het is alleen zeer jammer dat Rutte de rest van dit malloten-kabinet meekrijgt.

0
175 Eric

Gewoon BTW gaan heffen op drugswinsten, kost het ook niks extra's. question

1
176 Gandalf

Dat lijkt wel chantage van de heer Gert-Jan Segers.

0
177 Rapunzel

Het gaat door of ik laat dit kabinet vallen....

0
178 Rapunzel

@178 aanvulling, niet, door of...

0
179 Rapunzel

Dus deze gelovige zet zijn principe overboord om het kabinet te redden? Ik hoop dat zijn stemmers en mede gelovigen zien wat geld met de man doet!

0
180 Verwonderd

En meneer Segers, wat is u beloofd door leugenaar Rutte.? Welk baantje kunt u verwachten door hem te steunen?

0
181 de Leek

@168 . Net het hele verhaal van Seegers gelezen. Ik vind de man een landverrader want zonder CU deelname wast dit kabinet er niet gekomen. En de onzin over wat hij door te marchanderen allemaal wel heeft bereikt slaat nergens op. Samen met PVV en FvD zou hij wellicht nog veel meer kunnen bereiken en dat nog los van het feit dat hij dus geen ruggengraat heeft en zijn principes trouw blijft. Dit had een dealbreker voor de CU moeten zijn want hoe kn je nu 2 miljard die toekomt aan het Nederlandse volk zomaar weggeven. En er komen steeds meer berichten dat de aandeelhouders in andere landen helemaal geen moeite hebben met deze belasting want die is in NL lager dan in veel andere landen en veel bedrijven kunnen ook nog wat ze in Nederland betalen in eigen land aftrekken van de belasting daar. We worden door Rutte en vrienden gewoon voorgelogen. En dan staat er vanochtend bij de supermarkt weer eens een team van De Rotary om goederen in te zamelen voor de voedselbanken. Aangezien er bij de Rotary veel VVD-ers rondlopen heb ik ze erop aangesproken dat de VVD beleid voert waardoor de voedselbanken nodig blijven. met die 2 miljard zou je de armoede van zoveel Nederlanders een heel stuk kunnen oplossen. .

1
182 PFL

@182 Rotary-leden zijn mensen die een aai over hun ego willen hebben. Kijk eens, ik verdien veel, maar ik geef ook wat weg.

Ja, als het hun zint. Anders geven ze niet meer. Met de Rotary gaan we weer naar "Dank-u-wel-maatschappij." Moreel gezien een hele foute club.

0
183 Mac Benac

Dat wordt weer biechten voor Gert-Jan.

0
184 Mac Benac

Op 12/11/17 dacht ik (blijkbaar) dat het dividendbelasting was, want toen schreef ik, hier:

Ik denk dat hij dat dividend-punt gaat gebruiken als wisselgeld (voor niks verkregen wisselgeld, dat dus zo duur mogelijk moet worden verkocht/verdedigd.)
Er komt al gauw een ander probleem dat wat problematisch ligt, en dan komt het intrekken van de afschaffing van de dividendbelasting weer op tafel als ruilmiddel. En dan gaat hij (Rutte) huichelen dat het niet doorgaan van die dividend-plannen hem toch wel erg zwaar valt. Let maar op.

Toevoeging daaraan, nu: Rutte is nu nog bezig met het oppoetsen van het belang van die afschaffing, want daardoor krijgt het intrekken ervan meer "gewicht". Doe daar, als extra, nog een interview met die mevrouw van de Shell bij (u weet wel, die mevrouw die zulke grote woorden had over Shell en de schade in Groningen), hoppee, intrekken van de afschaffing wordt een nog 'kostbaarder' ruilmiddel.
Het zou ten minste 2 van de coalitiepartijen sieren als ze zouden toegeven dat ze zonder goed na te denken hun handtekening onder deze vieze truuk van Rutte hebben gezet.

0
185 handsfree

Ik kwam nog een domme redenering tegen van Segers van zijn Twitter. "In het regeerakkoord staat veel moois voor de ChristenUnie, zoals extra geld voor onderwijs en grote gezinnen, redeneert Segers. " Het onderwijs word al jaar na jaar sinds jaren naar de gort geholpen en een Autochtoon begint niet meer aan een groot gezin. Dit is alleen voor allochtonen weggelegd. Maar ook niet wenselijk vanwege de wereld overbevolking.

0
186 Verwonderd

Het zou wel interessant zijn wat Segers in het torentje cadeau heeft gekregen van onze Pinocchio.

0
187 niet-alles-geloven

politiek moeiijk lullen, dubblee onteknningen en dat soort mistige prietpraat..Segers is het niet eens met intrekking van die belasting en toch zal het kabinet vallen omdat de verkiezingsbeloften dan 'niet waargemaakt' worden. Wat wordt er nou eigenlijk voor het stemvee waargemaakt?????

0
188 Lets keep it cool

Segers heeft, zonder voldoende nadenken, getekend voor dit (regerings-)akkoord. Het is natuurlijk pijnlijk om dat toe te geven, maar het zou hem sieren om dat *wel* te doen.

0
189 handsfree

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bob Sleebaan
Voor het eerst groot onderzoek naar lawaai in Nederland: ‘Het is een onzichtbaar probleem’

@3 Hendri jij kan toch ook wel even de herrie vast leggen als je vrijdag naar het gebed gaat? 😉...

6 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

wildersfan
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

Ik neem aan dat de ME erop ramt net als destijds met de wappies....

2 uur geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
Oekraïne zet voor het eerst raketten met bereik van 300 km in, onlangs stiekem geleverd door VS

Omdat ze alle aanvallen van Iran op Israël konden onderscheppen, denken ze nu ook alle kernwapens van Rusland te kunnen onderscheppen?Volge...

2 uur geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
D66-Kamerlid waarschuwt voor 'dorre ellende' als rechts wint bij Europese verkiezingen - NieuwRechts.nl

@6 Samengevat. Den Haag en Brussel hebben de belangen van de extreem grote bedrijven in beton gegoten. Maar dan kan men dus niet meer spreken ov...

2 uur geleden geplaatst door wildersfan

Querido not
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@4 M'n megafoon ligt bij de reparateur 😑...

3 uur geleden geplaatst door Querido not

Mac Benac
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@3 Nou, leg het hem uit zou ik zeggen....

3 uur geleden geplaatst door Mac Benac

Querido not
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@2 Op 4 mei - dodenherdenking - ga je niet demonstreren. Dan ben je stil.Dat moeten we die Frank van der Linde nog maar eens uitleggen....

3 uur geleden geplaatst door Querido not

Hendrianus
Duitsland hervat hulp aan UNRWA • Media Israël: 'besluit aanval Rafah genomen'

@2 Als je wegens verraad achter een brommer wil eindigen is dat een goed idee. Verzet tegen Hamas zal er hier en daar best zijn maar niet met t...

3 uur geleden geplaatst door Hendrianus

Mac Benac
Formerende partijen moeten er nu echt zien uit te komen, zegt populisme-expert: 'Veel kiezers zijn het beu'

Je voelt aan je water dat deze formatie met de haven in zicht gaat stranden. De PVV is een veel te onbetrouwbare en onvoorspelbare partij....

3 uur geleden geplaatst door Mac Benac

NK. App
Karnataka SexIndian Anty SexJennifer Lawrence Leaked VideoSuhagrat Na Videoسكس. مترجمPorn YpUn Masaje XxxTamil Sex Blue Film VideoSpatial PornLadyboy GangbangedCoroas No AnalPorn Games GaysManwhoresShower Naked WomenXxx AnimalsRachael Cavalli MilfedAlba RibasTeen Porn GallerySchool Hindi XxxChina Xxx Sex VideoRule34.paheal.neyJavXxx SimpleBigtittygothegg LeaksNew Porn Videos Download HdChina Teen Sex VideoEn PornSxyprn]ExteemetubeJaqui MichelPorn Con Mi HijaVoyeur-houseKellita Smith NudeCasual NudeSex Video Full DownloadPunjabi Sex TubeGal Gadot SexyBackroomcastingcouch Charli소걸Jada Stevens BbcRockford Skip The GamesRubirose LeakThothub.comAmatuer Porn SiteFappening CelebBlacked AsianLolakoi1Xxxx PromTiger Benson PornNandine J DeYoung Pussylickingسكس للتنزيلXhamster[Madison Beer Por NPornvideos UnblockJackplusjill SwapElsa SexBhanupriya ActressPornhub DowmloaderPorno Japones LegendadoGandi Baat Hot VideoSasha Gray VideoMom Sex GamesXxx2023/Miinecraft PornChoclatemodelsSnylion XxxBabita Ji NudeSpoiled Princess GangbangBounding PornTs VanniallXxx.video Gay.comLenatheplug RedditAnna Jay NudePublic Nude BathBokep Jepang MomXhxx HdTamil Movie Hot SceneMuslim BrazzersForceblowjobCady MurcuryFirst Time Sex PornGirls Fucking PicNifty Lesbian StoriesJessica Barton NudeCtbleahNude NurseDani Daniels All VideosMommy PornhdFabswinger.comMack AustinBeautifule NudeCarlie MarieDesi SexSexmoviTelugu X Videos ComJoey And Sami WhiteForest Sex XxxBlackgay PornNaked Women ButtDesiauntyxxxMarathi Sxi VideoHindi Adult Short MovieTeen Incest StoriesTeens Naked ButtsPorn ImagasSites De AcompanhantesPatiet PornAirikaca NudeSnapchat Porn VideosToilet No Hanako SanFrprnPakistani PornstarGay Porn ForcHandicap SexLittle Booty PornHardcore Bbc AnalAmateur Bbw PornPornos De ChinasSub Male PornSite De PornographieD4swngJapanpornstarsAsian Candy NudeAllura JensenScarlwtt Johanson NakedCast Of After We CollidedSooyensu LeakedJaboltv Girls Part 2Sweets By JennaLittle_emo_kittenSavita Bhabhi Cartoon Sex Video DownloadMassionary PornWwe Pagie PornBrazzees Porn FreeHard Core PonLezbiyen Porno/r/nsfwRose Williams NudeUndertale FutaFull Length Adult MoviesEva Green SexyRiley Reid InterviewBigblackcock PornFreaky FembotsTamara Lee PornAmouranth NakedPornos. AnalChelaea Handler NudeAva Knoxxx